-
Αν και αχώνευτη, μικρομεσαια ανταγωνιστρια η ομαδα της πρωτευουσας κερδιζει τη ψηφο μου.
-
Θελω να το πάρει η Barca, δεν γουστάρω την Αρσεναλ (και ολες τις Αγγλικες ομαδες).
Θελω να δω τον 'δοντια' και τον Μέσι να κάνουν τα μαγικά τους
-
Ουστ οι Βρωμοαγγλοι απο δω .
Μπάρτσα for ever !!!!! -
Ο χρήστης antsakalis έγραψε:
Ουστ οι Βρωμοαγγλοι απο δω .βρωμοαγγλοι; που τους ειδες ακριβως στην αρσεναλ;
-
Barca, γιατι πολύ απλά έχει την καλύτερη ομάδα, έχει παίξει το καλύτερο και θεαματικότερο ποδόσφαιρό και αξίζει να το πάρει.
Ελπίζω να δούμε και κανένα μαγικό στον τελικό!
Forca Ronnie! -
O τελικος εχει φαβορι και αυτο δεν ειναι αλλο απο την ΡΕΑΛ(εεε σορυ Μπαρτσελονα θελω να πω)
ευκολα η δυσκολα θα το καθαρισει το ματσακι....
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
O τελικος εχει φαβορι και αυτο δεν ειναι αλλο απο την ΡΕΑΛ(εεε σορυ Μπαρτσελονα θελω να πω)ευκολα η δυσκολα θα το καθαρισει το ματσακι....
-
H συνηθεια βλεπεις
-
Δυο losers στον φετινο τελικο!
Επειδη ειμαι μεγας fan του Henry και αντι-Ροναλντινιακός υποστηρίζω φουλ Αρσεναλ!
Καλή και χρυση η Μπαρτσα αλλά με 3 γκολ στα τελευταια 4 παιχνιδια, και λιγο διαιτησια υπερ, δεν φαινεται τοσο αστραφτερη οσο θελουν μερικοί να λένε.
Παντως θα ειναι υπέροχος τελικος με αντιπλαες δυο ομαδες που εχουν το καλυτερο passing-game των τελευταιων χρόνων!!
-
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
[snip]
Παντως θα ειναι υπέροχος τελικος με αντιπλαες δυο ομαδες που εχουν το καλυτερο passing-game των τελευταιων χρόνων!!Πιστεύω πως της Villareal ήταν εφαμιλλο της Άρσεναλ και πιστεύω πως και οι δυο αυτές ομάδες έχουν καλύτερο passing game από τη Barcelona. Η Barcelona όμως έχει ΑΠΑΙΧΤΗ κάθετη πάσα, ελέω Ροναλντίνιο (που και που και Ντέκο).
-
ΒARCELONA
-
Φοβάμαι ότι η Μπάρτσα θα λυγίσει από το άγχος του φαβορί. Ψηφίζω Arsenal και ακριβές σκορ 1-0.
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Επειδη ειμαι μεγας fan του Henry και αντι-Ροναλντινιακός υποστηρίζω φουλ Αρσεναλ!Σεμνάαααα.
-
Παίζει η φαντεζί επίθεση με την πολύ καλή άμυνα...επειδή όμως δεν πάω τις αγγλικές ομάδες πόσω μάλλον την καταπτυστη Αρσεναλ...ψηφίζω την Μπάρτσα.
Μπάρτσα δεν είναι μόνο Ροναλντίνιο...δεν δουλεύει μόνο αυτός στην ομάδα.
Παίζουν 11 ξέρετε...χώρια το προπονητικό τιμ.
-
Δεν με ενδιαφέρει ποια θα το πάρει,με ενδιαφέρει να γίνει καλό ματσάκι να μην κοιμηθούμε στους καναπέδες και πέσει η πίτσα στο πάτωμα.
Εκείνος ο γαλάζιος ευρωβουλευτής δεν γίνεται να επιστρέψει για μια νύχτα στο παλιό του επάγγελμα;;Δεν αντέχονται οι υπόλοιποι:rant:
-
BARCA!
Μόνο αν έπαιζε η Juve θα είχα δίλημμα...
-
Αφού ούτε φέτος παίζει ο γαύρος, δεν πολυσκάω. Μπορεί να τον δω με λίγο ζάπινγκ ενδιάμεσα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αφού ούτε φέτος παίζει ο γαύρος, δεν πολυσκάω. Μπορεί να τον δω με λίγο ζάπινγκ ενδιάμεσα.θα τον δεις του χρόνου
-
Το σημειώνω στην ατζέντα μου για να μην κανονίσω κάτι άλλο εκείνες τις ημέρες.
Arsenal VS Barcelona - τελικός Champions League