-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Τελικά στο Speedster δεν υπάρχει απολύτως κανένας τρόπος να μπει κλιματιστικό?Εκτός κι αν:
- ξηλώσεις ΟΛΟ ΜΑ ΟΛΟ το αμάξι (μπρος-πίσω κλαμ, και ξεπριτσινώσεις και τα πλαϊνά sills)...
- Περάσεις μετά την απαραίτητη 'σωληνουργία'
- Τοποθετήσεις το A/C
- Ξηλώσεις το ταμπλό
- κλπ κλπ κλπ
Μήπως να κοίταζες μια Ελίζ τελικά μιας και εκεί μπορείς να βρεις αυτοκίνητο που να **έχει **κλιματισμό;;;; (κι ας έλεγε ότι ήθελε ο manosk που δυστυχώς βρέθηκε να μην είναι καλά πληροφορημένος ???)
-
Oι 4Τ δεν ήταν καλά πληροφορημένοι ή δεν πληροφορούσαν καλά!
-
Ο χρήστης Da Silva έγραψε:
Τις τιμες απο το site της εβαλα γιατι ειμαι στη φαση να αγορασω αμαξι και θα ηθελα να παρω ενα απο τα 2.Δεν ειχα δηλαδη 'φιλοσοφικες' ανησυχιες μοναχα.
Βεβαια αυτο με το a/c δεν το ηξερα. ακομα δεν εχω ξεκινησει να κανω σοβαρη ερευνα, απλα ηθελα μια πρωτη γευση απο σας.
Καλύτερη γεύση θα έπαιρνες από το 4TF Lotus Forum thread και σίγουρα θα πάρεις από το Ελληνικό Lotus Club Forum, όπου είμαστε μαζεμένοι όλοι όσοι αγαπάμε και ασχολούμαστε με τα Lotus, Speedster & Caterham...
Αλήθεια, και ανεξάρτητα από τις επιλογές που έβαλες στην ψηφοφορία, πώς προσανατολίστηκες στις συγκεκριμένες επιλογές;
Τί σ'έχει τραβήξει στα συγκεκριμένα αμάξια (Speedster Turbo & Elise Mk2); -
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Ωραία η lotus και με βαρύ όνομα αλλά ρώτα και εναν φίλο μου που αράζει την κόκκινη του στην Σκουφά τι κάνει και πόσο περιμένει να βρεί ανταλλακτικά απο το εξωτερικό κάθε φορά που του βγάζει μια ζημιά!!!Σημαντικότατο αυτό για όποιον είναι πρίν την αγορά και όχι στην σ΄κεψη της αγοράς
Μάλλον δεν μιλάς για κόκκινη Elise αλλά για Esprit...
Στα Elise ΔΕΝ έχεις πρόβλημα με ανταλλακτικά από το εξωτερικό, μιας και η Αγγλία βρίθει από διαθέσιμο στοκ στα πάντα.
Όσο για το θέμα του εξωτερικού εν γένει, εξαρτάται αν θες να πάρεις τα ανταλλακτικά σου σε λογικές τιμές (βλ. εξωτερικό) ή αστρονομικές τιμές (βλ. Opel & Lotus Ελλάδος)
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Oι 4Τ δεν ήταν καλά πληροφορημένοι ή δεν πληροφορούσαν καλά!Όντως, εξ ου και δεν πρέπει να 'παίρνεις όρκο' για στοιχεία που παρατίθενται στους καταλόγους τους για αυτοκίνητα των οποίων οι πωλήσεις δεν ξεπερνούν τις 6-7 ετησίως στην Ελλάδα!
-
Ωραία η lotus και με βαρύ όνομα αλλά ρώτα και εναν φίλο μου που αράζει την κόκκινη του στην Σκουφά τι κάνει και πόσο περιμένει να βρεί ανταλλακτικά απο το εξωτερικό κάθε φορά που του βγάζει μια ζημιά!!!Σημαντικότατο αυτό για όποιον είναι πρίν την αγορά και όχι στην σ΄κεψη της αγοράς
Επίσης, μιας και το έφερε η κουβέντα,
τελικά για σένα τί εστί Lotus;
Ωραίο αμάξι με βαρύ status,
ή ταλαιπωρημένο 'σαπάκι'
αδίκως ερημένο στο Κολωνάκι;;;(έκανα και ρίμα ο άτιμος... )
Γιατί μπορούμε να μιλάμε ατελείωτες ώρες και για άλλα χειροποίητα (βλ Speedster & Lotus) και μη σαπάκια, καθώς και για άλλες αντιπροσωπείες που διαθέτουν απείρως περισσότερα αυτοκίνητα στην Ελλάδα, αλλά η εξυπηρέτηση και το κόστος συντήρησής τους ξεπερνά ακόμα και τα περί ου ο λόγος αγγλικά αυτοκίνητα...
-
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
Ωραία η lotus και με βαρύ όνομα αλλά ρώτα και εναν φίλο μου που αράζει την κόκκινη του στην Σκουφά τι κάνει και πόσο περιμένει να βρεί ανταλλακτικά απο το εξωτερικό κάθε φορά που του βγάζει μια ζημιά!!!
Σημαντικότατο αυτό για όποιον είναι πρίν την αγορά και όχι στην σ΄κεψη της αγοράς
Επίσης, μιας και το έφερε η κουβέντα,
τελικά για σένα τί εστί Lotus;
Ωραίο αμάξι με βαρύ status,
ή ταλαιπωρημένο 'σαπάκι'
αδίκως ερημένο στο Κολωνάκι;;;(έκανα και ρίμα ο άτιμος... )
Γιατί μπορούμε να μιλάμε ατελείωτες ώρες και για άλλα χειροποίητα (βλ Speedster & Lotus) και μη σαπάκια, καθώς και για άλλες αντιπροσωπείες που διαθέτουν απείρως περισσότερα αυτοκίνητα στην Ελλάδα, αλλά η εξυπηρέτηση και το κόστος συντήρησής τους ξεπερνά ακόμα και τα περί ου ο λόγος αγγλικά αυτοκίνητα...
!!!
-
Ο χρήστης Da Silva έγραψε:
interland.grΤο 2.2 εχεις ή το τουρμπο;
Με τα ανταλλακτικα πως τα παει το speedster; (για αναμονες λεω)
2.2. Οι αναμονές του είναι άγνωστες γιατί ευτυχώς δεν έχω πάθει κάποια ζημιά. Και μόνο όμως το όνομα opel σου δίνει πολύ περισσότερη σιγουριά και σε βάθος χρόνου:)
-
εχεις ακουσει τπτ για τα τουρμπο;
-
Το 2.2 εχεις ή το τουρμπο;
2.2. Οι αναμονές του είναι άγνωστες γιατί ευτυχώς δεν έχω πάθει κάποια ζημιά. Και μόνο όμως το όνομα opel σου δίνει πολύ περισσότερη σιγουριά και σε βάθος χρόνου:)
Εμένα τώρα, γιατί μου έρχεται στο μυαλό ακριβώς το αντίθετο από αυτό που νομίζεις εσύ...;;;
Πάντως καλοτάξιδο να είναι το Speedster σου, και αχρείαστη κάθε επίσκεψη στο συνεργείο πέραν της τακτικής συντήρησης...
Πέρνα κι απ'το κλαμπ μας πάντως...Εξ ορισμού και αγχιστείας είσαι καλοδεχούμενος
-
Η Λίζα και η άλλη!
-
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
Το συγκεκριμένο car είναι Elan…
-
Ο χρήστης nik_marin έγραψε:
Αν είναι Ελάν, και έχει καθυστερήσεις στην εύρεση ανταλλακτικών, κάποιο λάκκο έχει η φάβα, και πιθανότατα **όχι **στο πιάτο της Λότους! ...
-
Ο χρήστης nik_marin έγραψε:
Είναι δυνατόν κάποιος που έχει speedster να μην μπορεί να ξεχωρίσει μία elise από μία esprit ή μία elan??
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
ÌÜëëïí äåí ìéëÜò ãéá êüêêéíç Elise áëëÜ ãéá Esprit...
Ôï óõãêåêñéìÝíï car åßíáé Elan…
Åßíáé äõíáôüí êÜðïéïò ðïõ Ý÷åé speedster íá ìçí ìðïñåß íá îå÷ùñßóåé ìßá elise áðü ìßá esprit Þ ìßá elan??
÷áëáñáááá óå ëßãï èá ãßíåé Ëïôïõò ........Ïìåãá ..
-
Το 2.2 εχεις ή το τουρμπο;
Stin Opel tha apeuthintheis mono gia to moter-sazman.
Gia ta alla tha peraseis apo tin Lotus.
Kai ekei tha breis poly megalytero stock gia tis Elise apo oti gia to Speedster.
Idios gia clam kai alla bespoke antikeimena.Alitheia, exei stock apo clam h Opel stin Ellada?
Kai poso kanoun? -
Σιγά μην έχει!...
Speedster vs Elise