-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΠΟΛΥ ΔΕΝ TO TΡABATEEEE ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ?ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΟΥ ΜΟΥ ?
ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΠΡΟΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΩ ΔΕΞΙ , ΝΑ ΕΡΧΟΤΑΝ Ο ΜΠΑΤΣΑΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΓΕ ,................... ΚΥΡΙΕ ΛΟΥ ΜΟΥ ΜΟΥ , ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΡΗ ΑΓΚΑΖΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ .
ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ....................ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕ ΤΡΟΧΟΝΟΜΕ ,ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΦΡΟΥΟΥΟΥ , ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ .....ΤΡΑΓΟΥΔΑΓΕΣ ?
ΦΙΛΑΚΙΑ
Υ.Γ. ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΟΙ ΓΑΡΓΑΡΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ , ΚΛΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ,ΤΑ ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ , ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΑΣ
BΡΕ APR,
ΠΑΛΙ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ.
ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΜΑΣ ΕΧΑΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΥ 3 ΧΛΜ ΑΠΟ ΤΟ S.P. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΜΕ ΗΔΗ ΑΛΛΑΞΕΙ ΛΑΣΤΙΧΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ,ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ 'ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΜΕ' ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΜΟΛΙΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.
ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ?
ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΧΑΝΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΑΕΡΑ , ΔΗΛΑΔΗ , ΣΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΡΙΣΚΕ Η ΖΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ?
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ .
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΘΕΜΑ(ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΔΗΛ. ΜΟΝΟΝ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ , 12 ΣΕΛΙΔΕΣ ΟΙ ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ ), ΘΑ ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ , ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ , ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΡΟΛΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ , ΓΙΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΡΦΩΜΑΤΑ - ΑΔΙΚΙΕΣ - Κ.Τ.Λ. .
ΦΙΛΙΚΟΤΑΤΑ
Χ.Α.
-
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
Ο καθωσπρεπεισμος κολλαει σε μια γενικοτερη εικονα αυτου του φορουμ σε πολλα θεματα του. Και το λεω γιατι ενω πολλοι υποστηριζουν το σωστο (και καλα κανουν) στην παργματικοτητα κανουν το αντιθετο.Η εικόνα του φόρουμ σε πολλά θέματά του δεν είναι του παρόντος. Και σγουρα δε μπορείς να ξέρεις τι κάνει στην καθημερινή του ζωή το 55% αυτών που ψήφισαν, οι οποίοι είπαν ότι θα έπρεπε να τον είχαν σταματήσει, ή και αυτοί που ψήφισαν 'όχι' και μετά δήλωσαν ότι άλλαξαν γνώμη.
Εγω δεν πιστευω οτι επρεπε να τον σταματησουν καθως μπορουσαν να τον συνοδευσουν εως το ΟΑΚΑ. Και οταν το λεω αυτο το υποστηριζω καθως και εγω στη θεση του το ιδιο θα εκανα / προσπαθουσα να κανω. Και οτι αφορα το οτι μπορει να σκοτωναμε καποιον κτλ κανουμε τοσα πολλα πραγματα καθημερινα που εχουν αρκετες πιθανοτητες να σκοτωσουμε καποιον χωρις καν να το καταλαβουμε. Και οσοι διαφωνειτε να κοψετε το καπνισμα
ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΡΧΗ ..................
ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ **ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΤΟΝ LOEB , H NA TON ΒΑΛΟΥΝΕ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΛΟΥΒΑ **ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΤΡΑΛΙΑ ?
Το βλέπετε και οι δύο από λάθος πλευρά και καταντάει μονότονο. Ποιά κλούβα και τι σημασία έχει τι θα έκανα εγώ ή εσύ στη θέση του Loeb. Ναι, κι εγώ θα προσπαθούσα να συνεχίσω ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΑΡΧΩΝ. Δεν είπε κανείς να κρεμάσουμε το Loeb, έλεος!
Οι ΑΡΧΕΣ είναι το θέμα μας αν θα έπρεπε να τον σταματήσουν στην κατάσταση που ήταν το αυτοκίνητο, ή ΕΣΤΩ στη ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ να του δώσουν συνοδεία που να μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια των υπολοίπων χρηστών του δρόμου στην περίπτωση της ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΗΣ ΣΤΡΑΒΗΣ.
Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβετε μερικοί.......
-
ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ , ΟΣΟ ΕΣΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ , ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΩΜΟΡΦΑ ΠΟΥ ΛΕΣ , ΠΡΕΠΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟΥΜΠΑ .
ΓΙΑ ΒΑΛΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ -
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ , ΟΣΟ ΕΣΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ , ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΩΜΟΡΦΑ ΠΟΥ ΛΕΣ , ΠΡΕΠΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟΥΜΠΑ .
ΓΙΑ ΒΑΛΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΔεν πειράζει APR άσε εμάς να λέμε παπ...ς και να έρχεσαι εσύ να μας το θυμίζεις που και που να μην ξεφεύγουμε.
Τι άλλο θα ακούσουμε σ' αυτό το forum...
-
ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΟΦΟ , ΤΩΡΑ ?
ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΣΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΛΕΩ ?
ΔΕΝ ΒΡΙΖΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ THEVOICE , ΑΠΛΑ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΕΝΑΥΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΤΙ ΕΝΝΟΩ .
-
Για να πάμε σε μιά τεκμηριωμένη ανάλυση, μπάς και βγάλουμε άκρη....
1). Σε κάθε Ακρόπολις, υπάρχει ανώτατος αξιωματικός (με βαθμό τουλάχιστον Ταξίαρχου) της ΕΛΑΣ 'παρα τον/την Αλυτάρχη' (δίπλα δίπλα είναι τα γραφεία τους) κι αυτό για να υπάρχει η ΑΜΕΣΗ δυνατότητα διευθέτησης προβλημάτων που δημιουργούνται κατα τη διάρκεια του αγώνα, με εντολές που δίνει (καθ υπόδειξη του τρόπου επίλυσης του προβλήματος απο τον/την Αλυτάρχη) ο ανώτατος αξιωματικός στα όργανα της τάξης που είναι διασκορπισμένα στη διαδρομή του αγώνα.
Ο ανώτατος λοιπόν αυτός αξιωματικός της ΕΛΑΣ, υποτίθεται οτι έχει ενημερωθεί απο πολύ πρίν, για όλα τα πιθανά 'προβλήματα' που μπορεί να ανακύψουν στη διάρκεια του αγώνα, και με τη σειρά του υποτίθεται οτι έχει φροντίσει να ενημερωθούν όλοι οι κατώτεροί του που εμπλέκονται στον αγώνα, ώστε ή να δράσουν αυτόβουλα (πάντα με βάση τις εκ των προτέρων οδηγίες του) ή τουλάχιστον να τον ενημερώσουν ΑΜΕΣΑ αν συμβεί κάτι σχετικό.
Υποθέτουμε οτι όλα αυτά έγιναν, απλά κάπου 'έσπασε' η αλυσίδα.
Αλλοιώς πρέπει να θεωρήσουμε οτι ήδη το περιστατικό Loeb ήταν σε γνώση, αλλά 'αφέθηκε' να ...εξελιχθεί...2). Οι judges of facts που κυκλοφορούν στη διάρκεια του αγώνα με τις moto, αποδεδειγμένα ακολουθούσαν το αυτοκίνητο του Loeb στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής τους στην Ε.Ο και την Α.Ο.
Θεωρητικά είδαν...3). O FIA Technical Delegade κ.Τοκέ με το βοηθό του κ. Ξαβιέ, ήταν (με το διπλοκάμπινο Mitshubishi) ΣΥΝΕΧΩΣ στα 5 μέτρα πίσω απο τον Loeb σε όλη τη διαδρομή...
Θεωρητικά κατάλαβαν περι ποίου και τίνος πρόκειται...4). Το ελικόπτερο του κ. Bartos (στο οποίο σημειωτέον επέβαινε και ο κ. Peter Solberg !!!) ακολουθούσε 'διακριτικα' σε ΟΛΗ τη διαδρομή απο πάνω τον Loeb...
Ωραία η θέα της Αττικής απο εκεί ψηλά...
Γιατί δέν μπορώ αλλοιώς να φανταστώ οτι ο FIA Safety Delegate (ο οποίος μετα μανίας προσπαθούσε να εκδιώξει τον θεατή που ήταν ανεβασμένος πάνω στο πεύκο στην τουλίπα 4 σελίδα 138 της ε.δ. ΨΑΘΑ-2 'ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ') αδιαφόρησε για την ασφάλεια και σωματική ακεραιότητα τών όσων (100, 1000, 5000) οδηγών που χρησιμοποιούσαν εκείνη την ώρα την Ε.Ο και την Α.Ο. απο τα εξαρτήματα που 'εσπερνε' ο Loeb στην προσπάθειά του να επιστρέψει στο S.P.Εγώ ΔΕΝ έβγαλα άκρη...
ΕΣΕΙΣ μήπως ??? -
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΓΙΑ ΒΑΛΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΑυτά τα 'ομορφα', αγαπητέ ARP, που λέω και λέμε απλά πράγματα είναι. Βάλε κι εσύ λοιπόν το 'μυαλουδάκι' σου να δουλέψει κι έλα να δούμε μαζί πως θα τη γυρίσουμε τούμπα την Ελλάδα, αν αυτό πιστεύεις πως χρειάζεται, αντί να κάθεσαι να κλαις τη μοίρα σου μπροστά στο πληκτρολόγιο πετώντας 'σοφίες' όπως τις παρακάτω...
ΣΤΗΝ ΖΩΗ , ΙΣΩΣ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ , ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΝΤΡΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΣΑΦΕΙΣ
ΝΟΜΟΘΕΤΕΣ , ΚΑΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ .
...ΠΟΛΥ ΔΕΝ TO TΡABATEEEE ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ?
ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΟΥ ΜΟΥ ?
...ΦΙΛΑΚΙΑ
...ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΟΙ ΓΑΡΓΑΡΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ , ΚΛΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ,ΤΑ ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ , ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΑΣ
...
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΤΟΝ LOEB , H NA TON ΒΑΛΟΥΝΕ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΛΟΥΒΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΤΡΑΛΙΑΚαι για να τελειώνουμε, ΕΣΥ τελικά τι προτείνεις ότι πρέπει να γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις ΟΠΟΥ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΗΣ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ; Να συνεχίζει όσο μπορεί, μόνος του, και με ένα τροχό ακόμα, κι όποιον πάρει ο χάρος μέσα στην Α.Ο.; Να εφαρμόζεται ή όχι ο ΚΟΚ; Να λέμε δε γ@μιέται επειδή οι πάσης φύσεως ελεγκτές είναι 'ανεγκέφαλοι';...
'Θες να καταλάβουμε τι εννοείς' κι εμείς οι φτωχοί που δεν έχουμε μυαλό στο κεφάλι μας; ΟΚ. Aνέλυσε με επιχειρήματα, τοποθετήσου ξεκάθαρα και χωρίς υπονούμενα, και, αν θέλεις, πρότεινε τρόπους δράσης (το τελευταίο ΑΝ σε ενδιαφέρει έστω και λίγο περισσότερο το να 'δημιουργήσεις' από το να βγεις προφήτης με βάση το πρώτο μισό της υπογραφής σου).
Πάντα φιλικά.
Τ.Β. -
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΠΟΛΥ ΔΕΝ TO TΡABATEEEE ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ?ΦΙΛΑΚΙΑ
Υ.Γ. ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΟΙ ΓΑΡΓΑΡΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ , ΚΛΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ,ΤΑ ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ , ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΑΣ
ΓΙΑ ΒΑΛΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΦαίνεται σε έχουν αλυσοδεμένο στην οθόνη και πρέπει οπωσδήποτε να τα διαβάσεις και να τα σχολιάσεις όλα.
Ξέρεις ότι....- μπορείς να μην ανοίξεις καν το θέμα
- μπορείς να πατήσεις την 'Αποσύνδεση [ APR ]' πάνω δεξιά
- μπορείς να πατήσεις το OFF του Η/Υ, είναι το ίδιο με αυτό που το άνοιξες.
Τελικά μαθαίνουμε πολλά εδώ μέσα.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
ο κανονισμος του WRC λεει οτι ο αγωνιζομενος πρεπει να τηρει τον ΚΟΚ στις απλες διαδρομες . Τι εχει ο κανονισμος ως ποινη για την περιπτωση που ο αγωνιζομενος παραβει τον ΚΟΚ?Λέει πως ο οργανωτής δεν έχει ουδεμία ευθύνη στη διαπίστωση της παράβασης. Η Αστυνομία και μόνο μπορεί να δώσει κλήση στον παραβάτη, όπως σε οποιοδήποτε άλλο οδηγό. Η εμπλοκή της οργάνωσης αρχίζει ΑΦΟΥ δώσει κλήση η Αστυνομία, η οποία πρέπει να ενημερώσει για το γεγονός την οργάνωση και οι αγωνοδίκες επιβάλλουν τις αντίστοιχες ποινές (δεν θυμάμαι αλλά νομίζω είναι 5 λεπτά ποινή χρόνου την πρώτη φορά και αποκλεισμό τη δεύτερη).
Συνεπώς αν το αυτοκίνητο φτάσει στο SP, χωρίς η Αστυνομία να έχει ασχοληθεί, η ευθύνη της οργάνωσης είναι να διαπιστώσει αν μπορεί να επισκευασθεί (περίπτωση Hirvonen το 2004, που είχε παραμορφωθεί το roll cage και του απαγορεύτηκε καν η επισκευή, ομοίως Henning Solberg το 2005) και αν, αφού επισκευασθεί, είναι ασφαλές.
Επαναλαμβάνω πως το μόνο λάθος της οργάνωσης ήταν πως δεν εκτιμήθηκε έγκαιρα η κατάσταση του αυτοκινήτου, δηλ. πως ήταν επικίνδυνο για τους άλλους χρήστες του δρόμου.
Αν λοιπον η ποινη για την μη τηρηση του ΚΟΚ ειναι ο αποκλεισμος, τοτε αφου πασιφανεστατα τον ειχε οχι απλα παραβει στην απλη διαδρομη αλλα βιασει παρα φυσιν, γιατι δεν επρεπε η οργανωση να τον βγαλει απο τον αγωνα ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΠΟΥ το διαπιστωσε αυτο?
Ελπίζω να είναι σαφές πως όχι, διότι η Αστυνομία δεν έκανε τίποτα για αυτό το θέμα.
-
Και εγώ αναρωτιέμαι ποσα πηρε ο διευθηντης της Αττική οδου απο την Cintroen για να αφήσει να συμβει κατι τετοιο που να καταστρεψει μεγαλο τμήμα του οδοστρωματος της Αττικη οδου (Το καμάρι μας!) περα το οτι ηταν ακρως επικυνδινο για τους απλους πολιτες!!!
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΧΑΝΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΑΕΡΑ , ΔΗΛΑΔΗ , ΣΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΡΙΣΚΕ Η ΖΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ?ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ .
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΘΕΜΑ(ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΔΗΛ. ΜΟΝΟΝ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ , 12 ΣΕΛΙΔΕΣ ΟΙ ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ ), ΘΑ ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ , ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ , ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΡΟΛΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ , ΓΙΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΡΦΩΜΑΤΑ - ΑΔΙΚΙΕΣ - Κ.Τ.Λ. .
ΦΙΛΙΚΟΤΑΤΑ
Χ.Α.
ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
Ο Κ.Ο.Κ. ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΡΟΜΟ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΜΕ ΣΚΑΣΜΕΝΟ ΛΑΣΤΙΧΟ.
ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΙΣΩ ΤΡΟΧΟΥΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΕΡΝΕΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ,Ε ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ.
ΕΔΩ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΙΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ Ο LOEB ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΙΚΩΣ ΣΤΟ S.P. ΟΛΟΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΠΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ.
ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ. ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ SUPER RALLY ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΡΕΙΣ-ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης DIMWRC έγραψε:
Και εγώ αναρωτιέμαι ποσα πηρε ο διευθηντης της Αττική οδου απο την Cintroen για να αφήσει να συμβει κατι τετοιο που να καταστρεψει μεγαλο τμήμα του οδοστρωματος της Αττικη οδου (Το καμάρι μας!) περα το οτι ηταν ακρως επικυνδινο για τους απλους πολιτες!!!1.συγνωμη ειδατε κανενα κατεστραμενο κοματι τις αττικης οδου?
2.πιστευτε οτι η citroen θα τα χωνε στο διευθυντη της αττικης για να
αφησει να περασει ο leb? -
Το αν κταστραφηκε οντως καποιο κομματι δεν το γνωριζω καθως δεν το περασα προσωπικα απλα το ειδα απο την τηλεοραση και το θεωρω απιθανο να μην επαθε τιποτα το οδοστρωμα. Το αν τα πηρε ή οχι αφησε με να εχω τους ενδοιασμους μου καθως η πληροφορια αυτη ειναι απο αρκετα βασιμη πηγη.
-
Όχι ρε παιδιά, ας μην μιλάμε για μίζες. Περισσότερο αδιαφορία και ανεκτηκότητα είναι, του στυλ 'Α, αυτός τρέχει στο ράλλυ δεν πειράζει'
-
Συμφωνώ με τον Σταμέλο και να συμπληρώσω....
Αφού ξαφνικά μας έπιασε η υπερευαισθησία για θέματα ασφάλειας, να δω τι θα λέγατε αν στηνόταν και ένα ρανταράκι στις απλές και οι περισσότεροι τσιμπάγανε και από ένα 5λεπτάκι....Ή θα είμαστε τυπικοί ή όχι, σωστά?....Και μην υποστηρίξει κανείς ότι κατά τη διάρκεια αγώνα δεν έχει παραβιάσει τον ΚΟΚ στις απλές (ταχύτητα, διπλή διαχωριστική κ.α.) γιατί δύσκολα θα τον πιστέψω...Ψέματα...Δεν πρόκειται να τον πιστέψω.....
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Συμφωνώ με τον Σταμέλο και να συμπληρώσω....Αφού ξαφνικά μας έπιασε η υπερευαισθησία για θέματα ασφάλειας, να δω τι θα λέγατε αν στηνόταν και ένα ρανταράκι στις απλές και οι περισσότεροι τσιμπάγανε και από ένα 5λεπτάκι....Ή θα είμαστε τυπικοί ή όχι, σωστά?....
Σωστά! Εγώ προσωπικά θα έλεγα: 'Μωρέ μπράβο! Γίναμε Άγγλοι; Επιτέλους!' (edit: δεν ξέρω αν το γνωρίζεις, αλλά στο RAC κόβουν κλήσεις αβέρτα...)
Βλέπεις είμαι υπέρ της... τυπικότητας αλλά πολύ περισσότερο υπέρ της τάξης! (Με την έννοια να είναι τα πράγματα τακτικά στους δρόμους, και όχι χαώδη όπως έχει αφήσει η αστυνομία να είναι).
Εχω δει ουκ ολίγες φορές, σε άσχετες στιγμές δηλ. εκτός ράλλυ, αγωνιστικά αυτοκίνητα μέσα στην πόλη να πάνε σαν διάολοι, να παραβιάζουν φανάρια, διαβάσεις κ.λπ.. Και να πιστέψεις ότι παίρνω τηλέφωνο και το 100 για να τους... 'καρφώσω' (sic) αν μού τη σπάσουν πάρα πολύ!
-
Ο χρήστης DIMWRC έγραψε:
Το αν κταστραφηκε οντως καποιο κομματι δεν το γνωριζω καθως δεν το περασα προσωπικα απλα το ειδα απο την τηλεοραση και το θεωρω απιθανο να μην επαθε τιποτα το οδοστρωμα. Το αν τα πηρε ή οχι αφησε με να εχω τους ενδοιασμους μου καθως η πληροφορια αυτη ειναι απο αρκετα βασιμη πηγη.Θες να πεις ότι από τη στιγμή που η Ξαρά βγήκε από την ειδική σε αυτήν την κατάσταση πρόλαβε η Κρόνος να βρει τον διευθυντή της ΑΟ (άσχετα αν ήταν Σάββατο ή όχι), τα 'πανε, τα συμφωνήσανε και το πακετάκι παραδώθηκε συστημένο... Δηλαδή τα πήρε και ο Δ/τής της Αστυνομίας? Γιατί, αν πχ τελικά σταματούσε η Αστυνομία τον Γάλλο, άκλαφτο θα πήγαινε το πακετάκι του Δ/ντή της ΑΟ... Ρε, για αφελείς μας περνάτε?
-
Αγαπητε μου εγω ανεφερα αυτο μου εμαθα ουτε προσπαθω να πεισω κανεναν αλλα ουτε να κατηγορησω καποιον. Ο καθενας μας ακουει αποψεις και με βαση την προσωπικη του κριση κρινει και οχι 'κραζει'. Παντως απο προσωπικη εμπειρια όταν επαθα λαστιχο στην αττικη οδο δεν με σταματησε καμια αστυνομια αλλα σε χρονο μηδεν ειχαν ερθει οι ανθρωποι της Αττικη οδου. Και οταν τους ρωτησα γιατι ηρθαν μου απαντησαν οτι εχουν οδηγιες να φροντισουν να σταματησω στην ακρη σε ασφαλες σημειο για να αποφυγουμε τυχον ατυχημα!
-
Φαίνεται σε έχουν αλυσοδεμένο στην οθόνη και πρέπει οπωσδήποτε να τα διαβάσεις και να τα σχολιάσεις όλα.
Ξέρεις ότι....- μπορείς να μην ανοίξεις καν το θέμα
- μπορείς να πατήσεις την 'Αποσύνδεση [ APR ]' πάνω δεξιά
- μπορείς να πατήσεις το OFF του Η/Υ, είναι το ίδιο με αυτό που το άνοιξες.
Τελικά μαθαίνουμε πολλά εδώ μέσα. [/quote]
ΕΙΔΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΑ ΤΟΥ , ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ?
8500 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΡΕΕΕΕ ΜΕΓΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ?
ΝΑ ΣΕ ΛΥΣΟΥΜΕ ?Η Σ'ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ ΦΤΗΝΕΣ ΕΞΥΠΝΑΔΟΥΛΕΣ ?ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΔΕΛΦΑΤΟ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ?
ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΠΙΠΤΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ , ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΤΕ .
ΕΛΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ , ΠΙΕΣ ΤΟΝ ΧΥΜΟ ΣΟΥ , ΚΑΙ ΔΙΕΠΡΕΨΕ ...
Επρεπε να σταματήσουν το Loeb ?