-
Ο χρήστης Megane II έγραψε:
Και το γυρνάω τώρα και λέω...ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ που δεν αφήνουν τον Σουμάχερ να παλέψει με τον άμπαλο Ισπανό να του δείξει τι είναι πρωταθλητής...Η παράγκα της Φορμουλα1 σε όλο της το μεγαλείο....
Eδω γελαμε....
Ναι παράγκα γιατί δεν άφησε το βλαστάρι σας ατιμώρητο...καλό!
Τιμωρήθηκε αν δεν ενημερώθηκες.
-
Δειτε ρε παιδια το videaki και μετα βγαλτε συμπερασματα ...
Το λαθος το εχει κανει ηδη απο την εισοδο της στροφης...ολα τα υπολοιπα ειναι φυσικο επακολουθο .... -
Ο χρήστης TLG έγραψε:
Το λαθος το εχει κανει ηδη απο την εισοδο της στροφης...ολα τα υπολοιπα ειναι φυσικο επακολουθο ....Η απόφαση της FIA λέει πως το 'λάθος' το έκανε εσκεμμένα για να δικαιολογήσει το φυσικό επακόλουθο. Συνέκριναν στοιχεία τηλεμετρίας με προηγούμενους γύρους για να βγάλουν αυτό το συμπέρασμα, οπότε η απόφαση τουλάχιστον από μένα είναι σεβαστή αν και κατέστρεψε έναν - όπως διαφαινόταν - συναρπαστικό αγώνα.
-
Προς όσους έβγαλαν τα απωθημένα τους για την ατιμωρησία του Μιχάλη κλπ...
Τελικά αυτή η παράγκα της Ferrari δεν έχει προηγούμενο.... -
Ο χρήστης ladaman11 έγραψε:
Αλλοστε οι ιδιοι οι κριτες βλεποντας την τηλεμετρια του ειπαν οτι ηδη πηγαινε πιο αργα στη rascasse απο οτι συνηθως
Νομίζω το αντίθετο λέει:
the driver lost time in sector two, arrived at Turn 18 at a speed little, if any, different from his previous fastest lap,
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Το λαθος το εχει κανει ηδη απο την εισοδο της στροφης...ολα τα υπολοιπα ειναι φυσικο επακολουθο ....Η απόφαση της FIA λέει πως το 'λάθος' το έκανε εσκεμμένα για να δικαιολογήσει το φυσικό επακόλουθο. Συνέκριναν στοιχεία τηλεμετρίας με προηγούμενους γύρους για να βγάλουν αυτό το συμπέρασμα, οπότε η απόφαση τουλάχιστον από μένα είναι σεβαστή αν και κατέστρεψε έναν - όπως διαφαινόταν - συναρπαστικό αγώνα.
Συμφωνώ απόλυτα όλα τα άλλα που γράφτηκαν...είναι απλώς απόδειξη του μίσους και της λατρείας προς το πρόσωπο του Σουμάχερ, οπαδισμός δίχως όρια που μ' εχει κάνει να μην γράφω στο F1. Το videο το είδα και μου φάνηκε και μένα οτι έχει κάνει λάθος από την αρχή. Οι αγωνοδίκες όμως είδαν πολλά παραπάνω από μένα άκουσαν την άποψη του -ου 666 ου 666- Σουμάχερ και έβγαλάν απόφαση. Αν έτσι έχουν τα πράγματα καλά κάνανε και τον τιμώρησαν όπως καλά κάνανε και τον τιμώρησαν μετά την στούκα με τον Βιλνέβ ( για να μην λέμε οτι μένει ατιμώρητος ) , σίγουρα ο αγώνας θα χάσει πολύ αλλά μιλάμε για το Μονακό πάντα, κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί.
Αυτά τα ολίγα από μένα έναν οπαδό που βλέπει 2 μονοθέσια της αγαπημένης του ομάδας να ξεκινάνε τελευταία από λάθη των οδηγών της και ελπίζει να δεί έναν καλό αγώνα σήμερα. -
Η παράγκα, παράγκα ήταν πάντα, ακόμα και σήμερα που δικαίωσε τον Αλόνσο ( **ουσιαστικά το άθλημα δικαίωσε, ο Αλόνσο δικαιώθηκε απο τα γεγονότα **) γιατί επιτέλους τέτοιες ενέργειες φέρνουν στα όριά τους θεατές, χορηγούς, επενδυτές και λποιπούς φίλους του αθλήματος και δίνουν ένα κακό παράδειγμα ειδικά στους νέους οδηγούς και νέους θεατές.
Π.χ το ειδικό καθεστώς των χειμερινών δοκιμών, το αποτέλεσμα των δοκιμών με 2 διαφορετικές γόμες που το καρπώνεται ο **αστέρας **τη ομάδας εφ' όσον υπάρχει δεδηλωμένη της ομάδας υπέρ του 1ου οδηγού - **βλέπε Φερράρι **- αλλιώς πρέπει να έχεις 3ο αυτoκίνητο για την παρασκευή και λοιπές γαργάρες της παράγκας όλα τα προηγούμενα χρόνια, μας έχει πείσει όλους μας ότι ναι, υπάρχει παράγκα, τώρα αν τις περισσότερες φορές οι αποφάσεις της είναι υπέρ της Φερράρι έχει να κάνει με την ιστορία που την γράφει ο πιο ισχυρός και στην προκειμένη περίπτωση ισχυρός είναι το πανίσχυρο Ιταλικό λόμπυ στα αθλητικά δρώμενα σε όλα ανεξαιρέτως τα αθλήματα επι σειρά ετών που χανονται στα βάθη της μνήμης.
Εδώ οφείλω να ομολογήσω ότι αν ο Αλόνσο είχε κλείσει τον οποιονδήποτε για να κρατήσει αυτός την **pole position **θα ήταν το ίδιο ΑΛΗΤΗΣ και θα έπρεπε να τιμωρηθεί ανάλογα. Αυτά προς αποκατάσταση των χθεσινών μου αναφορών που γράφτηκαν υπό την πίεση ( οργή ) της στιγμής, και επιτέλους ας αποφασίσουμε τι είδους μηχανοκίνητο αθλητισμό και τι είδους αθλητές/οδηγούς θέλουμε, να κερδίζουν με τα τιμόνια τους ή με τα στυλό τους. Αναρωτιέμαι μετά απο όλα αυτά που μας χάλασαν την διάθεση για τον αγώνα, αν πρέπει να αισθάνομαι δικαιωμένος ή αηδιασμένος, γιαυτό MOTO GP for ever
-
Ο χρήστης ladaman11 έγραψε:
Αλλα οχι ηθελε την Πολ με καθε τροπο και βασιζομενος και σε προηγουμενες αποφασεις ατιμωρησιας προς το προσωπο του εκανε την καραγκιοζια 'βλεποντας' οτι ο αλονσο ειναι ηδη 3 δεκατα καλυτερος στα δυο πρωτα κομματια και ερχεται πισω να ολοκληρωσει ...Συγνώμη φίλε ladaman11, αλλά μπορείς να μου εξηγήσεις πώς στο καλό 'έβλεπε', όπως είπες, ότι 'ο αλονσο ειναι ηδη 3 δεκατα καλυτερος στα δυο πρωτα κομματια και ερχεται πισω να ολοκληρωσει'. Θέλω ειλικρινά να μου πεις πώς ένας οδηγός που κάνει γρήγορο γύρο (όπως έκανε και ο Schumacher πριν το 'περιστατικό') μπορεί να παρακολουθεί ταυτοχρονα και τους χρόνους όλων των υπολοίπων οδηγών στην πίστα!
Είμαι όλος αυτιά να ακούσω την εξήγηση!
-
prowler
μία εξήγηση είναι η ενημέρωση μέσω του team radio...
-
Δεν ανοίγετε καλύτερα ένα θέμα με τίτλο 'αλήτες ρουφιάνοι Ιταλιάνοι'?
-
H χθεσινη αποφαση των κριτων οι οποιοι συμφωνα με την χρηση του αγωνιστικου αρθρου 112,τοποθετησαν στην τελευταια θεση του Grid τον M.Schumacher.
'Ο οδηγός έχοντας κάνει ταχύτερο χρόνο στο πρώτο σκέλος, έχασε χρόνο στο δεύτερο, έφτασε στην στροφή 18 με ταχύτητα τουλάχιστον διαφορετική από τους προηγούμενους ταχύτερους γύρους του και φρέναρε με τέτοια δύναμη που ανάγκασε τους μπροστινούς τροχούς να μπλοκάρουν, κάτι που απαιτούσε από τον οδηγό να ανακτήσει τον έλεγχο του μονοθεσίου.
Ο οδηγός το έκανε χωρίς να χτυπήσει τις μπαριέρες στην στροφή 18. Αμέσως μετά η μηχανή του μονοθεσίου έσβησε με το μονοθέσιο μερικώς να μπλοκάρει την πίστα.
Έχοντας συγκρίνει τα δεδομένα, οι αγωνοδίκες δεν βρίσκουν κανένα λόγο για τον οδηγό να έχει φρενάρει με τόσο μεγάλη και ασυνήθιστη δύναμη σε αυτό το κομμάτι της πίστας και δεν έχουν καμιά εναλλακτική παρά να συμπεράνουν πως ο οδηγός εσκεμμένα σταμάτησε το μονοθέσιό του στα τελευταία λεπτά των κατατακτήριων δοκιμών σε χρονική στιγμή κατά την οποία είχε τον ταχύτερο γύρο. ' -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
prowlerμία εξήγηση είναι η ενημέρωση μέσω του team radio...
Δεν διαφωνώ elteo, αλλά δεν είναι λιγο δύσκολο να ειδοποίησαν τον Schumacher από τα pits, μέσω team radio όπως είπες, τη στιγμή που κάνει τον τελευταίο γρήγορο γύρο του? Γιατί με τη λογική αυτή, θα του είχαν πεί λίγο πριν γίνει το 'ατύχημα' ότι έκανε ταχύτερο 1ο κομμάτι (που ήταν καλύτερο από αυτό του Αλόνσο), ενώ όταν έγινε το 'ατύχημα', ο Αλόνσο δεν είχε χρονομετρηθεί κάν ακόμα στο 2ο κομμάτι της πίστας !
'Ο οδηγός (Schumacher) έχοντας κάνει ταχύτερο χρόνο στο πρώτο σκέλος, έχασε χρόνο στο δεύτερο, έφτασε στην στροφή 18 με ταχύτητα τουλάχιστον διαφορετική από τους προηγούμενους ταχύτερους γύρους του και φρέναρε με τέτοια δύναμη που ανάγκασε τους μπροστινούς τροχούς να μπλοκάρουν, κάτι που απαιτούσε από τον οδηγό να ανακτήσει τον έλεγχο του μονοθεσίου.'
Πηγή: www.f1net.gr
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
prowlerμία εξήγηση είναι η ενημέρωση μέσω του team radio...
να θυμήσω τι έπαθε ο Φισικέλα στην Ισπανία από την ενημέρωση μέσω του radio? Και που ? Στον αγώνα! Όχι σε ένα γρήγορο γύρο που κρίνει τη pole position! Δε λέω ότι δε μιλάνε αλλά με καμία παναγία δε το κάνουν τη στιγμή που ο οδηγός έχει συγκεντρωθεί για να προσπαθήσει για το καλύτερο.
όσο για την απόφαση.... Ντροπή και αίσχος για την απόφαση της FIA να τιμωρήσει τον ΜΣ επειδή καθυστέρησε υπό καθεστώς κίτρινης σημαίας τους αντιπάλους του. Δε ξέρω αν τέτοιου είδους τιμωρία έχει επιβληθεί ξανά στο παρελθόν αλλά σίγουρα όπως είπε και ο Todt, αυτό που συνέβη εχτές δηλ. η αμφισβήτηση του οδηγικού λάθους, θα έχει σοβαρό αντίκτυπο για τη συνέχεια και πλέον θα πρέπει να αναρωτιόμαστε αν κάθε οδηγικό λάθος (δεν αναφέρομαι σε συγκρούσεις μεταξύ οδηγών) γίνεται σκόπιμα για να προκαλέσεις καθεστώς κίτρινης σημαίας και να επωφεληθείς από αυτό.
Ο ΜΣ είχε κάνει πολύ καλό χρόνο και θα ήταν στη χειρότερη περίπτωση 3ος. Δεν είχε λόγους κατά την άποψή μου να προκαλέσει κάτι τέτοιο. Απορώ με το γεγονός, ότι η FIA δε μπήκε καν στο κόπο να εξετάσει αν οι υπόλοιποι οδηγοί πέρασαν γρήγορα από το σημείο που ο ΜΣ έκοψε… δεν μπήκαν καν στο κόπο να εξετάσουν τις δικές τους τηλεμετρίες. Αν αυτό είναι δίκαιο, τότε ας χειροκροτήσουμε όλοι μαζί την ομοσπονδία.
Οι συνάδελφοι οδηγοί, χωρίς να γνωρίζουν τη τηλεμετρία του ΜΣ, τον έβγαλαν χωρίς 2η σκέψη κατηγορούμενο εκτός από τον Webber που δεν μπορούσε να πει με σιγουριά και μπράβο του για την απάντηση αυτή, ενώ αρκετοί άλλοι οδηγοί δε πήραν θέση γιατί πραγματικά όπως δηλώνει και ο Webber, μόνο ο ΜΣ γνωρίζει αν έγινε επίτηδες ή όχι.
Θα πω ένα τελευταίο, κάποια χρόνια πριν…. Ο ΜΣ βρέθηκε να ρίχνει γύρο στον Coulthard στο αγώνα του SPA. Κατά τη προσπάθειά του, χτυπάει πίσω από τον Σκωτσέζο ο οποίος φρενάρισε πάνω στη αγωνιστική γραμμή κάτω από καταρρακτώδης βροχή. Τότε όλα τα media έπεσαν πάνω στον ΜΣ βγάζοντάς τον φταίχτη διότι βλέπεται δεν είχε περάσει πολύς καιρός από τη Jerez 97. 5 χρόνια μετά που λέτε, στον αγώνα του Nurburgring, ο Alonso κάνει το ίδιο πράγμα στον Coulthard (φρενάρει δηλ. πάνω στη αγωνιστική γραμμή, αλλά με «καθαρό» καιρό) και έρχεται η στιγμή δικαίωσης του Michael Schumacher μετά από….. ναι…μετά από 5 ολόκληρα χρόνια όταν ο Coulthard βγήκε και δήλωσε πως τότε…. Στο SPA…. Έκανε λάθος… δεν έπρεπε να φρενάρει νωρίτερα… 5 ολόκληρα χρόνια κύριοι, ο ΜΣ κουβαλούσε στη πλάτη του, ένα ατύχημα που για τον κόσμο έφταιγε μόνο ο Γερμανός… ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ…. ΜΟΝΟ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ! Δε θέλω να μπω στη ψυχολογία αυτού του Γερμανού που καθώς πήγαινε προς τα pits της Μακλάρεν μετά το συμβάν για να ζητήσει το λόγο, οι αντίπαλοί του γελούσαν εις βάρος του κατηγορώντας τον για κάτι που δεν έφταιγε….
Όπως και σήμερα, δε θέλω να μπω στη ψυχολογία του και να τολμήσω να σκεφτώ πως στο χθεσινό συμβάν δεν έκανε τίποτα σκόπιμο και αυτή τη στιγμή τον κατηγορούν όλοι.
Προσοχή, δε λέω ότι δεν έφταιγε, ούτε ότι έφταιγε….. απλά δε ξέρω, και η εξήγηση της FIA δε μου κάθετε καλά… άλλωστε λάθη μπορείς να κάνεις κουβαλώντας και μικρότερη ταχύτητα αν χάσεις το σημείο φρεναρίσματος στη στροφή…
-
Ο χρόνος του κοντού άμπαλου και αχρείου Ισπανου
Με το 'κοντος' και 'Ισπανος' συμφωνω, το 'αχρειος' ειναι υποκειμενικο και δε θα το σχολιασω, το 'αμπαλος' απο πού προκυπτει?
Προσωπικά νομίζω ότι μάλλον πιο ενδεδειγμένη τιμωρία θα ήταν η 10η θέση
Ή αυτο ή να του δωσουν καποιο βραβειο τελος παντων, το 'παρκαρισμα' χωρις αμφιβολια ηταν γ@μ@το!!! Δειτε το video σε γρηγορη κινηση και θα καταλαβετε οτι δεν ηταν και ο,τι πιο ευκολο...
Παντως ισως να μην ειχαμε αυτη τη συζητηση τωρα αν ms δεν τα εκανε θαλασσα στο μεσαιο τομεα...
-
Δεν ξέρω ... Πραγματικά έχω μείνει λαμάκας από αυτά που διαβάζω ...
Εχασα τα χτεσινα δοκιμαστικά γιατι είχα μάθημα οδήγησης ..Πάντως πραγματικά λυπήθηκα το επίπεδο μερικών κειμένων συνφορουμιστών .......
Δεν το είδα, είδα μόνο ενα βιντεάκι του rapidshare και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη ....
Η απόφαση είναι πολύ άδικη και οι πικραμένοι απο την κυριαρχία μας τα τελευταία χρόνια βρήκαν την ευκαιρία να βγάλουν όλη τους την χολή ....
Πραγματικά κρίμα ......
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΜΙΚΑΕΛ ΣΟΥΜΑΧΕΡ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1
Κανένας δεν μπορεί να φτάσει ουτε το μικρό του δαχτυλάκι ...
-
Ότι και να πώ είναι λίγο, θέλω να μάθω πως αποδυκνείεται ότι ο Σουμάχερ το έκανε επίτηδες και μην ακούσω γαι τηλεμετρίες και μπούρδες, γαιτί δεν τιμώρησαν τον Βιλνέβ όταν έκοψε τον Φισικέλα; βλέποντας το βίντεο εγώ λέω ότι πήγε πάνω από τα όρια και φρέναρε εκείνη την στιγμή για να μην πέσει στις μπαριέρες.
-
Ο χρήστης ATHEL έγραψε:
Ότι και να πώ είναι λίγο, θέλω να μάθω πως αποδυκνείεται ότι ο Σουμάχερ το έκανε επίτηδες και μην ακούσω γαι τηλεμετρίες και μπούρδες, γαιτί δεν τιμώρησαν τον Βιλνέβ όταν έκοψε τον Φισικέλα; βλέποντας το βίντεο εγώ λέω ότι πήγε πάνω από τα όρια και φρέναρε εκείνη την στιγμή για να μην πέσει στις μπαριέρες.Και εγώ συμφωνω ... Απ οτι είδα, λάθος του ΜΣ είναι και οχι προσπάθεια να κόψει τον Αλόνσο ....
ΒΑΝ FIA !!!!!!!!!!!!!1
-
Και για να αλλάξουμε λίγο το κλίμα βλέπω τους κόκκινους να κάνουν 1 pit stop.Αν και προβλέπω safety car μετά την πρώτη στροφή με τον Alonso να χάνεται και τις Ferrari καθηλωμένες.
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
prowler
μία εξήγηση είναι η ενημέρωση μέσω του team radio...
να θυμήσω τι έπαθε ο Φισικέλα στην Ισπανία από την ενημέρωση μέσω του radio? Και που ? Στον αγώνα! Όχι σε ένα γρήγορο γύρο που κρίνει τη pole position! Δε λέω ότι δε μιλάνε αλλά **με καμία παναγία δε το κάνουν τη στιγμή που ο οδηγός έχει συγκεντρωθεί για να προσπαθήσει για το καλύτερο. **
Προφανως ενημερωνονται οι οδηγοι για τα sectors καμια αμφιβολια...Ποσταρω και video αν θες οπου περυσι ενημερωνουν στον Webber τα sectors και που βρισκεται αναλογικα με τους χρονους(ακομα και με το Brawn στο Σπα το 2004).Αρα με αυτο το συστημα δοκιμων φετος ειναι παρα πολυ πιθανο να ενημερωνεται και για τον αμeσο ανταγωνιστη και ποσο μαλιστα οταν αυτος ειναι 0.3 ταχυτερος...
**όσο για την απόφαση.... Ντροπή και αίσχος **για την απόφαση της FIA να τιμωρήσει τον ΜΣ επειδή καθυστέρησε υπό καθεστώς κίτρινης σημαίας τους αντιπάλους του. Δε ξέρω αν τέτοιου είδους τιμωρία έχει επιβληθεί ξανά στο παρελθόν αλλά σίγουρα όπως είπε και ο Todt, αυτό που συνέβη εχτές δηλ. η αμφισβήτηση του οδηγικού λάθους, θα έχει σοβαρό αντίκτυπο για τη συνέχεια και πλέον θα πρέπει να αναρωτιόμαστε αν κάθε οδηγικό λάθος (δεν αναφέρομαι σε συγκρούσεις μεταξύ οδηγών) γίνεται σκόπιμα για να προκαλέσεις καθεστώς κίτρινης σημαίας και να επωφεληθείς από αυτό.
Ο ΜΣ είχε κάνει πολύ καλό χρόνο και θα ήταν στη χειρότερη περίπτωση 3ος. Δεν είχε λόγους κατά την άποψή μου να προκαλέσει κάτι τέτοιο. Απορώ με το γεγονός, ότι η FIA δε μπήκε καν στο κόπο να εξετάσει αν οι υπόλοιποι οδηγοί πέρασαν γρήγορα από το σημείο που ο ΜΣ έκοψε… δεν μπήκαν καν στο κόπο να εξετάσουν τις δικές τους τηλεμετρίες. Αν αυτό είναι δίκαιο, τότε ας χειροκροτήσουμε όλοι μαζί την ομοσπονδία.
Τι σχεση αν κοψαν οι αλλοι ,απο τη στιγμη που αποδεικνυται οτι εκοψε εσκεμμενα??
Σιγουρα θα την χειροκροτησουμε.Αν ειναι δυνατον να μενει ατιμωριτος μετα απο τετοια αλητεια...Θα πω ένα τελευταίο, κάποια χρόνια πριν…. Ο ΜΣ βρέθηκε να ρίχνει γύρο στον Coulthard στο αγώνα του SPA. Κατά τη προσπάθειά του, χτυπάει πίσω από τον Σκωτσέζο ο οποίος φρενάρισε πάνω στη αγωνιστική γραμμή κάτω από καταρρακτώδης βροχή. Τότε όλα τα media έπεσαν πάνω στον ΜΣ βγάζοντάς τον φταίχτη διότι βλέπεται δεν είχε περάσει πολύς καιρός από τη Jerez 97. 5 χρόνια μετά που λέτε, στον αγώνα του Nurburgring, ο Alonso κάνει το ίδιο πράγμα στον Coulthard (φρενάρει δηλ. πάνω στη αγωνιστική γραμμή, αλλά με «καθαρό» καιρό) και έρχεται η στιγμή δικαίωσης του Michael Schumacher μετά από….. ναι…μετά από 5 ολόκληρα χρόνια όταν ο Coulthard βγήκε και δήλωσε πως τότε…. Στο SPA…. Έκανε λάθος… δεν έπρεπε να φρενάρει νωρίτερα… 5 ολόκληρα χρόνια κύριοι, ο ΜΣ κουβαλούσε στη πλάτη του, ένα ατύχημα που για τον κόσμο έφταιγε μόνο ο Γερμανός… ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ…. ΜΟΝΟ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ!
Περαν οτι εφταιγε μονο ο γερμανος μπορω να εχω αυτη τη δηλωση του Coulthard?
Δε θέλω να μπω στη ψυχολογία αυτού του Γερμανού που καθώς πήγαινε προς τα pits της Μακλάρεν μετά το συμβάν για να ζητήσει το λόγο, **οι αντίπαλοί του γελούσαν εις βάρος του **κατηγορώντας τον για κάτι που δεν έφταιγε….
Δηλαδη βλεποντας αυτους τους τραμπουκισμους και τα καραγκιοζιλικια να μη γελασουν?
Όπως και σήμερα, δε θέλω να μπω στη ψυχολογία του και να τολμήσω να σκεφτώ πως στο χθεσινό συμβάν δεν έκανε τίποτα σκόπιμο και αυτή τη στιγμή τον κατηγορούν όλοι.
Mα φυσικα , φταινε εκτος απο αυτον παντα....Αληθεια κανα σχολιο για Adelaide 94, Jerez 97,Spa 2000,Aυστρια 2001 και 2002(ηταν ωραιο εργο και βγαλαν και δευτερο) Καναδα 98 ,Μακου 90,Αυστρια 2000(και τα καραγκιοζιλικια για να μπει safety car) εχουμε ή φταινε οι αλλοι παλι...
-
Τελικά η παράγκα με ποιον είναι;
Για το θέαμα ενδιαφέρεται φυσικά η FIA
Βέβαια Μονακό είναι αυτό, έχει εμπειρία ο Αλόνσο
Επίσημο thread:GP Mονακό