-
Καϊάφα είπες???
Από τις καλύτερες παραλίες που έχω κάνει μπάνιο...
Και δεν το λέω λόγω εντοπιότητας...
-
Τι εντοπιότητα ρε ταύρε;!Μιλάμε για ασύλληπτη αίσθηση!Ειδικά όταν δεν έχει πολύ κόσμο - αλλά και πάλι έτσι ατελείωτη που είναι δε γεμίζει ποτέ!
Πριν 4 χρόνια, θυμάμαι πήγαμε καμιά 10 αριά συμφοιτητές.Τρένο μέχρι το καλλίκωμο (σωστά;) και πεζοπορία μέχρι Καιάφα!
Μείναμε σε σκηνή 4 ημέρες.Μαγεία!
Ειδικά σε συνδυασμό με βόλτα στο δάσος και τα λουτρά
Όποιος βλέπει τον Καιάφα ως ακτή και μόνο, τον αδικεί... -
Συμφωνώ για τον Καϊάφα και μας χωράει και για Σάββατο απόγευμα, και για Κυριακή πρωί. Αλλά σαν παραλία, σαν την παραλία των λουτρών δεν είναι! Δεν την έβγαλαν τυχαία golden beach! Σαν την Κουρούτα, ναι.
Αυτό που λέω να κάνω, είναι να φέρω τρεις εναλλακτικές προτάσεις για το Σάββατο και να αποφασίσουμε το απόγευμα της Παρασκευής. Τα μόνα στάνταρ είναι το φαγητό (κλείσαμε ήδη μια γουρνοπούλα και δυο κοκόρια) και ξεσάλωμα το βράδυ στην Κουρούτα. -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
. Τα μόνα στάνταρ είναι το φαγητό (κλείσαμε ήδη μια γουρνοπούλα και δυο κοκόρια) και ξεσάλωμα το βράδυ στην Κουρούτα.Ρε σεις μόνο εγώ θα ρθω νηστικός;;
Μακάρι να μπορέσω να ρθω ρε γμτ.. -
Ηλία!!!
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Τελικά λέω να μείνω κι εγώ ξενοδοχείο -
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Τι εντοπιότητα ρε ταύρε;!Μιλάμε για ασύλληπτη αίσθηση!Ειδικά όταν δεν έχει πολύ κόσμο - αλλά και πάλι έτσι ατελείωτη που είναι δε γεμίζει ποτέ!Πριν 4 χρόνια, θυμάμαι πήγαμε καμιά 10 αριά συμφοιτητές.Τρένο μέχρι το καλλίκωμο (σωστά;) και πεζοπορία μέχρι Καιάφα!
Μείναμε σε σκηνή 4 ημέρες.Μαγεία!
Ειδικά σε συνδυασμό με βόλτα στο δάσος και τα λουτρά
Όποιος βλέπει τον Καιάφα ως ακτή και μόνο, τον αδικεί...Μαγεία είναι ρε φίλε όλο το μέρος... Τυγχάνει να έχω σπίτι 5 χιλιόμετρα από τον Καϊάφα, προς τη Ζαχάρω και αυτά τα μέρη τα έχω γυρίσει όσο δεν μπορείς να φανταστείς... Κρίμα που δεν θα είμαι μαζί σας, έχω να σας δείξω 2-3 καλές διαδρομές. Ιδιαίτερα αν υπάρχει τετρακίνητο, ξέρω κάτι off-road κομμάτια μεσα στο δάσος, λουκούμι! (Βασικά και ένα ψηλό δικίνητο αρκεί, αλλά δεν θα το ρίσκαρα, παίζει άμμος σε πολλά κομμάτια του δάσους). Να κάνετε οπωσδήποτε τον γύρο της λίμνης, προσοχή όμως στο προκλητικότατο στρόφιλο πλησιάζοντας στη Ζαχάρω... Στενό, γεμάτο χασίματα και με κακή ορατότητα, κυρίως λόγω των καλαμιών... Αλλά ΠΡΟΚΛΗΣΗ!!!
Για την παραλία δεν θα το ξαναπώ... ΚΟΡΥΦΑΙΑ!!! Και το καλύτερο είναι ότι το νερό είναι σχετικά ζεστό σχεδόν όλο το χρόνο... Όταν δε έχει κύμα (συχνά δηλαδή) είναι η χαρά του παιδιού!!! Κρίμα ρε γμτ και έχω να κάνω πολύ καιρό μπάνιο εκεί...
Τώρα που το καλοσκέφτομαι, αν ξεμπερδέψω νωρίς κάποια από τις 2 μέρες, θα μπορούσα να πεταχτώ μια βόλτα προς τα εκεί... Δημητσάνα-Ζαχάρω, τι είναι? Ένα τσιγάρο δρόμος... Και τι δρόμος...
Λάστιχα για τον γυρισμό δεν ξέρω αν θα έχω μετά...
PS: To δάσος προσφέρεται για πολλών ειδών αθλοπαιδιες... σας μιλάω εκ πείρας...
-
Ηλία!!!Τελικά λέω να μείνω κι εγώ ξενοδοχείο
Διάβασε τη λίστα, κρούσηηηη έχεις ήδη κλεισμένο μονόκλινο.
-
Ρε παιδιά τι γίνεται παίζει συνάντηση στα μέρη μας και δεν έχω πάρει χαμπάρι τπτ.
Λοιπόν σίγουρα θα δώσω και γω κάποια στιγμή το παρόν αλλά ακόμα δεν ξέρω πότε γιατί πρέπει να κανονίσουμε παρκιν για τους πιτσιρικάδες μου.
Εκτός και αν τους πάρω μαζι???
Σε κάθε περίπτωση στείλτε μου π.μ γιατί δεν μπαίνω συχνά(αν γίνεται και το κινητό κάποιου για να ενημερωθώ έστω και τελευταία στιγμή). -
Ηλία!!!
Τελικά λέω να μείνω κι εγώ ξενοδοχείο
Γιατί μονόκλινο ρε Ηλία? Βρωμάνε τα πόδια μου?
-
Ηλία!!!
Δεν μπορείς να πεις όμως!...Στο λέμε ευγενικά...!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ηλία!!!
Hλία, δίκλινο krus + syele!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ηλία!!!
(έχει ξεφύγει τώρα τελευταία αυτός ο κύριος με την ΜΩΒ ΒMW )
-
Ρε κρουση τι μας κάνεις μόνοι μας θα μεινουμε σ' άστρα?
Ηλία αν έχει μείνει κανένα, ένα δίκλινο για μένα και τον beizani -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Ρε κρουση τι μας κάνεις μόνοι μας θα μεινουμε σ' άστρα?
Ηλία αν έχει μείνει κανένα, ένα δίκλινο για μένα και τον beizaniΝα είμαστε παρέα όλοι ρε!
-
Ηλίας ililias - η Πυθία του 4τφ.
Αν έλεγα εγώ δίκλινο krus + syele (και μάλιστα έβαζα και 3 θαυμαστικά) ξέρεις τι θα άκουγα;
chrmes, αν έχει κάμπινγκ κοντά στο ξενοδοχείο; Το λέω επειδή σε βλέπω .
-
Ηλίας ililias - η Πυθία του 4τφ.Αν έλεγα εγώ δίκλινο krus + syele (και μάλιστα έβαζα και 3 θαυμαστικά) ξέρεις τι θα άκουγα;
chrmes, αν έχει κάμπινγκ κοντά στο ξενοδοχείο; Το λέω επειδή σε βλέπω .
Δωμάτιο Ηλία να μαστε όλοι παρέα
-
Νικ-----------------Άτομα---Άφιξη---------Ξενοδοχείο---------------Στ' Άστρα Krusenstern---------1--------Π-------------YES--------------------πφφφφ (Ναι, είναι οριστικό!) Funis---------------2--------Π------------Y E S !!! (δλδ ίσως, μάλλον, 99%, αν δεν στραβώσει, ζουζούνια έχει το ξενοδοχείο; κλπ) chrmes--------------1--------Π-------------YES-------------------πφφφφ mpeizanis-----------1--------Π-------------YES------------------ως άνω kouk----------------2--------Π-------------Σούλης, Αρκούδι ΒΑΣΙΛΗΣ--------------2--------Σ-------------; syele --------------1--------Π-------------Αρκούδι charmak66-----------;--------Π-------------; TakisB--------------;--------Σ-------------εντοπιότητα λέμεεεεεεε tt------------------4--------Π-------------ως άνω Pai Μei-------------2--------Π-------------Σούλης, Αρκούδι; Asimov -------------1--------Π-------------Αρκούδι Michael-Amott-------;--------Π-------------Φιλοξενείται Ililias-------------8--------Π-------------εντοπιότηταααααα kamil --------------1--------Π-------------Αρκούδι nass----------------2--------Π-------------Σούλης, Αρκούδι Μονόκλινα: Asimov, Kamil Δίκλινα: Krus+syele, chrmes+mpeizanis, Funis, kouk, ΒΑΣΙΛΗΣ, Pai Mei, nass
Σωστός;;;
-
Εξελίξεις βλέπω...
Μου προέκυψε μια πρόταση για διακοπές (δεν ξέρω πότε ακριβώς, όμως) και επειδή δεν ενθουσιάζομαι με το ενδεχόμενο να κάνω Έδεσσα-Κυλλήνη 2 φορές σε μια βδομάδα, δεν είμαι σίγουρος αν θα έρθω. Ελπίζω να ξέρω στις προσεχείς ημέρες...
Αν έρθω, μοναχούλης μου θα 'μαι, ε;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Αν έρθω, μοναχούλης μου θα 'μαι, ε;Ναι, εσύ και καμιά 30αριά μαντράχαλοι, μόνοι μας...
-
Αν έρθω, μοναχούλης μου θα 'μαι, ε;
Ναι, εσύ και καμιά 30αριά μαντράχαλοι, μόνοι μας...
Μονόκλινο εννούσα...
Εξορμήσεις καλοκαιριού 2006 κάτω απ' τ' αυλάκι.