-
Ζήτα να το δεις-ελέγξεις πριν εξοφλήσεις πάντως.
-
ok, θα πάω να το δω σήμερα...
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις..._
-
Πήγα το είδα!
Εξωτερικά δε διαφέρει σε τίποτα με άλλα 100άρια (φυσικό αυτό, τι άλλο να περιμένω δλδ), αλλά μέσα μου άρεσε η κονσόλα με τα κουμπάκια του ηλεκτρονικού κλιματισμού...Το κόκκινο σήμα μπροστά σε σχέση με το μπλε που είχε παλαιότερα δε μου έκανε ούτε κρύο ούτε ζέστη...
Όλα μου φάνηκαν εντάξει στο αυτοκίνητο αλλά θα του ρίξω και μια ματιά τη Δευτέρα που θα πάω για την εξόφληση και την παράδοση του Datsun...
Όπως και να έχει,
_
-
Άντε με το καλό ! Καλοτάξιδο και να το χαρείς ! Μου αρέσει πολύ αυτό το αυτοκίνητο !
Για την πληρωμή, αν και ακούγεται περίεργο, έτσι γίνεται συνήθως γιατί με τα χρήματα σου κάνουν τον εκτελωνισμό. Για την ανταλλαγή που ανφέρεις όμως πρόσεξε αν αναγράφεται ΣΑΦΩΣ στο χαρτί της παραγγελίας σου για να μην στα 'γυρίσουν' (όπως λες) μετά. Κατέθεσε τα λεφτά σε τράπεζα και γράψε στην αιτιολογία κατάθεσης 'Εξόφληση πληρωμής για αρ. παραγγ. τάδε' για να σου φύγει το άγχος (που είχα και εγώ!)...
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Πήγα το είδα!
Εξωτερικά δε διαφέρει σε τίποτα με άλλα 100άρια (φυσικό αυτό, τι άλλο να περιμένω δλδ), αλλά μέσα μου άρεσε η κονσόλα με τα κουμπάκια του ηλεκτρονικού κλιματισμού...Το κόκκινο σήμα μπροστά σε σχέση με το μπλε που είχε παλαιότερα δε μου έκανε ούτε κρύο ούτε ζέστη...
Όλα μου φάνηκαν εντάξει στο αυτοκίνητο αλλά θα του ρίξω και μια ματιά τη Δευτέρα που θα πάω για την εξόφληση και την παράδοση του Datsun...
Όπως και να έχει,
_
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μόλις το πάρω θα βγάλω!
_
-
Καλορίζικο και από εμένα...
Το εξοφλείς πριν βγουν οι πινακίδες γιατί εκτελωνίζεται στο ονομά σου.
Αν το εκτελώνιζαν πρώτα θα μπορούσες να μην τους πληρώσεις την αξία τσιφ (λέμε τώρα).
Ας ξαναγυρίσουμε στα του αυτοκινήτου...στα χρήματά του έκανες πολύ καλή επιλογή...είναι η γνώμη μου μετά από ενάμισυ χρόνο και 24,500 χλμ. -
To παρέλαβα τελικά σήμερα μετά από 5 24ωρα με το 500...
Είναι έρωτας...
Εν καιρώ και οι φωτό...
_
-
Με γειές!! Καλά χιλιόμετρα να έχεις
-
Kαλοτάξιδο να είναι και να το χαίρεσαι !
-
Παντουλίνι!
-
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια, να'στε καλά βρε παιδιά...
Είναι όντως και είμαι όντως
_
-
Καλοτάξιδο κ μακρυά από κακοτοπιές!
-
Καλορίζοκο και Καλοτάξιδο
Από περιέργεια, γιατί καθυστέρησε τόσο πολύ η παραλαβή του αυτοκινήτου από την στιγμή που ήρθε στην έκθεση? Εννοώ από την στιγμή που φτάνει το αμάξι Ελλάδα συνήθως είναι καμιά 10αρια μέρες για να βγούνε πινακίδες και λοιπά χαρτιά...
-
Ο χρήστης lilu77 έγραψε:
Καλορίζοκο και ΚαλοτάξιδοΑπό περιέργεια, γιατί καθυστέρησε τόσο πολύ η παραλαβή του αυτοκινήτου από την στιγμή που ήρθε στην έκθεση? Εννοώ από την στιγμή που φτάνει το αμάξι Ελλάδα συνήθως είναι καμιά 10αρια μέρες για να βγούνε πινακίδες και λοιπά χαρτιά...
Ευχαριστώ πάρα πολύ...
Το αυτοκίνητο από τη στιγμή που έγινε ο διακανονισμός έπρεπε όντως να παραδοθεί εντός 10 ημερών (καταληκτική ημερομηνία η Τετάρτη 12/11/2008).
Λόγω αλλαγής του καταστατικού της εταιρείας (νέο ΑΦΜ μάλλον), καθυστέρησε οπότε θα το έπαιρνα την Παρασκευή 14/11/2008. Τα χαρτιά εν τέλει ήρθαν το Σάββατο 15/11/2008 οπότε μου έδωσαν και το 500 για να με εξυπηρετήσουν μέχρι να παραλάβω το δικό μου...
Να ευχαριστήσω βέβαια και τα παιδιά στη Fiat Pazaropoulos στην Κόρινθο που με εξυπηρέτησαν με το 500...
_
-
Καλοριζικο και καλοταξιδο καλοστριφτο κτλπ... θα δεις σε ενα μηνα θα εισαι παλυ 18...
Ομολογω οτι εξεπλαγην ευχαριστα με το γεγονος οτι σου δωσανε 500αρακι μεχρι να παρεις το παιχνιδι σου..
και παλυ καλοριζικο. -
Θα γράψω όπου να'ναι στο αντίστοιχο νήμα, ένα κατεβατό/σεντόνι σχετικά με το αυτοκίνητο (οδηγικά/χώροι κλπ), όπως έκανα και με το 500, ενώ ταυτόχρονα θα τα ψιλο-συγκρίνω...
Γενικά όμως το 100 έχει πιο σπορτίφ αίσθηση από το 500 (με τον ίδιο κινητήρα - sport έκδοση)...
_
-
Καλορίζικο και καλοτάξιδο ξανά και από εμένα...Τα φρένα να προσέχεις λίγο, θέλουν εξοικίωση...είναι αποτελεσματικότατα, ακούραστα, αλλά πολύ απότομα μέχρι να τα μάθεις.
Υπάρχει και κλαμπάκι για τους παντάκηδες! -
-
_
4tf > Τα σχόλιά μου περί του αυτοκινήτου...
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Υπάρχει και κλαμπάκι για τους παντάκηδες!http://www.fiatpandaclub.gr' target='_blank
Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, όσον αφορά το forum έχω ήδη γραφτεί (μου πήρε λίγο να καταλάβω ότι μεταφερθήκαμε σε δικό μας domain)...
_
Fiat Panda 100