-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Krus x1 τελικά
Άρα krusenstern, chrmes, mpeizanis κάτω από τ' άστρα!!
Πάλι με Opel θα μπλέξετε.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Krus x1 τελικά
Άρα krusenstern, chrmes, mpeizanis κάτω από τ' άστρα!!
Πάλι με Opel θα μπλέξετε.
-
ililias count me in!!Με βολευει κι εμενα εκεινο το ΠΣΚ!
Θα ειμαι κι εγω κατω εκεινη την περιοδο...και θα μενω διπλα σου... :ysterical:
-
Εεεεεε, χμ, εεεεεε, καλά κανετε και μ΄εχετε εμπιστοσυνη γιατί την πάλεψα και την κερδισα Με μετρας λοιπόν, αλλά, το πιθανοτερο, μονο μου, γιατί δε βλέπω ενδιαφερον από τον περιγυρο, των αρρενων δλδ. γιατι των θηλεων μας αφησε χρονους...
(Πως καταφερνω και ξεμενω παντα καλοκαιριατικα, δεν το χω καταλαβει Μαλλον καποια σχεση με το Μερφι θα 'χω )
Επίσης εγω θα ηθελα δωμάτιο καθοτι τ' αστρα με πεφτουν κομματι βαρια(πως θα την φτιαξουμε τη δουλειά με τις κρατησεις; )
-
Λιστ απντέιτ
Νικ-----------------Άτομα---Άφιξη---------Ξενοδοχείο----------Στ' Άστρα
Krusenstern---------1--------Π---------------πφφφφ---------------YES (αλλά συνεχίζει να διατηρεί δικαίωμα αλλαγής γνώμης)
Funis-----------------;--------Π------------------;
chrmes--------------1--------Π----------------πφφφφ---------------YES
mpeizanis-----------1--------Π--------------- ως άνω -------------YES
kouk-----------------2--------Π-------------Σούλης, Αρκούδι - ένα δίκλινο καλοψημένο έκλεισεεεεεεε.
ΒΑΣΙΛΗΣ------------2--------Σ-------------------? (καλού - κακού, ένα δωμάτιο το έχω κρατήσει. )
syele προσπαθεί - αλλά του έχουμε εμπιστοσύνη
charmak66----------;--------Π------------------;
TakisB---------------;--------Σ-------------εντοπιότητα λέμεεεεεεεεε-----
tt--------------------4 ---Π-------------ως άνω
Pai Μei-------------2----------Π-------------Σούλης, Αρκούδι;
Asimov ------------1----------Π------------Σούλης, τ' άστρα μας πέφτουν βαριά
Michael-Amott----;----------Π------------Κανόνισα να είμαστε το πολύ στα 50 μέτρα, για σιγουριά.Εντάξει; Αν λείπει κανείς, να φωνάξει.
-
Ηλία, για να μην ψάχνουμε όλο το thread όσοι δεν το παρακολουθήσαμε από την αρχή, αν θέλεις γράψε τις βασικές λεπτομέρειες (ημερομηνίες, τιμές ή ό,τι άλλο θεωρείς βασικό) στο πρώτο post σου, ή έστω βάλε ένα link με το post στο οποίο αναφέρονται αυτά!
Και κάτι ακόμα, τη λίστα βάλτη μέσα σε code tags, δηλαδή [code]...[/code], έτσι ώστε να μπορείς να στοιχίσεις τις στήλες
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Ηλία, για να μην ψάχνουμε όλο το thread όσοι δεν το παρακολουθήσαμε από την αρχή, αν θέλεις γράψε τις βασικές λεπτομέρειες (ημερομηνίες, τιμές ή ό,τι άλλο θεωρείς βασικό) στο πρώτο post σου, ή έστω βάλε ένα link με το post στο οποίο αναφέρονται αυτά!Και κάτι ακόμα, τη λίστα βάλτη μέσα σε code tags, δηλαδή ```
...Ημερομηνίες : 15 - 16 - 17 Ιουλίου. Το link με το 'πρόγραμμα': http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 769#605769 Ξενοδοχεία: http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 001#609001 Το άλλο που λες, εκείνο με τα code tags, θα το παλέψω. Ούτε που το είχα πάρει χαμπάρι. Ωχ, μόλις θυμήθηκα ποιόν ξέχασα να βάλω στη λίστα: Εμένα.
-
eimai ki egw edw, mallon x 1
-
Thanks!!!
Δυστυχώς, μάλλον θα δίνω το τελευταίο μου μάθημα τότε!
-
Γειά χαρά σε όλα τα τρελόπαιδα!Εγώ θα έχω κατέβει νωρίτερα κάτω, οπότε πιθανότατα θα ακολουθήσω το πρόγραμμά σας εκείνο το ΠΣΚ .(Αν μπορείς φίλε ililia στείλε μου ένα pm με στροφοδιαδρομές γύρω από τον Πύργο μπας και μου έχει ξεφύγει τίποτα.Thaks!)
-
Ο χρήστης rallye έγραψε:
(Αν μπορείς φίλε ililia στείλε μου ένα pm με στροφοδιαδρομές γύρω από τον Πύργο μπας και μου έχει ξεφύγει τίποτα.Thaks!)Δεν σου στέλνω τίποτα*. Να 'ρθεις μαζί, να δεις.
eimai ki egw edw, mallon x 1
Ξενοδοχείο, θέτε;
Παρασκευή θα κατέβετε;
Με το τσιγκέλι σας τα βγάζουμε, κοπέλες μας.*σήμερα, γιατί δεν προλαβαίνω. Αύριο θα έχεις πμ.
-
Ευτυχώς με ειδοποίησαν και μένα για το θέμα αυτό
nass ------------2----------Π------------ Αρκούδι
Μόνη επιφύλαξη μην πρέπει να είμαι στην Αραπιά. Αλλά αυτό θα το ξέρω αρχές Ιουλίου
Αντε γιατί πολύ καιρό την έχουν γλυτώσει τα RE050A
-
ililias mou, sygnwmh...pou den dieykrinhsa...ennoeite oti 8elw htl/dwmation...opou meinoun oloi ki egw
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ευτυχώς με ειδοποίησαν και μένα για το θέμα αυτό.Να τους ευχαριστήσεις που σε γλίτωσαν. Αν δεν έπαιρνες χαμπάρι κι αυτή την εβδομάδα, θα λάβαινες πμ με λινκ και πολλά
ililias mou, sygnwmh...pou den dieykrinhsa...ennoeite oti 8elw htl/dwmation...opou meinoun oloi ki egw
'νταξ. Κατάλαβα. Και θα 'ρθεις Παρασκευή. Μωρέ καλά με είπε ο Γαβριήλ ..... Πυθία. Πηθεία με είπε, δλδ, αλλά είμαι βέβαιος ότι Πυθία εννοούσε.
Έφτασε και το μονόκλινοοοοοοο.....
-
ε...τι να χάσω όλο το fun...που θα έλεγε και ο γαβριήλ..
εννοείτε απο παρασκευή -
Μια ξενοδοχειάρα για μένα πορφαβορ
-
Τελικά λέω να μείνω κι εγώ ξενοδοχείο
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Μια ξενοδοχειάρα για μένα πορφαβορΗ το 'πες και δεν τ' άκουσα ή δεν το 'πες ακόμα: Ένας; Δυό; ; ;
-
Νικ-----------------Άτομα---Άφιξη---------Ξενοδοχείο---------------Στ' Άστρα Krusenstern---------1--------Π-------------YES--------------------πφφφφ (να είναι οριστικό;) Funis---------------2--------Π-------------; chrmes--------------1--------Π-------------πφφφφ-------------------YES mpeizanis-----------1--------Π-------------ως άνω------------------YES kouk----------------2--------Π-------------Σούλης, Αρκούδι ΒΑΣΙΛΗΣ--------------2--------Σ-------------; syele --------------;--------Π-------------Αρκούδι charmak66-----------;--------Π-------------; TakisB--------------;--------Σ-------------εντοπιότητα λέμεεεεεεε tt------------------4--------Π-------------ως άνω Pai Μei-------------2--------Π-------------Σούλης, Αρκούδι; Asimov -------------1--------Π-------------Αρκούδι Michael-Amott-------;--------Π-------------Φιλοξενείται Ililias-------------8--------Π-------------εντοπιότηταααααα kamil --------------1--------Π-------------Αρκούδι nass----------------2--------Π-------------Σούλης, Αρκούδι
Αυτά είναι κόλπα ζόρικα, που κάμνουνε στα φόρα!
-
Παιδιά εγώ θα δουλεύω ΠΣΚ
Βλέπετε έμπλεξα με δουλειά...τουριστικής περιόδου και έχει σχέση και με το φαϊ!!
Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σας φορτωθώ Κυριακή πρωί σε μορφή μονοήμερης, μήπως και δυσκολευτείτε στο φαγητο...
Πάντως μες στο πρόγραμμα προιτείνω και μπάνιο Καϊάφα!Τι λες ililias;
Εξορμήσεις καλοκαιριού 2006 κάτω απ' τ' αυλάκι.