-
Καλά όλα αυτά....αλλά....δεν μας είπες Νάσο....Group B θα έχουμε?!
-
Νασο, αν αυτος που ευθυνεται παψει να ευθυνεται, τα 120, 200, 330 Ευρω γινουν 55, 90, 150 και οι υπηρεσιες αναλογες (γιατι με την υπερκοστολογηση οι υπηρεσιες ΟΥΔΕΠΟΤΕ βελτιωθηκαν) τοτε μπορει και να επαρκει η Λαμια.
Μην ξεχνας οτι υπαρχει κι Στυλιδα και τα κρουαζιεροπλοια που σιγουρα στοιχιζουν λιγοτερα απο τον πακτωλο που ξοδευτηκε φετος.
Για Σταδιο? Καποιο σταδιο της περιοχης για 20000 κοσμο, σε χωματινη εκδοχη και γεματο Καθε βραδυ. Τι λες? Εκτος απο το ονορε των Ολυμπιακων η ουσια δεν θαναι η ιδια?
Κι επιμενω. Αλλη ημερομηνια. Αρχες Ιουνιου, για λογους που ειπαμε και αλλους, στην Ελλαδα δεν παιζει. -
Χρήστο, άλλο ΟΑΚΑ άλλο Λαμία.
Αλλο γκλάμουρ η Αθήνα άλλο η Φθιώτιδα.Το πρόβλημα δεν είναι τα 90 ή τα 290 ευρώ. Το θέμα είναι οτι οι επίσημοι απαιτούν φιλοξενία τύπου Πεντελικόν και Λήδρα και όχι Λαμίας.
Μην το αναλύεις οικονομοτεχνικά. Ψυχολογικό είναι το θέμα!
-
Το Ακρόπολις ήταν τέλος Μαίου-αρχές Ιουνίου από τότε που έδινα εγώ Πανελλήνιες και ποτέ δεν με εμπόδισε να συμμετέχω...
Κρουαζιερόπλοια στη Στυλίδα δεν παίζουν, θέλει εκβάθυνση το λιμάνι.
Στάδιο 20000 θέσεων στη Λαμία ? Που ? (εκτός και αν η SSS γίνει στη Βόλο)
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Μιας και λεμε για καινουργιες ιδεες τι λετε για ασφαλτινο αγωνα και γυρω στον Μαρτη ?
Να κατεβει Πελλοπονησο με κεντρο του αγωνα το Ναυπλιο (απο ξενοδοχεια δοξα τω θεω μπολικα και το Τολο ειναι διπλα),υπερειδικη ,αν ειναι αναγκαια, στη Τριπολη και ειδικες στα βουνα απο Πατρα μεχρι Κορινθο και Μανη.Να βαλουμε και τον Λαλα μεσα (την παλια ειδικη λεω οχι τον χοντρο),Αστρος,Νεμεα και Βουρβουρου και οτι αλλο μας βρισκεται.
Οχι,οχι ,ξυπνιος ειμαι.Δημήτρη, εμένα που είμαι λάτρης των ασφάλτινων ραλλυ μου αρέσει (άσχετα με το Ναύπλιο) αλλά νομίζω ότι καλά ασφάλτινα ραλλυ μπορούν να κάνουν πολλές χώρες που διαθέτουν τουλάχιστον πραγματικό ασφάλτινο οδόστρωμα και όχι ασφάλτινες επαλείψεις πάνω στον δρόμο σαν και εμάς.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
...Οπότε, ρεαλιστικά μιλώντας, η ελπίδα είναι να 'απλωθεί' ο αγώνας για να συμπεριλάβει καλές ειδικές σε μεγαλύτερη απόσταση...Νάσο, δέν προσκρούει στις οδηγίες του FIA General Prescriptions που αφορούν τις αποστάσεις των ειδικών απο το SP ?
-
1.Ας το φιλοσοφησουμε. Δεν εχει καμμια σχεση το τοτε με το τωρα Νασο. Ειναι πολυ διαφορετικα τα πραγματα σημερα για τα παιδια και τις οικογενειες τους. Ξερω τι σου λεω.
2. Το 2002 περασα μια περιπετεια στο λιμανι της στυλιδας γιατι η Ελπη φωτογραφισε τεραστιο και πολυ βαθυ πλοιο που φορτωνε 'απαγορευμενο 'υλικο. Απο τοτε τη βγαλαμε και Ματα Χαρυ
Αυτο πως μπηκε? (Δεν μπορω να πω περισσοτερα)
3. Με 2 εκατομυρια ευρω (οσα ξοδευονται στο ΟΑΚΑ) μηπως φτιαχνουμε πιστα Μεκανο για μιμηση? Ετσι που να μεινει και κατι ? Γιατι εδω τα 2000000 καθε φορα τα πεταμε.
Νομιζω πως λυσεις υπαρχουν. -
Δε νομίζω να υπάρχουν τέτοιες διατάξεις... Γενικά πάντως, ζητάς waiver από τη FIA και το παίρνεις...
Εδώ στο ράλι Καταλωνίας όταν ήταν στη Lorret ξεκινούσαν για Taragona 5 το πρωί με απλή 200 χλμ...
-
Εγώ από αυτά που διάβασα από τον Λώρη, κατάλαβα ότι το Ακρόπολις κινδυνεύει άμεσα και το 2007 αν γίνει στην αρχή της σεζόν θα γίνει πάλι στην Αθήνα, αφού τα βουνά της Φθιώτιδας εκείνη την εποχή είναι γεμάτα χιόνι.
Εκτός αν μία χώρα με την υποδομή της Ελλάδας θα κάνει χιονισμένο-λασπωμένο ραλλυ.
Να το δω και αυτό και ας πεθάνωΚάποια τράμπα Ακρόπολις με αγώνα της F1 μου μυρίζει
-
platis, η πίστα που λες φτιάχτηκε στη Λιλαία (20000 θεατές χωρούσε) και το αποτέλεσμα ήταν πολύ μέτριο...
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
... Κάποια τράμπα Ακρόπολις με αγώνα της F1 μου μυρίζειΣσσσσσσσσσσσσσσττ... πολλά λες !!!
-
Μακαρι ναχεις δικηο. Σιγουρα παντως πρεπει απο τωρα ν αρχισουμε να στιβουμε το μυαλο μας, γιατι εγινε αρχη κακου...
Γεια και χαρα. Δουλεια τωρα. -
Ο χρήστης nass έγραψε:
...εκτός και αν η SSS γίνει στο Βόλο22.700 θέσεις και μιά πρώτη οπτική επαφή στο link
http://www.stadia.gr/panthessaliko/panthessaliko-gr.html
Και η απόσταση Λαμία-Βόλος 110 Χλμ.
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Οσο για το Service Park Νασο, ναι ειναι καλυτερο απο της Λαμιας, αλλα χρειαζεται να γινει λιγο περισσοτερο 'ανθρωποκεντρικο'.Αυτό ξαναπές το γιατρέ... Έχοντας πόστο στο βραδινό Service και κυρίως ασχολούμενος με το super rally έκανα λίγο-πολύ μέσα στο sp με τη μηχανή μου 9 με 10 χιλιόμετρα σε ΜΙΑ μέρα!!! Για φαντάσου να μην την είχα...
Συν το πόσο έπρεπε να περπατήσεις για να βρεις μια τουαλέτα και κάτι να φας...
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Εγώ από αυτά που διάβασα από τον Λώρη, κατάλαβα ότι το Ακρόπολις κινδυνεύει άμεσα και το 2007 αν γίνει στην αρχή της σεζόν θα γίνει πάλι στην Αθήνα, αφού τα βουνά της Φθιώτιδας εκείνη την εποχή είναι γεμάτα χιόνι.
Εκτός αν μία χώρα με την υποδομή της Ελλάδας θα κάνει χιονισμένο-λασπωμένο ραλλυ.
Να το δω και αυτό και ας πεθάνωΚάποια τράμπα Ακρόπολις με αγώνα της F1 μου μυρίζει
Όλα αυτά σε συνδυασμό με αυτό http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=18787 με κάνει να ανυσυχώ για το Ακρόπολις του 2009 (αν δεν γίνει το 2008)
-
Πράγματι, τον τρέξαμε τον taurus
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Πράγματι, τον τρέξαμε τον taurus -
Δεν έχω διαβάσει όλο το τόπικ, αλλά θα γράψω τις παρατηρήσεις-μυνήματα προς την οργάνωση.
Πως περιμένετε να γεμίσει το ΟΑΚΑ όταν τα εισιτήρια έχουνε 30, 45 και 80 ευρώ?
Το θέαμα ήταν απογοητευτικό, αφού αρκετές φορές πήγε να με πάρει ο ύπνος!
Ή έχω πάθει ανοσία στην ταχύτητα, ή τα WRC είναι τάφοι...
Το μόνο που άξιζε ήταν τα Ιστορικά... Χίλια μπράβο στον οδηγό του λευκού Mini και στον οδηγό του Abarth 500. -
Ο χρήστης tazz έγραψε:
τουλάχιστον να έχουν κερδίσει αγώνα παγκόσμίου.
Σκέφτομαι τον Duval με S4 και με πιάνει ανατριχίλα
Η S4 να δεις, που με το που το άκουσε αυτοκαταστράφηκε.
-
H SSS θα μπορούσε να γίνει και 2 και 3 φορές, φτάνει να μην την βλέπουν σαν χρήμα, αλλά σαν μέρος του αγώνα.
Ο κ. Πλατής έγραψε ότι για το ΟΑΚΑ ξοδεύτηκαν 2.000.000 €, χρήματα που πάνε χαμένα, ενώ για τη Λιλαία ενοικιαζόμενες εξέδρες και μπάρες, που είναι ακόμη στο χωράφι.
Άρα πολύ φτηνή κατάσταση και πάνω απ΄ όλα χωμάτινη!
Λιλαίες υπάρχουν παντού, γιατί λοιπόν θα πρέπει η SSS να γίνει σε στάδιο? Για την κονόμα φαντάζομαι, γιατί προβολή δεν είδα πουθενά. Προβολή είναι (ήταν μάλλον...) ο κόσμος στα βουνά. Όταν έχει 20-30.000 κόσμο σε μια ειδική, τότε τι καλύτερη προβολή θες? Αντίθετα ποιος θα ασχοληθεί μαζί σου αν στις ειδικές υπάρχουν 3 και ο κούκος, αλλά γεμίζεις ένα ΟΑΚΑ? Για ράλι μιλάμε, όχι για αγώνα ποδοσφαίρου!
Επίσης η ΕΡΤ με πιο ακριβώς τρόπο πρόβαλε το Ακρόπολις? Που ήταν οι ζωντανές συνδέσεις από το SP, από τις ειδικές κλπ? Δεν είπα να δείχνει όλο τον αγώνα, αλλά να έχει κάποιες συνδέσεις με την εκκίνηση κάποιας ειδκής, με μια καλή φουρκέτα, μια συνέντευξη από τερματισμό ειδικής κλπ. Έτσι θα προκαλέσει τον κόσμο να πάει να δει από κοντά τι φρούτο είναι αυτό το Ακρόπολις!
Μου αρέσει που κάποτε κατηγορούσαμε το STAR για την κάλυψη του αγώνα... Χίλιες φορές καλύτερη!
ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ !