-
Το Ε9 στο taxinet...ξερει κανει ποτε ανοιγει...για ΑΦΜ που ληγει σε ********7...???
-
Απο οτι βλεπω αν εχεις αυτοκινητο ανω των 1.900cc και κατω των 5 ετών, εχει ερθει ο καιρος για καταθεση πινακιδων σωστα;
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Απο οτι βλεπω αν εχεις αυτοκινητο ανω των 1.900cc και κατω των 5 ετών, εχει ερθει ο καιρος για καταθεση πινακιδων σωστα;...Αν είναι να γλιτώσεις το τεκμήριο του οικονομικού 2013, ναι. Για του 2012 αργήσατε
Το Ε9 στο taxinet...ξερει κανει ποτε ανοιγει...για ΑΦΜ που ληγει σε ********7...???
Είναι ανοιχτά όλα τα νούμερα. Απλά δε δούλευαν οι εφαρμογές το Σ/Κ λόγω συντήρησης της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης των κεντρικών του taxisnet.
Υποχρέωση για Ε9 έχουμε όλοι ξανά, ή όσοι έχουν μεταβολές;
Όσοι έχουν μεταβολές.
Παρ'όλα αυτά, το σύστημα σου επιτρέπει να ελέγξεις την περιουσιακή σου κατάσταση, και να κάνεις διορθώσεις στα έτη 2009 και 2010 χωρίς πρόστιμο, αρκεί να μην έχει εκδοθεί εκκαθαριστικό σημείωμα Ε.Τ.ΑΚ. για το έτος, οπότε δε χάνεις τίποτα να ρίξεις μια ματιά στην εφαρμογή.
Ακούγονται αναφορές για παράταση μέχρι 31/01/2012, θα δούμε.
-
Το ΙΚΑ, λένε, δεν αποστέλλει πια τα ατομικά αποσπάσματα λογαριασμών στους ασφαλισμένους. Αντ' αυτού θα κάνουν εγγραφή στην ηλεκτρονική υπηρεσία του ΙΚΑ και θα τα εκτυπώνουν από εκεί, αφού πρώτα πάρουν κλειδάριθμο από το κατάστημα που ανήκουν.
Το ΙΚΑ ανακοίνωσε τη δυνατότητα απόδοσης κωδικού χρήστη (κλειδάριθμου) στους ασφαλισμένους του, ώστε να μπορούν οποτεδήποτε να ζητήσυν και να λάβουν γνώση των στοιχείων που αφορούν τον ασφαλιστικό βίο με την έκδοση μηχανογραφικού αποσπάσματος του Λογαριασμού τους, μέσω των Υποκ/των ή Παρ/των του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ή της διαδικτυακής πύλης του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ή της εθνικής διαδικτυακής πύλης ermis. Τα Αποσπάσματα Ατομικού Λογαριασμού Ασφάλισης (Α.Α.Λ.Α.) πλέον δεν θα αποστέλλονται στους ασφαλισμένους μέσω των εργοδοτών.
http://www.disabled.gr/lib/?p=41807 -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Είναι ανοιχτά όλα τα νούμερα. Απλά δε δούλευαν οι εφαρμογές το Σ/Κ λόγω συντήρησης της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης των κεντρικών του taxisnet.
StavrosG ουτε σημερα μου ανοιγει.... με Firefox το παλευω...ειναι συμβατος....νομιζω....
-
Με ΙΕ8 κ Chrome ανοίγει μια χαρά, αργεί λίγο στο φόρτωμα.
-
Και η πλακα ειναι που λενε οτι με ΙΕ8 δεν ειναι συμβατο.....!!!
-
Στην ηλεκτρονική υποβολή μπορώ να δηλώσω μεταβολές του 2010;Κάθε ιδιοκτησία, δηλ. διαμέρισμα,πάρκιν,αποθήκη δηλώνονται ως ξεχωριστές ιδιοκτησίες;Γιατί στο κτηματολόγιο έχουν δικό τους ΚΑΕΚ η κάθε μία.
-
Έχει 'παγώσει' από σήμερα το πρωί πραξικοπηματικά (προφορική εντολή, λέει, 'υπουργού', 'προϊσταμένου' ΔΟΥ ή κάποιου άλλου ανευθυνοϋπεύθυνου ) η επιστροφή ή ο ακόμη κι ο συμψηφισμός φόρων εισοδήματος στις εφορίες ή μόνο σε μένα έτυχε ;
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Έχει 'παγώσει' από σήμερα το πρωί πραξικοπηματικά (προφορική εντολή, λέει, 'υπουργού', 'προϊσταμένου' ΔΟΥ ή κάποιου άλλου ανευθυνοϋπεύθυνου ) η επιστροφή ή ο ακόμη κι ο συμψηφισμός φόρων εισοδήματος στις εφορίες ή μόνο σε μένα έτυχε ;Εδώ είσαι:
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Το ΙΚΑ, λένε, δεν αποστέλλει πια τα ατομικά αποσπάσματα λογαριασμών στους ασφαλισμένους. Αντ' αυτού θα κάνουν εγγραφή στην ηλεκτρονική υπηρεσία του ΙΚΑ και θα τα εκτυπώνουν από εκεί, αφού πρώτα πάρουν κλειδάριθμο από το κατάστημα που ανήκουν.
Το ΙΚΑ ανακοίνωσε τη δυνατότητα απόδοσης κωδικού χρήστη (κλειδάριθμου) στους ασφαλισμένους του, ώστε να μπορούν οποτεδήποτε να ζητήσυν και να λάβουν γνώση των στοιχείων που αφορούν τον ασφαλιστικό βίο με την έκδοση μηχανογραφικού αποσπάσματος του Λογαριασμού τους, μέσω των Υποκ/των ή Παρ/των του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ή της διαδικτυακής πύλης του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ή της εθνικής διαδικτυακής πύλης ermis. Τα Αποσπάσματα Ατομικού Λογαριασμού Ασφάλισης (Α.Α.Λ.Α.) πλέον δεν θα αποστέλλονται στους ασφαλισμένους μέσω των εργοδοτών.
http://www.disabled.gr/lib/?p=41807Εναλλακτικά ... χωρίς ουρές, αναμονές, εκνευρισμούς και άλλα νεοελληνικά:
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Έχει 'παγώσει' από σήμερα το πρωί πραξικοπηματικά (προφορική εντολή, λέει, 'υπουργού', 'προϊσταμένου' ΔΟΥ ή κάποιου άλλου ανευθυνοϋπεύθυνου ) η επιστροφή ή ο ακόμη κι ο συμψηφισμός φόρων εισοδήματος στις εφορίες ή μόνο σε μένα έτυχε ;
Εδώ είσαι:
Εγώ άκουσα πως το πάγωμα δεν αφορά τα φυσικά πρόσωπα. Πάντως, η μητέρα μου πήρε κανονικά σήμερα το πρωΐ την επιστροφή.
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Εδώ είσαι:
Εγώ άκουσα πως το πάγωμα δεν αφορά τα φυσικά πρόσωπα. Πάντως, η μητέρα μου πήρε κανονικά σήμερα το πρωΐ την επιστροφή.
Το άκουσα κι εγώ αυτό στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.
-
Και σε αντιπαραβολή, θαυμάστε τις περιουσίες που έχουν τα 'πουλάκια' μας ...
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Εδώ είσαι:
Το άκουσα κι εγώ αυτό στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.
Σημερα μου ηρθε η εκτακτη εισφορα εισοδηματος(800) και θελουν να τα παρουν μεχρι 31/12.Δλδ σε 10 ημερες
Αυριο παω με το εκκαθαριστικο των 1715 ευρω πιστωτικο να με πληρωσουν(ηρθε πριν 15 ημερες αλλα δεν ειχε την επιταγη,ελεγε θα ελεγχθει....).Εαν δεν με πληρωσουν ειμαι ετοιμος για μεγαλο σαματα.
Ενημερωνω αυριο. -
Νέα ρύθμιση “σκούπα” για τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο προωθεί το υπουργείο Οικονομικών με στόχο να τεθεί σε ισχύ με το ...καλημέρα του 2012.
Αφορά περί τις 900.000 οφειλέτες που πλέον θα έχουν την δυνατότητα να αποπληρώσουν τα χρέη τους έως και σε 60 δόσεις με ελάχιστη μηνιαία δόση τα 300 ευρώ.
Η ελάχιστη μηνιαία δόση ορίζεται σε 300 ευρώ. Η ρύθμιση αφορά σε όλα τα χρέη προς το Δημόσιο, από οποιανδήποτε πηγή κι αν προέρχονται.
* -
Καλησπέρα!
Αν ξέρετε να μου απαντήσετε σε μια ερώτηση,
σχετικά με τα τεκμήρια που θα ισχύσουν θα σας είμαι υπόχρεος
Είμαι άνεργος και έχω στο όνομά μου ένα σταρλετάκι μοντέλο ΄91.
Υπάρχει περίπτωση να μου έρθει κανένα 'μπουγιουρντί' γι'αυτό, εφόσον δε δηλώνω εισόδημα?
Να ξέρω αν είναι, να παραδώσω πινακίδεςedit:
μόλις είδα αυτό http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=35661&start=6600
δλδ αν δε δηλώσω αυτά τα 2000ευρώ της αντικειμενικής δαπάνης θα πληρώση φόρο? -
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Σημερα μου ηρθε η εκτακτη εισφορα εισοδηματος(800) και θελουν να τα παρουν μεχρι 31/12.Δλδ σε 10 ημερες
Αυριο παω με το εκκαθαριστικο των 1715 ευρω πιστωτικο να με πληρωσουν(ηρθε πριν 15 ημερες αλλα δεν ειχε την επιταγη,ελεγε θα ελεγχθει....).Εαν δεν με πληρωσουν ειμαι ετοιμος για μεγαλο σαματα.
Ενημερωνω αυριο.Oh my!! Καλή τύχη και υπομονή, και αναμένουμε τα νέα σου.
-
Ο χρήστης ddek έγραψε:
Καλησπέρα!
Αν ξέρετε να μου απαντήσετε σε μια ερώτηση,
σχετικά με τα τεκμήρια που θα ισχύσουν θα σας είμαι υπόχρεος
Είμαι άνεργος και έχω στο όνομά μου ένα σταρλετάκι μοντέλο ΄91.
Υπάρχει περίπτωση να μου έρθει κανένα 'μπουγιουρντί' γι'αυτό, εφόσον δε δηλώνω εισόδημα?
Να ξέρω αν είναι, να παραδώσω πινακίδεςedit:
μόλις είδα αυτό viewtopic.php?f=5&t=35661&start=6600
δλδ αν δε δηλώσω αυτά τα 2000ευρώ της αντικειμενικής δαπάνης θα πληρώση φόρο? -
Μικρές ερωτήσεις με μονολεκτικές απαντήσεις!
Στην εφαρμογή του Ε9 μου δείχνει μόνο το 2009 και όχι 2010.
Θυμήστε μου όταν λέμε Ε9 2009 εννοούμε για μεταβολές μέσα στο 2009?
Πρέπει να ολοκληρώσω δήλωση 2009 και μετά θα μου επιτρέψει δήλωση 2010???
Και τότε στη δήλωση 2009 που δεν έχω κάτι να δηλώσω απλά δηλώνω χωρίς να αλλάξω κάτι, έτσι??
TAXIS NET - φορολογία εισοδήματος