-
Ακόμα χειρότερα από Alfa δηλαδή.
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Που μίλησα για απρόκλητη βία, αλητεία και γενικότερα τέτοια συμπεριφορά εκτός γηπέδου;
Το 'απροκλητα' κολλαγε στο 'καλά έκανε ο Ματεράτσι και τον έβρισε', το εκτος γηπεδου το λεω εγω - αν δεχεσαι τετοια συμπεριφορα στο ποδοσφαιρο γιατι δεν τη δεχεσαι και εκτος γηπεδου? Γιατι ο Zidane καλα εκανε που παρεβη τους νομους της μπαλας και τιμωρηθηκε, ενω εγω αν με σου σπασω το σπιτι εστω κι αν με προκαλεσες ειμαι ψυχοπαθης?
Και μέσα στο γήπεδο δε θέλω τέτοιες συμπεριφορές αλλά αν έρθουν δε θα βγω να κάνω τη 'θεούσα', ότι αυτά δε γίνοται κ.λ.π.. Αν έχεις παίξει λίγο στους δρόμους μικρός (ή έστω σε 5Χ5 τώρα) θα δεις ότι αυτά γίνονται ακόμα και σε φιλικά παιχνίδια.
Αφου ο ιδιος δε θελεις τετοιες συμπεριφορες, γιατι αντι να τις κατακρινεις τις χαρακτηριζεις και 'μαγκια'? Με τη λογικη να δικαιολογουμε κατι και να το αφηνουμε ασχολιαστο γιατι 'ετσι γινεται', θα ημασταν στο μεσαιωνα κι ακομα παραπισω...
Ακόμα και σήμερα το κτύπημα μονοπολεί την ειδησεογραφία σε όλο τον κόσμο, περισσότερο κι από την κατάκτηση του τροπαίου από την Ιταλία. Από αυτό και μόνο μπορείς να δεις πόσο ΤΕΡΑΣΤΙΑ ποδοσφαιρική προσωπικότητα είναι ο Γάλλος.
Δηλαδη αν πηγαινα εγω στο Βερολινο και στο τελος επειδη μου κ@υλωσε ανατιναζα τον εαυτο μου και καμια 100στη αλλους (που θα μονοπωλουσε οχι μονο τον τελικο αλλα και την κουτουλια του Zidane καθεαυτη) θα ημουν μεγαλη προσωπικοτητα...
Ποδόσφαιρο ή γενικά ομαδικό άθλημα που έρχεσαι σε απαφή με τον αντίπαλο έχεις παίξει ποτέ (έστω και σε επίπεδο πλάκας) ;
Αν ναι, τότε θα έχει τύχει σε περιτώσεις που ακόμα και παιδιά όταν παίζαμε υπήρχαν διαπληκτισμοί, βρισίδια ακόμα και από τους απέξω. Την ας την πούμε 'κερκίδα'.
Το πως αντιδρούσε ο καθένας ήταν ανάλογα τον χαρακτήρα του μα και ανάλογα τα κέφια του εκείνη την ημέρα.Αν λοιπόν έστω και λίγο έχεις παίξει, αν θέλεις, θα καταλάβεις τι εννοώ.
Αν δεν έχεις παίξει ποτέ τότε δε μπορείς, όσο κι αν θέλεις, να καταλάβεις. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ακόμα χειρότερα από Alfa δηλαδή.Παρακαλούνται οι λάτρεις ιαπωνικών κλιματιστικών/ψυγειοκαταψυκτών να μην σχολιάζουν τις Φεράρι των μοτοσυκλετών. Ευχαριστούμε
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ακόμα χειρότερα από Alfa δηλαδή.
Παρακαλούνται οι λάτρεις ιαπωνικών κλιματιστικών/ψυγειοκαταψυκτών να μην σχολιάζουν** τις Φεράρι των μοτοσυκλετών**. Ευχαριστούμε
Α!!!! Τόσο χάλια δηλαδή.
Συγνώμη δε το ήξερα. -
Krusenstern
φαγ'ωθηκα ολη μερα σημερα να καταλαβω τι λες στην υπογραφή σου.Ναι οντως τι έχετε παθει με τα usebars?
θελετε να σας δώσω κανένα αλανιάρικο κουνελάκι να χαρει το ματάκι σας??
-
Χθες η ΝΕΤ είχε μια ωραία εκπομπή -αφιέρωμα στο Μουντιάλ. Καμια σχέση με τις μεταμεσονύχτιες αηδίες που είχε κατά τη διάρκεια.
Μοναδική 'παραφωνία' ο Πουρουπουπου.
Ο Σωτηρακόπουλος ξέρει 'πολύ' μπάλα ΙΜΗΟ -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Ο Σωτηρακόπουλος ξέρει 'πολύ' μπάλα ΙΜΗΟΕχει μνημονικο-εγκυκλοπαίδεια, αλλά από μπαλα ξερει οσο ξερω κι εγω κι ειναι κομπλεξικος περισσοτερο κι απο μενα......
- τον Πορουπουπου + τον Βερνικο δε θα ελεγα οτι η εκπομπη βλεποταν...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
+1
Επρεπε να τελειωσει το μουντιαλ για να συμφωνησουμε σε κατι
Αμαν μ' αυτον τον Βερνικο. Σε ολους τους σημαντικους αγωνες 'σχολιαστης' αυτος. Πριν λιγες μερες στο δελτιο της ΝΕΤ. Τωρα στην εκπομπη. Ας βαλουν Τσωχο-Κατσαρο. Απο αυτον τον δεινοσαυρο καλυτεροι ειναι...
-
Ti να πω ρε παιδιά...εμένα σε σχέση με τους άλλους τους γελοίους που είχα δει στην αρχή, μου φάνηκε η μέρα με τη νύχτα .
Ο Βερνίκος δεν πολυμιλούσε σε σχεση με τους άλλους.
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
+1
Επρεπε να τελειωσει το μουντιαλ για να συμφωνησουμε σε κατι
Αμαν μ' αυτον τον Βερνικο. Σε ολους τους σημαντικους αγωνες 'σχολιαστης' αυτος. Πριν λιγες μερες στο δελτιο της ΝΕΤ. Τωρα στην εκπομπη. Ας βαλουν Τσωχο-Κατσαρο. Απο αυτον τον δεινοσαυρο καλυτεροι ειναι...
Ελα μωρε κι εσυ κι ο TRAV καλα παιδια ειστε Απλά ειστε βαζελοι και γερμανοφιλοι
Τί να κανουμε; Ουδεις τέλειοςΗ πλάκα με τον Βερνικο ειναι οτι νομιζει οτι ειναι καποιος Μερικες φορες ακουω το 'ΓΚΟΛ, ο Θεος Δελλλλλλας' και με πιανουν κατι γελια
Ο Σωτηρακοπουλος παιζει να ειναι ο πιο υπερτιμημενος και κομπλεξικος-εγκαθετος ΑΡΔ αυτην την εποχη
-
Ο τσώχος αν και βγάζει λίγο ένα στυλ 'οργισμένο νιάτο' είναι σίγουρα καλύτερος απο αυτούς που μας είχε συνηθίσει η ερτ τόσα χρόνια
-
Ο 'Κοκιου' ειναι του Τσωχου ?
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ελα μωρε κι εσυ κι ο TRAV καλα παιδια ειστε Απλά ειστε βαζελοι και γερμανοφιλοι
Τί να κανουμε; Ουδεις τέλειοςΣ' εβρισα ποτε εγω;;;
Γρια ειμαι λεμεεε...Αλλος βλεπω ειναι τελικα ο εγκαθετος εδω μεσα...
-
Υπάρχουν κάτι φήμες οτι η Ferrari μπορεί να τρέξει με Μπλέ Azzuro χρώματα στο Γαλλικό Grand Prix αυτό το ΣΚ αντί για το κλασσικό Scarlet Red κόκκινο
λόγω της κατάκτησης του Παγκοσμίου κυπέλου -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ο Σωτηρακόπουλος ξέρει 'πολύ' μπάλα ΙΜΗΟΕχει μνημονικο-εγκυκλοπαίδεια, αλλά από μπαλα ξερει οσο ξερω κι εγω κι ειναι κομπλεξικος περισσοτερο κι απο μενα......
Δεν μπορω να πω οτι δεν ξερει μπαλα, αλλα τα κομπλεξ του και τα κολληματα του ειναι το κατι αλλο.
Για παραδειγμα χθες απεδωσε την (για πολλοστη φορα) αποτυχια της Αγγλιας σε καποια ομαδικη ψυχολογια και προεβλεψε οτι η Αγγλια δε θα εχει παικτες σε λιγα χρονια να βαλει.
Γεεγονος που θα ηταν σωστο αν ο Λαμπαρντ και ο Μπεκαμ επαιζαν μπαλαρα, αλλα ειχαν συμπαικτες τον Λενον και τον Ντεφοε που τα παιδια δεν...
Αυτη τη στιγμη η Αγγλια ομως ΕΧΕΙ παικτες πρωταγωνιστες να βαλει και ΑΥΤΟΙ υστερουν (λογω πειθαρχειας τι αλλο θα ακουσοουμε). Αρα Μεσιε Σωτηρακο, καπου τα μετρησες λαθος... -
Αν συνδέσουμε το γεγονός ότι η πιο ισχυρή ομάδα φέτος στο Μουντιάλ ήταν η Ιταλία μια και το σήκωσε, με το ότι το σήκωσε με παίχτες που έπαιζαν όλοι στο πρωτάθλημά της, λογικό δεν είναι να λέει ότι η Αγγλία σε λίγα χρόνια θα παλεύει στους προκριματικούς, τη στιγμή που οι κορυφαίες της ομάδες είναι γεμάτες ξένους και ψάχνεις να βρεις Αγγλο με το κυάλι;;
-
Δεν ειναι ακριβως ετσι γιατι ακομα κι ετσι στα χαρτια η Αγγλια εχει αξιομαχη 11αδα με παικτες πρωταγωνιστες στις ομαδες τους και στην Ευρωπη. Ο Τζεραρντ ειναι ο MVP του περσινου CL, ο Λαμπαρντ της φετινης Τσελσι, ο Μπεκαμ (θεωρητικα) ειναι σουπερ-σταρ, οι Τερι-Κοουλ (και οι 2)-Καμπελ απο τους κορυφαιους στο CL και μαζι με Ρουνι-Φερντιναρντ βασικοτατοι στις πρωταγωνιστριες της Πρεμιερσιπ. Το προβλημα ειναι οτι οι καλοι δεν παιζουν και οχι οι (ανεπαρκεις) αλλαγες τους. ΑΝ το προβλημα ηταν οτι δεν υπαρχει καλο ροστερ να πω 'Μαλιστα!' Φταινε οι ξενοι κλπ κλπ.
-
Για ποια ενδεκάδα μιλάμε;Οι μισοι παικτες της Αγγλίας δεν θα μπορουσαν να ξεχωρίσουν στο ελληνικο πρωτάθλημα
Τι εχει κανει ο Ρουνι και βαφτίστηκε παιχταρας;Τι εχει δειξει τωρα τελευταια ο Φερντιναντ;Ο Μπέκαμ ειναι παικτης αλα harlem globtrotters.Ο Λαμπαρντ καλος ειναι αλλα αν καποιος νομιζει οτι μπορει να τραβηξει μια ομαδα μονος του,θελει ψυχίατρο.Ο Τζεραντ σουταρει αλλα δεν ντριπλάρει.
Ολοι αυτοι ειναι ομαδικοι παιχτες που εξαρτώνται αμεσα απο τον συμπαίκτη τους.Αμα αυτος ειναι σε κακη μερα..και παντα καποιος θα ειναι σε μια ενδεκάδα
Οι Αγγλοι ειναι αριστοι στο marketing, στο ποδοσφαιρο τα χαλανε λιγο οταν το καταλαβουν και αυτοι τοτε θα εργαστουν για να φτιαξουν ομαδα.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Για ποια ενδεκάδα μιλάμε;Οι μισοι παικτες της Αγγλίας δεν θα μπορουσαν να ξεχωρίσουν στο ελληνικο πρωτάθλημαΣυμφωνώ. Οι Αγγλοι παίχτες που έχουν ξεχωρίσει σε πρωτάθλημα εκτός της χώρας τους είναι ελαχιστότατοι και βέβαια όχι τα τελευταία χρόνια.
-
O Ρούνεϋ έχει το στυλ (και τον χαρακτήρα) του Γκασκόιν, καλός επιθετικός. Μάλλον τον έκαψαν νωρίς αφού τον γέμισαν λεφτά και δόξα μόλις βγήκε από το αυγό.
Ο Μπέκαμ μπορεί να είναι πριμαντόνα και άνθρωπος του σταρ-σύστεμ, εντούτοις έχει το καλύτερο πόδι στον κόσμο όσον αφορά τις σέντρες εν κινήσει ή με στημένη μπάλα, πράγμα που μπορεί να δώσει τη νίκη σε μια κακή μέρα για την ομάδα.
Λάμπαρντ-Τζέραρντ = εργαλεία τύπου Ρόι Κιν. Δεν θα ξεχωρίσουν, όμως θα δουλέψουν σε ολόκληρο το γήπεδο.Η Αγγλία θα μπορούσε με το φετινό της υλικό να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο, όμως έμπλεξε με τον Έρικσον που την κράτησε πίσω και διέλυσε τα δυνατά της χαρτιά από τη μέση και πάνω προσπαθώντας να μη δεχθεί γκολ.
-
Με εξαιρεση την Αργεντινη και την Γερμανια,κανεις δεν επαιξε καλο επιθετικο ποδοσφαιρο.Και απο τα πιο ενδιαφεροντα-συναρπαστικά ματς ηταν αυτα της Αυστραλιας.
Η αμυνα κερδιζει τα παιχνιδια δυστυχως,και ο Ερικσον το ξερει αυτο,οπως και οτι οι παιχτες του δεν ειναι αυτοι που γερνουν την ζυγαρια αλλα εργαλεια...
Παγκοσμιο κυπελο 2006-Γερμανια