-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
-ΕΧΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ, γιατι αλλιως δεν φευγεις.
Δεν χρειαζεσαι λεφτα,ελα οπως εισαι,με τις σαγιονάρες,και φόρα ενα κοντό σορτσάκι..
Οι τρόφιμοι στην πτερυγα ισοβιτων σε περιμενουμε -
Σκεφτείτε να μπουν κάμερες παντού. Πιο συχνά θα τα λέει το μισό (τουλάχιστον) φόρουμ στην ψειρού παρά στο νετ.
-
Eίσαι θεός ρε manosk...
-
Να ΜΗΝ παρουσιάζεστε με δικηγόρο για πταίσματα, λειτουργεί αρνητικά (ποιος είσαι εσύ που έφερες και το δικηγόρο σου για μια μ@λακία; ).
Σε ανάλογη περίπτωση (όριο ταχύτητας) παρουσιάστηκα στο δικαστήριο, παραδέχτηκα ότι έτρεχα και η δικαιολογία μου ήταν ότι βιαζόμουν να προλάβω το μάθημα στο ΤΕΙ. Η εισαγγελέας δεν πείστηκε και πρότεινε τη μέγιστη ποινή (μη χ3σω!) αλλά η κα Πρόεδρος με αθώωσε λέγοντάς μου «Καλό πτυχίο και να ξυπνάς πιο νωρίς τα πρωινά».
Α, και κάτι άλλο: ΠΟΤΕ δεν ευχαριστείς (αν αθωωθείς)! Δε σου έκανε χάρη, έπραξε αυτό που έπρεπε να πράξει κατά την κρίση του/της.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Σκεφτείτε να μπουν κάμερες παντού. Πιο συχνά θα τα λέει το μισό (τουλάχιστον) φόρουμ στην ψειρού παρά στο νετ. -
Ο αδερφός μου έπρεπε να πληρώσει 160 ευρώ για κόκκινο. (Φανάρι αποκλειστικά αναστροφής στην Καβάλας στο Περιστέρι, με άδειο δρόμο από απέναντι).
Εβαλε τα 'μέσα' , πήγε στο δικαστήριο και είπε ότι ήταν πορτοκαλί.
Η δικαστίνα τού έδωσε να φάει την κλήση για πορτοκαλί, νομίζω κάπου 80 ευρώ. Συν τα έξοδα της δίκης, σύνολο 150 ευρώ.
-
Προς θεού όχι δικηγόρο...ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ.Έλεος πια με τη μ@λ@κουρ@ τους...
Προχτές συνέταξα την έφεση από ένα εργατικό για να βοηθήσω την κοπέλα μου που είχε πολύ δουλειά...Ο δικηγόρος που έχει πάρει την υπόθεση ( και την έδωσε στην κοπέλα μου) θα χρέωνε 3000!! για μια δουλειά που εμένα μου πήρε 6-7 ώρες....Αν την έδινα σε απόφοιτο λυκείου θα την έκανε και αυτός, ειλικρινά το λέω, πρόκειται για 'διαλόγους ηλιθίων', ντρεπόμουνα να απαντάω...Ο δε αντίδικος δικηγόρος, στην έφεση του οποίου απαντούσα, τραβούσε τα βυζι@ του, 10% νομικά και 90% τρίχες κατσαρές...Πιθανότητες επιτυχίας της έφεσης 5-10% αλλά ο χασοδίκης μας θα πάρει το σκαλπ του πελάτη του για να μη χάσουμε το ένδικο μέσο της εφέσεως!!
Γι αυτό λοιπόν όπου δεν είναι υποχρεωτική η παράσταση δικηγόρου μακριά, είναι σαν τα περιστέρια μην τους ταίζετε γιατί θα γεμίσει κι άλλους ο τόπος.... -
Sorry αρχηγε!!!
Εσυ αληθεια τι δουλεια κανεις?
Εισαι δικηγορος, δικαστης ή.... δημοσιογράφος και ξερεις και συντασσεις εφεσεις ?Υ.Γ. Ενας απο τα πολλα ..... 'περιστερια'....
-
Ας είμαστε επιεικείς με τον κόσμο. Όταν δεν ξέρεις καν που πέφτει η πόρτα της αίθουσας ακροαματικής διαδικασίας είσαι φοβισμένος και προτιμάς να ξοδευτείς παρά να πας μόνος σου. Είχα πάει στο Ειρηνοδικείο Πειραιά για μια απλή υπόθεση εκούσιας δικαιοδοσίας, ουσιαστικά διοικητική διαδικασία.
Διάβασα ένα χαρτί στην είσοδο 'Αιτήσεις στον 1ο όροφο' και πηγα εκεί. Μια χοντρή ΙΔΙΩΤΗΣ συμπλήρωνε αιτήσεις και χρέωνε, όπως έμαθα αργότερα, 30 ευρώ!!! (μου το είπε υπάλληλος, δεν το διαπίστωσα ο ίδιος)
Μετά από λίγο, την ώρα που συμπλήρωνα την αίτηση στο αρμόδιο γραφείο, δυο κυρίες έλεγαν 'πάμε να μας τη συμπληρώσουν μην κάνουμε κανένα λάθος και τρέχουμε'. Έτσι σκέφτεται ο κόσμος. Αν ήξεραν όμως ότι οι περισσότερες δίκες είναι τυφλοσούρτης, ότι τα επιχειρήματα των δικηγόρων είναι, όπως γράφεις, κατά το μεγαλύτερο ποσοστό τρίχες για την έκβαση της υπόθεσης, ότι οι ταλαίπωροι οι δικαστές αναγκάζονται να διαβάζουν 10 σελίδες βλακείες και μισή σελίδα κρίσιμα νομικά αιτήματα, τότε πολλά θα άλλαζαν στα δικαστήρια προς το καλύτερο όσον αφορά την υποδαυλιζόμενη (και) από τους δικηγόρους δικομανία και τις καθυστερήσεις στην απονομή δικαιοσύνης.miatagreece, θυμάμαι μια φράση στο παλιό βιβλίο Πολιτικής Δικονομίας του Μπέη 'Στην Αθήνα υπάρχουν όσοι δικηγόροι υπάρχουν σε ολόκληρη τη Δυτική Γερμανία'. Αυτό πριν 15 χρόνια τουλάχιστον. Σήμερα πόσοι λες να είναι αυτοί; Και γιατί;
-
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
Sorry αρχηγε!!!
Εσυ αληθεια τι δουλεια κανεις?
Εισαι δικηγορος, δικαστης ή.... δημοσιογράφος και ξερεις και συντασσεις εφεσεις ?Υ.Γ. Ενας απο τα πολλα ..... 'περιστερια'....
Απόφοιτος λυκείου...
-
ManosK αν δεν με ξεγελαει το γερικο μυαλο μου, κι εσυ εισαι συναδελφος.
Οι δικηγοροι σημερα ειναι σιγουρα περισσοτεροι απο αυτους της Δ. Γερμανιας, αλλα αν καθισουμε και αναλυσουμε το γιατι, θα φαμε ισα με 10 σελιδες τοπικ και θα το καταντησουμε 'ρανταρ και που βρισκονται'
Αυτο που με χαλαει χρονια τωρα ειναι οι γενικευσεις και ο 'ξερολισμος'.
Κι αυτο δυστυχως εβγαλε το post στο οποίο απαντησα...
Καλώς η κακως σε όλους τους κλαδους υπάρχουν καλοι και κακοι.
Επειδη ομως εχω ειλικρινα σιχαθει την καραμελιτσα με τους 'χασοδικες-αλητες-ψευτες δικηγορους' η οποία παιρνει παραμάζωμα ένα ολοκληρο κλάδο για αυτό και απάντησα έτσι.
Ποτέ μου δεν θα πρότεινα σε καποιον να παρει δικηγορο στο Πταισματοδικείο.
Αν ομως εχει διαπραξει κατι σοβαροτερο με το αυτοκινητό του ( βαριά σωματική βλάβη ή θάνατο) τότε ναι θα προτεινω την συνδρομή δικηγόρου.
Όχι όμως με τις εξωφρενικές τιμές που ακουω και τρελαινομαι!
Το γέλιο όμως του πράγματος βρίσκεται στο ότι πολλοί πληρωνουν 5 και 6 χιλιάδες ευρω για μια διαφορά της πλάκας. Εκεί όμως δεν φταίει όλος ο κλάδος αλλά οι 'λεβέντες' που τα ακουμπανε.
Όσο για τους δικαστές δεν είναι κι αυτοί ΟΛΟΙ αγιοι.Εχω να σου λεω ιστορίες αυτα τα 10 χρόνια που ασκώ το επαγγελμα που θα τραβάς τα μαλλιά σου. -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Απόφοιτος λυκείου...
Οπότε διαθέτεις όλα τα ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ προσόντα και για να συντασσεις εφεσεις αλλά και να κανεις εγχειρησεις ανοιχτης καρδιας, να διαχειριζεσαι χαρτοφυλάκια και να διοικείς πολυεθνικές...
-
miatagreece
ήμουν συνάδελφος. Νομίζω και ο koutsan το ίδιο. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
miatagreece
ήμουν συνάδελφος. Νομίζω και ο koutsan το ίδιο..........και τωρα εισαι καλυτερα? Και ο koutsan ειναι κι αυτός συνάδελφός σου?.....
-
O koutsan δεν ξέρω αν είναι ακόμα δικηγόρος ή αν υπήρξε ποτέ, αλλά σίγουρα είναι νομικός αν κρίνω από παλιότερες δημοσιεύσεις του.
Εγώ, ναι, είμαι καλύτερα. Ηρέμησα μπορώ να πω. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
O koutsan δεν ξέρω αν είναι ακόμα δικηγόρος ή αν υπήρξε ποτέ, αλλά σίγουρα είναι νομικός αν κρίνω από παλιότερες δημοσιεύσεις του.
Εγώ, ναι, είμαι καλύτερα. Ηρέμησα μπορώ να πω.Το θέτεις 100% στην ουσία και την πραγματικότητα.
Καλή σου συνέχεια.Υ.Γ. Παντως ειλικρινά, δεν μπορω να το καταλάβω το όλο στυλάκι απαξίωσης από τη στιγμή που είναι κάποιος νομικός επίσης.... και ασφαλώς δεν μιλάω για εσενα!
-
Τι κανεις τωρα μανο?
-
pm
-
Ωχ πλακόνονται οι δικηγόροι...
Ο koutsan από όσο θυμάμαι γιατί είναι παλιό μέλος κι έχοντας διαβάσει παλαιότερες δημοσιεύσεις είναι δικηγόρος.
miatagreece εντάξει κι εσύ από τα μούτρα τον έπιασες τον άνθρωπο.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ωχ πλακόνονται οι δικηγόροι...Ο koutsan από όσο θυμάμαι γιατί είναι παλιό μέλος κι έχοντας διαβάσει παλαιότερες δημοσιεύσεις είναι δικηγόρος.
miatagreece εντάξει κι εσύ από τα μούτρα τον έπιασες τον άνθρωπο.
Elteo sorry αλλά δεν πλακώνεται κανένας δικηγόρος. Εξήγησα και πιο πανω στον manosK ότι δεν γουστάρω τις γενικεύσεις. Οταν λοιπόν το παλιό μέλος έρχεται και γραφει αυτά:
**Προς θεού όχι δικηγόρο...ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ.Έλεος πια με τη μ@λ@κουρ@ τους...**Προχτές συνέταξα την έφεση από ένα εργατικό για να βοηθήσω την κοπέλα μου που είχε πολύ δουλειά...Ο δικηγόρος που έχει πάρει την υπόθεση ( και την έδωσε στην κοπέλα μου) θα χρέωνε 3000!! για μια δουλειά που εμένα μου πήρε 6-7 ώρες....Αν την έδινα σε απόφοιτο λυκείου θα την έκανε και αυτός, ειλικρινά το λέω, πρόκειται για 'διαλόγους ηλιθίων', ντρεπόμουνα να απαντάω...Ο δε αντίδικος δικηγόρος, στην έφεση του οποίου απαντούσα, τραβούσε τα βυζι@ του, 10% νομικά και 90% τρίχες κατσαρές...Πιθανότητες επιτυχίας της έφεσης 5-10% αλλά ο χασοδίκης μας θα πάρει το σκαλπ του πελάτη του για να μη χάσουμε το ένδικο μέσο της εφέσεως!!
Γι αυτό λοιπόν όπου δεν είναι υποχρεωτική η παράσταση δικηγόρου μακριά, είναι σαν τα περιστέρια μην τους ταίζετε γιατί θα γεμίσει κι άλλους ο τόπος........δεν νομίζω ότι η δική μου αντίδραση ήταν 'σε αρπάζω από τα μούτρα'.-
Δεν ασχολούμαι άλλο για να μην χαλάω και τη ζαχαρένια μου. Ο καθένας μπορεί να πιστεύει και να λεει ότι θέλει για τους δικηγόρους, τους γιατρούς, τους δημοσιογράφους, τους ταξιτζήδες, τους it κλπ, κλπ, κλπ.....
κλήση τροχαίας και πταισματοδικείο