-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Βραζιλία ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!εχει και δροσιά στό Ν.Ημισφαίριο τώρα
Προτιμώ Αργεντινή...
-
Ολη η Λατινική Αμερική τό ίδιο είναι
(άμα ψάχνεις συγκεκριμένα πράγματα)
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Ιαπωνια. θελει χρημα ομως....
Γαμάτο ταξίδι αλλά θέλει χρήμα γενικώς...
hrdoukas:Πήγαινε Γερμανία...ή στη χειρότερη Σκωτία.Πάντα κάτι μου έκανε αυτή η Σκωτία..
Μπααααα...
Βραζιλία ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!
εχει και δροσιά στό Ν.Ημισφαίριο τώρα
Θα το'χω στα υπόψη οταν θα ψάχνω που να πάω μόνος μου ή με αντροπαρέα!
-
Κούβα,πρίν πεθάνει ο Φιντέλ
-
Η Γερμανία είναι κούκλα, ειδικά στο Μόναχο. Πράσινο, κάστρα, μουσεία, δρομάρες, καθαριότητα, φαγητό, ευγενικοί άνθρωποι (εκτός από αυτούς που χρησιμοποιούν τη gilette και πάνω από το ύψος της φαβορίτας), πολλά opel και άλλα γερμανικά αυτοκίνητα. Και πολλές χώρες κοντά (Ελβετία, Γαλλία, Αυστρία, Τσεχία) για γειτονικές επισκέψεις.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Η Γερμανία είναι κούκλα, ειδικά στο Μόναχο. Πράσινο, κάστρα, μουσεία, δρομάρες, καθαριότητα, φαγητό, ευγενικοί άνθρωποι (εκτός από αυτούς που χρησιμοποιούν τη gilette και πάνω από το ύψος της φαβορίτας),** πολλά opel** και άλλα γερμανικά αυτοκίνητα. Και πολλές χώρες κοντά (Ελβετία, Γαλλία, Αυστρία, Τσεχία) για γειτονικές επισκέψεις.Πήξαμε στους εγκάθετους.
-
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Κούβα,πρίν πεθάνει ο ΦιντέλΣωστόοοοοοος.
-
manosk έγραψε:
Η Γερμανία είναι κούκλα, ειδικά στο Μόναχο. Πράσινο, κάστρα, μουσεία, δρομάρες, καθαριότητα, φαγητό, ευγενικοί άνθρωποι (εκτός από αυτούς που χρησιμοποιούν τη gilette και πάνω από το ύψος της φαβορίτας), πολλά opel και άλλα γερμανικά αυτοκίνητα. Και πολλές χώρες κοντά (Ελβετία, Γαλλία, Αυστρία, Τσεχία) για γειτονικές επισκέψεις.Θα συμφωνήσω απολύτως. Επισκέφτηκα το Μόναχο 2 φορές το 2004 για δουλειά (22 και 23 μέρες αντίστοιχα) και μόνο καλά έχω να θυμάμαι. Πού όμορφη και καθαρή πόλη, τεράστια πανέμορφα πάρκα, ποταμός και πάρα πολλά άριστα διατηρημένα μνημεία και κτήρια, αρκετά φιλικοί και πολύ ευγενικοί οι βαυαροί, πολύ καλές τιμές (τρομερές τιμές σε ρούχα και ηλεκτρονικά -ειδικά ψηφιακές φωτογραφικές- αγόρασα Pentax S4 με 279 ευρώ όταν στην Ελλάδα η καλύτερη τιμή ήταν 469 ευρώ ). Επιπλέον είναι και πολύ κοντά σε Αυστρία. Επισκέφτηκα Ινσμπρουκ και Σάλτσμπουργκ από Μόναχο (1,5 και 1 περίπου ώρες αντίστοιχα με τραίνο) κι όχι από Βιέννη όπου επίσης έχω κάτσει 20 μέρες....
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
To Μόσχα-Βλαδιβοστόκ είναι κάπως μονότονο. Δοκίμασε Ν. Υόρκη-Σικάγο-Λ. Άντζελες. Σαφώς πιο ενδαφέρον σήμερα από κάθε άποψη.Το εχεις κανει;
-
Όχι βέβαια. Αλλά έχω κάνει κάπου 1000 χλμ Αθήνα-Έβρο με τρένο και ξέρω ότι είναι πολύ κουραστική εμπειρία. Βγαίνεις ζεβλωμένος, μετά τα πρώτα 300 χλμ βαριέσαι να κοιτάξεις έξω. Το τρένο είναι καλύτερο από το λεωφορείο, αλλά χειρότερο από το αυτοκίνητο και το αεροπλάνο κατά τη γνώμη μου.
-
μιας και πρόκειται για thread περί ταξιδιών, μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει σύνδεση Νάξου-Λέρου?
Επίσης, μήπως υπάρχει κάποιο σχεδιάγραμμα ποια πορεία ακολουθεί κάθε γραμμή για να φτάσει στον προορισμό της?
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Όχι βέβαια. Αλλά έχω κάνει κάπου 1000 χλμ Αθήνα-Έβρο με τρένο και ξέρω ότι είναι πολύ κουραστική εμπειρία. Βγαίνεις ζεβλωμένος, μετά τα πρώτα 300 χλμ βαριέσαι να κοιτάξεις έξω. Το τρένο είναι καλύτερο από το λεωφορείο, αλλά χειρότερο από το αυτοκίνητο και το αεροπλάνο κατά τη γνώμη μου.Oυφ και ειχα ανησυχισει. Δε με πτοησες!
Το πλανο για το Πασχα του 2008 συνεχιζει ακαθεκτο.
Εννοειται παντως οτι δε θα το κανεις με τη μια. Θα κανεις 2-3 στοποβερ, στο Ιρκουτσκ σιγουρα να δεις την περιοχη της Βαϊκαλης και κανενα Εκατερινεμπουργκ ισως. Γυρισμο λεω αεροπλανακι για Πεκινο, 2-3 μερες εκει, τρενο για Ουλανμπαταρ και ειτε επιστροφη απο εκει ειτε απο καμια αλλη πολη που συνδεεται με τρενο.Παιζει και το καραβι Βλαδιβοστοκ - Ιαπωνια.
-
Αν απομακρυνθείς ακόμα λίγο δε θα συμφέρει να κανεις το αντίστροφο δρομολόγιο για την επιστροφή...
-
Κανονικα το πλανο ειναι να μην χρησιμοποιησω καθολου αεροπλανο, αυτο δεν μπορω να το κανω το Πασχα. Αν χαραμισω το καλοκαιρι μου τοτε η επιστροφη θα γινει απο το δρομο του μεταξιου (Τασκενδη, Σαμαρκανδη κλπ)
-
σκέφτομαι στην επόμενη άδεια που θα ναι κατά το τέλος του μήνα να πάω σε κανά νησί, και είμαι μεταξύ Κω, Ρόδο ή Μύκονο. Το κριτήριο είναι ο 'καλός' κόσμος (κοινώς μπόλικος τουρισμός) και να μη χαλάσω τα μαλλιά της κεφαλής μου για διαμονή. Αμάξι θα έχω το δικό μου. Το μόνο που με προβληματίζει για Μύκονο είναι ο τρόπος σύνδεσης από Λέρο
-
-
Νοτια Σιθωνια, καταπληκτικη, hotel appartment παρα πολυ καλο περασαμε υπεροχα το μονο μερος που εχουμε πει να παμε και του χρονου, παμπολλες παραλιες αλλα και πολλα καμπινγκ πολυ ελευθερο και πολυ σκουπιδι αφηνουν πισω τους αλλα εχει τοσες πολλες παραλιες.
α, και στην επιστροφη Σαββατο πρωι 22 Ιουλιου 12:10 το αντιθετο ρευμα ειχε ενα μποτιλιαρισμα 6-7 χιλιομετρων, αλλα σε διαστημα 15 μερες πριν στις διαδρομες στη σιθωνια, ιδιατερα κατω, συναντουσες πολυ λιγα αυτοκινητα.
-
Highlights της Κεφαλονιάς:
-Ο Μύρτος!
-Το ηλιοβασίλεμα στον Μύρτο
-Το βραδυνό μπάνιο στον Μύρτο
(καταλάβατε, είναι ωραία εκεί... )
-Η διαδρομή Σάμη-Αργοστόλι στις 4 το πρωΐ με μηδενική κίνηση, πίσω από έναν ντόπιο!
-Η διαδρομή Σάμη-Φισκάρδο (ή το Αργοστόλι-Φισκάρδο; )
-Το κοκορέτσι στην ταβέρνα του Ρομπόλη στα Πουλάτα Σάμης! Θεΐκό!
-Το παγωτό στην Πλατεία του Αργοστολίου (δεν θυμάμαι πως λέγαν το ζαχαροπλαστείο)
-Το Φισκάρδο το βράδυ, παρ' όλη την υγρασία (ά ρε Κρούση, ζήλεψα!)
-Το ταξίδι με το f/b. Ο αέρας στο πρόσωπο και οι Pink Floyd στ' αυτιά...
Δυστυχώς δεν είχα ψηφιακή μαζί μου, για να ποστάρω καμιά φωτό...
-
Χαιρετίσματα από Λευκάδα
Καλοκαιρινές διακοπές 2006. Για πού?