-
Η Αργεντινη δεν εχει μονο τον Μεσι παιδια....
Εχει πολλους αστερες(Τεβεζ,Μεσι,Αϊμαρ,Ρικελμε,ο 20χρονος Αγκουερο-αν τον καλεσει τελικα) κ το μονο ζητουμενο ειναι να εμφανιστουν διψασμενοι για το κυπελο....
Προσωπικο μου πουλεν ειναι ο Καρλιτος Τεβεζ που συντομα θα παιζει μαλλον στην Τσελσι.....
VAMOS.
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Πάντως το παγκόσμιο κύπελο του 2002 ήταν πολύ ενδιαφέρον!μονο ενδιαφερον;
καλα... μου θυμισες κορυφαιες στιγμες της ζωης μου ( και καλα )
να γραφω εξετασεις και να καθομαι ολη μερα να βλεπω μπαλα
εβλεπα ο,τι αγωνα μπορεις να φανταστεις
κοιμομουν και ξυπναγα με την τηλεοραση ανοιχτη.. μιλαμε για αρρωστημενη κατασταση
επισης εριξα γελιο με τους Ιταλους που μας τα κανανε τουμπανα με το διαιτητη που τους εκλεψε την προκριση.. ειχαμε πιασει Σεπτεμβρη και ακομα μ'αυτο ασχολιοντουσανωραια ητανε τελικα, ωραια περναγα
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Η Αργεντινη δεν εχει μονο τον Μεσι παιδια....Εχει πολλους αστερες(Τεβεζ,Μεσι,Αϊμαρ,Ρικελμε,ο 20χρονος Αγκουερο-αν τον καλεσει τελικα) κ το μονο ζητουμενο ειναι να εμφανιστουν διψασμενοι για το κυπελο....
Το μόνο ζητούμενο είναι να περάσουν κάπως τη Βραζιλία. Που χλωμό.
-
Ειδωμεν....
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Πάντως το παγκόσμιο κύπελο του 2002 ήταν πολύ ενδιαφέρον!
επισης εριξα γελιο με τους Ιταλους που μας τα κανανε τουμπανα με το διαιτητη που τους εκλεψε την προκριση.. ειχαμε πιασει Σεπτεμβρη και ακομα μ'αυτο ασχολιοντουσαν
Μα αφού κάνει πάσα προς τα πίσω για τον Βιέρι ο οποίος βάζει γκολ και δίνει off-side
Μα πάσα προς τα πίσω και να δίνεις off-side που ξαν' ακούστηκε? -
Tελικα ο Βασαρας δεν θα δωσει παρον στο μουντιαλ,μιας κ οι βοηθοι του(εποπτες) απετυχαν στα τεστ της fifa.....
-
Πάντα το παγκόσμιο έχει κάτι να θυμάσαι.
δε μπορώ να ξεχάσω..
Platini
Socrates
Rossi
Maradona
Ardilles κ.α πολλοίΟποιον και να υποστηρίζεις είναι η γιορτή που μετράει
Δε θα ξεχάσω όταν είμασταν φοιτητές που δεν κάναμε πραγματικά τίποτα άλλο
για το θέμα ... πάλι φαβορί Brazil.
Μη ξεχνάμε έναν θρύλο - θα κάνουμε πολλά χρόνια να ξαναχαζέψουμε - που τα κρεμάει. Zidane για τελευταίες εμφανίσεις -
Αν και είμαι Ιταλία από το 1982...πιστεύω ότι η Βραζιλία με το ποιοτικότατο ρόστερ της θα το πάρει χαλαρά.
-
Ο χρήστης ferr@r1 έγραψε:
Πάντα το παγκόσμιο έχει κάτι να θυμάσαι.
δε μπορώ να ξεχάσω..
Platini
Socrates
Rossi
Maradona
Ardilles κ.α πολλοίΟποιον και να υποστηρίζεις είναι η γιορτή που μετράει
Δε θα ξεχάσω όταν είμασταν φοιτητές που δεν κάναμε πραγματικά τίποτα άλλο
για το θέμα ... πάλι φαβορί Brazil.
Μη ξεχνάμε έναν θρύλο - θα κάνουμε πολλά χρόνια να ξαναχαζέψουμε - που τα κρεμάει. Zidane για τελευταίες εμφανίσεις -
TRAVELLER
όχι άλλους ξυλοκόπους...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
TRAVELLERόχι άλλους ξυλοκόπους...
Το ξέρω μωρέ. Αστα να πάνε Είναι ζήτημα δυο τρεις από την 11άδα του Μουντιάλ να μπορούν 'να σκάσουν ντρίπλα'
Μιλάμε για απερίγραπτο χάλι, ειδικά στα σεντερ-μπακ και στην επίθεσηΦαντάσου ότι τα νέα 'αστερια' είναι ο Ποντολσκι και ο Σβάινσταϊγκερ.Και ο καλύτερος παίχτης ο Μπάλακ. Ε ρε κατάντια:wall:
Αλλά ο Ματέους και ο Κλίνσμαν δεν ήταν ξυλοκόποι.
-
TRAVELLER
είναι άραγε τυχαίο που οι μεγαλύτεροι μπαλαδόροι της Γερμανίας τα τελευταία 30 χρόνια, δηλαδή ο Ματέους και ο Μπεκενμπάουερ είναι μαυρομάλληδες; -
Τα τελευταια 30 χρόνια ,κάτσε να θυμηθώ :
del o Zέλερ
Το 74 το ψιλοθυμάμαι, αμυδρά θα έλεγα. Μου έχει μείνει ο Οβερατ αλλά κάτι σαν σκιά, δε θυμάμαι καλά. Ειχε και τον Ουλι Χενες και τον Χολτσεμπάιν, αυτούς τους είδα εκ των υστέρων
Το 78 είχαμε ψιλοχάλια. Ενας Φλόε δεν φέρνει την άνοιξη
Το 82 είχαμε καλή ομάδα. Κάλτς νομίζω ήταν αξεπέραστο δεξί μπακ. Το ίδιο και ο Φέρστερ με τον Στίλικε. Είχα κερδίσει άπειρα στοιχήματα στοη ημιτελικό με τη Γαλλία
Το 86 χάλια μάυρα
Το 90, για μένα, ήταν η καλύτερη ομάδα που θυμάμαι καλά.
Από κει και μετά η κάτω βόλτα με 'διάλειμμα' το ευρωπαϊκό το 96.
Μπορώ να πω ότι γενικά αυτοί οι δύο που ποστάρεις, ήταν οι καλύτεροι , μαζί με τον Χανσι Μιλλερ το Ρουμενίγκε και τον Σούστερ αλλά τι σχέση έχει ότι ήταν μελαχρινοί;
-
Μπαλαδόροι είπαμε, όχι σκόρερ ή αμυντικοί. Οι ίδιοι οι Γερμανοί θεωρούν τον Μπεκενμπάουερ κορυφαίο όλων, από αυτούς που είδα εγώ στα γήπεδα ο πλέον ολοκληρωμένος ήταν ο Ματέους, αφού έπαιζε από άμυνα ως την επίθεση με φοβερή αποτελεσματικότητα. Δεν θα το κάνουμε και θέμα βέβαια, για πλάκα το έγραψα.
Α, ο πιο φονικός γκολτζής ήταν ο επίσης μαυρομάλλης Γκερντ Μύλλερ.
-
A ok, δεν κατάλαβα.
Οντως ο Ματέους ήταν πολύ μεγάλος παίχτης.
Τώρα...Σνάιντερ και Φρινγκς...
Υ.Γ Κι έτσι για να μπαίνουμε στο 'κλίμα'...
Οποιος μπορεί και θέλει ας δει 'Το θαύμα της Βέρνης'. Είναι πολύ ωραία ταινία. Αφηγείται την ιστορία ενός μικρού παιδιού παράλληλα με την πορεία της ομάδας του 1954.
Άξίζει πραγματικά να τη δει κάποιος. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
TRAVELLER
είναι άραγε τυχαίο που οι μεγαλύτεροι μπαλαδόροι της Γερμανίας τα τελευταία 30 χρόνια, δηλαδή ο Ματέους και ο Μπεκενμπάουερ είναι μαυρομάλληδες;Καλά τώρα μην τρελαθούμε κιόλας.
Μύλερ, Σούστερ, Μπραϊτνερ, Λιτμπαρσκι, Χεσλερ, Μπρέμε, κλπ ήταν 'ξυλοκόποι'
Λίγος περισσότερος σεβασμός στην ομάδα που επί τουλάχιστον 20 χρόνια σχεδόν έπαιζε στον τελικό οποιουδήποτε τουρνουά γινόταν
-
σβαϊσταϊγκερ μαμαει
τον π*υστη πιο γερμανικο ονομα δεν επαιζε να'χει;;
φανταζομαι βαυαρο κομεντατορε να χωνει full.. γιααααα γιααααα σβαισταααααιγκερ
σνεεεεεεεελ ραααααααους κλπ -
Ο χρήστης skye έγραψε:
σβαϊσταϊγκερ μαμαει
σνεεεεεεεελ ραααααααους κλπΕίναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και οι Γερμανοί τον φωνάζουν γουρούνι, από το πρώτο συνθετικό του ονόματός του (Σβάιν)
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
σβαϊσταϊγκερ μαμαει
σνεεεεεεεελ ραααααααους κλπΕίναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και οι Γερμανοί τον φωνάζουν γουρούνι, από το πρώτο συνθετικό του ονόματός του (Σβάιν)
Γουρουνοτίγρης!
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Οποιος μπορεί και θέλει ας δει 'Το θαύμα της Βέρνης'. Είναι πολύ ωραία ταινία. Αφηγείται την ιστορία ενός μικρού παιδιού παράλληλα με την πορεία της ομάδας του 1954.
Άξίζει πραγματικά να τη δει κάποιος.Απο το συγκεκριμένο 'θαύμα' βέβαια αδικήθηκε από την ιστορία η ΤΕΡΑΣΤΙΑ Ουγγαρία της εποχής γι'αυτό άλλωστε ήταν και θαύμα
Παγκοσμιο κυπελο 2006-Γερμανια