-
Ο χρήστης alekosjunior έγραψε:
ΠαΡαΤηΡηΣη...:δεν μιλησαμε καθολου για τα φρενα του PANDA 100hp...(4 δισκοφρενα.. )
περιμενω να ακουσω αποψεις..Εγω που το οδηγησα 2 φορες μπορω να πω οτι 'πιανουν' παρα πολυ καλα!!
Το μονο αρνητικο κατα τη γνωμη μου ειναι η μεγαλη υποβοηθηση που εχουν (μου θυμησε megane coupe) αλλα ακομα και αυτο συνηθιζεται και καποια στιγμη τα λειτουργεις σωστα και οσο χρειαζεται... -
Σε οσους λεω οτι σκεφτομαι να ''προσεγγισω'' το 100hp panda, με κοιταν με ενα υφος αρνητικο..τα τελευταια σχολια που ακουσα ηταν:
1)γιατι να δωσεις τοσα λεφτα για ενα αυτοκινητο πολης
2)θα παρεις καμια στροφη(κ ετσι ψηλο που ειναι- το κεντρο βαρους σε σχεση με αλλα σπορ αυτοκινητα)θα βρεθεισ απεναντι
3)δωσε +500-600 ευρω κ παρε το Grande Punto,που ειναι κ πιο'αυτοκινητο' -
Σε οσους λεω οτι σκεφτομαι να ''προσεγγισω'' το 100hp panda, με κοιταν με ενα υφος αρνητικο..τα τελευταια σχολια που ακουσα ηταν:
2)θα παρεις καμια στροφη(κ ετσι ψηλο που ειναι- το κεντρο βαρους σε σχεση με αλλα σπορ αυτοκινητα)θα βρεθεισ απεναντι
3)δωσε +500-600 ευρω κ παρε το Grande Punto,που ειναι κ πιο'αυτοκινητο'Η μοναδική μου ένσταση όσον αφορά το pandaκι είναι η σκληρότητα της ανάρτησης. Σπορ στήσιμο δε σημαίνει απαραίτητα 'κούτσουρο', και ειδικά στις αστικές μετακινήσεις ενδέχεται να σε ταλαιπωρήσει ελαφρώς. Κατά τα άλλα, ούτε απέναντι πρόκειται να βρεθείς ούτε δίνοντας 500-600 ευρώ πρόκεται να εισπράξεις το ίδιο fun από ένα grande punto. Αλλά επειδή η αγορά αυτοκινήτου εμπεριέχει πάντα συμβιβασμούς, κοίτα οι συμβιβασμοί που θα κάνεις αγοράζοντας είτε το panda είτε το punto να ανταποκρίνονται στις αποκλειστικά δικές σου ανάγκες, και όχι των φίλων σου. Ρίξε μια ματιά κι εδώ, πρόκειται για review που απηχεί κατά πολύ και τις δικές μου εντυπώσεις από το test drive.
-
3)δωσε +500-600 ευρω κ παρε το Grande Punto,που ειναι κ πιο'αυτοκινητο'- Πόλης, αλλά και πυραυλάκι εδάφους εδάφους.
- Όποιος το είπε αυτό, έχει τόση σχέση με την οδήγηση, όση ο πάπας της Ρώμης με το χέβι μέταλ. Kαι, προφανώς, δεν έχει μπει ΚΑΝ μέσα σε Panda 100.
- Αυτό έχει μια λογική. Βέβαια, το 95άρι Grande υστερεί κατά ΠΟΛΥ σε επιδόσεις. Οπότε, είναι θέμα δικό σου και των αναγκών σου. Αν θέλεις παιχνίδι να παίζεις και να γυρνάς σπίτι με χαμόγελο, τότε Panda. Αν χρειάζεσαι χώρους και μεγαλύτερο αυτοκίνητο, Grande.
-
-
Είμαι ένας ευτυχής κάτοχος ενός panda 1.2 δύο μηνών και μίας corolla 1.4 δύο χρόνων. Σκέφτομαι να πουλήσω το toyota και να χτυπήσω ένα μπλε 100άρι. Να την κάνω με κλειστά μάτια; Έχω ενθουσιαστεί τόσο από το μικρό, που όποτε μου δίνεται ευκαιρία παρατάω το μεγάλο στο γκαράζ και βολτάρω με το pandaκι!!
-
Να δωσεις το Corolla για να παρεις ακομα ενα Panda νομιζω πως ειναι λιγο αστοχο. Η Corolla ειναι 2 κλασσεις μεγαλυτερο αμαξι και φανταζομαι πως εξυπηρετει αλλες αναγκες που ισως να μην σε καλυπτει τοσο ανετα ενα Pandaki.
Μηπως να εδινες το Panda 1,2 και να επαιρνες το 1,4?
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Να δωσεις το Corolla για να παρεις ακομα ενα Panda νομιζω πως ειναι λιγο αστοχο. Η Corolla ειναι 2 κλασσεις μεγαλυτερο αμαξι και φανταζομαι πως εξυπηρετει αλλες αναγκες που ισως να μην σε καλυπτει τοσο ανετα ενα Pandaki.Μηπως να εδινες το Panda 1,2 και να επαιρνες το 1,4?
+1
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Να δωσεις το Corolla για να παρεις ακομα ενα Panda νομιζω πως ειναι λιγο αστοχο. Η Corolla ειναι 2 κλασσεις μεγαλυτερο αμαξι και φανταζομαι πως εξυπηρετει αλλες αναγκες που ισως να μην σε καλυπτει τοσο ανετα ενα Pandaki.
+1
Ρε παιδιά,...δύο μηνών είναι μόνο! Και μην ξεχάσουμε ότι το panda το κυκλοφορεί η γυναίκα μου ενώ έτσι θα κυκλοφορώ και εγώ με το δικό μου. Έχε χάρη που σκεφτόμαστε να μεγαλώσουμε την οικογένεια, αλλιώς πρώτα θα ανέβαζα φώτο με το 100άρι κσι μετά θα έτεθα το ζήτημα!! Έχω πάθει την πλάκα μου με την πάρτη του. Όποτε τύχει να δω το γρήγορο, κάθομαι και το ζαχαρώνω. Αμα του κολλήσω με την corolla, έχω καμιά ελπίδα ή θα περάσει από πάνω μου;
-
Ο χρήστης IBIZA1_0 έγραψε:
+1
Ρε παιδιά,...δύο μηνών είναι μόνο! Και μην ξεχάσουμε ότι το panda το κυκλοφορεί η γυναίκα μου ενώ έτσι θα κυκλοφορώ και εγώ με το δικό μου. Έχε χάρη που σκεφτόμαστε να μεγαλώσουμε την οικογένεια, αλλιώς πρώτα θα ανέβαζα φώτο με το 100άρι κσι μετά θα έτεθα το ζήτημα!! Έχω πάθει την πλάκα μου με την πάρτη του. Όποτε τύχει να δω το γρήγορο, κάθομαι και το ζαχαρώνω. Αμα του κολλήσω με την corolla, έχω καμιά ελπίδα ή θα περάσει από πάνω μου;
Αν έχει όρεξη για κόντρα ο οδηγός του Panda, μάλλον δεν έχεις και πολλή τύχη!
Γιατί όμως δεν δοκιμάσατε και το 100 όταν πήρατε το 1.2;
Αν και η σύζυγος δεν θα ενθουσιαζόταν με την ανάρτησή του...Σκληρούτσικη... -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
+1
Αν έχει όρεξη για κόντρα ο οδηγός του Panda, μάλλον δεν έχεις και πολλή τύχη!
Γιατί όμως δεν δοκιμάσατε και το 100 όταν πήρατε το 1.2;
Αν και η σύζυγος δεν θα ενθουσιαζόταν με την ανάρτησή του...Σκληρούτσικη...O μόνος δισταγμός ήταν τα 3 χιλιάρικα παραπάνω..
-
χαχα..γελαω γιατι σαν να με βλεπω ειναι!
κ εγω εχω το panda 1,2 κ ΓΟΥΣΤΑΡΩ τρελα το 100hp..μπας κ ειναι αρρωστια...??
οτι σ συμβαινει εσενα συμβαινει κ με μενα..!απλα εμενα το οδηγαει η μανα μου κ οχι η συζηγος καθως ειμαι 21! -
Χαιρετω και εγω με την σειρα μου την παρεα σας, και σας θετω τον προβληματισμο μου....
Εδω και μια εβδομαδα ειμαι ευτυχης κατοχος ενος 100hp, αυτο που με προβληματιζει ειναι ενας ξερος μεταλλικος ηχος, μαλλον απο την πισω αριστερη αναρτηση, οταν πεφτω σε λακουβα.
δεν γινεται συνεχεια, αν και το εχω ''επιδιωξει'' στριβοντας αποτομα δεξια σε κατσαρο δρομο η πεφτοντας προσεκτικα σε λακουβιτσες αλλα συνηθως δεν ακουγεται τιποτα.
κατα τα αλλα το pandaki φαινεται διασκεδαστικο και ζωηρο, ας ελπισουμε να ειναι και αξιοπιστο -
Ο χρήστης pkout έγραψε:
Χαιρετω και εγω με την σειρα μου την παρεα σας, και σας θετω τον προβληματισμο μου....
Εδω και μια εβδομαδα ειμαι ευτυχης κατοχος ενος 100hp, αυτο που με προβληματιζει ειναι ενας ξερος μεταλλικος ηχος, μαλλον απο την πισω αριστερη αναρτηση, οταν πεφτω σε λακουβα.
δεν γινεται συνεχεια, αν και το εχω ''επιδιωξει'' στριβοντας αποτομα δεξια σε κατσαρο δρομο η πεφτοντας προσεκτικα σε λακουβιτσες αλλα συνηθως δεν ακουγεται τιποτα.
κατα τα αλλα το pandaki φαινεται διασκεδαστικο και ζωηρο, ας ελπισουμε να ειναι και αξιοπιστοΤον ίδιο θόρυβο άκουγα και εγώ από το ίδιο σημείο.Μετά τα 2000 χιλ σταμάτησε να είναι έντονος.
Όσον αφορά την αξιοπιστία του, στα 1300 χιλ άλλαξα μίζα εντός εγγύσης βέβαια, γιατί αργούσε να πάρει προς. Έχει βγει οδηγία ότι οι μίζες HITACHI να αντικαθιστούνται από BOSCH. Τώρα έχει γίνει τσακμάκι!! Κατά τα άλλα, πολύ το γουστάρω και ας είναι μόνο 60HP!
-
Ο χρήστης IBIZA1_0 έγραψε:
κατα τα αλλα το pandaki φαινεται διασκεδαστικο και ζωηρο, ας ελπισουμε να ειναι και αξιοπιστοΤον ίδιο θόρυβο άκουγα και εγώ από το ίδιο σημείο.Μετά τα 2000 χιλ σταμάτησε να είναι έντονος.
Όσον αφορά την αξιοπιστία του, στα 1300 χιλ άλλαξα μίζα εντός εγγύσης βέβαια, γιατί αργούσε να πάρει προς. Έχει βγει οδηγία ότι οι μίζες HITACHI να αντικαθιστούνται από BOSCH. Τώρα έχει γίνει τσακμάκι!! Κατά τα άλλα, πολύ το γουστάρω και ας είναι μόνο 60HP!
λογικά στο 100αρι θα το έχουμε διορθώσει από το εργοστάσιο το θέμα της μίζας...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
λογικά στο 100αρι θα το έχουμε διορθώσει από το εργοστάσιο το θέμα της μίζας...
Χλωμό το κόβω. Όταν βγήκε το 100άρι πήρα και το δικό μου, πριν περίπου τρεις μήνες. Ήταν η καινούργια φουρνιά με τα νέα χρώματα(πορτοκαλί κτλ).
-
Ρίξε μια ματιά στη μάρκα της μίζας τότε, να σιγουρευτείς.
-
Ενδιαφέρομαι να χτυπήσω το άγριο μικρό και θέλω εντυπώσεις από κατόχους. Με ενδιαφέρει η κατανάλωση, οι επιδόσεις,η οδηγική του συμπεριφορά και τυχόν προβλήματα που μπορεί να σας έχει βγάλει. Να σημειώσουμε ότι ήδη έχει γίνει προ 7 μηνών η αγορά ενός panda 1.2 για τη σύζυγο και έχω ήδη ενθουσιαστεί από την πρακτικότητά του και την ευελιξία του.
-
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... sc&start=0
-
Παρακαλώ να διαγραφει.
Fiat Panda 100