-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
APR Η ειρωνία και τα σχόλια 'έχετε καιρό να πάτε....' σε τι βοηθούν την **επιχειρηματολογία **σας?Επιχειρηματολογία;;;
Ας τοποθετηθεί πρώτα στα ίσα, ας πει τι νομίζει ότι θα έπρεπε να κάνουν οι πάσης φύσεως αρχές και με ποια κριτήρια, τι θα έλεγε αν κάποιοι ανυποψίαστοι χρήστες του δρόμου τώρα βρισκόντουσαν στα θυμαράκια από τα κομμάτια του Xsara, ας αφήσει τους Loeb-Elena και το οδόστρωμα της Α.Ο. στην ησυχία τους, και μετά ίσως μπορούμε να μιλάμε για κάποια επιχειρηματολογία. Προς το παρόν μιλάμε για σπόντες, προσπάθεια για στρέβλωση της ουσίας, ειρωνίες, απωθημένα, και φυσικά...'φιλάκια'.
Ας με συγχωρέσει αλλά δυστυχώς αυτή είναι η εικόνα που δίνει μέχρι τώρα.
-
Να σας πω μόνο, μιας και τα έχω πάρει πολύ, ότι πιο επικίνδυνοι από το αυτοκίνητο του Λοεμπ ήταν τα φυντάνια νεοέλληνες που κόντεψαν να τρακάρουν με τη συνοδεία ασφαλείας της Ξαρά όταν στην προσπάθεια τους να δουν τι ακριβώς έχει συμβεί έκαναν ηλίθιους ελιγμούς για να βρεθούν δίπλα και να πάρουν τις πολύτιμες φωτογραφίες και βίντεο...
Αυτούς έπρεπε να μαζέψει η Τροχαία.......
To είπες και μερικές σελίδες πριν Σπύρο. ΚΑΙ αυτούς έπρεπε να μαζέψει, μαζί σου! Αλλά είναι διαφορετικό θέμα.
Δεν θα με ενοχλούσε καθόλου να ακυρωθεί ο Λεμπ....
Με ενοχλούν όμως αφάνταστα Σπύρο, τα παντώς είδους όρνια που είναι στη γωνία έτοιμοι να πυροβολήσουν οτιδήποτε δεν 'φτάνουν' ή δεν είναι ικανοί να 'κατανοήσουν'......
-
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ,,,,Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΟΤΑΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΦΑΝ ΚΛΑΜΠ , ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ , ΑΠΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΑ , ΟΕΕΕΟ
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥ , ΠΩΣ ΤΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΣΑΝ ΑΥΤΟ , ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ , ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ
Η ειρωνία και τα σχόλια 'έχετε καιρό να πάτε....' σε τι βοηθούν την επιχειρηματολογία σας?
ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΤΙΠΟΤΑ , ΣΕ ΕΝΑ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ,, ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ
Και τι ακριβώς θεωρείτε 'ξελαμπικάρισμα'?
Είναι ΤΟΣΟ σίγουρο πια, ότι κάποιος που θεώρησε επικίνδυνο τον Loeb να σέρνεται βγάζοντας σπίθες στην ΑΟ, είναι φλώρος, ξενέρωτος, κρυόκωλος ή οτιδήποτε άλλο του προσάψατε?
Εγώ λέω ΝΑΙ στο αγωνιστικό πνεύμα, ΝΑΙ στην προσπάθεια και φυσικά ΝΑΙ, στη θέση του Loeb το ίδιο θα έκανα. Καλά έκανε το παλικάρι. Αλλά, κατά τη γνώμη μου ΝΑΙ έπρεπε να έχει σταματηθεί όταν έχασε και 2η ρόδα.
Δεν είπα να σταματάνε όποιον χάνει προφυλακτήρα πχ, αυτό ΝΑΙ θα ήταν φλεγματική προσκόλληση στον κανονισμό και κανείς δεν το θέλει. Αλλά όταν εκσφενδονίζεις κομμάτια από το αυτοκίνητό σου εδώ κι εκεί, δεν γίνεται να σε αφήσουν να συνεχίσεις.
Την τοποθέτησή σου φίλε Krusenstern την προσυπογράφω και εγώ.
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Να σας πω μόνο, μιας και τα έχω πάρει πολύ, ότι πιο επικίνδυνοι από το αυτοκίνητο του Λοεμπ ήταν τα φυντάνια νεοέλληνες που κόντεψαν να τρακάρουν με τη συνοδεία ασφαλείας της Ξαρά όταν στην προσπάθεια τους να δουν τι ακριβώς έχει συμβεί έκαναν ηλίθιους ελιγμούς για να βρεθούν δίπλα και να πάρουν τις πολύτιμες φωτογραφίες και βίντεο...
Αυτούς έπρεπε να μαζέψει η Τροχαία.......
To είπες και μερικές σελίδες πριν Σπύρο. ΚΑΙ αυτούς έπρεπε να μαζέψει, μαζί σου! Αλλά είναι διαφορετικό θέμα.
Δεν θα με ενοχλούσε καθόλου να ακυρωθεί ο Λεμπ....
Με ενοχλούν όμως αφάνταστα Σπύρο, τα παντώς είδους όρνια που είναι στη γωνία έτοιμοι να πυροβολήσουν οτιδήποτε δεν 'φτάνουν' ή δεν είναι ικανοί να 'κατανοήσουν'......
To κίνητρο του καθενός δεν μπορούμε να το ξέρουμε από δω μέσα βρε Σπύρο, ούτε ΓΙΑΤΙ κράζει και πυροβολεί. Το μόνο που μπορούμε, είναι να κρίνουμε ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ να το κάνει
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
The voice sthn prwth fwto apla feygei to lastixo...... Poses anagomwseis exeis shnatisei esy sthn e8nikh apo ta forthga.....
Oso gia to pisw aristero akro ama esy eisai toso eksypnos kai akoloy8eis opws to tsakali poy trabaei to binteo toso konta to plhgwmeno agwnistiko poy kanei yperan8rwpes prospa8eiesna ftasei sto SP, tote eisai aksios ths moiras soy....
Kai gia na prolabw thn epomenh erwthsh soy to toi ti 8a ginotan an kapoios pernage meta apo wra poy den eixe dei to agwnistiko klp apla 8a soy dosw 2 apanthseis....1)H 8a to eixan mazepsei oi an8rwpoi ths attikhs odoy oi oloi aytoi apo thn organwsh poy epeblepan thn poreia toy Loeb mexri to SP opws poly swsta egrapsan oti kananan an8rwpoi ths fia se prohgoymena post...
2)H oratothta sthn attikh odo einai toso kalh poy mporeis na to deis sto xiliometro kai na to apofygeis.... An den to deis tote pali problhma soy... H 8es gyalia h apla odhgeis xwris na exeis thn prosoxh soy sto dromo,opote esy 8a eisai pio epikyndinos apo to eksarthma....
Δηλαδή λες ότι ένα αυτοκίνητο που σκορπάει κομμάτια πίσω του μέσα σ' ένα δρόμο (το θεωρώ άσχετο αν αυτός ήταν η Α.Ο. τη στιγμή που έφυγαν τα μεγαλύτερα και πιο επικύνδυνα κομμάτια από το Xsara) ΔΕΝ είναι επικύνδυνο για τους άλλους οδηγούς.
Φαντάσου λοιπόν τη μάνα σου να οδηγεί ανυποψίαστη στη δεξιά λωρίδα, κρατώντας απόσταση ασφαλείας από το φορτηγό που κινείται μπροστά της, να περνάει αυτό επάνω από την πλύμνη του Loeb και η μάνα σου να συνειδητοποιεί ότι μέσα σε 20 μέτρα (όχι χιλιόμετρο, που έγραψες) δεν προλαβαίνει ούτε να φρενάρει, ούτε να μπει αριστερά αφού δίπλα της κινείται άλλος. Πανικός, πατάει τα κομμάτια, φεύγει και τώρα δε συζητάμε καν αλλά σου στέλνουμε λουλούδια. Πρόβλημά της που δεν πρόλαβε να δει και να κάνει κάτι και άξια της μοίρας της. Αν ήταν ο Σουμάχερ στη θέση της κατά πάσα πιθανότητα θα το είχε σώσει. Τραβηγμένο; Ξανασκέψου το προτού μιλήσεις. Έχω φίλο που έχασε την κόρη του, επειδή έπεσε σιδερένιος τάκος από νταλίκα, ο μπροστινός τους τον μάζεψε με το κάρτερ του και 4 αυτοκίνητα έφυγαν από το δρόμο προτού καν συνειδητοποιήσουν τι συνέβη. Έτυχε. Σε ανύποπτο χρόνο. Σοβαρά θες να μας πείσεις ότι δε θα μπορούσε να τύχει κι εδώ; Mήπως ήταν όλοι άσχετοι οδηγοί αυτοί που 'την πάτησαν' παραπάνω;
Για να σοβαρευτούμε μερικοί, γιατί καλά τα ράλλυ, καλή η ανοχή, αλλά υπάρχουν και ΟΡΙΑ τα οποία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΙΜΑ. Ούτε ότι είναι μέσα ο Loeb, ούτε ότι πετάει από πάνω ελικόπτερο, ούτε ότι είναι στα πλαίσια αγώνα, ούτε ότι τα περισσότερα κομμάτια έφυγαν στην Α.Ο. ούτε ότι έχουν φύγει γομώσεις από φορτηγά δεν είναι δικαιολογίες για να κάνουμε τα στραβά μάτια σε ένα γεγονός που 'διαφημίζει' τη μπανανία μας στα πέρατα του κόσμου - ευτυχώς χωρίς θύματα.
Και ξαναρωτάω: ΠΟΤΕ θεωρείτε κύριοι που είστε υπέρ της 'ανοχής' στη συγκεκριμένη περίπτωση ότι θα έπρεπε να σταματήσουν το Loeb οι αρχές εφόσον ακόμα μπορούσε να κινηθεί το αμάξι του έστω και χωρίς φρένα και με ένα μόνο τροχό;;; ΠΟΤΕ;;;; Όταν έπαιρνε φωτιά ή σκοτωνόταν κάποιος ίσως.... Έτσι, για να να ξέρουμε.
Filakia poy leei kai o APR
που λέω και εγώ.
-
-
Ο χρήστης Thevoice έγραψε:
που λέω και εγώ.
Toylaxiston exeis aytokritikh......
Egw soy apanthsa esy xlebazeis....
Anyway gia na soy apanthsw opws moy apanthses kai aneferes to paradeigma gia thn mhtera moy 8a soy apanthsw me ena ypo8etiko pali paradeigma me AN opws kai esy....
AN h giagia moy eixe karoylia 8A htan patini....Efoson loipon to xsara synodeyotan kai ta kommatia mazeytikan ammesa apo toys an8rwpoys ths AO tote oxi den eprepe na ton stamathsoyn kai kala ekanan kai den ton stamathsan.....
Opws eipe kai o Sp0+ o kindynos htan apo toys anidaioys BLAKES mhn xrhshmopoihsw allh leksh poy phgainan konta ston loeb kai sthn synodeia toy gia na bgaloyn fwtografies......
-
Toylaxiston exeis aytokritikh......Egw soy apanthsa esy xlebazeis....
Anyway gia na soy apanthsw opws moy apanthses kai aneferes to paradeigma gia thn mhtera moy 8a soy apanthsw me ena ypo8etiko pali paradeigma me AN opws kai esy....
AN h giagia moy eixe karoylia 8A htan patini....Την αυτοκριτική μπορείς να την κρατήσεις, δείχνεις να την έχεις ανάγκη περισσότερο από εμένα.
Επειδή το έχεις ξεφτιλίσει με γιαγιάδες και πατίνια, θα σε παρακαλούσα να μου υποδείξεις (1) για ποιούς λόγους το παράδειγμα που σου έφερα ήταν ΜΗ ρεαλιστικό και ΔΕΝ υπήρχε περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο στην πράξη και (2) αν γενικότερα θεωρείς ένα αυτοκίνητο που κινείται στην Α.Ο., και όχι μόνον, και του φεύγουν εξαρτήματα ΑΣΦΑΛΕΣ για τους υπόλοιπους οδηγούς.
Έχεις ιδέα πώς και σε πόση ώρα μαζεύτηκαν τα κομμάτια, και προπαντώς έχεις ιδέα τι θα γινόταν αν έφευγαν αλλού κι όχι στην Α.Ο.; Η υποθέτεις ότι θα ήταν ΟΚ;
Όσο για το ποιός 'χλευάζει' και το ποιός απαντά σοβαρά όσοι μας διαβάζουν μπορούν να κρίνουν.
Opws eipe kai o Sp0+ o kindynos htan apo toys anidaioys BLAKES mhn xrhshmopoihsw allh leksh poy phgainan konta ston loeb kai sthn synodeia toy gia na bgaloyn fwtografies......
Κίνδυνος υπήρχε ΚΑΙ για τους βλάκες, ΚΑΙ για τους ανυποψίαστους που είχαν λίγα μέτρα εμπρός τους οχήματα που εμπόδιζαν τη θέα όλου του δρόμου και υπέθεταν ότι θα τον βρουν καθαρό, ΚΑΙ για όσους δεν προλάβαιναν να κάνουν ελιγμό πριν μαζευτούν τα κομμάτια, ΚΑΙ για όσους πατούσαν μικρά κομματάκια κι έσκιζαν τα λάσχιχά τους, ΚΑΙ γι αυτούς που έπρεπε να μαζέψουν αμέσως τα κομμάτια που άφηνε το Xsara, ΚΑΙ, ΚΑΙ, ΚΑΙ.... Αλλά ξέχασα, πάνω απ' όλα οι αγώνες, οι ζωές έρχονται σε δεύτερη μοίρα και αφού δεν έγινε η στραβή μπορούμε να μιλάμε εκ του ασφαλούς!........
Και φυσικά δε μου απάντησες στο κομμάτι με **bold ** ΠΟΤΕ θα έπρεπε να τον σταματήσουν - όπως και κανένας άλλος από τη μειοψηφία που έχει παρόμοιες απόψεις μ'ασένα.
-
Efoson loipon to xsara synodeyotan kai ta kommatia mazeytikan ammesa apo toys an8rwpoys ths AO tote oxi den eprepe na ton stamathsoyn kai kala ekanan kai den ton stamathsan.....
Ayto soy apanthsa kai pio panw.... Twra gia to posh wra xreiasthke na mazepsoyn ta kommatia, den toys xronometrhsa....
2)Sta diodia oses fores perasa apo attikh odo eite phgaina gia eidikh thn mia mera eite gia na pw kapoy alloy thn epomenh me proeidopoihsan oti kinoynte agwnisthka aytokinhta mesa sthn AO kai na prosexw....
3)An exeis pote parakoloy8hsei poly palaiwtera acropolis mesa thn 10etia toy 90 tote 8a epernes thn apanthsh soy pote 8a eprepe na to stamathsoyn....
4)Ksexnate oloi moy fainetai to 8anathforo toy acropolis otan h SS htan anabysso kai eixan skwtw8ei sthn aplh kati paidia panw sthn prospa8eia na piasoyn to agwnistiko mprosta toys sta limanakia... Mhpws eprepe tote na stamathsoyn kai ekeino ton agwnizomeno kai na to dikasoyn epeidh o allos phge na to paiksei moyrh kai na kynhghsei to WRC sta lims?Anyway stamataw edw, giati kati tetoia blepw sthn Ellada kai moy anebainei to aima sto kefali.....
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
:sleep:Με πρόλαβες.
Συνεχίστε αλλά μη φωνάζεται παρακαλώ.
-
Efoson loipon to xsara synodeyotan kai ta kommatia mazeytikan **ammesa **apo toys an8rwpoys ths AO tote oxi den eprepe na ton stamathsoyn kai kala ekanan kai den ton stamathsan.....Ayto soy apanthsa kai pio panw.... Twra gia to posh wra xreiasthke na mazepsoyn ta kommatia, den toys xronometrhsa....
Λες 'εφόσον μαζεύτηκαν άμεσα' και μετά λες 'το πόση ώρα χρειάστηκε δεν το ξέρεις'.... Αν δεν το ξέρεις, τι συζητάμε; Θες να σου πω οι δικές μου πληροφορίες τι λένε; Πόσες δεκάδες αυτοκίνητα πέρασαν ξυστά από τα δύο μεγάλα κομμάτια, προτού μαζευτούν;.... Πόσοι τα πάτησαν; Έχει νόημα; Υπάρχει νούμερο που θεωρείται αποδεκτό και άλλο που δεν είναι;..... Αν έπεφταν αλλού; Tότε τι;
Sta diodia oses fores perasa apo attikh odo eite phgaina gia eidikh thn mia mera eite gia na pw kapoy alloy thn epomenh me proeidopoihsan oti kinoynte agwnisthka aytokinhta mesa sthn AO kai na prosexw....
Μπράβο τους.
Αλλά άλλο να προσέχεις για αγωνιστικά, κι άλλο να πρέπει να κάνεις ελιγμούς αποφυγής εξαρτημάτων που μπορεί να πέσουν στην αντίληψή σου τελευταία στιγμή, και όχι μόνο επάνω στην Α.Ο.Ksexnate oloi moy fainetai to 8anathforo toy acropolis otan h SS htan anabysso kai eixan skwtw8ei sthn aplh kati paidia panw sthn prospa8eia na piasoyn to agwnistiko mprosta toys sta limanakia... Mhpws eprepe tote na stamathsoyn kai ekeino ton agwnizomeno kai na to dikasoyn epeidh o allos phge na to paiksei moyrh kai na kynhghsei to WRC sta lims?
Παντελώς άσχετο. Στη μια περίπτωση ο κίνδυνος ήταν το ίδιο το αγωνιστικό που άφηνε πίσω του κομμάτια, στην άλλη ο ανεγκέφολος που πήγε να κυνηγήσει ένα Group A (αν θυμάμαι καλά). Δε μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει σοβαρό άτομο που θεωρεί τις δύο περιπτώσεις συγκρίσιμες.
An exeis pote parakoloy8hsei poly palaiwtera acropolis mesa thn 10etia toy 90 tote 8a epernes thn apanthsh soy pote 8a eprepe na to stamathsoyn....
Με συγχωρείς, αλλά αυτό ΔΕΝ είναι απάντηση. Θέλω να μου πεις εσύ, AN και ΠΟΤΕ θα σταματούσες τον (οποιοδήποτε) Loeb, και ΓΙΑΤΙ.
Ας μην κοροϊδευόμαστε. -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
Ο Κ.Ο.Κ. ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΡΟΜΟ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΜΕ ΣΚΑΣΜΕΝΟ ΛΑΣΤΙΧΟ.
ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΙΣΩ ΤΡΟΧΟΥΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΕΡΝΕΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ,Ε ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ.
ΕΔΩ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΙΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ Ο LOEB ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΙΚΩΣ ΣΤΟ S.P. ΟΛΟΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΠΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ.
ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ. ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ SUPER RALLY ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΡΕΙΣ-ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ.
ΕΛ-ΕΜΠΑΜΕ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΡΧΗ .
ΛΩΡΗ ΜΟΥ , ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΤΟΙΟ Ο ΚΟΚ , ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ .
ΕΔΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΤΙΘΕΤΑΙ , ΕΙΝΑΙ .... ΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ (ΣΑΝ ΤΟΥ LOEB ) ,** H AΡXH TOY ΣΠΟΡ ΠΡΕΠΕΙ Η ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ , ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ . **ΚΑΙ ΛΕΩ ΕΓΩ , ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΒΙΒΛΙΟ , Η ΦΙΑ Η ΕΘΕΑ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ) ΓΡΑΨΕΙ ..........
ΕΣΥ ΛΩΡΑΚΟ ΜΟΥ , ΛΕΣ .....ΕΛΑ ΜΩΡΕ ...ΕΝΑ ΞΕΦΟΥΣΚΩΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΕΧΩ , ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ? ΤΙ ΦΘΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ?
**ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΤΟ ΧΕΡΙ **(ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ) , ΣΟΥ **ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ **ΑΠΛΑ ....... ΚΥΡΙΕ ΕΛ-ΕΜ , ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΣΑΣ , ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΛΟΕΜΠ , ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠ , ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΑΣΤΙΧΟ ΣΚΑΣΜΕΝΟ , ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΕΦΤΑΣΕ ΜΕ ΔΥΟ ΤΡΟΧΟΥΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ , ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΦΡΟΝΕΣ ΣΥΝΧΡΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΕΚΡΑΞΑΝ ...... ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΜΑΣ ΟΔΟ , ΤΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ , ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΙΤΖΑΡΑΤΕ .
ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟΝΙΣΩ , ΟΤΙ .........
ΕΠΕΙΔΗ Η ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΚΟΝΤΑΥΤΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ** ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΠΟΡ ΜΑΣ ** ΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΕΤΟΙΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ -ΝΟΜΟ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ , ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ ΟΡΙΟΜΕΝΟΙ , ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΟΥΝ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ...... ΣΧΕΣΕΩΝ .ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ ?
ΦΙΛΑΚΙΑAΓΑΠΗΤΕ APR,
ΕΠΕΙΔΗ,ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΕ ΑΛΛΟ POST ΣΟΥ,ΔΕΝ ΞΕΜΥΤΗΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟ SERVICE PARK ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ LOEB ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ Ε.Δ. ΨΑΘΑ 2,ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ.
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΔΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 30 ΜΕΤΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΤΟΠ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΕΝΟ ΛΑΣΤΙΧΑΚΙ (ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ 3 ΧΛΜ ΠΡΙΝ ΤΟ S.P.) ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ/ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΚΑΤΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΟΤΣΑ!!!!!!
ΑΥΤΑ ΑΝΤΕΞΑΝ ΝΑ ΤΡΙΒΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΣΥΝΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ.
ΟΤΑΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ,ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ ΛΟΙΠΟΝ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΥΜΑΡΤΟΝ ΛΩΡΗ ΜΟΥ ΥΜΑΡΤΟΝ .
ΜΗΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ...ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ Μ.....Α ΤΟΝ ΛΩΡΗ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ?
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΩ , ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΟΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .
ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΠΑΛΥ , ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ , ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ
ΜΕ ΕΚΘΕΤΕΙΣ
ΦΙΛΙΚΟΤΑΤΑ
-
Συγνώμη φίλε μου αλλά ο Λώρης είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ και στις θέσεις και στα επιχειρήματά του. Εσύ, τι μας έχεις πει μέχρι τώρα; Να ανακεφαλαιώσουμε; Ότι σε παίρνουν τηλέφωνο και λένε το Λώρη μαλ...α ;;;
Τόσο χρόνο περνάς μπροστά στην οθόνη σου. Πες μας καλύτερα ΠΩΣ πιστεύεις ότι θα πρέπει να αντιμετωπίζονται παρόμοιες περιπτώσεις, ΠΟΥ βάζεις τα όρια (ΑΝ βάζεις...) και γιατί δεν κινδυνεύουν (αν έτσι πιστεύεις) οι χρήστες του δρόμου, και άσε κατά μέρους τις σπόντες και τα κακομοίρικα 'δε σώζεται με τίποτα'.
Μ'αρέσει που 'σε εκθέτει' κι όλας ο el-em!! Με τι, μωρέ; Mε το ύφος του ή με τις πλήρως αιτιολογημένες απόψεις του; Αν νoιώθεις εκτεθημένος, μόνος σου το έχεις καταφέρει, σε διαβεβαιώ κρίνοντας μόνο από τα σχόλιά σου εδώ σε αυτό το θέμα. Πάνε πίσω, διάβασε τι μας έχεις πει, βάλε και την κυρά σου να το διαβάσει να σου πει αν βγαίνει νόημα, και πάμε πάλι.
Με ψυχραιμία και όσα 'φιλάκια' ποθεί η ψυχή σου..
-
edit [Krusenstern] APR συγκρατηθείτε, δεν είναι δυνατόν να βρίζετε έτσι!!!
-
ΑΝ ΔΕΝ ΣΒΗΣΕΙΣ edit [kouk] , ΘΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΣΒΗΝΕΙΣ ΜΟD ,
ΠΕΡΙΜΕΝΩ
H ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΗΤΟΣ ΣΟΥ edit [kouk] ?
-
Σχετικά με το 'αν κάνω το παγώνι', σας έχω στείλει πμ εδώ και πολλή ώρα κύριε. Κατά τα λοιπά, δεν μας αφήνετε άλλη επιλογή. Στο επόμενο μπινελίκι, το θέμα κλειδώνεται και δεν είμαι καθόλου χαρούμενος που το κάνω
Παρακαλώ πολύ, μην συνεχίσετε να προσβάλλετε ούτε άλλους χρήστες, ούτε εμένα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
[mod]
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΑΝ ΔΕΝ ΣΒΗΣΕΙΣ edit [kouk] , ΘΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΣΒΗΝΕΙΣ ΜΟD ,ΠΕΡΙΜΕΝΩ
H ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΗΤΟΣ ΣΟΥ edit [kouk] ?
Λίγο ηρεμία. Ο Mod δε φταίει νομίζω σε τίποτα να κάθεται να σβήνει. Δικαιολογημένα έσβησε ύβρεις για τρίτο πρόσωπο που σίγουρα δε ταιριάζουν στη κουβέντα.
Κάποιες φορές η επιθετική συμπεριφορά μας κάνει να χάνουμε το όποιο δίκιο έχουμε. Αντίθετα επιχειρήματα (έστω κι αν δε τα καταλαβαίνει ο άλλος, μπορεί να τα καταλαβαίνουν τρίτοι που βλέπουν τη συζήτηση) είναι πολύ καλύτερα.
Ξέρεις ότι αυτά που λέω είναι πάντα με διάθεση φιλική κι όχι για να ενοχλήσω.
-
Νομίζω ότι το θέμα δεν έχει να δώσει τίποτε άλλο, αφού τα πάντα ειπώθηκαν. Αν και στις επόμενες δημοσιεύσεις συνεχιστεί η προσωπική κόντρα, δεν υπάρχει άλλη επιλογή εκτός το λουκέτο. Βρείτε τα με PM.[moderator]
-
File moy o Alexandros (Hannibal) exei dikio.... Aytos den 8a empaine pote ston kopo na kynhghsei to loeb h ton ka8e loeb kai na ton stamathsei giati pote ma pote oyte stroumfaki 8a ginotan(mpliax) alla oyte kai an8rwpos ths organwshs..... Aytoynoy toy aresei na einai mesa sto agwnistiko kai na pernei ta boyna kai tis eidikes....
An exeis katsei pote se bucket kai elpizw na exeis katsei na kaneis agwna(gia na exeis mia kalyterh sfairikh apopsh kai oxi ayth toy aploy 8eath) tote 8a katalabaines thn diafora toy Loeb-Elena me ton Vovo-El Em poy kanan thn xrhsh souper rally kai mprabo toys. Opws les esy mhn sygkrinei o Alex periptwseis etsi kai esy....
Otan eisai se ena prwta8lhma (to koryfaio toy kosmoy) kai kobesai gia thn prwth 8esh tote se tetoia fash prospa8eis na ftaseis pasa dynamh sto SP.
Nai htan epikindyno nai fugan kommatia alla oyte roy8ini anoikse oyte zhmia egine afoy ta synergeia mazepsan ta antallaktika.
Twra oloi osoi einai eksw apo to xwro kseroyn kai lene polla tragoydia....Anyway mporei o ka8enas na leei oti 8elei dhmokratia exoyme.... Alla na krazeis kapoion poy exei diaforetikh apopsh apo esena h na mhn kratas metra kai sta8ma apenanti se an8rwpoys poy einai para polla xronia ston xwro einai kapws....
Keep krazing alla ews ena shmeio.....
H plaka einai oti to sygkekrimeno thread moy 8ymizei oloys aytoys toy hmima8eis typoys poy bgainoyn sta para8yra twn eidhsewn....
H hmima8eia einai xeiroterh apo thn ama8eia..... -
ΤΑΖΙΟ , ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ , ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΚΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ .
ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ , ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΒΛΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΧΟΝΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ .
ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ edit [kouk] , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ Σ'ΑΥΤΟΝ , ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ , ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ (ΙΣΩΣ ΚΑΚΩΣ ) Ο KRUSTERSEN ΣΒΗΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ color=red]edit [kouk][/color] , ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΚΥΡΑΔΕΣ Κ.Α.ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ
Επρεπε να σταματήσουν το Loeb ?