-
Μακάρι έχω παίξει 20 ευρώ στους Γκανέζους... ...με 6,40 απόδοση...
φτου να μην το ματιάσω...
-
Πέναλτι
-
Εγ-κάθετο δοκάρι.
-
Πως να ΜΗΝ καθαρίσεις ένα παιχνίδι
-
Η Γκανα παιζει πολυ καλα..
ντερεκ μποατεγκ bringin'the drama -
τέλος
-
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Παρολιγον να ετρωγαν 2ο οι Τσεχοι.... -
Πάντως φίλο τον απέτρεψα από το να παίξει την Τσεχία. Μου χρωστάει.
-
εγώ πάλι το έβγαλα το μεροκάματο και με το παραπάνω...να 'ναι καλά ο πατέρας μου με τις εμπνεύσεις του!
130 ευρώ στο ταμείο.
-
Ποιος παρηγορεί τις Τσέχες τώρα..
Κανείς εθελοντής;Αν κερδίσει και η ΗΠΑμερική θα έχουν όλοι από 3 βαθμούς στο γκρουπ.
-
Μόνο αν αυτοκτονήσει με τις ΗΠΑ η Γκάνα μένει εκτός ή με καμία περίεργη τριπλή ισοβαθμία στους έξι βαθμούς.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Μόνο αν αυτοκτονήσει με τις ΗΠΑ η Γκάνα μένει εκτός ή με καμία περίεργη τριπλή ισοβαθμία στους έξι βαθμούς.Τί γίνεται σε τέτοια περίπτωση; Αν υποθέσουμε ότι έχουν οι δύο δεύτερες και ίδια διαφορά τερμάτων και ισοπαλία στο μεταξύ τους; (Τέτοιο δε γυρίζει ούτε ο Σπίλμπεργκ αλλά λέμε τώρα...)
-
μαυρα χαλια η τσεχια...
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
τι ποσοστο εδινε ο ασσος της τσεχιας?Διάβασε και λίγο ρεεεεεεε. το έγραψε ο Σάββας.
Μακάρι έχω παίξει 20 ευρώ στους Γκανέζους... ...με 6,40 απόδοση...
φτου να μην το ματιάσω...
Από τα καλύτερα παιχνίδια που έχουμε δει μέχρι τώρα.
'Άδικο' το αποτέλεσμα για την Γκάνα. 'Επρεπε να βάλει κι άλλα.
Με τις η.π.α. αν παίξουν όπως σήμερα θα είναι 'πολλά με λίγα'.
(Γαβρίλη προλαβαίνετε να βομβαρδίσετε τη Γκάνα μέχρι τις 22 του μήνα ) .Λογικά οι Ιταλοί θα καθαρίσουν σήμερα τους αμερικάνους οπότε στη τελευταία αγωνιστική θα γίνει σφαγή.
-
Ο χρήστης DimitrisDS έγραψε:
Τί γίνεται σε τέτοια περίπτωση; Αν υποθέσουμε ότι έχουν οι δύο δεύτερες και ίδια διαφορά τερμάτων και ισοπαλία στο μεταξύ τους; (Τέτοιο δε γυρίζει ούτε ο Σπίλμπεργκ αλλά λέμε τώρα...)
με ισοπαλία δεν γίνεται.
Η μοναδική περίπτωση γίνεται με νίκη Τσεχίας επί της Ιταλίας και αφού έχει νικήσει η Γκάνα τις ΗΠΑ έχουν όλοι από έξι και από μία νίκη στα μεταξύ τους παιχνίδια. (άρα ίδιους βαθμούς και στα μεταξύ τους παιχνίδια)
Οπότε α) διαφορά τερμάτων β) καλύτερη επίθεση γ) διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους παιχνίδια δ) καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους παιχνίδια (βγαίνουν έξω δηλαδή τα ματς των τριών με τις ΗΠΑ)
μετά... εγκάθετη κλήρωση
Με δεδομένο ότι η δεύτερη του ομίλου παίζει με Βραζιλία, χλώμιασε η Τσεχία, αφού αν νικήσει σήμερα η Ιταλία στον τελευταίο αγώνα δεν θα περνάει κουνούπι
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Με δεδομένο ότι η δεύτερη του ομίλου παίζει με Βραζιλία, χλώμιασε η Τσεχία, αφού αν νικήσει σήμερα η Ιταλία στον τελευταίο αγώνα δεν θα περνάει κουνούπι
Αυτό είναι καλό μια και θα αποφευχθούν μαγειρέματα ανάμεσα σε Τσέχους και Ιταλούς.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Αυτό είναι καλό μια και θα αποφευχθούν μαγειρέματα ανάμεσα σε Τσέχους και Ιταλούς.
το πιασες το υπονοούμενο
-
Xaμός θα γίνει σε αυτόν τον όμιλο. Μέχρι τώρα 3 ομάδες με τους ίδιους βαθμούς και την ίδια διαφορά τερμάτων.
Δε θα έχει προβλημα η Ιταλία αλλά καλό είναι να ρίξει καμια 3άρα στους Αμερικανούς για να έχει ήσυχο το κεφάλι της.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Δε θα έχει προβλημα η Ιταλία αλλά καλό είναι να ρίξει καμια 3άρα στους Αμερικανούς για να έχει ήσυχο το κεφάλι της.
Μέχρι στιγμής δε δείχνει να το μπορεί.
Παγκοσμιο κυπελο 2006-Γερμανια