-
Φήμες... Στατιστικά... Παραδόσεις... Εκτιμήσεις...
Η δίκης σας 'διαίσθηση' τί λέει? Ποιος θα πιει τελικά σαμπάνια από το κύππελο του Ch.League μετά το βράδυ του τελικού?
ή
-
Η δίκης σας 'διαίσθηση' τί λέει? Ποιος θα πιει τελικά σαμπάνια από το κύππελο του Ch.League μετά το βράδυ του τελικού?
ή
-
ή
-
Απ' αυτές τις δύο ομάδες περισσότερο μισώ την Arsenal, οπότε...
Υ.Γ.: θα προτιμούσα έναν τελικό ανάμεσα στη Μίλαν και τη Βιγιαρεάλ, πιστεύω πως το ζευγάρι αυτό θα είχε ενδιαφέρον...
-
Πιστεύω ότι κανείς δε μπορεί να μιλήσει με σιγουριά...
Από τη στιγμή που φτάνεις σε έναν τελικό CL σημαίνει ότι είσαι ικανός να κάνεις τα πάντα... Με αυτό το σκεπτικό... οι Άγγλοι(?) μπορούν να κάνουν την 'έκπληξη' και να σηκώσουν τη κούπα
Από την άλλη όμως... αυτός ο ψιλόλιγνος, μαυριδερός, χαμογελαστός παιχταράς από τη Βραζιλία (και η παρέα του) πιστεύω ότι έχουν τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι. Αν δεν υποτιμήσουν αυτό το συνοθήλευμα ξένων που συναντήθηκαν σε μία Αγγλική ομάδα, και παίξουν την μπάλα που ξέρουν... η Arsenal δεν έχει καμμία ελπίδα... Είτε με 1-0 είτε με 4-0... θα χάσει
(Δεν είμαι φίλος καμμίας από τις παραπάνω ομάδες Αν με ρωτούσε η τύχη... θα της έλεγα ότι θέλω έναν τελικό United - Juventus )
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Απ' αυτές τις δύο ομάδες περισσότερο μισώ την Arsenal, οπότε...Υ.Γ.: θα προτιμούσα έναν τελικό ανάμεσα στη Μίλαν και τη Βιγιαρεάλ, πιστεύω πως το ζευγάρι αυτό θα είχε ενδιαφέρον...
+1
-
Ψηφισα ARSENAL για την αδικια που εγινε χθες
σε βαρος της MILAN -
Θα πετάξει δόντι ο τρελός και θα το πάρει η Barcelona. Σε αυτό δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία. Οπότε καλό είναι να υπάρχει κανα ασθενοφόρο κοντά στο σπίτι εκείνη τη μέρα, σε περίπτωση που κοιμηθεί ο θεός.
-
Μπαρθελόνα! Λόγω Ιστορίας....
-
Εύκολα ή δύσκολα θα το πάρει η Μπαρτσελόνα...
-
Η δική μου διαίσθηση λέει Άρσεναλ, αλλά και η Μπαρτσελόνα να το σηκώσει δεν με χαλάει. Καλό παιχνίδι να γίνει κι ας το σηκώσει όποια ομάδα παίξει καλύτερη μπάλα (γιατί έχουμε δει να συμβαίνει και το ανάποδο, ουκ ολίγες φορές).
-
barcelona!!!
-
με τέτοιο θέαμα που θα δούμε ας το σηκώσει όποιος θέλει...... αρκεί να παιχτεί καλή μπαλίτσα.....
-
Ο χρήστης AMG έγραψε:
Ψηφισα ARSENAL για την αδικια που εγινε χθες
σε βαρος της MILAN+1
-
barca
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
barcaωχ παιδια, τωρα ειναι που θα βγει η αρσεναλ...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
barca
ωχ παιδια, τωρα ειναι που θα βγει η αρσεναλ...
Βρε αντε απο δω, μην σου πω τίποτα μεσημεριάτικο!
-
Εννοείται barca για τον τίτλο. Μπορεί να αδικήθηκε χτες η Milan στο γκολ του Shevchenko(είναι παικταράς ο άτιμος) αλλά δεν νομίζω οτι άξιζε να περάσει έναντι της barca.Εξάλλου στο τελικό θέλω να δώ τον Ronnie και όχι 40άρηδες....
Άντε και του χρόνου ο Henry στην barca????? -
Είναι και οι δύο (στην Ευρώπη πάντα) πάρε τον ένα και κτύπα τον άλλο.
Το 94 οι παίκτες τις Μπαρτσελώνα έκαναν προπόνηση πως θα σηκώσουν το κύπελο. Αλλά τελικά έφυγαν ασήκωτοι από το ξύλο της Μίλαν.
Ακόμα θυμάμαι τα πούλμαν με τους οπαδούς της που πέρναγαν από Κυψέλη για να πάνε στο αεροδρόμιο. Βρεγμένη γάτα έχει καλύτερη εμφάνιση.Από την άλλη πλευρά είναι η πλέον 'χαζοχαρούμενη' ομάδα του νησιού μόλις περνά τη Μάγχη.
Η χαρά του αντίπαλου στην κλήρωση.Αν πέρναγε με διαφορετικό τρόπο η Μπαρτελώνα χθές (Μετά το σφύριγμα του Μέρκ και την ακύρωση του γκόλ νόμιζα ότι έπαιζε η ακατονόμαστη από τη Μαδρίτη.) θα ήθελα να το πάρει. Αλλά τώρα 'δεν'.
Αν και στο τέλος ξέρω τι θα γίνει. Θα καθήσω να δω και θα πανηγυρίσω το γκόλ από όποιον και να έρθει.
-
BARCA..
ποιος μαμαει την ARSEnal
θα γουσταρα παντως να περναγε η βιγιαρεαλ.. ρισπεκτ
αν κ χθες στο 2ο η μιλαν την επαιξε ψιλο-μονοτερμα, αλλα στην τελικη η barca πηρε αυτο που ηθελε
Arsenal VS Barcelona - τελικός Champions League