Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Τι εντοπιότητα ρε ταύρε;!Μιλάμε για ασύλληπτη αίσθηση!Ειδικά όταν δεν έχει πολύ κόσμο - αλλά και πάλι έτσι ατελείωτη που είναι δε γεμίζει ποτέ!
Πριν 4 χρόνια, θυμάμαι πήγαμε καμιά 10 αριά συμφοιτητές.Τρένο μέχρι το καλλίκωμο (σωστά;) και πεζοπορία μέχρι Καιάφα!
Μείναμε σε σκηνή 4 ημέρες.Μαγεία!
Ειδικά σε συνδυασμό με βόλτα στο δάσος και τα λουτρά
Όποιος βλέπει τον Καιάφα ως ακτή και μόνο, τον αδικεί...
Μαγεία είναι ρε φίλε όλο το μέρος... Τυγχάνει να έχω σπίτι 5 χιλιόμετρα από τον Καϊάφα, προς τη Ζαχάρω και αυτά τα μέρη τα έχω γυρίσει όσο δεν μπορείς να φανταστείς... Κρίμα που δεν θα είμαι μαζί σας, έχω να σας δείξω 2-3 καλές διαδρομές. Ιδιαίτερα αν υπάρχει τετρακίνητο, ξέρω κάτι off-road κομμάτια μεσα στο δάσος, λουκούμι! (Βασικά και ένα ψηλό δικίνητο αρκεί, αλλά δεν θα το ρίσκαρα, παίζει άμμος σε πολλά κομμάτια του δάσους). Να κάνετε οπωσδήποτε τον γύρο της λίμνης, προσοχή όμως στο προκλητικότατο στρόφιλο πλησιάζοντας στη Ζαχάρω... Στενό, γεμάτο χασίματα και με κακή ορατότητα, κυρίως λόγω των καλαμιών... Αλλά ΠΡΟΚΛΗΣΗ!!!
Για την παραλία δεν θα το ξαναπώ... ΚΟΡΥΦΑΙΑ!!! Και το καλύτερο είναι ότι το νερό είναι σχετικά ζεστό σχεδόν όλο το χρόνο... Όταν δε έχει κύμα (συχνά δηλαδή) είναι η χαρά του παιδιού!!! Κρίμα ρε γμτ και έχω να κάνω πολύ καιρό μπάνιο εκεί...
Τώρα που το καλοσκέφτομαι, αν ξεμπερδέψω νωρίς κάποια από τις 2 μέρες, θα μπορούσα να πεταχτώ μια βόλτα προς τα εκεί... Δημητσάνα-Ζαχάρω, τι είναι? Ένα τσιγάρο δρόμος... Και τι δρόμος...
Λάστιχα για τον γυρισμό δεν ξέρω αν θα έχω μετά...
PS: To δάσος προσφέρεται για πολλών ειδών αθλοπαιδιες... σας μιλάω εκ πείρας...