-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
kanonika prepei na akyrwthei o gamos tou me thn corinna kai na teknopoihsei mazi ths o frentzenAll rights reserved...
ΥΓ, δε το σκέφτηκα εγώ.... αλλά είναι πετυχημένο
Αμ βέβαια,πώς δεν το σκέφτηκα;;; Και έτσι για το γαμώτο να του πάρουμε όλες τις φερράρι που έχει στο γκαράζ του και να του δώσουμε να οδηγεί τη νεκροφόρα του πατέρα του Frentzen...
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Η ομοφωνη αντιδραση απο τους συναδελφους του ειναι η καλυτερη αποδειξη για το εγινε. Αν μη τι αλλο αυτοι ειναι οι πλεον καταλληλοι να κρινουν.
και γιατί δεν έκαναν γραπτή καταγγελία? Η Ρενώ δε έκανε τίποτα. Και προφανώς θα αντιδράσουν..... αυτό είναι το λογικό...... αλλά δεν είναι λογικό να είσαι απόλυτος και να λες προφανώς το ένα προφανώς το άλλο.... ναι το 'παρκαρε' όπως λες.... έγινε σκόπιμα όμως? Δε θα το μάθουμε ποτέ... αυτό είναι που πρέπει να καταλάβουν μερικοί εδώ μέσα και να μη βρίζουν
-
Φυσικά δεν έχω άποψη για το ατύχημα Σουμάχερ στη λήξη της κατατακτήριας περιόδου, ως μη ειδικός στην F1...
Αυτό που ξέρω είναι ότι πολλές ενέργειες του συγκεκριμένου οδηγού έχουν απασχολήσει συχνά τον κόσμο του Σπορ. Χτυπήματα εσκεμμένα σε Χιλλ και Βιλνέβ (ιδίως στην Δεύτερη περίπτωση). Συνεχόμενα ζιγκ - ζακ για να κρατήσει την θέση του σε πιο παλιές εκκινήσεις. Ο πρώτος διδάξας σε κλεισίματα σε κατατακτήριες φέτος και μάλιστα με καθεστώς ατιμωρησίας (περίπτωση Τρούλι)...
Νομίζω ότι με αυτό το σκεπτικό θα πρέπει να του επιβληθεί ποινή έστω κι αν δεν ονομάζεται Ίντε. Ήταν καθοριστικό αυτό που συνέβη για την συνολική εξέλιξη του αγώνα.
-
Κορυφαίο σχόλιο από Raikkonen:
in fact he should've taken one hand off the steering wheel, covered the camera with one hand, and done it with the other...
-
Ο χρήστης Red Spirit έγραψε:
Φυσικά δεν έχω άποψη για το ατύχημα Σουμάχερ στη λήξη της κατατακτήριας περιόδου, ως μη ειδικός στην F1...Αυτό που ξέρω είναι ότι πολλές ενέργειες του συγκεκριμένου οδηγού έχουν απασχολήσει συχνά τον κόσμο του Σπορ. Χτυπήματα εσκεμμένα σε Χιλλ και Βιλνέβ (ιδίως στην Δεύτερη περίπτωση). Συνεχόμενα ζιγκ - ζακ για να κρατήσει την θέση του σε πιο παλιές εκκινήσεις. Ο πρώτος διδάξας σε κλεισίματα σε κατατακτήριες φέτος και μάλιστα με καθεστώς ατιμωρησίας (περίπτωση Τρούλι)...
Νομίζω ότι με αυτό το σκεπτικό θα πρέπει να του επιβληθεί ποινή έστω κι αν δεν ονομάζεται Ίντε. Ήταν καθοριστικό αυτό που συνέβη για την συνολική εξέλιξη του αγώνα.
ε βέβαια αυτό είναι το σωστό.... θα τον τιμωρίσουμε για το αμαρτωλό παρελθόν..... να παραδειγματιστεί ... ωραία λογική
-
Φυσικά δεν έχω άποψη για το ατύχημα Σουμάχερ στη λήξη της κατατακτήριας περιόδου, ως μη ειδικός στην F1...
Αυτό που ξέρω είναι ότι πολλές ενέργειες του συγκεκριμένου οδηγού έχουν απασχολήσει συχνά τον κόσμο του Σπορ. Χτυπήματα εσκεμμένα σε Χιλλ και Βιλνέβ (ιδίως στην Δεύτερη περίπτωση). Συνεχόμενα ζιγκ - ζακ για να κρατήσει την θέση του σε πιο παλιές εκκινήσεις. Ο πρώτος διδάξας σε κλεισίματα σε κατατακτήριες φέτος και μάλιστα με καθεστώς ατιμωρησίας (περίπτωση Τρούλι)...
ε βέβαια αυτό είναι το σωστό.... θα τον τιμωρίσουμε για το αμαρτωλό παρελθόν..... να παραδειγματιστεί ... ωραία λογική
Είναι για το καλό του Σπορ...
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Κορυφαίο σχόλιο από Raikkonen:in fact he should've taken one hand off the steering wheel, covered the camera with one hand, and done it with the other...
όντως κορυφαίο...... παιδιά των 'ηλεκτρονικών'... γι'αυτούς είναι όλα εύκολα
ΥΓ έκανα αναπαράσταση στο F1 Challenge.... έχει δίκιο ο Κιμι.... μπορούσε άνετα να το κάνει.... δεν είναι τόσο έξυπνος τελικά
-
http://rapidshare.de/files/21524980/sch ... t.mpg.html
Βίντεο σε γρήγορη κίνηση.
-
-
http://rapidshare.de/files/21524980/schu-incident.mpg.htmlΒίντεο σε γρήγορη κίνηση.
κάτι σε 'super slow motion' όπως μας έχει μάθει ο Πουρναράκης έχουμε?
-
Martin Whitmarsh relayed Kimi Raikkonen's joking comments in an interview with Speed TV. “(Kimi) said Michael should have used his right hand and covered the camera while he did it.”
-
ειναι γελιο το να λεμε οτι δεν διαμαρτυρονται ο ταδε και ταδε....... οταν το συμβαν αναλυεται ηδη απο τους κριτες .
ο καθενας πεταει οτι θελει και μετα κρινουμε τον πουρναρακη που λεει πραγματα χωρις να τα σκεφεται . -
Breaking news: Schumi reaction post Q
-
http://rapidshare.de/files/21524980/schu-incident.mpg.htmlΒίντεο σε γρήγορη κίνηση.
σοβαρά τώρα..... είδα το βίντεο..... μπορεί κάποιος να πει με σιγουριά αν ήταν προσχεδιασμένο? ο άνθρωπος το έχασε οριακά! Το δείχνει σε γρήγορη κίνηση.... τι να πω... εγώ δε θα τολμούσα να σκεφτώ ότι θα έκανε τέτοιες κινήσεις με το τιμόνι τόσο κοντά στις μπαριέρες στο Μονακό!!!
-
Η έξωθεν καλή μαρτυρία συμβάλει στην θετική εικόνα και καθιστά περισσότερο ελκυστική σε όλο τον κόσμο την φόρμουλα ένα. Αφήνοντας λοιπόν τόσο κραυγαλέα αγωνιστικά συμβάντα ατιμώρητα δημιουργείται ένα εντελώς αρνητικό και αμφισβητίσιμο κλίμα για την ουσία που είναι να κερδίζει ο ταχύτερος (ή ικανότερος αν θέλεις). Πιο λιανά αδυνατώ να το κάνω Και το Μονακό κατά 75% είναι η εκκίνηση.
Του φουκαρά του Ίντε του πήρανε το (αγωνιστικό) δίπλωμα που δεν μπορούσε να μανουβράρει το μονοθέσιο...
-ΥΓ: ΟΚ κάπου ξέρω την 'ψυχολογία του οπαδού' ενός συγκεκριμένου οδηγού και την δέχομαι. Προσωπικά τα έχω περάσει αυτά παλιότερα με Προστ και Σέννα, αλλά εδώ και χρόνια έχω πάψει να τρελαίνομαι σε βαθμό να κάνω το άσπρο μαύρο και θεωρώ ότι βρίσκομαι στη μέση στις περισσότερες των περιπτώσεων. Αξιοποιείς τις πλούσιες, για τα δεδομένα του φόρουμ, γνώσεις σου κυρίως για να στηρίξεις τις ενέργειες του Σουμάχερ. Ακόμα κι αν αποδεικνύονται ατυχείς.
-
Μα ο Σουμάχερ έχει τιμωρηθει στο παρελθον για διάφορες ενέργειές του. Αποκλεισμός 2 αγώνων το 1994, αφαίρεση όλων των βαθμών το 1997. Οπότε τι σχέση θα είχε μια τιμωρία για κάτι αναπόδεικτο με το παρελθόν?
-
-
http://www.f1racing.net/en/news.php?newsID=119414
'Alonso: I would have taken pole'
http://www.grandprix.com/race/r757q1report.html
'Michael's dodgy pole'
-
Η έξωθεν καλή μαρτυρία συμβάλει στην θετική εικόνα και καθιστά περισσότερο ελκυστική σε όλο τον κόσμο την φόρμουλα ένα. Αφήνοντας λοιπόν τόσο κραυγαλέα αγωνιστικά συμβάντα ατιμώρητα δημιουργείται ένα εντελώς αρνητικό και αμφισβητίσιμο κλίμα για την ουσία που είναι να κερδίζει ο ταχύτερος (ή ικανότερος αν θέλεις). Πιο λιανά αδυνατώ να το κάνω Και το Μονακό κατά 75% είναι η εκκίνηση.
Του φουκαρά του Ίντε του πήρανε το (αγωνιστικό) δίπλωμα που δεν μπορούσε να μανουβράρει το μονοθέσιο...
-ΥΓ: ΟΚ κάπου ξέρω την 'ψυχολογία του οπαδού' ενός συγκεκριμένου οδηγού και την δέχομαι. Προσωπικά τα έχω περάσει αυτά παλιότερα με Προστ και Σέννα, αλλά εδώ και χρόνια έχω πάψει να τρελαίνομαι σε βαθμό να κάνω το άσπρο μαύρο και θεωρώ ότι βρίσκομαι στη μέση στις περισσότερες των περιπτώσεων. Αξιοποιείς τις πλούσιες, για τα δεδομένα του φόρουμ, γνώσεις σου κυρίως για να στηρίξεις τις ενέργειες του Σουμάχερ. Ακόμα κι αν αποδεικνύονται ατυχείς.
το πως θα αξιοποιήσω τον χρόνο μου στο forum είναι δικό μου πρόβλημα και δεν υπάρχει σοβαρός λόγος να το αναφέρεις αφού δε σε αφορά. Είσαι ωστόσο λάθος αφού συμμετέχω και σε άλλες συζητήσεις όχι μόνο για Φόρμουλα 1. 2ον το λέω ξανά ότι δε μπορείς να αποδείξεις αν έγινε επίτηδες. Αν θες στάσου μόνο στο ατύχημα, δες το βίντεο σε κανονική 'κίνηση' και θα δεις ότι δε μπορείς να πεις με σιγουριά τπτ. Όπως εσένα σου φαίνονται λογικά κάποια πράγματα έτσι και σε μένα, αδυνατώ να πιστέψω ότι θα έκανε, αυτό που έκανε όπως το έκανε μέσα στο Μονακό όταν είναι τόσο κοντά στις μπαριέρες και πιεσμένος....
Αν υπήρχε απόδειξη ότι το έκανε επίτηδες, ο ΜΣ θα είχε τιμωρηθεί πριν βγει από το μονοθέσιο και δε θα συζητούσαμε τώρα για το πως 'έγινε'
-
Eγώ δεν έχω να πώ πολλά άλλωστε ήδη έχουν γραφεί πολλά.
Ένα τραγουδάκι θα γράψω...
'Όχι δε θα νευριάσω (αυτή τη φορά) ούτε και σκοπεύω να σε βρίσω (πολύ) όχι δε θα σου φωνάξω ούτε εξήγησεις θα ζητήσω...
Θέλω το χέρι να σου σφίξω να σου πώ:
Συγχαρητήρια, ελπίζω να αισθάνεσαι καλά γι'αυτό που έκανες. Τι νύχτες να κοιμάσαι δίχω τύψεις ... θερμά συγχαρητήρια ακόμα μια φορά...
Συγχαρητήρια που είχες τόσο θράσος συγχαρητήρια ακόμα μια φορά...'
Επίσημο thread:GP Mονακό