-
Ποια είναι η γνώμη σας;;Έχω ακούσει ότι κάθε Κυριακή γίνεται χαμός,οι αγοραπωλησίες πάνε & έρχονται.
Αξίζει να πάει κάποιος το αυτοκίνητό του να το πουλήσει ή είναι τσάμπα κόπος;;
Ευχαριστώ... -
Ποια είναι η γνώμη σας;;Έχω ακούσει ότι κάθε Κυριακή γίνεται χαμός,οι αγοραπωλησίες πάνε & έρχονται.
Ευχαριστώ... -
Ευχαριστώ... -
Αν έχεις το κοκκαλάκι της νυχτερίδας , αξίζει !!!
Εγω πάντως είχα κάνει μια απόπειρα προ 10μήνου αλλά απέβει άκαρπη Το σίγουρο είναι ότι το αμάξι θα το δούν αρκετοί.
Χρειάζεται βεβαίως από την μεριά σου να εξοπλιστείς με υπομονή και επιμονή.Θα ακούσεις πολλά και θα μάθεις ακόμα πιο πολλά σχετικά με τα παζάρια και την πώληση αυτοκινήτου.
Προσοχή γιατί κυκλοφορούν κοράκια που δρούν για να ρίξουν την τιμή και συνήθως μαζεύονται σαν τις μέλισσες γύρω γύρω κι αν δουν κάποιον να ενδιαφέρεται,τον παίρνουν παράμερα και συστήνονται ως μηχανικοί ή ακόμα και σαν συγγενείς σου και λένε ότι το προς πώληση αυτοκίνητο είναι μούφα
Πάντως αν είσαι τυχερός και βρεθεί ο κατάλληλος αγοραστής θα ξεμπερδέψεις γρήγορα
Α! Μιας και αρχίζουν οι ζέστες πάρε και εφόδια μαζί σου καθώς και κάποιον φίλο σου παρέα -
Σ'ευχαριστώ πολύ!! Με κατατόπισες.Θα πάω να ρίξω μια ματιά να δω τι παίζει...
Σχιστό....