-
Eλπίζω ο οργάνωση να πήρε το μήνυμα για την υπερειδική! Βάζω στοίχημα ότι αν την διοργανώσουν ξανά του χρόνου δεν θα έχει ούτε 10.000 θεατές!!
Πραγματικά τόσο λίγο κόσμο δεν έχω ξαναδεί σε Ακρόπολις!!
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Περιμενω, αλλα δε βλεπω, τις εντυπωσεις απο 'κακα τα ψεμματα' γνωστους οδηγους αγωνων που διερρηγνυαν τα ιματια τους περσι υπερ της μεταφορας στην Αθηνα, με διαφορα γελοια επιχειρηματα.
Τελικα ο MOYA θα εφταιγε γιατι απο εκεινον ξεκινησαν ολα...Scripta manent και γυριστε στα περσινα μηνυματα να δειτε ποιοι λαλιστατοι φετος εχουν καταπιει τη γλωσσα τους.
Περιμένω και εγώ.Και όχι μόνο τους γνωστούς οδηγούς αγώνων αλλά και όλους αυτούς που ψήφιζαν δαγκωτό την νέα μορφή του αγώνα και μας εγκαλούσαν και για εθνικούς μειοδότες εμάς που τολμάγαμε να διαφωνήσουμε!
-
Ο χρήστης dimline έγραψε:
- Η υπερειδική να γίνεται μόνο μια φορά με γνώμονα πάντα το θέαμα και την απόλαυση των αγωνιστικών !!!
Θα ήταν πολύ όμορφο να ήταν χωμάτινη με πολύ καλά πατημένο χώμα ( ίσως και ψιλοβρεγμένο? ) ώστε να έπερνε την μορφή drift show!!!
Κατά πόσο αυτό είναι εφικτό σηκώνει πολύ συζήτηση και μπορεί να γίνει σε άλλο τόπικ.....ΑΛΛΑ είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ αν θέλεις να μαζέψεις κόσμο....
Αν μπoρεί να μην είναι καν χρονομετρημένο! Απλά ένα σόου. Δεν ξέρω αν είναι εφικτό και καλύπτεται από τους κανονισμούς, αλλά εκεί θα μπορούσαν να είναι καλεσμένοι και παλαιότεροι παγκόσμιοι οδηγοί με παλαιότερα αγωνιστικά (Gr.B, Gr.A). To θέαμα θα είναι εξασφαλισμένο, δεν θα είναι σε μορφή βόλτας, όπως και η εμπορική του επιτυχία
- Η υπερειδική να γίνεται μόνο μια φορά με γνώμονα πάντα το θέαμα και την απόλαυση των αγωνιστικών !!!
-
Aγαπητοί κ.κ. Οργανωτές,
Το δικό μου μήνυμα είναι το εξής:
-
Κάντε χωμάτινη (ή και με πάγο) SSS. Βάλτε φθηνό εισητήριο και βάλτε προσφορές για οικογένειες. Αν εχω σωστές πληροφορίες δεν υπήρχαν παιδικά και εισητήρια για ενήλικες. Στην SSS θα φέρουν οι μπαμπάδες τα πιστσιρίκια τους. Εμας αφήστε μας, έχουμε την μούρλα μας.
-
Στην καντίνα στο ΟΑΚΑ βάλτε κανα τραπέζι να πιούμε τον καφέ μας και να συζητήσουμε για την μέρα μας. Ολη μέρα τρέχουμε στα βουνά, παμε service park και δεν έχουμε καπου να κάτσουμε. Μπορεί να γίνει μια χαρά meeting point εκεί για τους θεατές.
-
Καλή η ιδέα του roadbook αλλά σε πολλά σημεία ήταν λάθος. Βάλτε μεγαλύτερες τις φωτογραφίες και γράψτε τι βλέπουμε στα σημεία που μας στέλνετε. Γράψτε επίσης οδηγίες για το πώς φτάνουμε στον τερματισμό ή στην εκκίνηση μιας ειδικής.
-
Οι ταμπέλες βοηθούσαν πολύ! Προσπαθήστε να τις στερεώσετε καλύτερα. Υπήρχαν αρκετές πεσμένες. (τις σηκώναμε όπου τις πετυχαίναμε).
-
Οι προσβάσεις που είχατε δώσει ήταν άθλιες. Περιμέναν οι θεατές με ΙΧ να βρούν άσφαλτο και βατό χωματόδρομο και έβρισκαν βράχια, φυτεμένες πέτρες, ρυάκια κλπ. Βρείτε καλύτερες ή χαρακτηρίστε τες για 4χ4.
-
Τα ξενοδοχεία της Αθήνας μία βδομάδα πριν έδιναν δωμάτια μόνο για 3 ημέρες, 120 ευρώ! Και μιλάω για άθλια δωμάτια στην Κουμουνδούρου!
-
Στις ειδικές που πήγαμε εμείς, οι ενδιάμεσοι ήταν σχετικοί και πολύ εξυπηρετικοί. Εκαναν άψογοι δουλειά. Οι αστυνομικοί ήταν άσχετοι. Ενα περιπολικό π.χ. έκλεινε μια πρόσβαση. Τον ρώταγες: Είναι η πρόσβαση τάδε εδώ? Και σου έλεγε 'Δεν ξέρω'.
-
Επειδή έτυχε και περάσαμε από τον τερματισμό της Αγ.Σωτήρας (εκκίνηση Μάνδρας): Τι βρώμα ήταν αυτή!!!! Και πολλές μέλισσες. Και καλά εμείς, περαστικοί ήμαστα, οι άνθρωποι που είχατε βάλει εκεί πώς αντεξαν όλη μέρα? Καντε κάτι! Το σημείο ήταν απαράδεκτο.
-
Οι ε.δ. που επιλέξατε ήταν πολύ σκληρές. Επίσης όποιος έφτανε τον μπροστινό του από το πολύ χώμα δεν μπορούσε να τον δει! π.χ. στην Κινέτα ΙΙ, πρόσβαση 1, στο 3,69 υπήρχε κατηφορική αριστερή στροφή όπου στην κορυφή υπήρχε ένα δέντρο. Οσοι έφταναν τους μπροστινούς τους, δεν έβλεπαν από την σκόνη και είτε έπεφταν πάνω στο δέντρο είτε το απέφευγαν κατά τύχη.
-
Είναι χάλια να γυρνάς το βράδυ και να πέφτεις στον μποτιλιάρισμα της τσιμεντούπολης.
-
Είναι πολλές και δύσκολες οι ώρες του γυρισμού για τους 'Βόρειους'. Είμαστε άυπνοι, γυρνάμε όλη την ημέρα στα βουνά, έχουμε και 4 ώρες οδήγημα! Δεν βγαίνει εύκολα!
-
Φέρτε πίσω το ράλλυ, με κέντρο την Λαμία!!!!!
-
-
«Καλέ μου φίλε σου γράφω
Για να παρηγορηθώ…..»Παλιέ μου φίλε Διαμάντη
Τα λόγια αυτά από το τραγούδι του Σαββόπουλου στριφογυρίζουν στο μυαλό μου από την ώρα που θέλησα να μοιρασθώ μαζί σου τα συναισθήματά μου για τον τελευταίο αγώνα, που όλοι με τόση ανυπομονησία και χαρά – όπως κάθε χρόνο- περιμέναμε.
- Πριν αγώνα: Καλά δεν το πήρες είδηση:
Αυτόν που ξέραμε (και μεγαλώσαμε μαζί του) σα RALLY ACROPOLIS, που διαπερνούσε όλη την Ελλάδα, ξεσήκωνε τον κόσμο, και ήταν το γεγονός της χρονιάς για εμάς τους λάτρεις του αθλήματος. Ναι δε λέω, τώρα λέγεται Ultimate Rally of Greece, έχει πολιτικούς στην εκκίνηση (που είδαν πέρυσι στάδιο γεμάτο από νέους και έτρεξαν τώρα) ραδιόφωνο, τηλεόραση και πολλή - πολλή διαφήμιση.
Δεν ξεκινά πλέον από την Ακρόπολη αλλά από το Ολυμπιακό Στάδιο με Υπερειδική παρακαλώ. Και ο παρουσιαστής τώρα πια δε χρειάζεται να ξέρει από αγώνες και να έχει τρέξει, όπως ο Ίκαρος, ο Κώστας ή ο Στράτος. Αρκεί να είναι γνωστός μέσα από κάποια Fame stories και βραβεία ΠΑΠΑΡΙΩΝ ή κάτι τέτοιο. Ας μην ξέρει ακόμη και να οδηγεί –όπως γράφουν τα περιοδικά- αρκεί να φορέσει αγωνιστική φόρμα, να πάρει το μικρόφωνο και…….εμείς να τον ακούμε.
Ακόμη και τη συμπαρουσιάστριά του την Πόπη που έχει φάει τους αγώνες WRC χρόνια τώρα με το κουτάλι , μετέτρεψε σε τηλεοπτική γλαστρούλα ….
Όχι ο κόσμος δεν κοιμόταν. Όσοι δέχθηκαν να πληρώσουν το αυξημένο (σε σχέση με πέρυσι) εισιτήριο χειροκροτούσαν όταν ο παρουσιαστής (που τον έλεγαν άσχετο και γελάγανε μαζί του) φώναζε «3,2,1,…πάμε» και οι οδηγοί δεν έλεγαν να ξεκινήσουν, ή όταν δεν πρόφταινε να ολοκληρώσει την αντίστροφη μέτρηση και ξεκίναγε η κόντρα.
Μεγαλείο!!!
Ναι, σε παλαιότερες εποχές - όπως έλεγε ένας θυμόσοφος κυριούλης δίπλα μου κουνώντας το κεφάλι του - ξεκινούσαν (σε ολόκληρα λεπτά) με χρονόμετρο και αργότερα με φωτοκύτταρα, αλλά τώρα φαίνεται ότι άλλαξαν οι κανονισμοί και νικητής είναι αυτός που ΔΕΝ ξεκινά με το παράγγελμα του παρουσιαστή εκτός ίσως αν ο τελευταίος είναι γλάστρα. Τι να σου πω βρε παιδί μου δεν ξέρω. Μπερδεύτηκα,
Νέοι άνθρωποι, νέα ήθη….
Μπορεί πέρυσι να έλεγαν ότι ο Κώστας το παράκανε (και συμφωνώ) αλλά ξεσήκωσε το στάδιο και στο κάτω κάτω ΚΑΙ ήξερε τι έλεγε, ΚΑΙ ήταν ένας από εμάς. Ένας άνθρωπος του χώρου που, για όσους θυμόνται, ήταν από τους ελάχιστους σε κάποια άλλη «SSS φιάσκο» που όταν χτυπούσαν τον Θωμά, ήλθε και αντιμετώπισε τα πλήθη…..
Και τώρα ο αγώνας.
Τι να πούμε τι…
Αν είχε τόσο κόσμο σε αγώνα Ελληνικού Πρωταθλήματος θα λέγαμε ότι έγινε χωρίς διαφήμιση.
Μεταφέρω την άποψη κάποιου που είδε τον αγώνα σε όλα τα σημεία:
.«Δεν έχει κόσμο και καθόλου γυναίκες…»
Ξέρεις τι σημαίνει αυτό φίλε μου?
Ο κόσμος, οι νέοι στο μυαλό ή ηλικία πήγαιναν να παρακολουθήσουν τον αγώνα σαν εκδρομή. Έπειθαν τις γυναίκες ή τις φίλες τους, οργάνωναν παρέα και πραγματοποιούσαν μία υπέροχη τριήμερη εκδρομή. Το τερπνό μετά του ωφελίμου δηλαδή. Ή ακόμα «έπαιρναν άδεια» από τη σύντροφό τους - κάθε χρόνο - να πάνε εκδρομή ανδροπαρέα για τον αγώνα .Άσε που στην Κεντρική Ελλάδα συνέκλιναν θεατές από όλη την Ελλάδα.
Τώρα :
Τώρα ποιος από την επαρχία να μπλέξει στο κυκλοφοριακό χάος της Αθήνας;
Τώρα που να πάω όταν όπως μου λένε αν δεν προσέξουμε κινδυνεύει ο αγώνας από τις πολλές ακυρώσεις ειδικών;
Τώρα που να πάω όταν ο Υμηττός ανήκει στην τηλεόραση;
Άσε που έχουμε και τις εξετάσεις….
Τώρα η μία ημέρα παρακολούθησης εξαργυρώθηκε με μπάνιο την Κυριακή που κάνει και καλό στη μαμά (διάβαζε πεθερά) και που τόσο σε αγαπάει βρε Χριστάκη…..
Τώρα κάθε βράδυ σπίτι, σα να είχαμε πάρει ολιγόωρη άδεια από τον στρατό. Άσε που οι γυναίκες μας άρχισαν να υποπτεύονται όλους εμάς που τόσα χρόνια λείπαμε τρεις ημέρες και τώρα γυρνάμε σπίτι κάθε απόγευμα Που η αλήθεια και που το ψέμα:
Ε όχι δεν υποφέρεται . Εγώ του χρόνου θα πάω στην Παύλιανη και στις Καρούτες και αν θέλέι ας έρθει και ο αγώνας όπως είπε ένας σοφός θεατής……
Και οι διαδρομές: Πέτρα, θυμάρι, άντε μέχρι και αρρωστημένα πεύκα. Η γνωστή Αττική….
Και κάποιοι από υπερβάλλοντα ζήλο να μας σταματούν μακριά από τις θέσεις θεατών για να μη κλείσουν δίοδοι που επίσημα ΔΕΝ χρησιμοποιούνταν από την οργάνωση σαν οδοί διαφυγής.
Αλλά όμως το καλό να λέγεται. Είχαμε ενημέρωση. Ο επίσημος ραδιοσταθμός μας κούφανε. Κάθε ώρα ακριβής στα Ραντεβού. Μετάδοση της τάξεως διλέπτου. Και ας μην είχε τον χρόνο της Ειδικής ενός από τους τρεις διεκδικητές του αγώνα. Τι, θα καθυστερήσουμε την έναρξη της μετάδοσης για ένα ή δύο λεπτά για να έχουμε τους χρόνους: Σιγά. Ο παρουσιαστής – χώστα - στην ώρα του. Ακριβώς. Όχι σαν πέρυσι που δεν προφταίναμε να εμπεδώσουμε τις τόσες πολλές πληροφορίες για το τι συνέβαινε (τη στιγμή της εξέλιξης του γεγονότος) από δεν ξέρω πόσους ανταποκριτές -και στελέχη της οργάνωσης- σε μία συνεχή καταιγιστική ροή….
Ομολογώ όμως ότι αν κάτι δούλεψε σωστά και αν κάποιοι υπερέβαλαν εαυτούς, κάτω από τις φετινές αντίξοες συνθήκες, ήταν τα στελέχη της αμιγώς αγωνιστικής ομάδας που όπως κάθε χρόνο «έγραψαν»
Προσοχή. Άλλο η Οργάνωση και άλλο η Αγωνιστική Ομάδα. Και για να μη σε μπερδεύω, η Οργάνωση λέει στη Αγωνιστική Ομάδα «Θέλω ένα αγώνα έτσι και εκεί. Μπορείς;»
Σιγά να μη μπορούσαν η Α και ο Α. Έχουν αποδείξει ποιοι είναι και τι μπορούν να κάνουν ακόμα και κάτω από πιο δύσκολες συνθήκες.
Αλήθεια βρε Οργάνωση. Έχω μια απορία. Ήταν διαφορετικές στην αρχή οι Ειδικές διαδρομές – χωρίς πολλές επαναλήψεις - ή μήπως τις είχε σχεδιάσει κανένας απίθανος χακεράς και τις φύτεψε στην ιστοσελίδα του αγώνα. Ευτυχώς που το είδατε εγκαίρως και τις αποσύρατε!
Α και κάτι άλλο. Ποιος έγραψε το RB θεατών στο Αέρα: Νάναι καλά. Όλοι (πάντως όχι εμείς οι παλιοί που μεγαλώσαμε εκεί πάνω)απήλαυσαν τη θέα από τα radar…..
Για το τέλος τι να πω: Μάθαμε από τον επίσημο ραδιοσταθμό του αγώνα(και καλά διέρρευσε) ότι θα τιμούσε με την παρουσία της η παπα Ρίζου με τα πιπίνια της Δε μάθαμε όμως για τον Ευσταθίου και τον Simon Jean Joseph (βλέπετε αυτοί είναι για τους λίγους)και φυσικά -εμείς που δεν βλέπουμε EBΡO-ΒΙΖΙΟΝ -(έτσι ακούγεται από το ραδιόφωνο) είπαμε:
«..τι δουλειά έχουμε να πάμε στις δύο η ώρα το μεσημέρι στο στέγαστρο να δούμε τους καλλιτέχνες από μακριά, χωρίς μάλιστα να μπορέσουμε να τους πετάξουμε λουλούδια ή έστω χαρτιά υγείας όπως συνηθίζεται στα γήπεδα:Καλά δεν είμαστε εδώ στα βουνά: Αν είναι να πληρώσουμε για την κυρία, δεν δίνουμε λιγότερα (ανά άτομο) στην ταβέρνα στο διπλανό χωριό να θυμηθούμε τα παλιά Ακρόπολις, να κάνουμε και πλάκα:…»
Εξ άλλου το VIDEO να είναι καλά.
Ωραία ήτανε δε λέω. Καλά περάσαμε, αλλά όταν γυρίσαμε και είδαμε τον τερματισμό στο VIDEO Τι να σου λέω.
Μια Παπα Ρίζου άλλο πράμα. Με το σορτσάκι της, το play back της, και ΧΩΡΙΣ φωνή. Ναι μα το θεό. Χωρίς φωνή.
Φαίνεται ότι φρύαξε ο θεός των αγώνων με αυτά που έβλεπε, άκουσε και τον παλιό γνώριμο του τον Αρη που ήταν δίπλα στον παρουσιαστή, και με όση διπλωματικότητα του είχε μείνει από την παλιά Απογευματινή ιδιότητά του κατέβαζε καντήλια για ότι έβλεπε, και (ο καλός θεούλης μας ) την έκοψε τη φωνή!!!!
Ναι καλέ. Παπατάδε βλέπαμε και παπατάδε δεν ακούγαμε. Μέχρι που τελείωσε το άσμα, μετέφερε τους γοφούς της έξω από το γήπεδο είδαμε διαφημίσεις, και τότε –μόνο τότε- είδαμε το πρώτο ζευγάρι αυτοκινήτων που ολοκλήρωνε την διαδρομή……….
Δηλαδή Show της έτσι, με γλάστρες αυτοκίνητα!!!!!!
Α όχι, το κορίτσι την προηγουμένη την είχε ελέγξει την πίστα. Και δηλώσεις έκανε στη συνέχεια για την πίστα, και για το ότι τα αυτοκίνητα του test δεν ήταν productive ή κάτι τέτοιο…
Άντεξα να δω άλλο λίγο, αλλά τι να σου πω. Άκουγα συγχρόνως μουσική, τον Αλιάγα (δε γλιτώσαμε) σε συγχορδία με τον παρουσιαστή της TV, και τον Άρη που το μόνο που δεν είπε φανερά ήταν:ΕΛΕΟΣ EUROVISION MAΣ TO KANATE
Και έκανα ζάππινκ.
ΕΛΕΟΣ λοιπόν, EUROVISION MAΣ TO KANATE Κύριοι
Αυτό υπογράφω εγώ και όλοι οι «Τιφόζι» μιάς άλλης εποχής. Και δεν πειράζει που θα βρείτε δικαιολογίες για τις υποτιθέμενες ενστάσεις μας. Κάποτε θα καταλάβετε ότι δεν έχουμε ενστάσεις. Απορίες έχουμε. Απορίες για το πώς γίνεται, άνθρωποι που αποδεδειγμένα αγαπούν κάτι, το αγκαλιάζουν με τέτοιο τρόπο που το πνίγουν…..
- Πριν αγώνα: Καλά δεν το πήρες είδηση:
-
§
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Βάλτε 2-3 Group B να κάνουν γύρους επίδειξης και θα δείτε για πότε γεμίζει το ΟΑΚΑ!Αααααχ...το είπα και ξαλάφρωσα!
Aν σου πω ότι και εγώ αυτό σκεφτόμουν (και φοβόμουν μην τους περάσει από το μυαλό)...
Καθώς, με τη λογική που φαίνεται να έχουν, θα πληρώναμε άλλη μία αύξηση 125% στο φετινό εισιτήριο για να δούμε τους θρύλους;
§
-
Λοιπόνννν, για να σοβαρεύουν σιγά σιγά τα πράγματα....
**ΕΡΩΤΗΜΑ 1ο ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ :
ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ 2005 ΤΟΝ ΟΛΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ 53ου ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΟΑΚΑ, ΕΝΩ ΗΔΗ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΧΕ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ FIA ???**
-
Ο χρήστης CDL έγραψε:
Λοιπόνννν, για να σοβαρεύουν σιγά σιγά τα πράγματα....**ΕΡΩΤΗΜΑ 1ο ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ :
ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ 2005 ΤΟΝ ΟΛΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ 53ου ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΟΑΚΑ, ΕΝΩ ΗΔΗ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΧΕ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ FIA ???**
Αν αληθεύει αυτό ............. ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΟΝ Π@&%@Η να του πω δυό λογάκια !!!!
-
Δημήτρη, θα συνιστούσα ψυχραιμία!
Πάντα υπάρχουν δύο πλευρές, σε όλα!
-
HΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ.
ΑΠΟ ΑΠΟΨΕΩΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ - ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΗΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΟΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟ.
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΑΝΝΙΤΑ Ο ΧΑΤΖΗΜΙΧΟΣ Η ΦΕΡΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥΣ,ΕΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΟΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ 'ΣΥΡΘΗΚΑΝ' ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΠΟΡ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΙΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΟΣ.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,ΜΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ (ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ-ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ-ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΤΩΝ Ε.Δ. ΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ Κ.Α.),ΚΑΙ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ (ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ),ΤΟΜΕΑΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ,ΑΠΕΤΥΧΕ.
ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΣΑΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ,ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ GRONHOLM ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ. 'IT IS THE HARDEST RALLY I HAVE EVER PARTICIPATED'. ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ.
ΑΝ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ,ΝΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ 100%.
ΑΞΙΖΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 8 ΧΛΜ ΤΗΣ Ε.Δ. ΑΥΛΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓ.ΣΩΤΗΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΕ ΤΙ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΛΗΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΡΑΚΤΕΡ ΘΑ 'ΒΡΙΣΚΕΙ' ΚΑΤΩ.
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΗΤΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΝ ΜΟΝΟ ΣΕ WRC ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ,ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΛΥΠΟΜΑΣΤΑΝ.
ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΤΙ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙΑ,ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ,ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ,ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΙΚΑ,ΤΑ ΗΜΙΑΞΟΝΙΑ,ΚΑΙ ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ?
Ο ΑΓΩΝΑΣ,ΣΤΗΝ ΦΕΤΕΙΝΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ,ΑΠΕΥΘΥΝΟΤΑΝ ΜΟΝΟ ΣΕ WRC ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΠΟΔΟΜΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ.
Ο ΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΠΕΒΑΛΕ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΠΟΛΙΚΟ ΡΥΘΜΟ,'ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΚΟΥΟΥΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ'.
ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ,ΚΥΡΙΟΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΠΟΥ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΚΑΠΟΥ,ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ? ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ, ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ?
ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΡ@Χ@Δ@Α ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ WRC TA PRODUCTION ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΜΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.ΤΙ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΘΕΑΤΗΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ?
ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΟΝΤΩΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ) ΕΙΧΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΟ ΟΛΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΠΡΟΣΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΒΟΛΗ (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ) ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ.
ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΑΠΟ ΑΠΟΨΕΩΣ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΣΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΧΛΜ ΤΗΣ ΨΑΘΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ) ΘΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ, ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΤΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΟΡΦΗ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.
ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΠΑΡ'ΟΛΗ ΤΗΝ ΦΗΜΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝ ΕΝΑΝ ΣΚΛΗΡΟ ΑΓΩΝΑ,ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΧΕ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕΤΡΙΑΣ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΟΔΗΓΙΚΑ Ε.Δ.
ΑΣ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ 2007 ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2007-2008,ΜΕ ΟΤΙ ΡΙΣΚΑ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ενταξει ολοι λεμε να γυρισει το Ακροπολις πανω και να δουμε παλι τις κλασσικες διαδρομες.Εγω διαφωνω.Φυσικα να γυρισει πανω αλλα να γινουν αλλαγες.Να μηνε χουμε παλι Παυλιανη παλι Στρωμη παλι Μενδενιτσα.Ετσι θα μπορουσαν ο Χατζημιχος και η απρεα του να δειξουν και το ταλεντο τους.Οχι με ξαναζεσταμενο φαγητο.Επειδη οσο να ναι τις εχουμε βαρεθει τις ιδιες διαδρομες καθε χρονο.Στην Παυλιανη προσωπικα εχω παει 6 φορες και ειναι η αγαπημενη μου ειδικη αλλα την εχω βαρεθει.
ΟΝΕΙΡΑ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΚΤΟΣ...ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΕΙ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΚΑΙ ΟΑΚΑ!
Και ας ελπιζουμε σε μια υπερειδικη του στυλ της Λιλαιας χωματινη δλδ σε εκινες τις περιοχες μια φορα.Και κανονικη εκκινηση απο Ακροπολη οπως και τερματισμος.Οχι στα χωραφια.. -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Θα ήταν πολύ όμορφο να ήταν χωμάτινη με πολύ καλά πατημένο χώμα ( ίσως και ψιλοβρεγμένο? ) ώστε να έπερνε την μορφή drift show!!!
Κατά πόσο αυτό είναι εφικτό σηκώνει πολύ συζήτηση και μπορεί να γίνει σε άλλο τόπικ.....ΑΛΛΑ είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ αν θέλεις να μαζέψεις κόσμο....
Αν μπoρεί να μην είναι καν χρονομετρημένο! Απλά ένα σόου. Δεν ξέρω αν είναι εφικτό και καλύπτεται από τους κανονισμούς, αλλά εκεί θα μπορούσαν να είναι καλεσμένοι και παλαιότεροι παγκόσμιοι οδηγοί με παλαιότερα αγωνιστικά (Gr.B, Gr.A). To θέαμα θα είναι εξασφαλισμένο, δεν θα είναι σε μορφή βόλτας, όπως και η εμπορική του επιτυχία
Με άλλα λόγια, ο αγώνας ΑΓΩΝΑΣ και το τσίρκο ΤΣΙΡΚΟ.
-
Μιας και λεμε για καινουργιες ιδεες τι λετε για ασφαλτινο αγωνα και γυρω στον Μαρτη ?
Να κατεβει Πελλοπονησο με κεντρο του αγωνα το Ναυπλιο (απο ξενοδοχεια δοξα τω θεω μπολικα και το Τολο ειναι διπλα),υπερειδικη ,αν ειναι αναγκαια, στη Τριπολη και ειδικες στα βουνα απο Πατρα μεχρι Κορινθο και Μανη.Να βαλουμε και τον Λαλα μεσα (την παλια ειδικη λεω οχι τον χοντρο),Αστρος,Νεμεα και Βουρβουρου και οτι αλλο μας βρισκεται.
Οχι,οχι ,ξυπνιος ειμαι. -
Συμφωνω απολυτα με τις διαπιστωσεις του Λωρη, τις οποιες και περιμενα με ενδιαφερον. Για τους ιδιους λογους-καπου- εγραψα οτι τις ευθυνες τις εχει μονο ο μαεστρος κι οχι η ορχηστρα (Αννιτα, Χατζημιχος, Ελενη κ.λ.π) η οποια εκανε αψογα τη δουλεια της (που της ανατεθηκε)
Στα μονα ισως που θα διαφωνησω με το Λωρη ειναι στο δικαιωμα του καθενα να συμμετεχει (ποιος θα κρινει ποιον?) και στο θεμα της ημερομηνιας. Μακαρι, κατα την γνωμη μου, ν αλλαξει η ημερομηνια, ο καιρος να παιξει τον ρολο του κι οι θεατες να μην εχουν διαγωνισματα, Πανελληνιες η αδεια διακοπων. Για σκεφτειτε οτι σχεδον καθε οικογενεια ειχε ενα παιδι που εδινε. -
Ο χρήστης Thevoice έγραψε:
Καλύτερα από το να έχουμε ΜΟΝΟ ΤΣΙΡΚΟ και έτσι οι περισσότεροι να είναι ευχαριστημένοι.....
-
Παρότι κάτι τέτοιο είναι η επιθυμία των περισσότερων (και η δική μου), το βλέπω πολύ δύσκολο να φύγει από το ΟΑΚΑ και να γυρίσει στη Λαμία, επειδή
(α) το ΟΑΚΑ είναι super service park (και η Λαμία φυσικά ήταν άριστη αλλά το ΟΑΚΑ ακόμα καλύτερο)
(β) λύνεται το 'αιώνιο' πρόβλημα των ξενοδοχείων (και για κάποιον που ρώτησε αν πλήρωσαν λιγότερα στο Marriott, η απάντηση είναι 'ίσως όχι, αλλά με τα ίδια λεφτά έλαβαν υπηρεσίες Marriott και όχι κάτω Ραχούλας' )
(γ) κάνει εύκολη την πραγματοποίηση μίας SSS (κακά τα ψέμματα, ζητούμενο), ίσως χωμάτινης του χρόνου, ίσως βρεμένης...
(δ) κάνει ευκολότερη την εξεύρεση χορηγών και για τον ίδιο τον αγώνα (BTW, η ΒΡ δεν επέβαλε το σχεδιασμό αυτό, αντίθετα ο σχεδιασμός αυτός προϋπήρχε και προσέλκυσε τη ΒΡ) αλλά και για τους αγωνιζόμενους.
Οπότε, ρεαλιστικά μιλώντας, η ελπίδα είναι να 'απλωθεί' ο αγώνας για να συμπεριλάβει καλές ειδικές σε μεγαλύτερη απόσταση, όπως η Ευαγγελίστρια, η Ελάτεια, ο Καρακόλιθος (έλεος ρε παιδιά, Ζεμενό και Δίστομο, εκεί είναι χειρότερα νταμάρια από την Αγ. Σωτήρα...). Ισως η προσπάθεια να είναι compact ο αγώνας 'χάλασε τη συνταγή'. Ας έχει του χρόνου 500 χλμ. παραπάνω απλές...
(Εννοείται πως τα παραπάνω είναι δικές μου απόψεις)
Α, και ένα ακόμα: ο αρχικός σχεδιασμός δεν προέβλεπε ανάποδα τα Σκούρτα αλλά η αρχική ειδική που είχε δοθεί (στην πίσω πλευρά της Πάρνηθας) δεν έγινε τελικά δεκτή από το δασαρχείο (δρυμός).
-
Ο Νασος εκανε μια πολυ καλη επισημανση. Η αληθεια ειναι οτι οσο αφορα στη διαδρομη, αν ειχαν παραμεινει τα 'Βασιλικα' κτηματα και η πισω Παρνηθα, σημερα θα ειχαμε πολυ λιγοτερα παραπονα.
Οσο για το Service Park Νασο, ναι ειναι καλυτερο απο της Λαμιας, αλλα χρειαζεται να γινει λιγο περισσοτερο 'ανθρωποκεντρικο'.
Για δε τα ξενοδοχεια της Λαμιας και τις τιμες τους, δεν εχεις παρα να ρωτησεις κατα Λαμια μερια την τοπικη Αυτοδιοικηση και θα μαθεις πολλα και με στοιχεια για το ποιος ευθυνεται για τα 'καπελλα'. Εγω ρωτησα κι εμαθα. Τι? Ασε καλυτερα, βαριεμαι τις 'αποκλειστικοτητες'. -
Ξέρω ποιός ευθύνεται. Ασχέτως του ποιός ευθύνεται, σημασία έχει πως στην Αθήνα το πρόβλημα αυτό λύνεται.
Σωστό και για τα βασιλικά κτήματα, υπήρχε και εκεί άλλη ειδική, που 'κόπηκε'...
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΑΝΝΙΤΑ Ο ΧΑΤΖΗΜΙΧΟΣ Η ΦΕΡΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥΣ,ΕΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΟΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ 'ΣΥΡΘΗΚΑΝ' ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΠΟΡ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ !!!
ΨΥΧΗ ΤΕ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙ!!!
ΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ, ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΕΙΟ....ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ
Λώρη, υποψιάζεσαι κάτι που αγνοώ ? (πέρα απο τις όποιες πιέσεις Νορβηγίας και Ιορδανίας εννοω...)
... Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΟΡΦΗ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.
Αυτό πρέπει ήδη να θεωρείται δεδομένο απ όλους...
...ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ 2007 ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2007-2008,ΜΕ ΟΤΙ ΡΙΣΚΑ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ.
Αν θέλουν να το 'παλαίψουν' ξέρεις οτι έχουν τις 'προσβάσεις' και μπορούν.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Καλύτερα από το να έχουμε ΜΟΝΟ ΤΣΙΡΚΟ και έτσι οι περισσότεροι να είναι ευχαριστημένοι.....
Συμφωνώ μαζί σου.
(αν και θα μπορούσα να ζήσω και χωρίς το τσίρκο)Κατά την άποψή μου ο αγώνας πρέπει να είναι
-ΠΡΩΤΑ για τους ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ (άρα πάνω απ΄ όλα σωστές ειδικές, και βέβαια να μη θέλεις τρακτέρ για να τις περάσεις αλώβητος)
-ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού (άρα ναι σε όλα αυτά που τους/μας έφερναν τόσα χρόνια στα βουνά - και ξέρουν οι περισσότεροι για τι μιλάω)
-ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΝ (και ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ) για όλους τους άλλους, που έρχονται να δούν 'show' κι όχι αγώνα - με ή χωρίς 'μαϊντανούς', κλαπατσίμπανα, κλπ.
ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ !