-
Ποια είναι η γνώμη σας ?
Προτερήματα - ελατώματα !!
-
Ποια είναι η γνώμη σας ?
-
Ποια είναι η γνώμη σας ?
-
type-r......
celica, celica.....ποια ειναι αυτη?
-
Το όμορφο.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Το όμορφο.το τάπερ δηλαδή;
-
Celica! Μακράν πιο φιλική...αλλά και διασκεδαστική!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Το όμορφο.σιγα τη μις.....
-
Και γω προς την celica ειμαι. Μου αρεσει περισσοτερο.
Με προβλήματιζει λιγο το ξεσπασμα που λενε μετά τις 6000 και πως ειναι μεχερι εκει ... αλλα θα κανω και κανα τεστ drive.
Σκεφτομαι να ψαξω για μοντελο 2003 και μετα .. ωστε να εχω και αλλα 3 χρονια εγγυηση.
Ξερεις κανενας αν βγαζουν ζημιες , τι πρεπει να προσεξω ?
-
Tupperware!!
-
να χεις δεμενη και μια απλη κορολα απο πισω μεχρι να φτασει ο tsport στις 6000 στροφες...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Tupperware!!x2!!!
-
Τάιπ-ΑΡ φυσικά ρε συagstamy
Το μοτέρ ΚΕΝΤΑΕΙ παντού και πάντα.
Και απο κρατήμα είναι φανταστικο.Αν το οδηγήσεις,πιστεύω ότι δέν θα σκεφτείς ούτε λεπτό
-
Σε τι τιμές περίπου παίζουν τα 2 μοντέλα; Η Celica θα πρέπει λογικά να είναι ακριβότερη, έτσι;
-
Θέλει και ΄ρώτημα.
Και μετά κερνάς και το γνωστό
-
Ο χρήστης agstamy έγραψε:
Και γω προς την celica ειμαι. Μου αρεσει περισσοτερο.Σαφως Celica!
Το civic πολυμορφιζει απιστευτα και μονο για παραπανω χωρους θα το επερνε κανεις.... -
Το κριτήριο επιλογής αυτών των αυτοκινήτων είναι δηλαδή οι χώροι και η εμφάνιση ?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Το κριτήριο επιλογής αυτών των αυτοκινήτων είναι δηλαδή οι χώροι και η εμφάνιση ?δε θα έπρεπε να είναι δηλαδή καθόλου η εμφάνιση και οι χώροι;
Αν δεν ζητάς το 'απόλυτο' του typeR η CelicaΤS δεν πάει καθόλου πίσω σε επιδόσεις και στροφοεπιδόσεις.
-
σε κανενα τεστ δε τη θυμαμαι να διεπρεψε...της ελειπε ενας ηλεκτροκινητηρας για τα χαμηλα...
γενικα ημουν φαν των celica αλλα αυτη η τελευταια....
-
Ο χρήστης billlllll έγραψε:
Το κριτήριο επιλογής αυτών των αυτοκινήτων είναι δηλαδή οι χώροι και η εμφάνιση ?
δε θα έπρεπε να είναι δηλαδή καθόλου η εμφάνιση και οι χώροι;
Φυσικά, απλά (ΙΜΗΟ) σε χαμηλή προτεραιότητα, διότι μιλάμε για αυτοκίνητα με έμφαση στο σπορ χαρακτήρα. Οπότε θα πρέπει να είναι σε όλα τ΄ άλλα ισοδύναμα για να παίζουν ρόλο αυτά.
Επίσης:
Καλά, για την εμφάνιση 'περί ορέξεως'. Εμένα προσωπικά τα αυτοκίνητα που δείχνουν περισσότερο σπορ απ΄ ό,τι είναι (πχ. Hyundai Coupe) με χαλάνε ενώ προτιμώ το understatement.
Αλλά οι χώροι είναι ένα αντικειμενικό συν, που δεν αλλάζει κιόλας, δηλ. μπορεί να πειράξεις μοτέρ, ανάρτηση, φρένα αλλά αν δεν έχει χώρους δεν μπορεί να αποκτήσει. Και σε ορισμένες περιπτώσεις η έλλειψη χώρων είναι καθοριστική (αν πχ. δεν μπορείς ούτε ένα ΣΚ εκδρομή με το έτερον ήμισυ να πας επειδή χωράει μόνο ένα μικρό σακ-βουαγιάζ (και αν το έτερον ήμισυ είναι γυναίκα ? ) τότε έχεις σοβαρό πρόβλημα).Αν δεν ζητάς το 'απόλυτο' του typeR η CelicaΤS δεν πάει καθόλου πίσω σε επιδόσεις και στροφοεπιδόσεις.
Δεν την έχω οδηγήσει και άρα δεν εκφράζω άποψη. Αναρωτιέμαι φυσικά (ως συνήθως σε αυτά τα θέματα) ποιοί από τους εκφράζοντες άποψη έχουν προσωπική άποψη
ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ CELICA TS η TYPE - R