-
Ο χρήστης garfli έγραψε:
..... ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΑΡΙ ΠΟΥ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ ΜΟΙΡΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΥΧΟ ΧΡΙΣΤΟ.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
ΛΥΠΑΜΑΙ ,ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ - ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ-ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ , ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ , ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ .
ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ,ΓΙΑ ΚΑΝΤΑ ΜΑΣ ΠΙΟ ΛΙΑΝΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ FORUM,ΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ, ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΛΙΓΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης garfli έγραψε:
..... ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΑΡΙ ΠΟΥ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ ΜΟΙΡΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΥΧΟ ΧΡΙΣΤΟ.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
ΛΥΠΑΜΑΙ ,ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ - ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ-ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ , ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ , ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ .
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ FORUM,ΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ, ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΛΙΓΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης garfli έγραψε:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
'EL-EM'
-
Ο χρήστης BOOZER έγραψε:
Βαρέθηκα να ακούω και να διαβάζω τα ίδια και τα ίδια, πραγματικά. Ξέρετε πόσοι θάνατοι έχουν περάσει από τότε που εντοπίζουν λάθοι οι αγωνιζόμενοι και οι κριτές και οι θεατές και οι παρατρεχάμενοι; Απλώς μετά από κάθε τέτοιο συμβάν, που δυστυχώς έγινε ρουτίνα, την άλλη μέρα, άντε την άλλη βδομάδα το ξεχνάμε όλοι, υπάρχει μπόλικη τροφή και λάσπη για συζητήσεις, πηγαδάκια, λαϊκά δικαστήρια κ.ο.κ.
Το μόνο που ήθελα να πω είναι ότι ντρέπομαι για λογαριασμό 'ανθρώπων' που είναι ξερόλες και άξεστοι, ότι σχόλια του τύπου 'μα δεν μας ρωτήσατε αν αυτό το παιδί έπρεπε να τρέχει' δεν θα ήθελε να τα ακούσει κι εκείνος για το δικό του παιδί, αν πάγωνε το αίμα του ακαριαία σε κάποιο γκρεμό. Μακάρι να μην το ζήσει ποτέ, θα είναι αργά για να καταλάβει τι προκαλεί στους συνανθρώπους του τόσο καιρό. Έλεος, πια.ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ?
ΕΞΕΤΑΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ, ΚΑΝΕΝΑ?
ΠΕΣ ΜΑΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΡΙΧΝΕΙΣ ΜΕΛΑΝΙ ΜΕ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ. ΑΡΚΕΤΟ ΠΕΝΘΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΟΥ, ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ. -
Ο χρήστης platis έγραψε:
ΔΕ ΣΑΣ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ, μαρτυρας μου η κ. Ελενη Φερτακη που μου επιβεβαιωσε το γεγονος.
ΕΚΛΑΨΑ. Εκλαψα για το χαμενο παλληκαρι,εκλαψα για τον φιλο μου τον Νικο Μακρη που εχασε οτι πιο πολυτιμο, εκλαψα και για τους αγωνες που 'ειναι επικινδυνοι και τα ατυχηματα τους οφειλονται σε οδηγικα λαθη' (!!!) οπως εμαθα οτι ειπε Μεγαλοπαραγοντας του σπορ.
Κουραγιο Νικολα.
Προς το παρον, τιποτ'αλλο.ΕΜΑΘΕΣ, ΕΜΑΘΑ, ΑΚΟΥΣΑ, ΜΟΥΠΑΝ... ΤΟ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΑΜ... ΚΑΙ ΔΕΡΝΕΙ.
ΕΓΩ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ, ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ, ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ, ΜΕ ΛΑΝΤΑ, ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΜΕ ΜΕ...
ΚΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΣΑΝ ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΤΖΙΜ ΕΣΥ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ...
ΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΝΘΟΣ ΤΡΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΠΗΧΤΕΣ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΠΙΑ!!! ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΠΙΛΙΤΙΚΗ. ΦΤΟΥΟΥΟΥΟΥ -
Oταν ο μοντερατορ σταματησει να παιζει με τις μετακινησεις ποστς,παρακαλω να σβησει και αυτο το ποστ μου.
Ευχαριστω.
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Oταν ο μοντερατορ σταματησει να παιζει με τις μετακινησεις ποστς,παρακαλω να σβησει και αυτο το ποστ μου.Ευχαριστω.
O moderator Δημήτρη, αφαιρεί τις άσχετες δημοσιεύσεις από το πολυ σοβαρό θέμα με τον θάνατο του παιδιού. Αν αυτό εσένα σου φαίνεται παιχνίδι...τι να πω?
-
Αφαιρει (δεν ηξερα οτι ησουν εσυ,για αυτο γραφω μοντερατορ)....και προσθετει στο σε αυτο το θεμα 2 ποστ?
*κοιτα λιγο πιο πανω.
Σβησε μου και αυτο μου το ποστ. -
Ο χρήστης ΝΑΣΕΝΑ έγραψε:
Βαρέθηκα να ακούω και να διαβάζω τα ίδια και τα ίδια, πραγματικά. Ξέρετε πόσοι θάνατοι έχουν περάσει από τότε που εντοπίζουν λάθοι οι αγωνιζόμενοι και οι κριτές και οι θεατές και οι παρατρεχάμενοι; Απλώς μετά από κάθε τέτοιο συμβάν, που δυστυχώς έγινε ρουτίνα, την άλλη μέρα, άντε την άλλη βδομάδα το ξεχνάμε όλοι, υπάρχει μπόλικη τροφή και λάσπη για συζητήσεις, πηγαδάκια, λαϊκά δικαστήρια κ.ο.κ.
Το μόνο που ήθελα να πω είναι ότι ντρέπομαι για λογαριασμό 'ανθρώπων' που είναι ξερόλες και άξεστοι, ότι σχόλια του τύπου 'μα δεν μας ρωτήσατε αν αυτό το παιδί έπρεπε να τρέχει' δεν θα ήθελε να τα ακούσει κι εκείνος για το δικό του παιδί, αν πάγωνε το αίμα του ακαριαία σε κάποιο γκρεμό. Μακάρι να μην το ζήσει ποτέ, θα είναι αργά για να καταλάβει τι προκαλεί στους συνανθρώπους του τόσο καιρό. Έλεος, πια.ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ?
ΕΞΕΤΑΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ, ΚΑΝΕΝΑ?
ΠΕΣ ΜΑΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΡΙΧΝΕΙΣ ΜΕΛΑΝΙ ΜΕ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ. ΑΡΚΕΤΟ ΠΕΝΘΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΟΥ, ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ.Δεν νομίζω ότι είναι ευθυξία το να έχεις έναν ΣΚΟΤΩΜΕΝΟ άνδρωπο και όλοι οι άσχετοι να βγάζουν έυκολα και γρήγορα συμπεράσματα για το φταίει πάνω από το π΄τώμα του και ξαφνικά να εμφανίζεται ο 30ετούς πείρας αγωνιζόμενος και να σου λέει 'μα δεν μας ρώτησε κανείς αν αυτό το παιδί πρέπει να τρέχει...' ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΘΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ; Από πότε πρέπει να τον ρωτάνε κι όλας... Εχεις δει σε καμιά άλλη χώρα ή διοργάνωση αξιολόγηση των συμμετεχώντων;
-
ΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΟΣΤ.
ευχαριστω.
Δημήτρη, έγινε διαχωρισμός κάποιων post και επικόλλησή τους σε αυτό το θέμα! Οπότε δεν υπάρχει κάτι για να φτιαχτεί! Εκτός αν έχεις κάτι υπόψη σου που δεν μπορούμε να δούμε!!![kouk]
Ασχετα σχόλια [διάσπαση]