Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Toylaxiston exeis aytokritikh......
Egw soy apanthsa esy xlebazeis....
Anyway gia na soy apanthsw opws moy apanthses kai aneferes to paradeigma gia thn mhtera moy 8a soy apanthsw me ena ypo8etiko pali paradeigma me AN opws kai esy....
AN h giagia moy eixe karoylia 8A htan patini....
Την αυτοκριτική μπορείς να την κρατήσεις, δείχνεις να την έχεις ανάγκη περισσότερο από εμένα.
Επειδή το έχεις ξεφτιλίσει με γιαγιάδες και πατίνια, θα σε παρακαλούσα να μου υποδείξεις (1) για ποιούς λόγους το παράδειγμα που σου έφερα ήταν ΜΗ ρεαλιστικό και ΔΕΝ υπήρχε περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο στην πράξη και (2) αν γενικότερα θεωρείς ένα αυτοκίνητο που κινείται στην Α.Ο., και όχι μόνον, και του φεύγουν εξαρτήματα ΑΣΦΑΛΕΣ για τους υπόλοιπους οδηγούς.
Έχεις ιδέα πώς και σε πόση ώρα μαζεύτηκαν τα κομμάτια, και προπαντώς έχεις ιδέα τι θα γινόταν αν έφευγαν αλλού κι όχι στην Α.Ο.; Η υποθέτεις ότι θα ήταν ΟΚ;
Όσο για το ποιός 'χλευάζει' και το ποιός απαντά σοβαρά όσοι μας διαβάζουν μπορούν να κρίνουν.
Opws eipe kai o Sp0+ o kindynos htan apo toys anidaioys BLAKES mhn xrhshmopoihsw allh leksh poy phgainan konta ston loeb kai sthn synodeia toy gia na bgaloyn fwtografies......
Κίνδυνος υπήρχε ΚΑΙ για τους βλάκες, ΚΑΙ για τους ανυποψίαστους που είχαν λίγα μέτρα εμπρός τους οχήματα που εμπόδιζαν τη θέα όλου του δρόμου και υπέθεταν ότι θα τον βρουν καθαρό, ΚΑΙ για όσους δεν προλάβαιναν να κάνουν ελιγμό πριν μαζευτούν τα κομμάτια, ΚΑΙ για όσους πατούσαν μικρά κομματάκια κι έσκιζαν τα λάσχιχά τους, ΚΑΙ γι αυτούς που έπρεπε να μαζέψουν αμέσως τα κομμάτια που άφηνε το Xsara, ΚΑΙ, ΚΑΙ, ΚΑΙ.... Αλλά ξέχασα, πάνω απ' όλα οι αγώνες, οι ζωές έρχονται σε δεύτερη μοίρα και αφού δεν έγινε η στραβή μπορούμε να μιλάμε εκ του ασφαλούς!........
Και φυσικά δε μου απάντησες στο κομμάτι με **bold ** ΠΟΤΕ θα έπρεπε να τον σταματήσουν - όπως και κανένας άλλος από τη μειοψηφία που έχει παρόμοιες απόψεις μ'ασένα.