-
Ευχαριστώ πολύ Vasgti!!
-
Εαν σε πιασουν ειναι αυτοφωρο,αφου σου κοψουν μια κληση ακομα με ενα ποσο εως 200 ευρω οπως λενε τα παιδια.Συνηθως ειναι στην ευχερεια του αστυνομου το ποσο.Στη θεση σου θα εκαναν υπομονη.
-
Ο χρήστης elio21 έγραψε:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ , ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ. ΠΕΡΑΣΑ ΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΕ ΚΑΤΙ ΣΤΕΝΑ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΓΡΑΨΑΝ. ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ 700 ΕΥΡΩ , 9 ΠΟΝΤΟΥΣ , 20 ΜΕΡΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΔΙΠΛΩΜΑ......ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΩ ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΑΙ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΑΝ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΘΑ ΜΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΚΛΗΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ?
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΨΑΞΟΥΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΚΑΙ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ.
Μηπως σε λενε Μητσο?
-
Κ επιβεβαιωνω οτι οι ασφαλιστικες δεν πληρωνουν αμα οδηγεις με αφαιρεμενο (ανακλησμενο? πως σκατα να το πεις? ) διπλωμα.
-
Thomas δεν με λενε Μητσο.
παιδια σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.
-
Ο χρήστης elio21 έγραψε:
Thomas δεν με λενε Μητσο.παιδια σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.
Γιατι και ο κολλητος μου εχει τ ιδιο ακριβως προβλημα με σενα, ευχαριστω και συγγνωμη για το
-
νταξει κανεις υπομονη, δε μπορεις να κανεις αλλιως και κινεισαι πλεον με τα μεσα...
ειναι σκ@τα, αλλα περνανε οι 20 μερες
ακομα θυμαμαι το 049 που επαιρνα κατακαλοκαιρο για να παω κεντρο κουβαλωντας απειρα πραγματα στο χερι στριμωγμενος με μυρωδατους τυπους
εβγαλα και μια περιεργη μολυνση στο χερι, μαλλον απο καποιο εξωτικο μερος της αφρικης
καποιος θα μπορουσε να πει οτι μου αξιζε
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
νταξει κανεις υπομονη, δε μπορεις να κανεις αλλιως και κινεισαι πλεον με τα μεσα...ειναι σκ@τα, αλλα περνανε οι 20 μερες
ακομα θυμαμαι το 049 που επαιρνα κατακαλοκαιρο για να παω κεντρο
εβγαλα και μια περιεργη μολυνση στο χερι, μαλλον απο καποιο εξωτικο μερος της αφρικης
Βρηκες και συ το 049 με τους αραπαδες , Γενικα τα ΜΜΜ ειναι πολυ ωραια και ειδικα ωπου εχει (P)Solaris , παντως γενικα προτιμω τα ΜΜΜ αν εξαιρεσεις τις τελευταιες 2 βδομαδες
-
χαχα και γω psolaris το ελεγα ναι αυτα ηταν θεικα , τελειο φιμε και κλιμα αλλα ηταν ακομα λιγα..
τι να κανω που επρεπε να παρω το 049 για να κανω δουλειες για τον πατερα μου που ηταν αρρωστος εκεινη την εποχη...
και για να μην το στενοχωρησω του το κρατουσα κρυφο οτι δεν ειχα διπλωμα..
και επειδη μου ζητουσε συνεχως θεληματα (θεωρωντας δεδομενο οτι εχω αυτοκινητο), ουτε και γω ξερω πώς τα μπαλωνα..πηγαινα παρκαρα λιγο πιο περα και επαιρνα λεωφορειο..
-
χαχα και γω psolaris το ελεγα ναι αυτα ηταν θεικα , τελειο φιμε και κλιμα αλλα ηταν ακομα λιγα..τι να κανω που επρεπε να παρω το 049 για να κανω δουλειες για τον πατερα μου που ηταν αρρωστος εκεινη την εποχη...
και για να μην το στενοχωρησω του το κρατουσα κρυφο οτι δεν ειχα διπλωμα..
και επειδη μου ζητουσε συνεχως θεληματα (θεωρωντας δεδομενο οτι εχω αυτοκινητο), ουτε και γω ξερω πώς τα μπαλωνα..πηγαινα παρκαρα λιγο πιο περα και επαιρνα λεωφορειο..
Εισαι καλοοοοοος!!!!! Solaris και ξερω ψωμι! τωρα εχουμε 319 κομματια (320-1 που καηκε στη πετρουπολη). Παντως ο κολλητος μου που του πηραν το διπλωμα πριν μια βδομαδα απο λακαμια που εκανε , τραβηξε χειροφρενο μπροστα απο το Α.Τ Ελληνικου και του πηραν, διπλωμα, αδεια και τα γνωστα και δεν εχει πει λεξη στους γονεις του. Γιαυτο ρωτησα το παιδι που ανοιξε το θεμα μηπς τον λενε Μητσο
Εδιτ: κινει το αμαξι κανονικα του εχω πει αυτα που γραψατε πιο πανω και ειναι αμετανοητος -
οχι φιλε εγω σε παρανομο καθεστως (σημα, διπλωμα , ασφαλεια) δεν οδηγω για κανενα λογο
αμα συμβει κατι την εκατσες και δεν ειναι καθολου δυσκολο να συμβει μια στουκαλεωφορεια δουλευεις? σου στελνω πμ καλυτερα
ΥΓ του φιλου σου τι του γραψανε στη κληση? απο περιεργεια
-
οχι φιλε εγω σε παρανομο καθεστως (σημα, διπλωμα , ασφαλεια) δεν οδηγω για κανενα λογο
αμα συμβει κατι την εκατσες και δεν ειναι καθολου δυσκολο να συμβει μια στουκαλεωφορεια δουλευεις? σου στελνω πμ καλυτερα
Οχι εκτελω το χομπυ μου λεωφορεια-φορτηγα ειμαι καμμενος ! Για ηλεκτρολογος πηγαινω, θα με δεις που γραω στο σχολικο τοπικ τρελους διαλογους με τον giorgofocus . Ουτε εγω, ειμαι κατα της παρανομιας το χω δηλωσει αλλωστε εδω μεσα
-
Πήγαινε να κάνεις μία αίτηση για να το πάρεις πίσω με μια δικαιολογία και ίσως σταθείς τυχερός. Μου το είχαν πάρει και εμένα για 2 μήνες (126 χιλ/ω με όριο 90 ), πλήρωσα το μισό πρόστιμο (350/2=175) και την επόμενη μαζί με την απόδειξη πήγα και έκανα αίτηση επιστροφής. Σε 2 μέρες το πήρα.
-
τι δικαιολογια εγραψες στην αιτηση?
μια καλη ειναι οτι μπορει να χασεις τη δουλεια σου παντως -
Στην τροχαια κηφησιας δεν παιζουν χαρες αν ειναι ακομη εκει μια μεγαλοκαρση κυρια
-
τι δικαιολογια εγραψες στην αιτηση?
μια καλη ειναι οτι μπορει να χασεις τη δουλεια σου παντωςΧωρίς να τους γράψω ότι θα χάσω τη δουλειά μου, ανέφερα ότι η δουλειά μου απαιτεί μετακινήσεις. Μέσον δεν έβαλα πάντως....
-
cmarin δηλαδη αν παω και τους γραψω οτι μενω π.φαληρο και εργαζομαι κηφισια σε μια εταιρεια της οποιας
κανω τις εξωτερικες δουλειες εχω πιθανοτητες?αυτην την αιτηση παω εκει και την ζηταω ?
-
Δε θέλω να σε στενοχωρήσω αλλα δυστυχώς λόγω Χρυσοχοίδη πλέον δεν επιστρέφονται ούτε με σφαίρες τα διπλώματα...
Οταν πήγα εγώ στο διοικητή της Α.Ο. είδαν τα μάτια μου πράγματα που έχω να δω απ το σχολείο οταν κλαίγανε παιδιά στο διευθυντή για αποβολές...
Σκέψου εγώ πήγα με πιστοποιητικό θανάτου μερικές ώρες πριν την παράβαση (έτρεχα γιατι δεν την πάλευε ο πατέρας μου, ειχε χάσει τη μάνα του) και τιποτα, μόνο για αιμοκάθαρση επιστρέφονται τα διπλώματα πλέον.
Συγκεκριμένα μου είπε ο μπάτσος πως η δυνατότητα της ένστασης έχει καθαρά τυπικό, γραφειοκρατικό χαρακτήρα πλέον - την δική μου την πήρε, την μονόγραψε μ ενα στυλό και την πέταξε σ ενα πάκο χωρίς να της ρίξει ούτε μια ματιά...
Ζώα απάλευτα
-
οποτε να μην μπω καν στην διαδικασια να πηγαινω ως εκει μπας και....???
-
Κοίτα μη σε πάρω και στο λαιμό μου... Γενικώς ειμαι καταραμένος, στη παρέα μου εχω ψευδώνυμο 'o αρχιγκαντέμης'... Αλλα δύσκολο το βλέπω υπο τις παρούσες συνθήκες.
Οδήγηση χωρίς δίπλωμα.