-
citroen c1, peugeot 107, toyota aygo. Τι να προτιμήσω? Ή μηπως picado κ matiz?
-
-
-
τα τρια πρωτα πιου αναφερεις ειναι σαφως ανωτερα αυτοκινητα απο τα αλλα 2.
Προκειται ουσιαστικα για το ιδιο αυτοκινητο (aygo-c1-107)και οι μονες διαφορες ειναι κατι προφυλακτηρες και φαναρια.
Επισης, διαφερουν οι τιμες τους, η χρηματοδοτηση και η εγγυηση. -
Ο χρήστης dekat έγραψε:
citroen c1, peugeot 107, toyota aygo. Τι να προτιμήσω? Ή μηπως picado κ matiz?Καταρχάς, καλώς όρισες!
Είναι σαν να ρωτάς: Είμαι μεταξύ C1, C1 & C1! Τί να πάρω;;;
Τα πρώτα 3 C1 που ανέφερες (ή τα 3 Pug 107 ή τα 3 Αϋγά ) είναι επιμηκυμένα Smart, τα οποία και τιμώνται αντίστοιχα, και ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική της κάθε εταιρίας στην Ελλάδα.
Τα υπόλοιπα δυο shopcarts που ανέφερες είναι λίγο μεγαλύτερα (νομίζω...και κατά συνέπεια ίσως και συμφερότερα ως αγορά!) και χωρούν είτε λίγες περισσότερες σακούλες πίσω είτε λίγο πιο άνετα τους φίλους σου για την παραλία ή το κλαμπ!
Θες να είσαι 'στυλάτος' και στη μόδα των μικρών shopping carts? Πάρε Σε-Ένα-Αυγό-107! .
Θες λίγο περισσότερη πρακτικότητα εντός του πλαισίου που ορίζεται ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης; Picanto, Matiz, C2 (πέρασε αυτουνού άραγε η μόδα; ), κλπ θα σε ικανοποιήσουν χωρίς να σου ζητήσουν πολλά, αλλά και χωρίς εσύ να απαιτείς από εκείνα περισσότερα απ'όσα μπορούν αντικειμενικά να σου δώσουν
Υ.Γ.
Και μιας και είσαι νέος/νέα στο φόρουμ, δεν περνάς και από εδώ να γνωριστούμε;;; -
Fiat Panda.
Poly anotero apo auta pou anafereisKane ena Search kai tha deis oti to topic exei syzitithei arketa
-
Fiat Panda?
Πώς δεν το σκέφτηκα; Μόλις σήμερα το πρότεινα στον αδελφό μου που είχαμε μια σχετική κουβέντα για μικρό αυτοκίνητο πόλης...
-
Aygo, αυτο δεν έχει και 5 χρόνια εγγύηση;
-
αρχικα ημουν αναμεσα σε μεγαλυτερα αμαξια. σαν κοπελα που ειμαι, μου αρεσε ιδιαιτερα το lancia y. Ειδα επισης τα yaris, peugeot 1007 και nissan micra. Μετα ομως σκεφτηκα πως επειδη ειμαι φοιτητρια στην αθηνα και θα χρησιμοποιω το αμαξι κυριως μεσα στην πολη, ισως είναι προτιμοτερο να ξαναρχισω το ψαξιμο αλλα για μικροτερα αμαξια πλεον. εξαλλου δεν εχω οικογενεια, τι να τα κανω τα super mini? οι φιλοι μου θα χωρανε και σε ενα mini αμαξακι. νομιζω θα με διευκολυνει και στο παρκαρισμα...
-
picant-iko 1.1
-
Αν σου αρέσουν τα τρίδυμα, πάρε το φτηνότερο από τα τρία - το ίδιο ακριβώς αυτοκίνητο είναι, με διαφορετικά σήματα. Αν η αναζήτησή σου περιλαμβάνει και άλλα μοντέλα της κατηγορίας, ρίξε μια ματιά στο picanto και το panda. Θα ακούσεις τα καλύτερα και για τα δύο από πολλούς κατόχους τους στο φόρουμ.
-
Aν σώνει και καλά ένα απ' τα τρίδυμα τότε C1 γιατί πίστεψέ με ακόμα και τα 10200 που κάνει είναι πολλά σε σχέση με αυτά που δίνει.Οπότε ούτε ευρώ παραπάνω για τα αδελφάκια του αφού δεν παίρνεις τίποτα επιπλέον.
Από μένα Picanto ή Panda των οποίων η αγορά αξίζει μέχρι και το τελευταίο ευρώ που δίνεις.
Θανάσης
Ένας τρισευτυχισμένος κάτοχος Panda. -
Και σαν φοιτητρια που εισαι καλο θα ειναι εχεις και 5 χρονια ολικη εγγυηση.... u can call me Panda
Εχει και καλη λιστα εξοπλισμου να επιλεξεις αμα θες να του βαλεις πραγμα...
-
Το Panda το Panda!!!!!
-
panda η picanto...μη παρεις κανενα απο τα 3 αδελφακια...τα 2 που ανεφερα θα σε εξυπηρετησουν σαφως καλυτερα...κατα προτιμηση παντα...
υγ. και επειδη ειναι φιλοι σου πρεπει να τους ταλαιπωρεις...???
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Αν σου αρέσουν τα τρίδυμα, πάρε το φτηνότερο από τα τρία - το ίδιο ακριβώς αυτοκίνητο είναι, με διαφορετικά σήματα. Αν η αναζήτησή σου περιλαμβάνει και άλλα μοντέλα της κατηγορίας, ρίξε μια ματιά στο picanto και το panda. Θα ακούσεις τα καλύτερα και για τα δύο από πολλούς κατόχους τους στο φόρουμ.Nαι, αλλά τα τρίδυμα έχουν 3 διαφορετικές αντιπροσωπείες...
Αν είναι κάποιο από τα τρίδυμα, να είναι Τογιότα!Προσωπικά, θα προτιμούσα Panda ωστόσο.
-
το panda ομως δεν ειναι παλιο μοντελο? και ενω εχει μεγαλυτερο κυβισμο, γιατι αποδιδει μικροτερη ιπποδυναμη?
-
A) Ypsilon BiColore
Μαυρή οροφή - γκρίζο αμάξωμα
ο ορισμός της κομψότηταςΒ) To Panda To Panda...
Κοκκινάκι ή κιτρινακι με την μεγάλη υάλινη ηλιοροφή SkydomeΤο Panda έχει την σωστή ηλικια. Δεν έιναι αρκετά παλιό ωστέ να είναι παλίο
αλλά δεν είναι καινούργιο για να έχει παιδικές ασθένεις (που ποτέ δεν είχε) -
Ο χρήστης dekat έγραψε:
το panda ομως δεν ειναι παλιο μοντελο? και ενω εχει μεγαλυτερο κυβισμο, γιατι αποδιδει μικροτερη ιπποδυναμη?παλιός οκταβάλβιδος κινητήρας
-
Ο χρήστης dekat έγραψε:
το panda ομως δεν ειναι παλιο μοντελο? και ενω εχει μεγαλυτερο κυβισμο, γιατι αποδιδει μικροτερη ιπποδυναμη?Ο ελαφρά παλιότερος κινητήρας σε σχέση με τον τρικύλινδρο των τριδύμων δεν μπορώ να πω πως θα διεκδικούσε βραβείο απόδοσης, αλλά και ποιοι είμαστε εμείς εν τέλει που θα απαιτήσουμε, ή και που θα αξιοποιήσουμε και την τελευταία θερμοδυναμική ρανίδα τέτοιων κινητήρων σε τέτοια μικρά αμάξια πόλης ;
Μην τρελλαίνεσαι με τα μαρκετίστικα τριπάκια που μας πλασάρουν κάποιες εταιρίες...Οκ, το μοτέρ των τριδύμων είναι ισχυρότερο, αλλά για να μπορέσουν να βγουν ακόμα και στην τιμή που έρχονται τα τρίδυμα, θα έπρέπε να 'εφευρεθούν' **3 νέα **μοντέλα σε **3 διαφορετικές εταιρίες **προκειμένου οι οικονομίες κλίμακος να καταστήσουν το όλο εγχείρημα κερδοφόρο.... Με πιάνννννεειιιις?
Η Fiat ήταν παραδοσιακά leader στο segment αυτό και κατέπληξε την αγορά με το νέο, διάσημο πλέον, Πάντα!Μην ρίχνεις στον κινητήρα το βάρος της κρίσης σου σ'αυτή την κατηγορία dekat, ασχέτως κι αν είχαμε και την δυνατότητα χρήσης diesel στην Αθήνα, το Panda θα ήταν μονόδρομος κι εκεί!!! )Το γεγονός ότι η μεγάλη πλειοψηφία των συμμετεχόντων σ'αυτό το thread σου προτείνουν το Panda κάτι λέει (είτε έχουμε εμείς κάποιο Φίατ, είτε όχι), καθώς η άποψη που έχουμε διαμορφώσει γι'αυτό το αυτοκίνητο δεν είναι μονοδιάστατη (βλ. άλογα ή κάτι άλλο αποκλειστικά) αλλά βασίζεται σε μια λίστα κριτηριών την οποία και τo Panda τσεκάρει με απόλυτη επιτυχία!
[list:r8idmoay]Δοκιμασμένο είναι,
Χώρους περισσότερους από τα τρίδυμα έχει,
Καλύτερο value for money είναι από τα τρίδυμα,
5 χρόνια εγγύηση έχει,
Σούπερ οικονομικό είναι,
Φτηνό σε ανταλλακτικά (κούφια η ώρα!) είναι,
Άκρες να έχεις φτηνή συντήρηση έχουμε,
Στυλάτο είναι,
Απίστευτα χρώματα έχει,ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΟΟΟ???? [/list:u:r8idmoay]
Υ.Γ.
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα βέβαια, και καλοδήγητο όποιο αμάξι και να πάρεις!
επιλογη mini