-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Τελευταία μέρα στη δουλειά σήμερα, και από αύριο διακοπές (επιτέλους )
Την κάνουμε κατα Σύρο μεριά, που έχει γίνει η αγαπημένη μας, μετά βεβαίως την ιδιαίτερή μου πατρίδα τη Φολέγανδρο.
Μετά τις 20 του Αυγούστου και πάλι εδώ. Με μερικούς από δω μέσα θα τα πούμε και νωρίτερα
Άντε... καλά να περάσουμε...Με ποιους θα τα πειτε αραγε ???
Ραντεβου για καφεδακι εις την Ερμουπολη...Καλο ταξιδι
-
Να πάτε για φαγητό στο ταβερνείο στα ραντάρ στην Ανω Σύρο ρε!!!
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ραντεβου για καφεδακι εις την Ερμουπολη...Καλο ταξιδιΈκλεισε!!
Έχω και κάτι άλλο στο μυαλό μου.... Θα δούμε
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Έκλεισε!!
Ποσες φορες θα το πουμε ρε Νικο??????
ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΤΟ στο Σα Μιχαλη... ΤΕΛΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ...
υγ:Αντε κ Φραγκοσυριανη στην Ανω Συρα για ποικιλια ή στου Λιλή για καλα μαγειρευτα
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΤΟ στο Σα Μιχαλη... ΤΕΛΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ...Σιγά μην είναι και 'σα την νύστα πού 'χω'...
Σαν Μιχάλη (από το saint)
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Σιγά μην είναι και 'σα την νύστα πού 'χω'...
Αμα θέλουμε να είμαστε ψείρες
Σαν (από το San)
-
Σιγά μην είναι και 'σα την νύστα πού 'χω'...
Κανετε λαθος κυριε Θεμη
Μπορει να ειναι οντως απο το saint ΑΛΛΑ η «ντοπιολαλια» ειναι 'Σα Μιχαλη'
-
Αντε ρε πηγαίντε εκει που σας λέω..... μη τα πάρω στο κρανίο και έρθω καμιά βόλτα..... και δεν μείνει τίποτα να φάει ο πλυθησμός!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:rant:Αντε ρε πηγαίντε εκει που σας λέω..... μη τα πάρω στο κρανίο και έρθω καμιά βόλτα..... και δεν μείνει τίποτα να φάει ο πλυθησμός!!!
Ναι ναι ναι.....
~Ενω με εμας θα μεινει νομιζεις....
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Έκλεισε!!
Ποσες φορες θα το πουμε ρε Νικο??????
ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΤΟ στο Σαν Μιχαλη... ΤΕΛΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ...
υγ:Αντε κ Φραγκοσυριανη στην Ανω Συρα για ποικιλια ή στου Λιλή για καλα μαγειρευτα
Εμένα καλά μου ακούγονται αυτά, όπου πείτε είμαι μέσα.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Μπορει να ειναι οντως απο το saint ΑΛΛΑ η «ντοπιολαλια» ειναι 'Σα Μιχαλη'Δεν ξέρω, αλλά το μισό μου σόι που είναι Συριανό και με τα περισσότερα μέλη της οικογένειας μεγαλομένα στη Σύρο μέχρι μεγάλη ηλικία, 'Σαν Μιχάλη' το λένε...
Τώρα τι να σου πω. Σανπως ξέρω;
-
Μπορει να ειναι οντως απο το saint ΑΛΛΑ η «ντοπιολαλια» ειναι 'Σα Μιχαλη'
Δεν ξέρω, αλλά το μισό μου σόι που είναι Συριανό και με τα περισσότερα μέλη της οικογένειας μεγαλομένα στη Σύρο μέχρι μεγάλη ηλικία, 'Σαν Μιχάλη' το λένε...
Τώρα τι να σου πω. Σανπως ξέρω;
Σε κερδισα
Ολο μου το σοϊ απο τη Συρο....
Α εχω και την καρτουλα απο το Πλακοστρωτο Σα Μιχαλη λεει
-
Σα να 'χεις δίκιο τότε...!!
-
Σαν να μην τα λεμε καλα μου φαινεται...
~Παντως ειτε ειναι ΣΑ ειτε ΣΑΝ εχει κ $@#% τα φαγητα λεμε
-
Σα να 'μαστε off topic...
-
Διακοπές=Φαί...άρα μια χαρά είμαστε!
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Οποιοι επισκευτηκαν τα Χανια και γενικοτερα την Κρητη θα ηθελα να ακουγα την γνωμη τους.
Οσο για αυτους που ερχονται προσφερομαι να τους βοηθησω/ενημερωσω για οτιδηποτε.Δεν εχω επισκευτει ποτε τα Χανια (λεγεται οτι ειναι το ομορφοτερο μερος της Κρητης) και το Ρεθυμνο,εχω δει Αγ.Νικολαο,Ηρακλειο,Σητεία και διαφορα χωρια.
Για να ειμαι ειλικρινης,ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι να παει κανεις στην Κρητη εαν δεν ειναι...Κρητικος ή Αγγλος.
Το νησι ειναι (κατα κυριο λογο,σιγουρα οχι ολο) βιασμένο απο τον τουρισμό,τεραστια ξενοδοχεια,δρομοι με pubs που νομιζεις οτι εισαι στην Αγγλια με καλο καιρο,σε καποια μερη εισαι ανεπιθυμητος εαν εισαι Ελληνας,ενω οι παραλιες ειναι μεν ΟΚ αλλα καμια σχεση με Κυκλαδες.
Αυτα ειναι η προσωπικη μου εντυπωση,since you asked.
Οποιαδηποτε αποψη ειναι σεβαστη.Αλλα μου φαινεται λιγο ατοπο να κρινεις ενα μερος απο την στιγμη που δεν το εχεις ζησει.
Αυτο που λες τωρα για τους Αγγλους και δρομοι με pubs ισχυει μονο για το Ηρακλειο(Χερσονησος) και σε περιοχες που ζουν μονο απο αυτους γι'αυτο και τους ανεχονται.Αυτο στα Χανια δεν υπαρχει.Και δεν ειναι τυχαιο οτι ειναι απο τους πρωτους προορισμους σε Ελληνες τουριστες.Γενικα παντα κατα την γνωμη μου αν δεν εχεις επισκεφτει ενα μερος δεν εχεις ολοκληρωμενη γνωμη. -
Eγω φετος δε θα παω πουθενα...
Θα περιριστω στο 20ημερο που θα ειμαι στη Σκυρο για δουλεια.
Τα χρηματα που θα ξοδευαν θα μπουν στην ακρη και με τα υπολοιπα που θα μαζεψω θα κανω το δευτερο ταξιδι-ονειρο ζωης...Μοσχα-Βλαδιβοστοκ-Μοσχα με τον Υπερσιβηρικο.
Το πρωτο το εκανα περυσι.
Βιεννη Βουδαπεστη Πραγα (Μλαντα Μπολεσλαβ βεβαιως) Βερολινο...
-
To Μόσχα-Βλαδιβοστόκ είναι κάπως μονότονο. Δοκίμασε Ν. Υόρκη-Σικάγο-Λ. Άντζελες. Σαφώς πιο ενδαφέρον σήμερα από κάθε άποψη.
-
Μονοτονο δε νομιζω να'ναι...
βασικα απο φωτογραφιες, απο αυτα που εχω διαβασει και απο ντοκυμαντερ που εχω δει ειναι εμπειρια ζωης..
απλα ειναι τεραστια αποσταση και ισως καταντησει κουραστικο..παντως για τη Μοσχα ολοι λενε οτι ειναι φοβερη
Καλοκαιρινές διακοπές 2006. Για πού?