-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
dont cry for me argentiiinaaaaκαι κλαμα η κυρια...
μονο ο τεβες εκανε πραγματικα καλη προσπαθεια...και λιγο ο αγιαλα...
το ψιλοπεριμενα απο την αργεντινη...μονο μπλα μπλα μπλα...
απο την αλλη οι γερμανοι...συνηθισμενα τα βουνα στα χιονια...
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
dont cry for me argentiiinaaaaΠάντως αστεία, αστεία ο Λέμαν , έχει την τύχη να αποκρούει πέναλτι μόνο αργεντίνων , Βιγιαρεαλ-Αρσεναλ, τώρα .....
-
ωχ πάει και η βάμος...
ποιός έχει σειρά;
-
συμφωνω μονο ο ΤΕΒΕΣ επαιξε μπαλαρα...αλλα τι να το κανεις και αυτος για ενσημα στο ΤΕΒΕ θα παει
-
Κρατα Ισαακ! Οι πικραμενοι ειμαστε πολλοι!
Παντως καλα να παθουν απο μια αποψη γιατι ενω οταν το ματς ηταν ισοπαλο επαιζε σαν Αργεντινη στο μισο γηπεδο τους Μαυρο-πολωνους απογονους του Αδολφου, 50' με 80' προδωσε την ποδοσφαιρικη της ταυτοτητα και πηγε για το σκορ. -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Καμια σακούλιτσα περίσσεψε ή τις πήρε όλες ο Μάξι και Σορίν;;
Τις πήρε αυτός που μάρκαρε τον Τέβες. Είχε όνομα;
Ο ...ανώνυμος πάει ημιτελικό ενώ οι μπαλαδόροι στα...πάμπας
Τόσα μουντιάλ έχεις δει, να δω πότε θα μπεις στον ίσο δρόμοΔΕΝ ξαναβλέπω μπαλα στη ζωή μου
Aν υποψιαστώ ότι ο Σνάιντερ και ο Φρίντριχ θα σου κόψουν τη μπάλα...
Να ξαναδείς , στο άλλο Μουντιάλ, μέχρι τότε θα έχουν βρει το διάδοχο του Μαραντόνα
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Καμια σακούλιτσα περίσσεψε ή τις πήρε όλες ο Μάξι και Σορίν;;
Τις πήρε αυτός που μάρκαρε τον Τέβες. Είχε όνομα;
Τόσα μουντιάλ έχεις δει, να δω πότε θα μπεις στον ίσο δρόμοΠάνω από 10.
-
Aν υποψιαστώ ότι ο Σνάιντερ και ο Φρίντριχ θα σου κόψουν τη μπάλα...Ξερουν να κανουν και κατι αλλο;
-
Μετα το σημερινο, καταλαβα οτι δεν υπάρχει θεος...
Ετσι αρχιζω αναζητησεις σε άλλες φιλοσοφιες, οπως δηλωνει και το νεο μου avatar
(Ενα τελευταιο μπινελικι:
Που να τους ξεραθει και να τους πεσει των αμπαλων των Γερμανων )ΥΓ. Γηραιε, συμφωνω 100%. ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ να κρατας τον Μεσι στον παγκο και να βγαζεις τον οργανωτη σου για να βαλεις τον.... Μπασινα Ας μην το σκεφτομαι καλύτερα
-
Μην ανησυχείς Asimov εγώ είμαι μαζί σου..
και τί έγινε που χάσαμε;;Είναι καλύτεροι οι Γερμαναράδες;;;
Την έπαιξε πολύ άσχημα την έδρα ο άτιμος...
Τέλος πάντων,τί να λέμε τώρα...δε σταματάμε να φωνάζουμε για την Argentina...
-
Πάλι κατώτεροι των περιστάσεων οι Αργεντίνοι. Αφού ουτε με αυτη την ομάδα ανέβηκαν στα ψηλότερα σκαλοπάτια, πολύ φοβάμαι ότι πολύ δύσκολα πλέον θα ξεπεράσουν τα ψυχολογικά τους και δεν το λέω για πλάκα. Με κάτι τέτοια ατσαλώνεται η loser νοοτροπία και δε βλέπω πώς μπορεί να αλάξει.
Άμπαλοι, κούτσουρα, άσχετοι κλπ, πολλοί οι αρνητικοί χαρακτηρισμοί για τους Γερμανούς αλλά και πάντα ψυχωμένοι, παλεύουν μέχρι τέλους όπως μόνο πολύ λίγες ομάδες κάνουν. Παρόλο που δεν βγάζουν πια μεγάλους παίκτες, παρόλο που οι ομάδες τους (η Μπάγερν δλδ) δεν παίρνουν τρόπαια, παρόλη λοιπόν την κρίση που αντιμώπισαν για δέκα περιπου χρόνια, πάντα είχαν τρόπο να ανεβαίνουν ψηλά.
Μπράβο τους λοιπόν, μια και εγώ δεν βλέπω να έχασε το ποδόσφαιρο σήμερα επειδή έφυγαν οι Νο 2 losers μετά τους Ισπανούς απ' τη μέση. Ας έπαιζαν καλύτερη μπάλα, ας μην έκαναν λάθη απ' τον πάγκο και ας περνούσαν, ούτως ή άλλως και να περνούσαν πάλι δε θα βλέπαμε μπάλα μια και ο φοβισμένος στα δύσκολα τα χάνει....
edit : Δεν μπορει να αποδοθούν τα αίτια της ήττας πουθενά αλλού παρά μόνο στην Αργεντινή. Τα σφυριγματα δεν καθορισαν το ματς και όσο νάναι ηταν αναμενομενο ότι οι Γερμανοί θα πάρουν κάτι παραπάνω ως γηπεδουχοι και διοργανωτές.
-
Τόσα μουντιάλ έχεις δει, να δω πότε θα μπεις στον ίσο δρόμοΣτον ίσιο δρόμο είμαι εσύ υποστηρίζεις άσχετους άμπαλους
-
Ο χρήστης dali έγραψε:
Πάλι κατώτεροι των περιστάσεων οι Αργεντίνοι. Αφού ουτε με αυτη την ομάδα ανέβηκαν στα ψηλότερα σκαλοπάτια, πολύ φοβάμαι ότι πολύ δύσκολα πλέον θα ξεπεράσουν τα ψυχολογικά τους και δεν το λέω για πλάκα. Με κάτι τέτοια ατσαλώνεται η loser νοοτροπία και δε βλέπω πώς μπορεί να αλάξει.Άμπαλοι, κούτσουρα, άσχετοι κλπ, πολλοί οι αρνητικοί χαρακτηρισμοί για τους Γερμανούς αλλά και πάντα ψυχωμένοι, παλεύουν μέχρι τέλους όπως μόνο πολύ λίγες ομάδες κάνουν. Παρόλο που δεν βγάζουν πια μεγάλους παίκτες, παρόλο που οι ομάδες τους (η Μπάγερν δλδ) δεν παίρνουν τρόπαια, παρόλη λοιπόν την κρίση που αντιμώπισαν για δέκα περιπου χρόνια, πάντα είχαν τρόπο να ανεβαίνουν ψηλά.
Μπράβο τους λοιπόν, μια και εγώ δεν βλέπω να έχασε το ποδόσφαιρο σήμερα επειδή έφυγαν οι Νο 2 losers μετά τους Ισπανούς απ' τη μέση. Ας έπαιζαν καλύτερη μπάλα, ας μην έκαναν λάθη απ' τον πάγκο και ας περνούσαν, ούτως ή άλλως και να περνούσαν πάλι δε θα βλέπαμε μπάλα μια και ο φοβισμένος στα δύσκολα τα χάνει....
Ωραίο, ψύχραιμο και πέρα για πέρα αληθινό
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
**Μετα το σημερινο, καταλαβα οτι δεν υπάρχει θεος...Ετσι αρχιζω αναζητησεις σε άλλες φιλοσοφιες, οπως δηλωνει και το νεο μου avatar
(Ενα τελευταιο μπινελικι:
Που να τους ξεραθει και να τους πεσει των αμπαλων των Γερμανων )**Κορυφαίο avatar!!!!!
-
Ημιτελικά Γερμανία-Ιταλία. Ποιους να υποστηρίξω;;;
-
πάμε ρε γερά ....σκουάντρα ατζούρι...και τα μυαλά στο βάζο!
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Οταν παιζει η Γερμανία, ναι, τα ριπλει καταργουνταιΕλα....!!! ? Οι Γερμανοί, οι πειθαρχημένοι, οι Ευρωπαίοι, κλπ, κλπ, κλπ....?????? Και μετά λέμε 'Μασκαρά Γκρέκο, Μασκαρά....'
Δε πειράζει που χάσαμε.....Μακαρι να πάνε τελικό, να τους σκίσει 3 η Βραζιλία, να τσούξει πιο πολύ που θα χάσουν το μουντιάλ στον τελικό....
(είμαι παλιοχαρακτήρας????
-
1-0
-
Tωρα που εφυγε η αρχεντινα..
ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΓΑΛΛΙΑΡΑΑΑΑΑΑ
ΒΙΒ ΛΕ ΦΡΑΝΣ
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ημιτελικά Γερμανία-Ιταλία. Ποιους να υποστηρίξω;;;κανέναν να πας για ποτό
Παγκοσμιο κυπελο 2006-Γερμανια