-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Είναι η πρώτη φορά τα τελυταία χρόνια και ειδικά τα πολύ τελευταία, επί ημερών φόρουμ, που δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το που θα παω και τι θα δω 1 μήνα πριν τον αγώνα. Εισητήριο στο βουνό δεν πληρώνω. Θα πάω σίγουρα σε μία ειδική κάθε μέρα και στο SD, το οποίο δεν ξέρουμε που θα γίνει τελικά. Αν ξέρει κανεις ας το πει....
ΤΟ SHAKE DOWN ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ TELEFERIQUE ΤΗΣ ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΚΑΙ ΤΟ S.P. ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ MOUNTAIN BIKING ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ 2004.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Η πλεον χρήσιμη πληροφορία!!!
Υ.Γ.: Κρίμα για την έξοδο, που σας έφερε νωρίς πίσω....
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΣΗ -
Ο χρήστης angel rabbit έγραψε:
Δηλαδή πρέπει να ΠIΣTEΨOYME ότι το 70% των (φανατικών φίλων των ράλι μάλιστα που υποτίθεται ότι γράφουν εδώ) ΔEN θα πληρώσει το δυσβάσταχτο εισιτήριο που θα του εξασφαλίσει πρόσβαση και θέση στο βουνό;Την πρόσβαση την έχουμε και τώρα. Εκτός εάν εννοείς ότι θα περιφράξουν το βουνό. Με πιο δικαίωμα άραγε;
Αυτό γίνεται σε άλλες χώρες που τα βουνά ανήκουν στον 'σέρ τάδε' ή είναι στρατιωτικές περιοχές κ.λπ..Για τη θέση στο βουνό θα σου πω ότι υπάρχουν άφθονες. Το μεγαλύτερο γήπεδο της χώρας μας είναι τα βουνά.
Αν νομίζεις ότι οι περισσότεροι που ψηφίζουν αρνητικά (δεν έχω ψηφίσει τίποτα) το κάνουν για τα 10, 20 ή 30 ευρώ που θα κληθούν να δώσουν μάλλον κάνεις λάθος.
Την αντιμετώπιση από τον 'πωλητή' των θέσεων του βουνού, με αφορμή παλαιότερες τέτοιες καταστάσεις (όρα Λιλαία) δε θέλουν να ξαναζήσουν.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Παντως ειναι φοβερο οτι για πολλους το Ακροπολις ειναι εκδρομη, παρεα, αποδραση και τελικα ο αγωνας ειναι το κερασακι στη τουρτα. Αυτο και μονο δειχνει πολλα για το θεαμα που λεγεται WRC, αν ηταν οντως τοσο καλο δε θα εμπαινε καν διλημα για μερικα euro.Αυτή την στιγμή προσβάλλεις όλους εκείνους που για χρόνια πλήρωναν υπέρογκα ποσά σε παλιοξενοδοχεία για να έχουν μία οροφή πάνω από το κεφάλι τους τις 2-3 ώρες που κοιμόντουσαν, σε δωμάτια της κακιάς ώρας, οι οποίοι ήταν τρισευτυχισμένοι να γυρίζουν όλη την ημέρα στα βουνά νηστικοί και να γεμίζουν λάσπη και χώμα. Το βράδυ μέσα στην κούραση τους (και στην σκόνη) χτυπαγαν ένα παϊδάκι και έπιαναν κουβέντα με τα διπλανά τραπέζια για το πως πέρασαν οι θεοί και οι ημίθεοι, σε ποιο σημείο στάθηκαν, αν ήταν καλά για να το σημειώσουν να πανε του χρόνου, πώς χάθηκαν μέσα στο νταμάρι γιατί έκαναν λάθος στο χάρτη και δεν βρήκαν τον σταυρό στην δεξιά πέτρα ώστε να παρουν το σωστο κατσικοδρομο. Ανθρωποι που με ένα peugeot rallieπέρσι πέρασαν το ποτάμι (στην κυριολεξία) για να φτάσουν στην εκκίνηση στον Πύργο στις 12 το βράδυ παρακαλώντας το τζιπ μπροστά τους να τους περιμένει λίγα δευτερόλεπτα έτσι ώστε αν κολλήσουν μέσα στο ποτάμι ή αν τους παρασύρει ο χείμαρος να εχουν καποιον να φωνάξει βοήθεια.
Μη νομίζεις ότι το να φεύγεις τριήμερα είναι δωρεάν και πραγματικά δεν βρίσκω τι κακό εχει στο ότι ο αγώνας είναι το κερασάκι στην τούρτα? Τι με ενδιαφέρει εμένα εαν θα κερδίσει η οργάνωση 50 ή 100 ευρώ? Μου είναι πραγματικά αδιάφορο! Το θέμα είναι εγώ τι θα δω! Και αυτό που αναμένεται να δω φέτος είναι μια αρπαχτή στον Υμηττό!
-
Καπως ετσι!
Γενικα ειναι οπως τα λεει ο Γραμματικοπουλος πολλα χρονια πριν στο Φιλμ του,που προσπαθει να προδιορισει τι ειναι αυτο που κανει το κοσμο να καβαλαει βραχια ,να περιμενει με τις ωρες,να ταλαιπωρειται και να τρωει με το κιλο την σκονη για μερικα μονο δευτερολεπτα ενος περασματος καποιου ανοιχτοχρωμου ξανθου απο το βορρα.....
Αυτα τα αισθηματα και συναισθηματα δεν ειναι business για τους θεατες.....
Αυτο ρωταμε και εδω σε αυτη τη ψηφοφορια,οχι αν μπορουμε να πληρωσουμε,ουτως η αλλως πληρωνουμε ενα καρο λεφτα για τετοιες εκδρομες.... ,αλλα πρακτικα ψηφιζουμε αν θα το δεχομασταν.... -
Ο χρήστης angel rabbit έγραψε:
'ΠPOTIMATE NA TA ΔΩΣETE MONO ΣE BENZINEΣ, ΔIOΔIA, ΞENOΔOXEIA, ΠAΪΔAKIA, MΠYPEΣ, XΩPIATIKH KAI ΦPAΠEΔEΣ?'
ΝΑΙ
Έτσι ξερά...
-
Για να ανέβει μια παρέα 3 μέρες στο βουνό θέλει πολλά λεφτά για βενζίνη/φαγητό/διαμονή/φθορές, κλπ, κλπ. Δε νομίζω ότι κολλάει κανείς στο εισητήριο σκεπτόμενος ότι πριν ήταν τζάμπα, γιατί ήταν κάθε άλλο παρά τζάμπα. Απλώς τα ράλλυ είναι συνυφασμένα με την ταλαιπωρία και την περιπέτεια και είμαστε αρκετά μαζόχες ώστε να μας αρέσει αυτό το πράγμα!
Θυμάμαι πέρσι π.χ Σάββατο βράδυ διαλυμένοι από την κούραση να πίνουμε μια μπυρίτσα στα Λουτρά Υπάτης και από ΠΑΝΤΟΥ γύρω να ακούς για 5ες αριστερές σε 4ες δεξιές και πως πέρασε ο πο*στης ο Λεμπ χωρίς να γλυστράει. Να βλέπεις παρέες να συγκρίνουν προσβάσεις, προγράμματα, αναμνήσεις από παλιούς αγώνες, γενικά όλο τον κόσμο με άλλη διάθεση. Είναι κι αυτό μέρος της εμπειρίας, και προφανώς χάνεται εντελώς με τον αγώνα στην Αθήνα, καθώς και με τις πολύ 'οργανωμένες' καταστάσεις.
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Παντως ειναι φοβερο οτι για πολλους το Ακροπολις ειναι εκδρομη, παρεα, αποδραση και τελικα ο αγωνας ειναι το κερασακι στη τουρτα. Αυτο και μονο δειχνει πολλα για το θεαμα που λεγεται WRC, αν ηταν οντως τοσο καλο δε θα εμπαινε καν διλημα για μερικα euro.
Μη νομίζεις ότι το να φεύγεις τριήμερα είναι δωρεάν και πραγματικά δεν βρίσκω τι κακό εχει στο ότι ο αγώνας είναι το κερασάκι στην τούρτα? Τι με ενδιαφέρει εμένα εαν θα κερδίσει η οργάνωση 50 ή 100 ευρώ? Μου είναι πραγματικά αδιάφορο! Το θέμα είναι εγώ τι θα δω! Και αυτό που αναμένεται να δω φέτος είναι μια αρπαχτή στον Υμηττό!
Ελεος, ουτε εγραψα οτι ειναι τζαμπα, ουτε πολυ περισσοτερο προσεβαλα κανεναν. Αυτο που εγραψα ειναι απλο, αν το θεαμα ειναι τοσο καλο θα ειστε και παλι στα βουνα ειτε ο αγωνας γινεται στην Λαμια, ειτε στην Αθηνα, ειτε στην ακρη της Ελλαδας. Θα πατε παλι ειτε αν υπαρχει φοβος το αυτοκινητο να σπασει στην λασπη, ειτε να τα φτυσει στο μποτιλιαρισμα. Θα πατε ειτε ειναι τζαμπα, ειτε αν εχει εισητηριο (που ας μη γελιομαστε θα ειναι συμβολικο γιατι η οργανωση θελει να ενθαρρυνει τους θεατες να πανε σε εκεινα τα σημεια, οχι το αντιθετο).
Ε, με ολα αυτα δεν μπορω να καταλαβω προς τι η φασαρια για το εισητηριο. Στο κατω κατω ξαναλεω, αν αγαπας το WRC και οχι τον εαυτουλη σου, πως μπορεις ρεαλιστικα να εχεις την απαιτηση μια τετοια διοργανωση να σου παρεχεται τζαμπα;
-
Θα πατε ειτε ειναι τζαμπα, ειτε αν εχει εισητηριο (που ας μη γελιομαστε θα ειναι συμβολικο γιατι η οργανωση θελει να ενθαρρυνει τους θεατες να πανε σε εκεινα τα σημεια, οχι το αντιθετο).Ε, με ολα αυτα δεν μπορω να καταλαβω προς τι η φασαρια για το εισητηριο. Στο κατω κατω ξαναλεω, αν αγαπας το WRC και οχι τον εαυτουλη σου, πως μπορεις ρεαλιστικα να εχεις την απαιτηση μια τετοια διοργανωση να σου παρεχεται τζαμπα;
Το υπογραμμισμένο το κρατώ για να το σηζητήσουμε μετά τον αγώνα, εκ του ασφαλούς.
Είμαστε εγωιστές δηλαδή που τόσα χρόνια τρέχαμε στα βουνά μη σκεφτόμενοι τα έξοδα (κι όχι μόνο) και γίναμε τώρα επειδή δε θέλουμε να δώσουμε τον οβολό μας σε ένα αμφιβόλου ποιότητος μοντέλο παρακολούθησης. Καλό συμπέρασμα.
Από αυτά τα χρήματα θα επιστρέψουν άραγε κάποια στους αγώνες (έστω και στο τζαμπατζίδικο πρωτάθλημα ταχύτητος) ή θα μείνουν σε κάποιες τσέπες.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Καλό συμπέρασμα.Ειναι ενα συμπερασμα, αν μου λυσεις την απορια πως ειναι δυνατο να εχεις την απαιτηση να σου παρεχεται τζαμπα ενα παγκοσμιο πρωταθλημα μπορει και να το ξανασκεφτω.
-
Καλό συμπέρασμα.
Ειναι ενα συμπερασμα, αν μου λυσεις την απορια πως ειναι δυνατο να εχεις την απαιτηση να σου παρεχεται τζαμπα ενα παγκοσμιο πρωταθλημα μπορει και να το ξανασκεφτω.
Όπως μου παρεχόταν τόσο καιρό. Διαφορετικά, πρώτα θα βελτιώσεις το εμπόρευμα και τις παρεχόμενες υπηρεσίες που μπορείς να μου δώσεις και μετά θα απαιτήσεις εύλογο αντάλαγμα.
Μη καταντήσουμε όπως τις παραλίες που ο κάθε ιδιώτης (ο διοργανωτής του αγώνα είναι 'ιδιώτης' αν δε κάνω λάθος εκτός εάν η ΕΛΠΑ είναι δημόσιο) κλείνει μια παραλία και μετά απαιτεί χρήματα για να σου δώσει πρόσβαση σε αυτή, λες και είναι δική του. Κάτι τέτοιο θα μεταφερθεί στο βουνό.
(Δεν είναι ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα, αλλά ένας αγώνας ενός παγκοσμίου πρωταθλήματος)
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Όπως μου παρεχόταν τόσο καιρό.οκ
-
ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ Ή ΑΠΛΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ?
ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΛΗΡΩΣΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ. ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΗΤΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΛΟΓΙΚΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (20-30 Ε) ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΤΟ PARKING ΗΤΑΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ- ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ- ΚΑΠΕΛΑΚΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΥΜΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΤΑΝ, ΕΝΩ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΚΦΩΝΗΤΕΣ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΕΔΙΔΑΝ LIVE ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ.
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ... ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΑ ΑΝΑΛΟΓΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΑΝ ΠΑΡΕΧΟΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΗΔΗ Η ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ...). ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΕΙΔΙΚΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΚΑΠΩΣ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ 50% ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΟΜΟΛΟΓΩ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ...ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΚΑΤΑ 50% ΦΕΤΟΣ?
ΑΝ ΠΑΛΙ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΓΙΝΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΓΚΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΘΕΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΧΤΟΥΝ ΟΙ ΑΓΝΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ, ΤΟΤΕ Η ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ, Ή ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ. -
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ Ή ΑΠΛΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ?ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΛΗΡΩΣΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ. ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΗΤΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΛΟΓΙΚΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (20-30 Ε) ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΤΟ PARKING ΗΤΑΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ- ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ- ΚΑΠΕΛΑΚΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΥΜΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΤΑΝ, ΕΝΩ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΚΦΩΝΗΤΕΣ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΕΔΙΔΑΝ LIVE ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ.
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ... ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΑ ΑΝΑΛΟΓΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΑΝ ΠΑΡΕΧΟΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΗΔΗ Η ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ...). ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΕΙΔΙΚΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΚΑΠΩΣ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ 50% ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΟΜΟΛΟΓΩ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ...ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΚΑΤΑ 50% ΦΕΤΟΣ?Το θέμα αυτό είναι από αυτά που λέμε 'κουβέντα να γίνεται'.
Για αυτά θα συμφωνήσω όπως και οι περισσότεροι πιστεύω. Το έγραψα και πιο πάνω, πρώτα βελτιώνεις και μετά ζητάς.
Την αύξηση κανείς δε τη κατάλαβε αλλά όλοι την περίμεναν.
ΑΝ ΠΑΛΙ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΓΙΝΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΓΚΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΘΕΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΧΤΟΥΝ ΟΙ ΑΓΝΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ,
ΤΟΤΕ Η ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ, Ή ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ.Καλόοοο.
-
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ Ή ΑΠΛΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ?ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΛΗΡΩΣΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ. ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΗΤΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΛΟΓΙΚΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (20-30 Ε) ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΤΟ PARKING ΗΤΑΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ- ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ- ΚΑΠΕΛΑΚΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΥΜΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΤΑΝ, ΕΝΩ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΚΦΩΝΗΤΕΣ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΕΔΙΔΑΝ LIVE ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ.
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ... ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΑ ΑΝΑΛΟΓΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΑΝ ΠΑΡΕΧΟΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΗΔΗ Η ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ...). ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΕΙΔΙΚΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΚΑΠΩΣ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ 50% ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΟΜΟΛΟΓΩ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ...ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΚΑΤΑ 50% ΦΕΤΟΣ?
ΑΝ ΠΑΛΙ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΓΙΝΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΓΚΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΘΕΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΧΤΟΥΝ ΟΙ ΑΓΝΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ, ΤΟΤΕ Η ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ, Ή ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ.+1
Kαι με την διεκρίνιση ότι θα ψήφιζα KAI στην Λαμία ή στην Xαλκιδική εισιτήριο σε επιλεγμένα σημεία, το οποίο θα διάλεγα να πληρώσω αν είχα τις υπηρεσίες που αναφέρεις και που προσωπικά εκτίμησα 2 φορές σε αγώνες στο εξωτερικό.
Για μένα οι 'ελεύθεροι' θεατές που φτάνουν παρκάρουν και κάθονται όπου θέλουν και φεύγουν όποτε βαρεθούν κυνηγώντας το χρόνο είναι ότι πιο επικίνδυνο για το μέλλον του Aκρόπολις στο WRC. -
Καλό συμπέρασμα.
Ειναι ενα συμπερασμα, αν μου λυσεις την απορια πως ειναι δυνατο να εχεις την απαιτηση να σου παρεχεται τζαμπα ενα παγκοσμιο πρωταθλημα μπορει και να το ξανασκεφτω.
Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω Κώστα.
Από όσο ξέρω, μέσω των διαφόρων αγώνων, οι εταιρείες προωθούν τα προϊόντά τους (αυτοκίνητα, ανταλλακτικά, λάστιχα κ.ο.κ.).
Τα οποία θα αγοράσω εγω-ο θεατής- που ελκύομαι για να παρακολούθησω το θέαμα και την διαφήμιση.
Υποστηρίζεις λοιπόν τι?
Οτι εγω ο θεατής-καταναλωτής θα πρέπει να πληρώσω για να δω την διαφήμιση?! ....Στα βουνά?!!...Σε δημόσιους δρόμους??!!Μάλλον οι προϊοντοποιήσεις μας έχουν κάνει μπάχαλο.
Προϊόν οι αγώνες Κώστα! Αλλά για την εύρεση χορηγών! Το εισιτήριο για να δεις μια ειδική (ειδικά όταν σου απαγορεύεται να πας οπουδήποτε αλλού θα ήθελες) το θεωρώ λάθος. Μεγάλο λάθος. Και φυσικά, όπως όλοι μας, έχω επιλογή. Δεν το πληρώνω και δεν βλέπω!!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Οτι εγω ο θεατής-καταναλωτής θα πρέπει να πληρώσω για να δω την διαφήμιση?! ....Στα βουνά?!!...Σε δημόσιους δρόμους??!!Τα βουνα και οι δρομοι τυγχανει να ειναι ο αγωνιστικος χωρος. Εξαλλου αν δεν απατομαι εχουν κλειστει για αυτο το σκοπο οποτε δεν ειναι ακριβως δημοσιοι εκεινη την περιοδο. Δημοσιοι ειναι οι δρομοι των απλων, εκει φυσικα ειναι τζαμπα. Το αν πρεπει να πληρωσεις για ενα τετοιου βεληνεκους event ειναι αυτονοητο, εκτος αν θεωρεις οτι οοοοολα τα υπολοιπα σπορ κανουν λαθος.
Δεν το πληρώνω και δεν βλέπω!!!
Δικαιωμα του καθενος αυτο αλλα απο τη στιγμη που εδινες μερικες εκατονταδες ευρω για να το δεις στην Λαμια και τωρα κολας στα πολυ πολυ λιγοτερα του εισιτηριου, ε τοτε δεν πηγαινες για το WRC αλλα για την εκδρομη. Δεν ειναι κακο αλλα οπως ειπα δειχνει το ποσο πραγματικα καλο ειναι το WRC.
Σχετικα με το εισητηριο της υπερειδικης που εθηξε ο Χαρης, απλα θα πω οτι οποιαδηποτε μεγαλη συναυλια του καλοκαιριου ειναι ακριβοτερη. Νομιζω οτι αυτη ειναι η σωστη συγκριση.
Και κατι ακομα, θεωρω οτι το εισητηριο θα συνοδευεται απο καποια ή ολα απο αυτα που ανεφερε ο Χαρης οτι δινονται σαν ανταποδωτικα οφελη στο εξωτερικο. Το αν η κατασταση θα ειναι τοσο οργανωμενη με την πρωτη δε το γνωριζω, γιαυτο και δε θα ρισκαρω να παω φετος, αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι εστω την επομενη, του χρονου.
-
ΟΚ, διαφωνούμε!
Για μένα 'δημόσιος' είναι ο δρομος, είτε είναι κλειστος είτε όχι.
Φτιάχτηκε για άλλο σκοπό, όχι για αγώνες.Για τα άλλα σπορ?
Δεν μπορώ να θυμηθώ σπορ που να μην χρειάζεται ειδικό χώρο για να δειξαχθεί και να πληρώνεις εισιτήριο!!
Ιστιοδρομίες? Κάθεσαι στην παραλία. Ψάρεμα? Το ίδιο.
Το εισιτηριο το βλέπω όπου υπάρχει κάποιος αγωνιστικός χώρος που έχει κατασκευασθεί.
Οπως και να έχει, επιλογές είναι αυτές!
-
Ο χρήστης boxer2003 έγραψε:
Είναι η πρώτη φορά τα τελυταία χρόνια και ειδικά τα πολύ τελευταία, επί ημερών φόρουμ, που δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το που θα παω και τι θα δω 1 μήνα πριν τον αγώνα. Εισητήριο στο βουνό δεν πληρώνω. Θα πάω σίγουρα σε μία ειδική κάθε μέρα και στο SD, το οποίο δεν ξέρουμε που θα γίνει τελικά. Αν ξέρει κανεις ας το πει....
ΤΟ SHAKE DOWN ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ TELEFERIQUE ΤΗΣ ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΚΑΙ ΤΟ S.P. ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ MOUNTAIN BIKING ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ 2004.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Η πλεον χρήσιμη πληροφορία!!!
Υ.Γ.: Κρίμα για την έξοδο, που σας έφερε νωρίς πίσω....
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΣΗ -
Νομίζω ότι η κουβέντα Κώστε σε οδηγεί σε λάθος συμπέρασμα. Δεν είναι η εκδρομή αυτοσκοπός και ααα, κάπου υπάρχει και ένας αγώνας για να δω.
Πρωταρχικός σκοπός είναι να δω έναν αγώνα του παγκόσμιου πρωταθλήματος, κάτι που δεν υπάρχει ξανά στην Ελλάδα σε ετήσια βάση. Μετά, έρχονται όλα τα άλλα. Μετράνε όμως αρκετά ώστε να κάνουν το όλο τετραήμερο κάτι το εξαιρετικά ξεχωριστό.
Το εισητήριο γιατί θα μπει; (που θα μπει τελικά)
Αν είναι να μπει γιατί ο αγώνας ΠΡΕΠΕΙ να γυρίσει στην Αθήνα και προκειμένου να ελεγχθεί ο κόσμος ώστε να μην ακυρωθούν ειδικές και έχουμε πρόβλημα, τότε να πληρώσω κάτι λογικό για το σύνολο των ειδικών και όχι για κάθε μια χωριστά (όπως άλλωστε έλεγα και στο παρελθόν).
Αν είναι να μπει εισητήριο για να γίνει μπάζα με πρόφαση την παραπάνω παράγραφο τότε ΟΧΙ δεν πληρώνω εισητήριο. Και ξέρεις γιατί; Γιατί πολύ απλά ο αγώνας δεν κινδυνεύει για μένα. Εδώ θα μείνει. Έτσι πιστεύω.
Η όλη ιστορία γίνεται γιατί ο κόσμος δεν έχει πιστεί για τους λόγους μετακόμισης του αγώνα στην Αθήνα. Η σούπερ ειδική του ΟΑΚΑ, όπως ειπώθηκε πέρσι, ίσως αποτελέσει την καταστροφή του Ακρόπολις. Ίσως πάλι, όχι.
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Πρωταρχικός σκοπός είναι να δω έναν αγώνα του παγκόσμιου πρωταθλήματος, κάτι που δεν υπάρχει ξανά στην Ελλάδα σε ετήσια βάση. Μετά, έρχονται όλα τα άλλα. Μετράνε όμως αρκετά ώστε να κάνουν το όλο τετραήμερο κάτι το εξαιρετικά ξεχωριστό.Ετσι ναι, σε αυτο το σκεπτικο συμφωνω και επαυξανω. Γιαυτο το λογο δε θα με αφηνε στο σπιτι κανενα εισητηριο ή καμια μετακομιση σε αλλη περιοχη.
Αν είναι να μπει γιατί ο αγώνας ΠΡΕΠΕΙ να γυρίσει στην Αθήνα και προκειμένου να ελεγχθεί ο κόσμος ώστε να μην ακυρωθούν ειδικές και έχουμε πρόβλημα, τότε να πληρώσω κάτι λογικό για το σύνολο των ειδικών και όχι για κάθε μια χωριστά (όπως άλλωστε έλεγα και στο παρελθόν).
Αν είναι να μπει εισητήριο για να γίνει μπάζα με πρόφαση την παραπάνω παράγραφο τότε ΟΧΙ δεν πληρώνω εισητήριο.
Μα ποιο απο τα ιδιο ισχυει μπορει ευκολα να το υποψιαστει κανεις με μερικες απλες μαθηματικες πραξεις. Ο ογκος του κοσμου, η δυνατοτητα για ψηλη τιμη και αρα τα εσοδα ειναι στην υπερειδικη, ειναι ξεκαθαρο αυτο.
Η όλη ιστορία γίνεται γιατί ο κόσμος δεν έχει πιστεί για τους λόγους μετακόμισης του αγώνα στην Αθήνα. Η σούπερ ειδική του ΟΑΚΑ, όπως ειπώθηκε πέρσι, ίσως αποτελέσει την καταστροφή του Ακρόπολις. Ίσως πάλι, όχι.
Οποιος δε θελει, δεν πειθεται ποτε. Νομιζω παντως οτι βαθια μεσα ολοι καταλαβαινουν το γιατι, ασχετα αν τους αρεσει ή οχι.
Θα πληρώσετε εισιτήριο για ειδική του Acropolis 2006;