-
Αποφάσισα να σταματήσω το Starbucks, γιατί διαπίστωσα ότι είχε στοκάρει καφέ συσκευασμένο πριν...1,5 χρόνο.
Illy σε κόκκους δεν γουστάρω (το μόνο στα Σ/Μ), μέτριος -για τα γούστα μου- και ακριβός.
Επισκέφθηκα ένα Coffee Island. Παλιότερα είχα πάρει ένα σακουλάκι από τον 'ακριβό' (κάπου 7,5 τα 250 γρ.), δεν μού άρεσε.
Τώρα πήρα τον 'μεσαίο' (5,5 τα 250), πάλι δεν μού άρεσε.
Δεν είδα έλαια στους κόκκους, δεν ένιωσα άρωμα, σαν ξεθυμασμένος, χειρότερος από τον 'μπαγιάτικο' του Starbucks.Κάτι άλλο παίζει (εκτός από TAF, δεν βολεύει);
-
Έχω μια gaggia baby στην άκρη με pid, opv και μανόμετρο. Όποιος θέλει τη δίνω 50€ για ανταλλακτικά ή να την επαναλειτουργήσει.
-
τι έπαθε;
-
Τίποτα, απλώς την είχα για πειραματόζωο αλλά λόγω έλλειψης χρόνου και ύπαρξης άλλης θέλω να τη διώξω γιατί πιάνει χώρο.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Τίποτα, απλώς την είχα για πειραματόζωο αλλά λόγω έλλειψης χρόνου και ύπαρξης άλλης θέλω να τη διώξω γιατί πιάνει χώρο.Καλά όλα αυτά αλλά για την καφετιέρα δεν μας είπες κάτι.
-
Μπορεί να μαζευτεί και να στηθεί και να ξαναμπεί στην παραγωγική της φάση (δεν έχει κάποιο θέμα) ή να χρησιμοποιηθεί ως ανταλλακτικά. Στην ουσία τα λεφτά που ζητάω είναι για τα addons (pid, μανόμετρo, opv/σωληνάκια) που έχω βάλει αφού τα έχω πληρώσει και τα έχω συνδέσει.
-
Δυστυχώς, πέρα από Ταφ, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Τις προάλλες που ξέμεινα, πήρα από Starbucks τον single origin που έχει. Απαίσιος, πραγματικά.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
-
dmitspan έχεις ΠΜ
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Μπορεί να μαζευτεί και να στηθεί και να ξαναμπεί στην παραγωγική της φάση (δεν έχει κάποιο θέμα) ή να χρησιμοποιηθεί ως ανταλλακτικά. Στην ουσία τα λεφτά που ζητάω είναι για τα addons (pid, μανόμετρo, opv/σωληνάκια) που έχω βάλει αφού τα έχω πληρώσει και τα έχω συνδέσει.Για την αλλη λέει.
Sent from Corsair's brick
-
Έχω ήδη γράψει εντυπώσεις από παλιά, την έχω χρόνια. Ευχαριστημένος χρήστης
Μια αναζήτηση ECM στο παρόν θέμα θα λύσει απορίες. -
Πινω ωραιο καφεδακι με......ΚΡΕΜΑ αντι για αφρογαλο!!!! Ωραιο!!!Πρωτη φορα!!!
coffee island νομιζω
-
Tί κρεμα; Φαρίν λακτέ ή φρουτοκρεμα;
-
Α δεν γινεται δουλεια ετσι..Ολο βγαζω το καλαμακι το πασαλειβω με την κρεμα και το γλυφω..Και ο καφες αθικτος!!!
-
Δίαιτα λέμε
Sent from Corsair's brick
-
Φυτική κρέμα την λένε στα Coffee Island, μια φορά που πήγα να πάρω εσπρέσο, μου τα έκανε μπαλόνια η κοπελιά για την κρέμα της και το πόσο γαμάτη είναι...
Αν ήθελα οποιοδήποτε γαλακτερό κατασκεύασμα, δεν θα έπινα εσπρέσο είπα να της πω, αλλά δεν βαριέσαι... Την δουλειά της κάνει κι αυτή η έρμη....Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ξεφύτρωσαν απότομα και μαζικά αυτά τα coffee island. Τι λένε;
-
Για εμένα, πολύ λίγα πράγματα. Άνοστος καφές, σαν μπαγιάτικος (?). Ας δοκιμάσει κανένας άλλος, έχω περιέργεια για άλλες γνώμες.
-
Νομιζω ο ελληνικος του ειναι αρκετα καλος. Φρεντο η κατι αλλο δεν εχω δοκιμασει..
-
mocca espresso ζεστός μόνο αξίζει ως ρόφημα, κατά τα άλλα ψιλομέτρια πράγματα και πίνω αναγκαστικά κάθε Σάββατο ένα φρέντο από εκεί.
-
Βρε παιδιά ..... Αφού υπάρχει το Ταφ ... Τι συζητάτε για αλλους καφέδες ;
Εγω απο τη θεσσαλονικη παραγγέλνω μέσω Ίντερνετ και μου έρχεται στο γραφειο .... Όλοφρέσκος .
Για πάνω απο ενα χρονο έχω καταλήξει σε ενα συγκεκριμένο καφε (όνομα ΔΕΝ θα πω ) και ουτε μύλους ρυθμίζω ουτε τίποτα ....!
Περί καφέ και καφετιέρων (κυρίως Espresso!)