-
thelo ena oikogeniako evropaiko aftokinito me anetus horus, oi epidosis den me apasxolun idietera kai kapia sxetiki politelia stin katigoria 1.6
-
thelo ena oikogeniako evropaiko aftokinito me anetus horus, oi epidosis den me apasxolun idietera kai kapia sxetiki politelia stin katigoria 1.6
-
-
Και σε ποια κατηγορία;
Μικρομεσαίο, μεσαίο, σεντάν, στέισον βάγκον, πολυμορφικό, μακρύ-μαζεμένο, για πόλη, για εθνική; -
αν γινεις πιο συγκεκριμενος κατι γινεται....
-
Εγώ προτείνω το VW Jetta 1.6.
-
Picasso, Scenic, Golf Plus;
-
Focus 5d Sport 115
-
Ο χρήστης Mad-Dog έγραψε:
thelo ena oikogeniako evropaiko aftokinito me anetus horus, oi epidosis
den me apasxolun idietera kai kapia sxetiki politelia stin katigoria 1.6Μην ακούς τίποτε ΠΡΙΝ γίνεις συγκεκριμένος και μοιραστείς τα
προσωπικά δεδομένα σου...α) Έχεις μικρά παιδιά / μεγάλα ?
β) Ταξιδεύεις λίγο ή πολύ?
γ) Ζείς σε πόλη?
δ) Κινείσαι στην πόλη?
ε) Θα πηγαίνεις με αυτό στην δουλειά?
στ) Υπάρχει άλλο αυτοκίνητο?
ζ) Αν ναι, είναι μικρό / μεγάλο / μεσαίο ?
η) Πως χαρακτηρίζεις την οδήγησή σου?
θ) Θα το οδηγούν και άλλοι ? (σύζυγος πχ ?)
ι) Θα το κρατήσεις λίγο ( -
Να μπω και εγω στο παιχνιδι για να μην ανοιγω και αλλο θεμα.
α. Θα γεννησει η γυναικα μου σε ενα μηνα περιπου
β. Κανω 4-5 ταξιδια (Αθηνα - Πατρα - Αθηνα) το χρονο και διακοπες σε καποιο νησι
γ. Ζουμε στην Αθηνα
δ. Ναι κινουμαι στην Αθηνα, αποφευγοντας σε γενικες γραμμες το κεντρο.
ε. Ναι πηγαινω με το αυτοκινητο στη δουλεια (ο τοπος εργασιας μου εχει parking, αλλα το σπιτι δεν εχει)
στ. Υπαρχει αυτοκινητο αλλα θα το πουλησω
ζ. Ενα Peugeot 106 1.4 του '97, αρα μικρο (καθολου μα καθολου ευχαριστημενος με το συγκεκριμενο αυτοκινητο - προβληματα απο πολυ νωρις, αλλα οδηγικη συμπεριφορα, κρατηματα, νευρικοτητα πολυ καλα)
η. Χαρακτηριζω την οδηγηση μου μεση, προσεκτικη χωρις ιδιαιτερες εξαρσεις
θ. Θα το οδηγει και η γυναικα μου (πολυ καλη οδηγος)
ι. Σκεφτομαι να το κρατησω πανω απο 5 χρονιακ. ΔΕΝ ειμαι και πολυ τυπικος με τα service του αυτοκινητου
λ. Η γυναικα μου εχει προβληματα με τη μεση της και επειδη αποφευγει τα σκυψιματα, το θελει το αυτοκινητο με υψηλη θεση οδηγησης, αλλα και τα πισω καθισματα καθως το βαλε βγαλε το παιδακι απο το αυτοκινητο εαν η θεση ειναι χαμηλη τοτε γινεται μπελας
μ. Μεγαλο χωρο αποσκευων ωστε να χωραει το καροτσακι και τα διαφορα συμπραγκαλαν. Υπαρχει καποιο αυτοκινητο που να πεφτουν τα καθισματα πισω και να γινεται ο χωρος επιπεδα οριζοντιος καταλληλος και για καποιον υπνο;
-
Μήπως να κοίταζες κάποιο μεσαίο 'πολυμοφικό'; Έχουν ύψος, χώρους, αξιοπρεπή οδική συμπεριφορά, ταξιδεύουν ωραία και δεν ίσως να είναι μικρότερα σε εξωτερικές διαστάσεις από ένα sedan.
Ford C-Max, Toyota Corolla Verso, Nissan Note, Renault Scenic, Fiat Idea κλπ...
-
Θα βοηθούσε αν μαθαίναμε και το όριο τιμής.
-
Λαμβανοντας υποψην πως θελουμε κατι ψηλο, οτι υπαρχει κινηση εντος πολης και πως δεν υπαρχει parking, οπως επισης οτι χρειαζομαστε χωρους αλλα και καποια χλιδη.... θα προτεινω το Lancia Mussa.
-
geokaza αυτό που λες για το ύψος των καθισματων θα βρεις πολύ ικανοποιητική λύση σε Mercedes A-B Class λόγω της αρχιτεκτονικής του πατώματος και μάλιστα συνοδεύονται απο πολύ καλούς χώρους για το μήκος τους.
Αν δεν κοιτάς σε τέτοια κατηγορία τιμής τα Idea - Meriva έχουν καλή σχέση ποιότητας - τιμής - χώρων κατά τη γνώμη μου. H Musa είναι πολύ όμορφη και στυλάτη αλλά λίγο τσιμπημέμη πάλι κατά την άποψή μου. -
Σεατ αλτέα
-
Ο χρήστης geokaza έγραψε:
Να μπω και εγω στο παιχνιδι για να μην ανοιγω και αλλο θεμα.α. Θα γεννησει η γυναικα μου σε ενα μηνα περιπου
β. Κανω 4-5 ταξιδια (Αθηνα - Πατρα - Αθηνα) το χρονο και διακοπες σε καποιο νησι
γ. Ζουμε στην Αθηνα
δ. Ναι κινουμαι στην Αθηνα, αποφευγοντας σε γενικες γραμμες το κεντρο.
ε. Ναι πηγαινω με το αυτοκινητο στη δουλεια (ο τοπος εργασιας μου εχει parking, αλλα το σπιτι δεν εχει)
στ. Υπαρχει αυτοκινητο αλλα θα το πουλησω
ζ. Ενα Peugeot 106 1.4 του '97, αρα μικρο (καθολου μα καθολου ευχαριστημενος με το συγκεκριμενο αυτοκινητο - προβληματα απο πολυ νωρις, αλλα οδηγικη συμπεριφορα, κρατηματα, νευρικοτητα πολυ καλα)
η. Χαρακτηριζω την οδηγηση μου μεση, προσεκτικη χωρις ιδιαιτερες εξαρσεις
θ. Θα το οδηγει και η γυναικα μου (πολυ καλη οδηγος)
ι. Σκεφτομαι να το κρατησω πανω απο 5 χρονιακ. ΔΕΝ ειμαι και πολυ τυπικος με τα service του αυτοκινητου
λ. Η γυναικα μου εχει προβληματα με τη μεση της και επειδη αποφευγει τα σκυψιματα, το θελει το αυτοκινητο με υψηλη θεση οδηγησης, αλλα και τα πισω καθισματα καθως το βαλε βγαλε το παιδακι απο το αυτοκινητο εαν η θεση ειναι χαμηλη τοτε γινεται μπελας
μ. Μεγαλο χωρο αποσκευων ωστε να χωραει το καροτσακι και τα διαφορα συμπραγκαλαν. Υπαρχει καποιο αυτοκινητο που να πεφτουν τα καθισματα πισω και να γινεται ο χωρος επιπεδα οριζοντιος καταλληλος και για καποιον υπνο;
Ψηλά γενικά ειναι τα καθίσματα από το νεο 5θυρο civic (όπως το έχω εγω και στο jazz) και γενικά βολευουν στο παιδικό κάθισμα και έχει και χώρους και έιναι και κοντό 4,25 που βολευει στο παρκάρισμα
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
focus παιδες!σκυλι!Δε θέλουμε σκυλί
Γατί θέλουμε που είναι ευέλικτο και επτάψυχο -
Ο χρήστης zardoz έγραψε:
Γίνε ποιό συγκεκριμένος αλλιώς θα ακούσεις απίστευτες αηδίες...
λίγη ευγένεια δεν βλάπτει...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
μεταξυ μας, δεν εχει και πολυ αδικο
και λογικο ειναι
φαντασου να ανοιξω ενα θεμα που να λεει απλα ' θελω αυτοκινητο στα 1400 κυβικα'
ο καθενας ο,τι να'ναι θα πει -
Ο χρήστης skye έγραψε:
μεταξυ μας, δεν εχει και πολυ αδικο
και λογικο ειναι
φαντασου να ανοιξω ενα θεμα που να λεει απλα ' θελω αυτοκινητο στα 1400 κυβικα'
ο καθενας ο,τι να'ναι θα πειετσι δε κάνουν?
family car