Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Θα πληρώσετε εισιτήριο για ειδική του Acropolis 2006;
    1. Home
    2. Ράλι Ακρόπολις
    3. Θα πληρώσετε εισιτήριο για ειδική του Acropolis 2006;
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 7
    • 2 / 7
    Ράλι Ακρόπολις
    36
    138
    231
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • A
      angel-rabbit last edited by

Ο χρήστης thvarveris έγραψε:

Aν ένα λογικό αντίτιμο (ανά αυτοκίνητο ή δίτροχο) μου επιτρέπει να μπω από ελεγχόμενη είσοδο ενδιάμεσης πρόσβασης και να παρκάρω κοντά σε θεαματικά σημεία, θα το πληρώσω ευχαρίστως.
      Mάλιστα, θα χαρώ ιδιαίτερα αν ο κόσμος είναι λιγότερος σε αυτά τα σημεία, γιατί θα βρω ευκολότερα σκιά, βραχάκι να καθήσω και θα ακούσω λιγότερες μπούρδες από τους ετήσιους φίλαθλους.
      Eπί πλέον δεν θα φρικάρω από τους εκατοντάδες 'φίλους του σπορ' που, μόλις περάσουν τα WRC, βαριούνται και περπατάνε ή σπρώχνουνε τη μηχανή σαν κοπάδια MEΣA στην ειδική γιατί θέλουνε να προφτάσουν άλλες τρεις και τραπέζι στην ταβέρνα πριν τελειώσουν τα παϊδάκια.

Συμφωνώ με όλα, αλλά γιατί χρεώνεις ανά τροχοφόρο και όχι ανά κεφάλι;

Δεν το χρεώνω εγώ
      Aπλά έτσι μου φαίνεται πιο λογικό, ο χώρος είναι πιο δυσέυρετος για παρκάρισμα παρά για οπίσθια που κάθονται σε πλαγιές. Aν θέλει κανείς να αφήσει το όχημα και να περπατήσει 7-8 χιλιόμετρα θα τον άφημα τζάμπα και θα του έδινα και το έπαθλο Aναστασίας Tζουμελέκα.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • T
        tazio last edited by

'ΑΝ' ζητηθεί να πληρώσουμε το σηζητάμε.

Πάντα για τον εφετεινό αγώνα φυσικά.

• F
          faflas last edited by

Οχι αφου θα εχω προσκληση.Αλλιως δεν θα πηγαινα.Να δειτε ποσοι θα ειναι οι προσκεκλημενοι φετος!

1 Reply Last reply Reply Quote 1
          • T
            tazio last edited by

Ο χρήστης faflas έγραψε:
            Οχι αφου θα εχω προσκληση.Αλλιως δεν θα πηγαινα.Να δειτε ποσοι θα ειναι οι προσκεκλημενοι φετος!

Πρόσκληση για την υπερειδική ναι μπορεί να έχεις. Αλλά εδώ λέμε για τις υπόλοιπες ειδικές.

1 Reply Last reply Reply Quote 2
            • F
              faflas last edited by

Οπ κεκτημενη ταχυτητα.....
              Σορυ και ειπα και το πικροχολο σχολιο...

Στο ερωτημα τωρα..Δεν ξερω..Ισως την πρωτη χρονια οχι ..Μετα απο την στερηση ομως ισως να τους τα εδινα..

• T
                tazio last edited by

Ο χρήστης faflas έγραψε:
                Οπ κεκτημενη ταχυτητα.....
                Σορυ και ειπα και το πικροχολο σχολιο...

Στο ερωτημα τωρα..Δεν ξερω..Ισως την πρωτη χρονια οχι .
                Μετα απο την στερση ομως ισως να τους τα εδινα..

Το ξέρουν (ξέρουμε) , το ξέρουν.

• S
                  salome last edited by

O X I ! Oύτε SSS ούτε σε καμία άλλη περίπτωση! Ούτε καν στην τηλεόραση, για να μην βγάζουν λεφτά από τις διαφημίσεις!

Προτιμώ να μαζέψω λεφτά και να παω να δώ WRC στο εξωτερικό.

Και μια που είμαι φορτωμένη οτι μπήκα στο site του acropolis όπου
                  'Η πόλη που θα φιλοξενήσει το Ράλλυ Ακρόπολις του 2006 είναι η Αθήνα!'

Πραγματικά θα ξεράσω έτσι? Θα τους πει κάποιος ότι το Ακροπολις δεν είναι Ολυμπιάδα? Και μια και ξέρω ότι οι οργανωτές διαβάζουν αυτό το forum ας το πω εγώ:

ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ! ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!

• G
                    giwrgosth last edited by

Ο χρήστης salome έγραψε:

H ΕΛΠΑ το ξέρει??? Μάλλον όχι, για κονόμα το έχει και είναι πολύ πολύ κοντά η στιγμή που δεν θα πλησιάζει στις ειδικές κανείς χωρίς το μαγικό χαρτάκι!
                    Το φετινό είναι (κατά την προσωπική μου άποψη πάντα) ένα τεστ για να δει πως μπορεί να έχει ελεγχόμενες προσβάσεις σε μια περιοχή που φιλοξενεί κάτι παραπάνω από το μισό πλυθισμό της χώρας, άρα πιο πολλοί 'πελάτες' από Λαμία κλπ. Δεν είναι τυχαίο αυτό που έχει ακουστεί για κλείσιμο των ειδικών μια μέρα πριν κλπ.
                    ΟΧΙ δεν θα πλήρωνα να δω Ακρόπολις, ακριβώς για τον λόγο που έγραψε η salome, δεν μπορώ να το δω σαν ένα ποδοσφαιρικό αγώνα που θα με κλείσουν σε ένα γήπεδο για δυο ώρες και αν το θέλετε αυτό τους κοστίζει αρκετά χρήματα, αλλά σαν μια ευκαιρία να φύγω για λίγο από το τσιμέντο και δεν θα πληρώσω για να κάνω αυτό που κάνω κάθε Σαβ/κο, να πάω δηλαδή στην Πάρνηθα ή στα Γεράνια μια βολτίτσα.
                    Θα μου πείτε ότι θα δω και αγώνα... Ναι αλλά τόσα χρόνια έβλεπα και δεν βλέπω τι μπορεί να αλλάξει αν μπει εισιτήριο.
                    Να παρκάρω πιο κοντά στην ειδική ίσως? Μπορεί, αλλά καλό κάνει το περπάτημα και όσο και να μην περπατάμε καθημερινά όλοι μας το κάνουμε ευχάριστα σε κάθε Ακρόπολις.
                    Δεν βλέπω τι άλλες παροχές μπορεί να έχω σαν θεατής πληρώνοντας εισιτήριο...

• A

Ο χρήστης salome έγραψε:
                      O X I ! Oύτε SSS ούτε σε καμία άλλη περίπτωση! Ούτε καν στην τηλεόραση, για να μην βγάζουν λεφτά από τις διαφημίσεις!

Προτιμώ να μαζέψω λεφτά και να παω να δώ WRC στο εξωτερικό.

Θα σας συμβούλευα να κρατήσετε τα λεφτά που θα μαζέψετε γιατί
                      (α). Στο WRC στο εξωτερικό πάλι θα πληρώσετε εισιτήριο και θα ενισχύσετε αυτούς που βγάζουν λεφτά από τις διαφημίσεις. Θα είναι μάλιστα όλοι αλλοδαποί.
                      (β). Έτσι θα μπορέσετε να κάνετε περισσότερες εκδρομές για αγώνες του πανελλήνιου πρωταθλήματος όπου θεατές είμαστε οι γνωστοί 100 συγγενείς και φίλοι.

• D
                        dap last edited by

Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:

Σχεδον ολη η παρεα μου,που εχουν παει σε 'ελληνικα' Ακροπολις ,δεν θελουν να πανε φετος.

Ακριβως ετσι ειναι .
                        Αλλα να γινεται Ακροπολις και γω να βλεπω πρωιναδικα η να'χω παρει τους δρομους ?Μα το θεο ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

1 Reply Last reply Reply Quote 3
                        • A

Ο χρήστης giwrgosth έγραψε:

H ΕΛΠΑ το ξέρει??? Μάλλον όχι, για κονόμα το έχει και είναι πολύ πολύ κοντά η στιγμή που δεν θα πλησιάζει στις ειδικές κανείς χωρίς το μαγικό χαρτάκι!
                          Το φετινό είναι (κατά την προσωπική μου άποψη πάντα) ένα τεστ για να δει πως μπορεί να έχει ελεγχόμενες προσβάσεις σε μια περιοχή που φιλοξενεί κάτι παραπάνω από το μισό πλυθισμό της χώρας, άρα πιο πολλοί 'πελάτες' από Λαμία κλπ. Δεν είναι τυχαίο αυτό που έχει ακουστεί για κλείσιμο των ειδικών μια μέρα πριν κλπ.
                          ΟΧΙ δεν θα πλήρωνα να δω Ακρόπολις, ακριβώς για τον λόγο που έγραψε η salome, δεν μπορώ να το δω σαν ένα ποδοσφαιρικό αγώνα που θα με κλείσουν σε ένα γήπεδο για δυο ώρες και αν το θέλετε αυτό τους κοστίζει αρκετά χρήματα, αλλά σαν μια ευκαιρία να φύγω για λίγο από το τσιμέντο και δεν θα πληρώσω για να κάνω αυτό που κάνω κάθε Σαβ/κο, να πάω δηλαδή στην Πάρνηθα ή στα Γεράνια μια βολτίτσα.
                          Θα μου πείτε ότι θα δω και αγώνα... Ναι αλλά τόσα χρόνια έβλεπα και δεν βλέπω τι μπορεί να αλλάξει αν μπει εισιτήριο.
                          Να παρκάρω πιο κοντά στην ειδική ίσως? Μπορεί, αλλά καλό κάνει το περπάτημα και όσο και να μην περπατάμε καθημερινά όλοι μας το κάνουμε ευχάριστα σε κάθε Ακρόπολις.
                          Δεν βλέπω τι άλλες παροχές μπορεί να έχω σαν θεατής πληρώνοντας εισιτήριο...

Φίλε Giwrgosth,
                          πραγματικά δεν καταλαβαίνω ποιό είναι το πρόβλημά σου:
                          (α). Aν δεν θέλεις να πας στην ακριβή SSS με ατμόσφαιρα γηπέδου μην πας! (ούτε εγώ θα πάω)
                          (β). Aν θέλεις να αποφύγεις εισιτήριο στις υπόλοιπες ειδικές, αν και όταν μπει, είσαι ελεύθερος να το κάνεις αφού σου είναι ευχάριστο να περπατάς. Tι σε ενοχλεί αν κάποιοι άλλοι διαλέξουν να πληρώσουν;
                          (γ). Aν η EΛΠA κερδίζει (γράφεις ότι το έχει για 'κονόμα') στεναχωριέσαι; Προτιμάς να μπαίνει μέσα και να πληρώνεις εσύ (ή ο πατέρας σου) τα ελλείματα;
                          (δ). Aν θέλεις ρομαντική εκδρομή και παλιό πνεύμα Acropolis, γιατί δεν έρχεσαι να δεις το Iστορικό; Eίμαι σίγουρος ότι εκεί θα περάσεις καλά -όλοι οι άλλοι αγώνες WRC θα στη σπάσουν γιατί γίνονται ίδιοι!

• R
                            rallysport last edited by

Ο χρήστης angel rabbit έγραψε:

(α). Aν δεν θέλεις να πας στην ακριβή SSS με ατμόσφαιρα γηπέδου μην πας! (ούτε εγώ θα πάω)

Η SSS καθαυτού δεν με ενοχλεί καθόλου, όποιος θέλει πάει όποιος θέλει δεν πάει, με ενοχλεί όμως το γεγονός ότι έχουν φτιάξει όλο τον αγώνα με γνώμονα αυτή !!

(β). Aν θέλεις να αποφύγεις εισιτήριο στις υπόλοιπες ειδικές, αν και όταν μπει, είσαι ελεύθερος να το κάνεις αφού σου είναι ευχάριστο να περπατάς. Tι σε ενοχλεί αν κάποιοι άλλοι διαλέξουν να πληρώσουν;

Όταν σου κλείνουν τις προσβάσεις για την ειδική, όταν κλείνουν την ίδια την ειδική απο το προηγούμενο βράδυ δεν σου αφήνουν και πολλά περιθώρια. Δεν με ενοχλεί καθόλου κάποιοι να πληρώσουν για να παρακολουθήσουν δικαίωμά τους αναφαίρετο, τα δικά μου τα δικαιώματα όμως που πήγαν ???

(γ). Aν η EΛΠA κερδίζει (γράφεις ότι το έχει για 'κονόμα') στεναχωριέσαι; Προτιμάς να μπαίνει μέσα και να πληρώνεις εσύ (ή ο πατέρας σου) τα ελλείματα;

Ελλείματα ??? Ένα ... (πρόσεξέ το αυτό) **ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ** πως μπορεί να έχει ελλέιματα και γιατί να τα πληρώσει το κράτος .... ΔΕΝ ειναι κρατικό.
                            Να το πάω λιγάκι παραπέρα ??? Πότε ήταν η τελευταί φορά (ή και η πρώτη) που η ΕΛΠΑ έβγαλε ετήσιο ισολογισμό ??? Έτσι για να δούμε τα ... ελλείματα ή πλεονάσματα !!! Για να μην μιλήσουμε για το τι κάνει αυτά τα χρήαμτα η ΕΛΠΑ. Γιατί μόνο στους Ελληνικούς αγώνες δεν τα επιστρέφει. Οπότε πάμε παρακάτω

(δ). Aν θέλεις ρομαντική εκδρομή και παλιό πνεύμα Acropolis, γιατί δεν έρχεσαι να δεις το Iστορικό; Eίμαι σίγουρος ότι εκεί θα περάσεις καλά -όλοι οι άλλοι αγώνες WRC θα στη σπάσουν γιατί γίνονται ίδιοι!

Καλό το ιστορικό και θα πάω να παρακολουθήσω ..... αλλά ΔΕΝ είναι WRC, το ξέρεις και το ξέρω.

Το ακρόπολις ΔΕΝ είναι μόνο ένας αγώνας, ΔΕΝ είναι μόνο μια εκδρομή. Έιναι και τα δύο.
                            Και τελειώνω με μια ερώτηση. Γιατί άλλαξε μια πετυχημένη διοργάνωση (η οποία πήρε και τα εύσημα της FIA, Ομάδων και Δημοσιογράφων ??
                            Μέχρι σήμερα η επίσημη πλευρά δεν έχει απαντήσει. Μας λέει για στοιχήματα, για το ένα, για το άλλο, αλλά δεν μας λέει γιατί η αλλαγή.

• K
                              kouk last edited by

Τελικά (angel rabbit) για όλα υπάρχουν επιχειρήματα. Αρκει να θέλει κανείς να κάνει κάτι ετσι?

Το πρόβλημά μου δεν είναι αν έχουν εισητήριο στο εξωτερικό. Πρόβλημά τους!
                              Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν θα μπορώ να πάω πουθενά αν δεν πληρώσω εισιτήριο! Και το βλέπω να γίνεται γρήγορα!

Οι αγωνες ραλλυ, για μένα, ήταν περισσότερο εκδρομή με την παρέα μου και απόλαυση των αυτοκινήτων και των οδηγών! Και μπορούσα να το κάνω χωρίς να πρέπει να πληρώσω κάτι.
                              Αλλωστε, οι αγώνες γίνονται στα βουνά. Που είναι ελεύθερα.

Αν τώρα αυτό κοστολογηθεί και μπει εισιτήριο, λυπάμαι αλλά δεν θα πάρω!

Και μην αναφέρεις το κόστος των οργανωτών.
                              Αυτό δεν με αφορά. Υπήρχε πάντα και θα υπάρχει πάντα.

Ισως να είναι ρομαντικό αυτό που λέω, το ξέρω.
                              Ισως οι πιο νεοι από εμένα να το δέχονται ή/και να το επικροτούν.
                              Ισως η δικιά μου γενιά να πρέπει να φύγει από τα βουνά.

Μάλλον...ετσι πρέπει να είναι!

• G
                                go_for_pole last edited by

Εκδρομη, ξεκδρομη ειναι μια πρωταθλημα παγκοσμιου επιπεδου και ειναι κομματακι αφυσικο να μην εχει εσοδα απο τους θεατες καθε αγωνα. Βασικα δεν νομιζω οτι υπαρχει αλλη διοργανωση τετοιου επιπεδου που προσφερεται τζαμπα και απο αυτη την αποψη ειναι λογικο η κεντρικη οργανωση να θελει μια αλλαγη. Οι υπερδειδικες ειναι το πρωτο (ευκολο) βημα αλλα ειναι προφανες οτι πραγμα πρεπει να παει παρα περα για χιλιους λογους, οχι κατα αναγκη οικονομικους.

• R
                                  rallysport last edited by

Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
                                  Οι υπερδειδικες ειναι το πρωτο (ευκολο) βημα αλλα ειναι προφανες οτι πραγμα πρεπει να παει παρα περα για χιλιους λογους, οχι κατα αναγκη οικονομικους.

Όπως ??

• K
                                    kouk last edited by

Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
                                    Εκδρομη, ξεκδρομη ειναι μια πρωταθλημα παγκοσμιου επιπεδου και ειναι κομματακι αφυσικο να μην εχει εσοδα απο τους θεατες καθε αγωνα. Βασικα δεν νομιζω οτι υπαρχει αλλη διοργανωση τετοιου επιπεδου που προσφερεται τζαμπα και απο αυτη την αποψη ειναι λογικο η κεντρικη οργανωση να θελει μια αλλαγη. Οι υπερδειδικες ειναι το πρωτο (ευκολο) βημα αλλα ειναι προφανες οτι πραγμα πρεπει να παει παρα περα για χιλιους λογους, οχι κατα αναγκη οικονομικους.

Κώστα, όπως είπα, μπορεί εγω να το βλέπω το θέμα αρκετά ρομαντικά.
                                    Αλλά ότι πρέπει να πάει παρα πέρα....εξαρτάται πως το βλέπει ο καθένας.
                                    Αν θέλουν να γίνει κάτι που θα αποφέρει κέρδη, και η αύξηση των κερδών να είναι και το κριτήριο επιτυχίας, καλά θα κάνουν να βάλουν όχι μόνο εισιτήριο αλλά και κάρτες διαρκείας.

Θα μου επιτρέψεις όμως να σου πω ότι στα βουνα ή στους δρόμους δεν χρειάζεται έργο υποδομής (γήπεδο, στάδιο, πίστα). Μερικές ταινίες και λίγο στρώσιμο. Εκτός αν θέλουμε τα χώματα να γίνονται παρκέ πρώτα!

Και βέβαια, όλα θα κριθούν από το αποτέλεσμα.
                                    Που πιθανότατα θα δικαιώσει μια τέτοια επιλογή.

Οπως είπα, η δική μου γενιά πρέπει να αφήνει σιγά σιγά τα βουνά.
                                    Για εμένα -ακόμα- rally σημαίνει συγκέντρωση!!

• S
                                      spitfire last edited by

να πληρωσω εισητήριο?

• C
                                        cmarin last edited by

Είναι η πρώτη φορά τα τελυταία χρόνια και ειδικά τα πολύ τελευταία, επί ημερών φόρουμ, που δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το που θα παω και τι θα δω 1 μήνα πριν τον αγώνα. Εισητήριο στο βουνό δεν πληρώνω. Θα πάω σίγουρα σε μία ειδική κάθε μέρα και στο SD, το οποίο δεν ξέρουμε που θα γίνει τελικά. Αν ξέρει κανεις ας το πει....

• S
                                          spitfire last edited by

Να πληρωσουν αυτοι πρωτα εισητηριο που εκμεταλλεονται τα βουνα μας:whistlink:

• G
                                            go_for_pole last edited by

Ο χρήστης rallysport έγραψε:
                                            Όπως ??

Θα βοηθησει στον ελεγχο των θεατων και στη γενικοτερη οργανωση λογω της μεγαλυτερης προβλεψιμοτητας στη συμπεριφορα τους και της καλυτερης ποιοτητας τους.

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 6
                                            • 7
                                            • 2 / 7
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ