-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
καθολου ασχημα πιστευω , αλλα αν σκεφτει κανεις οτι τα προηγουμενα χρονια ειχαμε 25 wrc...Ειμαστε -4 οσα και η Σαρδηνία σε σχέση με το 2005!
-
111 ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΕΡΣΙ , 111 ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ! ( ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ) ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΦΕΤΟΣ
ΙΔΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΛΟΙΠΟΝ , ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΑΛΛΟ ΣΥΝΟΔΗΓΟ! ΕΛΠΙΖΩ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ , ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!
ΤΟ 111 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!
Δ.ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ
-
Λοιπόν έχουμε και λέμε
21 WRC απο τα οποία 2 είναι 'ελληνικά'
+
45 Φτερούγες (Α/8,Ν/4) απο τις οποίες οι 23 είναι ελληνικές
+
10 'μικρά' όλα ελληνικά
+
12 1600 με μόνο 2 ξένες συμμετοχες
+
2 μόνο συμμετοχες στα 2λίτρα με τον 'Ηρακλή' να δίνει και πάλι το παρών.
Σύνολο:90 με 46 ελληνικές συμετοχες & 34 ξένες
Συμπέρασμα: Όχι κι άσχημα για τον αγώνα μας αν λάβουμε υπόψη την ύφεση που παρατηρούμε φέτος στο παγκόσμιο.
υγ. Μια ερώτηση για εμένα τον νέο....ο 'Ηρακλής' πόσο χρονών είναι και πόσες φορές έχει συμμετάσχει στο Ακρόπολης;
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Υπόψην πως ο Sordo θα 'φιλοξενείται' στο paddock της KronosΜα αυτό δεν είναι έκλπηξη, έτσι γινόταν και στους προηγούμενους αγώνες...
-
Εμένα μου αρέσε η συμμετοχή Νο 103.
Ένας HONDA τρέχει με ένα CITROEN -
χαμος απο SUBARU και MITSUBISHI....
που ειναι ο GALLI???? οεο....
που ειναι ο Ιαβερης με το PUNTO???? οεο.... -
Ο χρήστης thomaspuntos έγραψε:
χαμος απο SUBARU και MITSUBISHI....
που ειναι ο GALLI???? οεο....
που ειναι ο Ιαβερης με το PUNTO???? οεο....ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ BUDGETS ????????????????????????????????????
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ BUDGETS ????????????????????????????????????
ΟΕΟ?
-
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 'PANOS' ?
ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΗΔΗ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ
-
Ο χρήστης °Panos° έγραψε:
ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΗΔΗ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣΚαλώς όρισες!
Εχεις κάνει 1 λάθος!
Αντι για να ανοίξεις νέο θέμα (όπως μάλλον ήθελες, κρίνοντας από τον τίτλο 'ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΟΣ' στην δημοσίευση) έκανες 'Απάντηση' σε ένα άλλο θέμα. Πράγμα που είναι βέβαια καλό, γιατι θέμα με τέτοιο τίτλο μάλλον δεν ταιριάζει!Eίναι απάντηση στην ερώτηση του Χάρη. Το έφτιαξα. Μπορεί να νέος φίλος μας να είναι και ό ίδιος ο 'panos'. cmarin
-
ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΗΔΗ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣΠΟΣΟ ΝΕΟΣ? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ?
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ! -
Πολύ - πολύ νέος. Ευχαριστώ για τις ευχές. Στα όνειρα δεν ταξιδεύεις με το όνομα της πεζής καθημερινότητάς, αλλά με ψευδώνυμο. Θα ήθελα να βάλω το Ari ή το Pentti, αλλά θα ήταν ιεροσυλία. Πάντως είναι το μικρό μου όνομα, με λατινικούς χαρακτήρες. Με την ευκαιρία, μπορεί κανείς να μου πει τι λάστιχα θα βάλω γιατί έχουμε χάσει τον ύπνο μας με τον συνοδηγό;
-
Καλή επιτυχία Πάνο! Καλό να βλέπουμε νέους οδηγούς στο Ακρόπολις!
Θα σε χειροκροτήσουμε σε κάποιο βουνό -
Πολύ - πολύ νέος. Ευχαριστώ για τις ευχές. Στα όνειρα δεν ταξιδεύεις με το όνομα της πεζής καθημερινότητάς, αλλά με ψευδώνυμο. Θα ήθελα να βάλω το Ari ή το Pentti, αλλά θα ήταν ιεροσυλία. Πάντως είναι το μικρό μου όνομα, με λατινικούς χαρακτήρες. Με την ευκαιρία, μπορεί κανείς να μου πει τι λάστιχα θα βάλω γιατί έχουμε χάσει τον ύπνο μας με τον συνοδηγό;ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ Ρ.Μ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Στέλνω PM αλλά απορρίπτεται. Κάθε βήθεια ευπρόσδεκτη μαζί με την εκτίμησή μου.
-
Στέλνω PM αλλά απορρίπτεται. Κάθε βήθεια ευπρόσδεκτη μαζί με την εκτίμησή μου.ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.
ΘΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΤΙ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΑ PIRELLI ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.
ΕΙΤΕ Κ-2 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΓΙΑ ΖΕΣΤΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΛΑΣΠΩΣΕΙ ΚΑΠΟΥ.
ΕΙΤΕ XR-3 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΦΑΡΔΥ ΑΠΟ ΤΟ Κ-2 (225 ΑΝΤΙ 205) ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ TRACTION ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΡΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ
ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΦΘΟΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΓΙΑ Ε.Δ. ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΓΑΡΜΠΙΛΙ. ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΑΡΜΠΙΛΙ.
ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΕΣ Ε.Δ. ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΚΕΛΟΥΣ,ΘΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΡΕΖΕΡΒΑ ΕΜΠΡΟΣ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΜΠΡΟΣ-ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ Ε.Δ. ΠΡΙΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ SERVICE PARK.
ΠΡΟΣΟΧΗ. ΤΑ Κ-2 ΕΧΟΥΝ 'ΦΟΡΑ' ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΡΕΖΕΡΒΑ ΔΕΞΙ ΛΑΣΤΙΧΟ. ΤΑ XR ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ 'ΦΟΡΑ'.
ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΑΡΚΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ,ΑΣ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ.ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Στέλνω PM αλλά απορρίπτεται..κι εγω το ιδιο προβλημα εχω Λωρη .Σχετικα με το shakedown tou Μ.Ροδο...
πιο μετα θα προσπαθησω στο προσωπικο σου e-mail.
-
Τι ειναι τουτο ωρε κλεφτοπουλα;
Κοιτα να δεις που φετος που αποφασισα να μην κατεβω λογω υπερβολικης αναβαθμισης (δεν εχω καινουργιο κουστουμι), θα με τρεχουν στην εξωτικη Αθηνα...
-
ΑΛΛΟ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ! ΜΕΤΑ ΤΗΝ PAOK RACING TEAM, ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΚΑΙ IRAKLIS RALLY ΤΕΑΜ!
MENEI NA ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ!
ΜΗΠΩΣ Ο ΣΤΡΑΤΕΛΗΣ? -
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
Στέλνω PM αλλά απορρίπτεται..
κι εγω το ιδιο προβλημα εχω Λωρη .Σχετικα με το shakedown tou Μ.Ροδο...
πιο μετα θα προσπαθησω στο προσωπικο σου e-mail.
ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ E-MAIL
THANKS,
'EL-EM'
Συμμετοχές του Ράλλυ Ακρόπολις 2006