-
APR ti prospa8eis na ekshghseis se an8rwpoys poy den katalabainoyn kai bgazoyne dolofonikes skeyories kai toys noiazei to odostrwma ths attikhs odoy....
Monimos etsi einai ta pragmata.... Den pame tpt diakopes lew egw na broyme thn yshxia mas?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ,,,,Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΟΤΑΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΦΑΝ ΚΛΑΜΠ , ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ , ΑΠΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΑ , ΟΕΕΕΟ
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥ , ΠΩΣ ΤΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΣΑΝ ΑΥΤΟ , ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ , ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ
Η ειρωνία και τα σχόλια 'έχετε καιρό να πάτε....' σε τι βοηθούν την επιχειρηματολογία σας?
ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΤΙΠΟΤΑ , ΣΕ ΕΝΑ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ,, ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ
-
Ειπαμε ο διευθηντης δεν τα πηρε!!!Γραψτε λαθος, αφου αυτο θελετε να ακουσετε! Λυπαμαι που μια ζωη πρεπει να ειρωνευομαστε και να φαγωνομαστε μεταξυ μας! Γι' αυτο το λογο δεν εγραφα σε forum παρ' ολου που παντα διαβαζα, δεν αντεχω να βλεπω να μην υπαρχει αλληλοσεβασμος βαζοντας μπροστα την ασπιδα της ανωνυμιας! >οχι την οργανωση....
αρα τι μου λετε τοση ωρα για την αστυνομια αφου η οργανωση επρεπε να τον σταματησει!
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ,,,,Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΟΤΑΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΦΑΝ ΚΛΑΜΠ , ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ , ΑΠΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΑ , ΟΕΕΕΟ
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥ , ΠΩΣ ΤΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΣΑΝ ΑΥΤΟ , ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ , ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ
Η ειρωνία και τα σχόλια 'έχετε καιρό να πάτε....' σε τι βοηθούν την επιχειρηματολογία σας?
ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΤΙΠΟΤΑ , ΣΕ ΕΝΑ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ,, ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ
Και τι ακριβώς θεωρείτε 'ξελαμπικάρισμα'?
Είναι ΤΟΣΟ σίγουρο πια, ότι κάποιος που θεώρησε επικίνδυνο τον Loeb να σέρνεται βγάζοντας σπίθες στην ΑΟ, είναι φλώρος, ξενέρωτος, κρυόκωλος ή οτιδήποτε άλλο του προσάψατε?
Εγώ λέω ΝΑΙ στο αγωνιστικό πνεύμα, ΝΑΙ στην προσπάθεια και φυσικά ΝΑΙ, στη θέση του Loeb το ίδιο θα έκανα. Καλά έκανε το παλικάρι. Αλλά, κατά τη γνώμη μου ΝΑΙ έπρεπε να έχει σταματηθεί όταν έχασε και 2η ρόδα.
Δεν είπα να σταματάνε όποιον χάνει προφυλακτήρα πχ, αυτό ΝΑΙ θα ήταν φλεγματική προσκόλληση στον κανονισμό και κανείς δεν το θέλει. Αλλά όταν εκσφενδονίζεις κομμάτια από το αυτοκίνητό σου εδώ κι εκεί, δεν γίνεται να σε αφήσουν να συνεχίσεις.
-
The voice sthn prwth fwto apla feygei to lastixo...... Poses anagomwseis exeis shnatisei esy sthn e8nikh apo ta forthga.....
Oso gia to pisw aristero akro ama esy eisai toso eksypnos kai akoloy8eis opws to tsakali poy trabaei to binteo toso konta to plhgwmeno agwnistiko poy kanei yperan8rwpes prospa8eiesna ftasei sto SP, tote eisai aksios ths moiras soy....
Kai gia na prolabw thn epomenh erwthsh soy to toi ti 8a ginotan an kapoios pernage meta apo wra poy den eixe dei to agwnistiko klp apla 8a soy dosw 2 apanthseis....1)H 8a to eixan mazepsei oi an8rwpoi ths attikhs odoy oi oloi aytoi apo thn organwsh poy epeblepan thn poreia toy Loeb mexri to SP opws poly swsta egrapsan oti kananan an8rwpoi ths fia se prohgoymena post...
2)H oratothta sthn attikh odo einai toso kalh poy mporeis na to deis sto xiliometro kai na to apofygeis.... An den to deis tote pali problhma soy... H 8es gyalia h apla odhgeis xwris na exeis thn prosoxh soy sto dromo,opote esy 8a eisai pio epikyndinos apo to eksarthma....
Filakia poy leei kai o APR
-
Δεν με νοιαζει κανενα οδοστρωμα και θα σε παρακαλουσα απο την στιγμη που δεν με γνωριζεις προσωπικα να μην με κατηγορεις οτι δεν γνωριζω γιατι ουτε την ηλικια μου γνωριζεις ουτε το ποσα χρονια παρακολουθω αγωνες!Και σε προκαλω αν θρηνουσαμε καποιο θυμα θα επαιρνες εσυ την ευθυνή????
-
Ο χρήστης DIMWRC έγραψε:
Ειπαμε ο διευθηντης δεν τα πηρε!!!Γραψτε λαθος, αφου αυτο θελετε να ακουσετε! Λυπαμαι που μια ζωη πρεπει να ειρωνευομαστε και να φαγωνομαστε μεταξυ μας! Γι' αυτο το λογο δεν εγραφα σε forum παρ' ολου που παντα διαβαζα, δεν αντεχω να βλεπω να μην υπαρχει αλληλοσεβασμος βαζοντας μπροστα την ασπιδα της ανωνυμιας! >οχι την οργανωση....αρα τι μου λετε τοση ωρα για την αστυνομια αφου η οργανωση επρεπε να τον σταματησει!
εννοω φιλε μου οτι γενικοτερα η οργανωση εκανε το λαθος γιατι επρεπε να ειχε προβλεψει για ολα αυτα,αρα η απλη διαδρομη επρεπε να περναγε απο αλλου.ο αγωνιζομενως κανει αυτα που του εχουν δωσει στο road book
τι αλλο να εκανε.και αν ειδες τελικα τον leb τον συνοδευαν 3 αυτοκινητα μαζι και τα τηλεοπτικα... -
Ο χρήστης DIMWRC έγραψε:
Δεν με νοιαζει κανενα οδοστρωμα και θα σε παρακαλουσα απο την στιγμη που δεν με γνωριζεις προσωπικα να μην με κατηγορεις οτι δεν γνωριζω γιατι ουτε την ηλικια μου γνωριζεις ουτε το ποσα χρονια παρακολουθω αγωνες!Και σε προκαλω αν θρηνουσαμε καποιο θυμα θα επαιρνες εσυ την ευθυνή????DIM epeidh apo oti fainetai mono esy 8ikthkes kai apanthses na soy apanthsw proswpika kai xwris na se kserw.....
1)Afoy den se noiazei kanena odostrwma aporw tote giati 8ixthkes....
2)Den se kserw opws den kserw kai para polloys apo aytoys poy bgainoyn kai grafoyn edw mesa.... An toys hksera oloys kai ta phgaina kala oloys toe 8a katebaina gia dhmarxos.
3)Kai pio basiko.... Thn ey8ynh thn pairnw opote foraw to kranos moy kai sfiggw tis zwnes, kai gia ton synodhgo kai gia toys 8eates alla kai gia ton ypoloipo kosmakh stis aples eidikes.... -
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
Ο Κ.Ο.Κ. ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΡΟΜΟ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΜΕ ΣΚΑΣΜΕΝΟ ΛΑΣΤΙΧΟ.
ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΙΣΩ ΤΡΟΧΟΥΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΕΡΝΕΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ,Ε ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ.
ΕΔΩ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΙΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ Ο LOEB ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΙΚΩΣ ΣΤΟ S.P. ΟΛΟΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΠΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ.
ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ. ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ SUPER RALLY ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΡΕΙΣ-ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ.
ΕΛ-ΕΜΠΑΜΕ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΡΧΗ .
ΛΩΡΗ ΜΟΥ , ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΤΟΙΟ Ο ΚΟΚ , ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ .
ΕΔΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΤΙΘΕΤΑΙ , ΕΙΝΑΙ .... ΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ (ΣΑΝ ΤΟΥ LOEB ) ,** H AΡXH TOY ΣΠΟΡ ΠΡΕΠΕΙ Η ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ , ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ . **ΚΑΙ ΛΕΩ ΕΓΩ , ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΒΙΒΛΙΟ , Η ΦΙΑ Η ΕΘΕΑ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ) ΓΡΑΨΕΙ ..........
ΕΣΥ ΛΩΡΑΚΟ ΜΟΥ , ΛΕΣ .....ΕΛΑ ΜΩΡΕ ...ΕΝΑ ΞΕΦΟΥΣΚΩΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΕΧΩ , ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ? ΤΙ ΦΘΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ?
**ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΤΟ ΧΕΡΙ **(ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ) , ΣΟΥ **ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ **ΑΠΛΑ ....... ΚΥΡΙΕ ΕΛ-ΕΜ , ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΣΑΣ , ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΛΟΕΜΠ , ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠ , ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΑΣΤΙΧΟ ΣΚΑΣΜΕΝΟ , ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΕΦΤΑΣΕ ΜΕ ΔΥΟ ΤΡΟΧΟΥΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ , ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΦΡΟΝΕΣ ΣΥΝΧΡΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΕΚΡΑΞΑΝ ...... ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΜΑΣ ΟΔΟ , ΤΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ , ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΙΤΖΑΡΑΤΕ .
ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟΝΙΣΩ , ΟΤΙ .........
ΕΠΕΙΔΗ Η ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΚΟΝΤΑΥΤΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ** ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΠΟΡ ΜΑΣ ** ΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΕΤΟΙΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ -ΝΟΜΟ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ , ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ ΟΡΙΟΜΕΝΟΙ , ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΟΥΝ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ...... ΣΧΕΣΕΩΝ .ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ ?
ΦΙΛΑΚΙΑAΓΑΠΗΤΕ APR,
ΕΠΕΙΔΗ,ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΕ ΑΛΛΟ POST ΣΟΥ,ΔΕΝ ΞΕΜΥΤΗΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟ SERVICE PARK ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ LOEB ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ Ε.Δ. ΨΑΘΑ 2,ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ.
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΔΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 30 ΜΕΤΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΤΟΠ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΕΝΟ ΛΑΣΤΙΧΑΚΙ (ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ 3 ΧΛΜ ΠΡΙΝ ΤΟ S.P.) ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ/ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΚΑΤΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΟΤΣΑ!!!!!!
ΑΥΤΑ ΑΝΤΕΞΑΝ ΝΑ ΤΡΙΒΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΣΥΝΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ.
ΟΤΑΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ,ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ ΛΟΙΠΟΝ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο αγώνας καλώς πέρασε από τον ασφαλέστερο δρόμο της Ευρώπης...Και τα πράγματα που σκόρπιζε η Ξαρά μαζεύτηκαν άμεσα από ανθρώπους της οδού....Και το περιστατικό ήταν πλήρως επιτηρούμενο (από εδάφους και από αέρος) και κατα το δυνατόν ελεγχόμενο....
Για τους μάγκες που ακολουθούσαν σε απόσταση αναπνοής για να βιντεοσκοπήσουν δεν θα πώ τίποτα...Αν θα πάθαιναν τίποτα ήταν άξιοι της μοίρας τους,το λιγότερο.....
Ήταν μάλλον από αυτούς που βρίσκονται αρκετοί και εδώ μέσα που μάλλον παρακαλούσαν να γίνει ατύχημα (αιμοσταγείς γαρ, δελτίο ειδήσεων ΣΤΑΡ κλπ) για να χαρούν και να πυροβολήσουν πίσω από την ανωνυμία τους και την ασχετοσύνη τους (γιατί οι περισσότεροι από αυτούς έχουν ιδέα από το τι θα πει Ραλλυ)........
-
Τελικα καταλαβα οτι καθε θεμα στο Forum κατανταει λαικο δικαστηριο και αντι να βλεπουμε και να μαθαινουμε πραγματα ωστε να γινομαστε καλυτεροι απλα τρωγωμαστε μεταξυ μας! Λυπαμαι! Καλυτερα να συνεχισω να ασχολουμε με αυτο που αγαπαω περισσοτερο (τα χωματινα Ραλλυ) και οχι με forum και λογομαχιες με ασπιδα ανωνυμοτητας. Το ξερω κατανταω γραφικος αλλα λιγη γραφικοτητα δεν βλαπτει οταν και οπου χρειαζεται! Καλη συνεχεια στην δικη!
-
να ρωτησω κατι κ.EL-EM. αν ειχατε ακριβως την ιδια ζημια με τον leb
τι θα κανατε???εντελως φιλικα.
-
Ο χρήστης stamelos έγραψε:
Πάλι τα ίδια... κανείς δεν κατηγόρησε τον Loeb ρε παιδιά.
-
δεν το παω για κοντρα βρε παιδια μια ερωτηση φιλικα εκανα.
προς θεου.δεν παμε να αναψουμε τη φωτια... -
Να σας πω μόνο, μιας και τα έχω πάρει πολύ, ότι πιο επικίνδυνοι από το αυτοκίνητο του Λοεμπ ήταν τα φυντάνια νεοέλληνες που κόντεψαν να τρακάρουν με τη συνοδεία ασφαλείας της Ξαρά όταν στην προσπάθεια τους να δουν τι ακριβώς έχει συμβεί έκαναν ηλίθιους ελιγμούς για να βρεθούν δίπλα και να πάρουν τις πολύτιμες φωτογραφίες και βίντεο...
Αυτούς έπρεπε να μαζέψει η Τροχαία.......
-
Ο χρήστης stamelos έγραψε:
ΣΑΦΩΣ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ SUPER RALLY,OΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.
ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ,ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΥΛΩΝΑ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΑ ΧΛΜ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΜΑΛΛΟΝ ΠΗΔΗΞΕ ΔΟΝΤΙ Ο ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ IMPREZA ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΡΦΩΣΕ ΜΙΑ ΒΑΛΒΙΔΑ.
ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ Ε.Δ. ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΔΟΥΛΕΥΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΕΔΙΔΕ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.Δ. ΑΓ.ΣΩΤΗΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ SSS ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ SUPER RALLY ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ Ε.Δ. (ΜΕ ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΟΙΝΗΣ 10 ΛΕΠΤΩΝ!!!)ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΣΟ ΣΤΟΥΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΡΑ ?ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
K.O.K.
ΑΡΘΡΟ 12 : Γενικές διατάξεις-
Αυτοί που χρησιμοποιούν τις οδούς πρέπει να αποφεύγουν οποιαδήποτε συμπεριφορά που είναι ενδεχόμενο να εκθέσει σε κίνδυνο ή να παρεμβάλλει εμπόδια στην κυκλοφορία, να εκθέσει σε κίνδυνο πρόσωπα ή ζώα ή να προκαλέσει ζημιές σε δημόσιες ή ιδιωτικές περιουσίες. Οι οδηγοί υποχρεούνται να οδηγούν με σύνεση και με διαρκώς τεταμένη την προσοχή, να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στα παιδιά, στους υπερήλικες, στα άτομα με ειδικές ανάγκες και γενικώς στα πρόσωπα που χρειάζονται βοήθεια και να μην προκαλούν γενικά με τη συμπεριφορά τους τρόμο, ανησυχία ή παρενόχληση στους λοιπούς χρήστες των οδών, στους παρόδιους ή στους κατοικούντες πλησίον αυτών.
-
Δεν επιτρέπεται η απόθεση ή εγκατάλειψη ή η απόρριψή οποιουδήποτε αντικειμένου ή ύλης στις οδούς, εφόσον παρακωλύει έστω και κατ' ελάχιστο την κυκλοφορία των πεζών και των οχημάτων, ως και τη στάθμευση των οχημάτων.
Δεν επιτρέπεται επίσης να χύνονται στις οδούς ουσίες ή υλικά, το οποία μπορούν να καταστήσουν την οδό ολισθηρή (π.χ. νερά, λάδια, ασβέστης κ.λπ.).
- Δεν επιτρέπεται η απόρριψη από το όχημα οποιουδήποτε αντικειμένου, έστω και αν από αυτό δεν καθίσταται επικίνδυνη ούτε παρακωλύεται η κυκλοφορία.
Δεν επιτρέπεται η απόρριψη από το όχημα κάθε αντικειμένου ή ουσίας που μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά ή να ρυπάνει το περιβάλλον.
- Αν οι χρήστες των οδών δεν μπορούν να αποφύγουν τη δημιουργία εμποδίου ή κινδύνου, υποχρεούνται να λαμβάνουν αμέσως τα αναγκαία μέτρα για την απομάκρυνση ή αποτροπή αυτού και αν δεν μπορούν οφείλουν να ειδοποιούν τους λοιπούς χρήστες της οδού για την ύπαρξη ταυ εμποδίου ή του κινδύνου.
-
-
Ευχαριστω πολυ...
-
Λώρη μου όμως θα συμφωνήσεις, μιας και τίθεται θέμα επιλογής, ότι ο Λεμπ πήγαινε για παγκόσμιο πρωτάθλημα και για κάτι το οποίο πληρώνεται (επαγγελματίας γαρ) κι εσείς για το κέφι σας (και πολύ καλά κάνετε), για το οποίο πληρώνετε (όπως όλοι μας), πράγμα που δεν θα σας το εξασφάλιζε ένα τόσο πληγωμένο αυτοκίνητο....
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Να σας πω μόνο, μιας και τα έχω πάρει πολύ, ότι πιο επικίνδυνοι από το αυτοκίνητο του Λοεμπ ήταν τα φυντάνια νεοέλληνες που κόντεψαν να τρακάρουν με τη συνοδεία ασφαλείας της Ξαρά όταν στην προσπάθεια τους να δουν τι ακριβώς έχει συμβεί έκαναν ηλίθιους ελιγμούς για να βρεθούν δίπλα και να πάρουν τις πολύτιμες φωτογραφίες και βίντεο...Αυτούς έπρεπε να μαζέψει η Τροχαία.......
To είπες και μερικές σελίδες πριν Σπύρο. ΚΑΙ αυτούς έπρεπε να μαζέψει, μαζί σου! Αλλά είναι διαφορετικό θέμα.
Επρεπε να σταματήσουν το Loeb ?