-
Eλπιζω σε 3 πορτο και εκδοση γρηγορη η rs στις φωτο εχει 100 ps απο 1,3 λιτρα,θελω πιο πολλα απο 1.5 γυρω στα 150 ps ζηταω πολλα?
-
Για συνταξιούχους...
-
Τελικα θα υπαρχουν δυο διαθεσιμα μοτερ ,1.3 105 ps και 1.5 120 psTo δευτερο δεν θα ερθει ευρωπη οπως παντα
-
-
Öáßíåôáé üôé åßíáé Jazz ,ùñáßá ðáíïñáìéêÞ áëëÜ ôï ôáìðëü óå áõôÞ ôç öùôü åßíáé êÜðùò 'öëýáñï' ,ðñïôéìïýóá ôï ðáëéü ôåóðÜ áíôå íá ôï äïýìå êáé áðï êïíôÜ
-
Παίζει κι αυτή η εκδοχή.
-
και αυτό βανοειδές;
γιατί δεν το βγάζουν στο στυλ των Colt 3d, Corsa, 207 κτλ ;
δεν θέλουν όλοι χώρους κ πολυμορφικά...έλεος πια με αυτά.
-
Σωστός...
-
Ο χρήστης harryv έγραψε:
Παίζει κι αυτή η εκδοχή.Oχι, το jazz θα είναι οριστικά και αμετάκλητα όπως παρουσιάζεται στην προηγούμενη σελίδα!
@νδρέας
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
και αυτό βανοειδές;γιατί δεν το βγάζουν στο στυλ των Colt 3d, Corsa, 207 κτλ ;
οσοι δεν θελουν να παρουν αλλο
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
και αυτό βανοειδές;
οσοι δεν θελουν να παρουν αλλο
Δεν μου αρέσει η πίτα με γύρο χοιρινό...θέλω ΚΑΙ με γύρο κοτόπουλο.
Να πάρεις πίτσα.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
και αυτό βανοειδές;γιατί δεν το βγάζουν στο στυλ των Colt 3d, Corsa, 207 κτλ ;
το colt ειναι στο στυλ του jazz και όχι το jazz σου colt... To ίδιο συμβαίνει και για το μαζντα 2
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
και αυτό βανοειδές;
το colt ειναι στο στυλ του jazz και όχι το jazz σου colt... To ίδιο συμβαίνει και για το μαζντα 2
το Colt 3door λέω.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
και αυτό βανοειδές;
το Colt 3door λέω.
aaa γιατί μάλλον στην ιαπωνία δε το θέλουν αυτό. Πουλάνε τέτοια ...
-
+5 πόντους μήκος, +2 πλάτος. Οι χώροι του λογικά θα είναι αντίστοιχοι (μπορεί και καλύτεροι) με αυτούς της μεσαίας κατηγόρίας. Φαντάζομαι ότι θα βαρύνει. Περίπτωση να δούμε το 1.5 Ελλάδα παίζει ?
-
'Γνωριμία' από το 'Autoexpress' (στην Ιαπωνία). 427 λίτρα χώρου αποσκευών (πετάξανε τη ρεζέρβα...) και 'αναίσθητο' ηλεκτρικό τιμόνι. Οι 100 ατμοσφαιρικοί ίπποι μακάρι να παραμείνουν τόσοι (αν δεν τους μειώσει κάποια ευρωνόρμα καυσαερίων...) ...
-
Μάλλον για τα Ευρωπαϊκα μοντέλα το τιμόνι θα είναι αρκούντως βαρύτερο.
Η απώλεια της ρεζέρβας για όχημα πόλης δεν με πολυενοχλεί.
Αν είναι και ελαφρύτερο όπως λένε οι κακές γλώσσες τότε θα έχουμε ένα άξιο ανταγωνιστή του Colt και του Yaris.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Μάλλον για τα Ευρωπαϊκα μοντέλα το τιμόνι θα είναι αρκούντως βαρύτερο.Η απώλεια της ρεζέρβας για όχημα πόλης δεν με πολυενοχλεί.
Αν είναι και ελαφρύτερο όπως λένε οι κακές γλώσσες τότε θα έχουμε ένα άξιο ανταγωνιστή του Colt και του Yaris.
δηλαδή είναι σαν να μας λες ότι τώρα το colt είναι καλύτερο?
Εγω τα εχω δει και τα 2 και το colt είναι σαν κουβαδάκι.... Το yaris δείχνει αρκετά καλό
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Μάλλον για τα Ευρωπαϊκα μοντέλα το τιμόνι θα είναι αρκούντως βαρύτερο.
Η απώλεια της ρεζέρβας για όχημα πόλης δεν με πολυενοχλεί.
δηλαδή είναι σαν να μας λες ότι τώρα το colt είναι καλύτερο?
Εγω τα εχω δει και τα 2 και το colt είναι σαν κουβαδάκι.... Το yaris δείχνει αρκετά καλό
Είχα Colt και ξέρω!!! Στα 1.3 απλά το Jazz έβλεπε το πίσω μέρος του Colt.
Τώρα τα πράγματα είναι καλύτερα. Σε θέματα πρακτικότητας και ποιότητας κύλισης το Yaris ήταν εμπρός από το Jazz.Τώρα φαίνεται ότι α) έχουμε και ιπποδύναμη β) διατηρούμε και την ποιότητα κύλισης γ) έχουμε και χώρο αποσκευών για τα ψώνια του μήνα (πρακτικότητα). Άρα βλέπω να παίζει στα ίσια και το δυνατό Colt και το ποιοτικό και πρακτικό Yaris.
-
Μετά απο κάμποσο θα έβλεπουν οι υπόλοποι το πίσω μέρος του Jazz όμως λόγω κατανάλωσης.
Το Jazz αν το δείς απο τη σκοπιά που κατατασκευάστηκε δε το κρίνεις αρνητικά για τις μέτριες επιδόσεις ούτε για τον 8v που μπήκε μετά απο τόσα χρόνια σε μοντέλο της Honda.
Honda Jazz 2008