-
[quote='Amaxopoulos']pskarm εγραψε:
'εδω για να τρεξεις ενα σπριντ και μια αναβαση πρεπει να στησεις ποπο στα μισα λαμογια.για εξοπλισμο τεχνικους ελεγχος κλπ κλπ
ακομα και για την ετησια λισανς εχω ακουσει παιδια να τσακωνονται για να τη παρουν .'Αυτα απλως δεν ισχυουν.
quote]
Μπορει να μην εχω αμεση σχεση με αγωνες δηλαδη να μην εχω τρεξει εγω ο ιδιος αλλα αυτα που ανεφερα πιστεψε τα εχω δει με τα ιδια μου τα ματια και αυτια. δεν ειναι εκκλησια οι ελληνικοι αγωνες.ειδικα αμα σκεφτεις απο που ηρθαν και που πανε το 90% των ανθρωπων που ασχολουνται -διοικουν το χωρο... για αυτο και εκανα τη συγκριση με το ποδοσφαιρο γιατι μοιαζουν παρα πολυ αυτα τα 2 σε καποια πραγματα.τραγικα πολυ.
δε λεω παραπανω γιατι θα αρχισω να το παιζω και εγω ειδημων και συμβουλατωρας σα τους γελοιους που ελεγα πιο πανω...ηδη η γνωμη που εχω εκφερει εχει αρχισει και ξεφευγει απο τα ματια ενος απλου θεατη-αναγνωστη που ειμαι και ειναι το τελευταιο πραμα που θελω .
οπως λεει και μια παροιμια οποιος ανακατευεται με τα πιτουρα το τρωνε οι κοτες...
απλα ολα αυτα τα ανεφερα γιατι θελω να τονισω οτι και εμεις οι απεξω απο το χωρο και ματια εχουμε και αυτια. το τι γινεται δεν το βλεπεις μονο εσυ που τους ανεχεσαι για να κανεις το χομπι σου και να τρεξεις σαν ανθρωπος. -
Θα βγουμε εκτος θεματος,αλλα τι ακριβως εχεις δει να κανουν για λισανς,που οποιος θελει μπορει να βγαλει?
Και τι ειδους ποπο εχεις δει να στηνουν,κλπ?Ειλικρινα ρωταω ,για να διαπιστωσουμε αν τελικα ισχυουν η οχι αυτα που λες.
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
συμφωνω αλλα σε μη πρωταθληματικο επιπεδο τι γινεται?
τι αντιμετωπιζει ενας ερασιτεχνης στο ποδοσφαιρο οπου λεφτα δεν υπαρχουν και δεν ασχολειται κανεις ιδιαιτερα μαζι σου και τι στους αγωνες αυτοκινητου?Και μετά σε χάνουμε στο γήπεδο από καρδιακή προσβολή ή κόβεις τους χιαστούς σου από λακούβες στο γήπεδο και από λάθος παπούτσια και από κακό ζέσταμα (ρώτα κανένα ορθοπεδικό τι γίνεται στα 5x5 σε όλη τη χώρα), -επειδή 'δεν ασχολείται κανείς μαζί σου'. Το νόμισμα βλέπεις έχει 2 όψεις και το να 'ασχολείται κάποιος μαζί σου' δεν είναι πάντα για κακό.
Και στο αυτοκίνητο σε τέτοιο επίπεδο μπορείς να πάρεις το αυτοκίνητό σου και να πας μια γρήγορη βόλτα σε ευθεία ή στροφές παρέα ή και με φίλους σου. Και κόντρες να κάνεις και απ΄ όλα. Δωρεάν (αν και παράνομα).
Αλλά επειδή στο ποδόσφαιρο κλωτσάς ένα τόπι ενώ στο αυτοκίνητο χειρίζεσαι ένα φονικό (για σένα και για τους άλλους) εργαλείο, δε νομίζεις πως είναι δίκαιο τα πράγματα να είναι 'σοβαρότερα' στο δεύτερο απ΄ ό,τι στο πρώτο ?
εδω για να τρεξεις ενα σπριντ και μια αναβαση πρεπει να στησεις ποπο στα μισα λαμογια.για εξοπλισμο τεχνικους ελεγχος κλπ κλπ
Αν έχεις ακουστά, μόλις πριν 3 εβδομάδες σκοτώθηκε ένας άνθρωπος σε ΣΠΡΙΝΤ. Αυτά ντε, τα 'παρακατιανά', που για σένα θα έπρεπε να είναι δωρεάν και να μην απαιτούν καθόλου εξοπλισμό, τον οποίο εξοπλισμό (καθίσματα, ζώνες, κράνη κτλ.) αγοράζεις από κατ΄ εσέ 'λαμόγια' (ενώ όσοι πουλάνε αντίστοιχο εξοπλισμό για άλλα αθλήματα είναι υποδείγματα). Πιθανότατα ο συγκεκριμένος δεν μπορούσε να σωθεί από τον εξοπλισμό αλλά υπάρχουν παραδείγματα ανθρώπων που έχουν σωθεί από όλα αυτά.
ακομα και για την ετησια λισανς εχω ακουσει παιδια να τσακωνονται για να τη παρουν .
Προσκομίζεις 2-3 στάνταρ πράγματα (χαρτιά από γιατρούς, φωτογραφίες) και ένα παράβολο (150 ευρώ και συμφωνώ πως είναι ακριβό) και την παίρνεις. Τι σημαίνει 'τσακώνονται για να την πάρουν' ? Μήπως υπαινίσσεσαι πως αν δεν λαδώσουν δεν την παίρνουν ?
αυτο δηλαδη που θελω να πω ειναι οτι στο μηχανοκινητο αθλητισμο επειδη το μαρουλι ειναι λιγο αλλα το εχουν ολοι οσοι θελουν να κολυμπησουν κοιτανε να βγαλουν απο τη μυγα ξυγκι...
Οπως σε όλους τους χώρους υπάρχουν και οι σοβαροί και επαγγελματίες, και οι κλέφτες.
Και στο ποδόσφαιρο μπορεί να πέσεις σε ένα γυμναστή/προπονητή σωστό και σε κάποιον να σε αφήσει κουτσό.
Και στην αγορά αυτοκινήτου μπορείς να πέσεις σε έμπορο σωστό και να σε κλέψουν.επισης οπως εγραψα στην αρχη το θεμα ειναι αναλογικο. δηλαδη στο ποδοσφαιρο ασχολουνται 10000 π.χ ατομα-παραγοντες σε ολα τα επιπεδα και κατηγοριες.ποσοι απο αυτους ειναι λαμογια και απατεωνες?
ενω στους αγωνες ασχολουνται 500ατομα?που θεωρεις οτι αναλογικα υπαρχουν τα περισσοτερα λαμογια?Στο ποδόσφαιρο, δεν έχω καμία αμφιβολία.
Που το στηρίζω ?
Στην εσωτερική γνώση που είχα για τον αθλητισμό επί πολλά χρόνια (όντας αθλητής σε 2 διαφορετικά αθλήματα (όχι ποδόσφαιρο) επί πολλά χρόνια) και για τους αγώνες αυτοκινήτου επί ακόμα περισσότερα (ως εμπλεκόμενος στην οργάνωσή τους, δηλ. λαμόγιο κατ΄ εσέ).
Εσύ που το στηρίζεις αυτό που λες ? Σε ό,τι 'άκουσες' ?στο αυτοκινητο απο οσα εχω αποκομισει πρεπει να ξεπερνα το 50% η αναλογια.
Δηλ. ένας στους δύο εμπλεκόμενους λαμόγιο ΟΚ, κάτι θα ξέρεις
Δες μόνο τους εμπλεκόμενους στο ποδόσφαιρο και πες μου, υπάρχει στους Ελληνικούς Αγώνες σε οποιοδήποτε επίπεδο λαμόγιο αντίστοιχο (λαμβάνοντας υπόψη και τη διαφορά μεγεθών) με τον τέως πρόεδρο του ΠΑΟΚ και εμπλεκόμενο στο Χρηματιστήριο το '99 , τον τέως πρόεδρο της ΑΕΚ και νυν πρόεδρο άλλης ομάδας , τον τέως πρόεδρο και νυν 'απλό φίλαθλο' ιστορικής Αθηναϊκής ομάδας , το νυν και αεί πρόεδρο Αθηναϊκής ομάδας της Δυτικής Αθήνας , διάφορους εμπλεκόμενους σε ανώτατο επίπεδο μεγαλοδικηγόρους κτλ. κτλ.
Εχεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη άραγε στους διαιτητές ποδοσφαίρου όλων των κατηγοριών απ΄ ό,τι πχ. στους κριτές των Ελληνικών αγώνων ?
προσοχη δε μιλαω για αγωνιζομενους!
Μάλλον δεν έχεις ιδέα για κανένα χώρο απ΄ όσους εμπλέκεις.
Ναι, έχεις δίκαιο, η εικόνα που δίνει το Forum των 'Ελληνικών Αγώνων' είναι άθλια.
Ναι, είναι ένας μικρόκοσμος με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Πολλά κόμπλεξ, πολλή εμπάθεια, και μαχαιρώματα και απ΄ όλα (δηλ. τυπικά Ελληνικά )
Ναι, υπάρχουν πολλά προβλήματα σε όλα τα επίπεδα.
Αλλά, συγνώμη που στο λέω, η σύγκριση που επιχειρείς είναι τόσο άδικη και τόσο εκτός θέματος, που καταντά αστεία. -
το πραγμα ξεκινησε με χιουμοριστικη διαθεση και οπως εγραψα στο πρωτο ποστ απο την αθλια και εξευτελιστικη εικονα του τοπικ για τους ελληνικους αγωνες που αμαυρωνει την ολη εικονα του φορουμ.
η δε συγκριση για να γελασουμε καθως ειναι σα να συγκρινεις ντοματες με πατατες.απλα οταν τα βλεπεις και τα δυο σαπια καπου μοιαζουν σαν εικονα...
περιμενω αν θα σου απαντησει καποιος αλλος.
τα υπολοιπα με π.μ για να δεις οτι μονο εκτος τοπου και χρονου δεν ειμαι.
βεβαια την απαντηση σου τη ξερω ηδη και θα ειναι ιδια με φιλου μου κριτη-οπως και εσυ-
-ρε αυτα γινονται παντου.τι κολλας και εσυ τωρα. μπα μεμονωμενα παριστατικα ηταν μη βγαζεις κανονες και βαζεις ολους στο ιδιο καζανι κλπ κλπ...υ.γ γιατι αραγε εχει τοσο μεγαλο ποσοστο στη ψηφοφορια ιδια γνωμη με εμενα? οχι οτι εχει σημασι το αποτελεσμα αλλα εχω την αισθηση οτι το ολο πραμα εχει παρακουρασει πολυ κοσμο.
-
Σε εμενα που σε ρωτησα παραπανω μπορεις να απαντησεις?
Για να μαθαινουμε τιποτα. -
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
υ.γ γιατι αραγε εχει τοσο μεγαλο ποσοστο στη ψηφοφορια ιδια γνωμη με εμενα?Ποιό είναι το ερώτημα της ψηφοφορίας και που εκφράζεται σαφώς ?
Διότι αν πρόσεξες πολλοί ρώτησαν (και -πάω στοίχημα- ακόμα περισσότεροι ψήφισαν χωρίς να ρωτήσουν).
Διατύπωσε σωστά την ψηφοφορία και μετά συζητάμε για τα αποτελέσματά της.
οχι οτι εχει σημασι το αποτελεσμα αλλα εχω την αισθηση οτι το ολο πραμα εχει παρακουρασει πολυ κοσμο.
Ειλικρινά στο λέω, σε πολλά απ΄ όσα ΕΝΝΟΕΙΣ, συμφωνώ μαζί σου.
Αλλά τα λες με τέτοιο άσχημο τρόπο (συγνώμη) και κάνεις αυτή τη γελοία σύγκριση με το ποδόσφαιρο (και πάλι συγνώμη), που προκαλείς απαντήσεις σαν τη δική μου.Περιμένω να μας πεις (δημόσια) αυτά που ξέρεις. Διότι με ΡΜ ενισχύεις μία από τις βασικές πληγές των Ελληνικών αγώνων, τις φήμες ('έμαθα', 'άκουσα', 'μου είπαν'), δηλ. κάνεις αυτό ακριβώς που κατηγορείς. Ετσι θα πολεμήσεις τα λαμόγια ?
-
δε μπαινω σε αυτη τη διαδικασια.
η ιστορια εχει αποδειξει οτι ουτε εσεις που πολεμησατε δημοσια τα λαμογια δε κανατε τιποτα...
η υπαρχουσα κατασταση δε σωζεται με τιποτα.φαυλος κυκλος με ολη τη σημασια της λεξης.επισης ο τροπος που αντιδρας σε ενα κατα βαση χιουμοριστικο θεμα -ασχετα με τι τροπη πηρε - δειχνει οτι σε ποναει και οτι αυτα που λεω τα ακους και απο αλλου.και οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια.
υ.γ το ερωτημα της ψηφοφοριας αναφεροταν καθαροτατα στο αρχικο ποστ.
οποιος λεει οτι δε το καταλαβε μετα απο ενα σημειο υποβιβαζει τον εαυτο του.το εκανα ομως πιο ευδιακριτο ! -
Για τη λισάνς δε σε κρατάνε περισσότερο από 1/4 της ώρας!
Άλλο αν η συμπεριφορά του ταμία της ΕΘΕΑ (ή της ΕΛΠΑ; ) ήταν ΓΤΠ (ακριβώς αντίστροφος της κοπέλας που μου έβγαλε τη λισάνς)...
Είναι μακράααααααααααν η πιο απλή και γρήγορη διαδικασία στην προετοιμασία ενός αγώνα....
-
Ναι,μετα ερχονται τα δυσκολα που πρεπει να επιλεξεις τι να εχουν μεσα τα σαντουιτς που θα εχεις στο σερβις....
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Ναι,μετα ερχονται τα δυσκολα που πρεπει να επιλεξεις τι να εχουν μεσα τα σαντουιτς που θα εχεις στο σερβις....Πονοκέφαλος........
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
η ιστορια εχει αποδειξει οτι ουτε εσεις που πολεμησατε δημοσια τα λαμογια δε κανατε τιποτα...
η υπαρχουσα κατασταση δε σωζεται με τιποτα.φαυλος κυκλος με ολη τη σημασια της λεξης.Για να τα λες κάτι θα ξέρεις
επισης ο τροπος που αντιδρας σε ενα κατα βαση χιουμοριστικο θεμα -ασχετα με τι τροπη πηρε - δειχνει οτι σε ποναει και οτι αυτα που λεω τα ακους και απο αλλου.και οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια.
Είσαι τελείως εκτός θέματος. Αυτό που με 'χαλάει' είναι που κάποιος που (κατά δική του ομολογία) δεν έχει γνώση ενός χώρου, να τον καταγγέλει και να βάζει τους πάντες που συμμετέχουν συλλήβδην σε τσουβάλια. Δηλαδή με χαλάει ο λαϊκισμός και η καταγγελτική νοοτροπία των δελτίων των 8. Θα έκανα ακριβώς τα ίδια αν το θέμα ήταν κάτι άλλο που γνωρίζω καλά και εσύ όχι, πχ. 'ποιός είναι πιο λαμόγιο, η Cisco ή η Microsoft'.
Δεν είναι τυχαίο που ο Amaxopoulos και ο GeorgeTabs, που στους 'Ελληνικούς Αγώνες' πυροβολούν τους πάντες (άλλες φορές δίκαια, άλλες φορές άδικα, αλλά πάντοτε μετά γνώσεως), στο παρόν θέμα 'στην είπαν' (αν δεν το πρόσεξες).
Και αν αυτά που έγραψες στο αρχικό σου ποστ το θεωρείς χιούμορ, κρίμα...
υ.γ το ερωτημα της ψηφοφοριας αναφεροταν καθαροτατα στο αρχικο ποστ.
οποιος λεει οτι δε το καταλαβε μετα απο ενα σημειο υποβιβαζει τον εαυτο του.το εκανα ομως πιο ευδιακριτο !Το ερώτημα της ψηφοφορίας είναι ακόμα αμφιλεγόμενο τόσο στον τίτλο του θέματος όσο και στην ίδια την ψηφοφορία. Πόσο πιστεύεις πως ψήφισαν ορθά οι 29 μέχρι τη στιγμή που έκανες τη διόρθωση ? Που χρησιμοποιείς το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας προς -και καλά επίρρωση των λεγομένων σου. Ξέρεις τι μου θυμίζει αυτό ? Την πρόσφατη δημοσκόπηση:
Ερώτηση 1: 'Συμφωνείτε με την ευελιξία στην αγορά εργασίας' ? Απάντηση ερωτώμενων: 'Ναι' (62%)
Ερώτηση 2: 'Συμφωνείτε με το σκανδιναβικό μοντέλο' ? Απάντηση ερωτώμενων: 'Οχι' (50-τόσο %). Για το τι είναι το σκανδιναβικό μοντέλο, βλ. το θέμα ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΑΝΙΑΣ.Δηλαδή 'δελτία των 8' για άλλη μια φορά.
Τέλος από μένα.
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
η υπαρχουσα κατασταση δε σωζεται με τιποτα.φαυλος κυκλος με ολη τη σημασια της λεξης.Μη μπαίνεις σε καμμία διαδικασία, αλλά μισόλογα και αντιμετώπιση με τέτοιο τρόπο δεν είναι και τα καλύτερα όπλα σε μια συζήτηση.
Μόνος σου σκοτώνεις το θέμα σου.
-
Ειχα πει να μη δωσω συνεχεια αλλα εχει αρχισει και με εκνευριζει αφανταστα το ολο θεμα ....
ειναι χαρακτηριστικο οτι 2 φιλοι αγωνιζομενοι με πηραν χτες τηλ και με εκραξαν που ασχολουμαι και χανω το χρονο μου να προσπαθω να αποδειξω το αυτονοητο...για να καταλαβω.
α. θεωρειτε ατυχη τη συγκριση με το ελληνικο ποδοσφαιρο.
πολυ ωραια ας επεμβει ενας moderator να σβησει τη ψηφοφορια.
ας πουμε οτι ηταν ενα λαθος, ενα αστειο το οποιο ποσως με απασχολει.
το διαγραφουμε και σας ζητω συγνωμη που εξησα τη πληγη.ειναι αστειο ποσο εχετε κολλησει σε αυτο το πραγμα ενω δεν ειναι αυτο το ζουμι της ιστοριας .
απο εκει και περα τι????????β.προσπαθειτε να αποδειξετε οτι δεν υπαρχουν λαμογια στους ελληνικους αγωνες που εχουν κανει τσιφλικι τους το χωρο και ρουφανε τα ελαχιστα χρηματα με απληστια?
προσπαθειτε να αποδειξετε σε οσους διαβαζουν οτι τιποτα δε γινεται επιτηδες αλλα ολα τυχαια και οτι ηταν παρεξηγησεις κλπ κλπ κλπ?γ. δηλαδη οι ελληνικοι αγωνες ειναι ενας αγγελικα πλασμενος χωρος που δεν υπαρχει παρασκηνιο δε γινεται τιποτα πισω απο τη πλατη και ολα ειναι τελεια και ομορφα? και οτι οσοι ειμαστε απο εξω απο το χωρο αλλα βλεπουμε και αλλα συμβαινουν 20χρονια τωρα και απλα δε ξερουμε τι μας γινεται και επειδη ειμαστε ασχετοι και κακεντρεχεις παρεξηγουμε τα παντα?
και οι δημοσιογραφοι του σταρ μεσα στις μπουρδες των δελτιων τους λενε και αληθειες...................παρακαλω μην απαντατε . το θεμα εληξε.
ο καθενας ας μεινει στο σκοταδι του. η ιστορια εχει δειξει και θα δειχνει στο μελλον ποιος εχει δικιο και ποιος αδικο αν και παντα η αληθεια ειναι καπου στη μεση.
οι ελληνικοι αγωνες αυτοκινητου ειναι κατι που ανηκει σε λιγους και σε λιγους θα συνεχισει να ανηκει.αυτο ειναι κατι που δε παιρνει καμια συζητηση. -
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
Ειχα πει να μη δωσω συνεχεια αλλα εχει αρχισει και με εκνευριζει αφανταστα το ολο θεμα ....Εφ'όσον σε χαλάει γιατί το ξεκινάς?
ειναι χαρακτηριστικο οτι 2 φιλοι αγωνιζομενοι με πηραν χτες τηλ και με εκραξαν που ασχολουμαι και χανω το χρονο μου να προσπαθω να αποδειξω το αυτονοητο...
Τα drift - face to face - GTCC κλπ δεν είναι αγώνες αλλά παιδιές!
για να καταλαβω.
α. θεωρειτε ατυχη τη συγκριση με το ελληνικο ποδοσφαιρο.Μάλλον άσχετη (ατυχής είναι η σύγκριση που γίνεται κατα λάθος , άσχετη όταν δεν ξέρεις τι σου γίνεται)
β.προσπαθειτε να αποδειξετε οτι δεν υπαρχουν λαμογια στους ελληνικους αγωνες που εχουν κανει τσιφλικι τους το χωρο και ρουφανε τα ελαχιστα χρηματα με απληστια?
προσπαθειτε να αποδειξετε σε οσους διαβαζουν οτι τιποτα δε γινεται επιτηδες αλλα ολα τυχαια και οτι ηταν παρεξηγησεις κλπ κλπ κλπ?Όχι προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι υπάρχουν λαμόγια μ.μηχανικοί? By the way τα ελάχιστα που τα είδες?
γ. δηλαδη οι ελληνικοι αγωνες ειναι ενας αγγελικα πλασμενος χωρος που δεν υπαρχει παρασκηνιο δε γινεται τιποτα πισω απο τη πλατη και ολα ειναι τελεια και ομορφα? και οτι οσοι ειμαστε απο εξω απο το χωρο αλλα βλεπουμε και αλλα συμβαινουν 20χρονια τωρα και απλα δε ξερουμε τι μας γινεται και επειδη ειμαστε ασχετοι και κακεντρεχεις παρεξηγουμε τα παντα?
Όχι βρε παιδί μου ή Ελλάδα και οι Ελληνάρες συνθέτουν όπου βρεθούν έναν αγγελικά πλασμένο χώρο!
και οι δημοσιογραφοι του σταρ μεσα στις μπουρδες των δελτιων τους λενε και αληθειες...................
Καλημέρα (κάτσε να βγώ στο παράθυρο να δώ...)
παρακαλω μην απαντατε . το θεμα εληξε.
Δημοσιογράφος στο στάρ είσαι ?
ο καθενας ας μεινει στο σκοταδι του.
Σου πάει το μπλου-μπλάκ!
η ιστορια εχει δειξει και θα δειχνει στο μελλον ποιος εχει δικιο και ποιος αδικο αν και παντα η αληθεια ειναι καπου στη μεση.
Ο Ανιστόρητος πρώτος το θρέντ βαλέτω
οι ελληνικοι αγωνες αυτοκινητου ειναι κατι που ανηκει σε λιγους και σε λιγους θα συνεχισει να ανηκει.αυτο ειναι κατι που δε παιρνει καμια συζητηση.
Μήπως τελικά σε λένε Αλ.Μανιατόπουλο?
-
ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΑΡΑΔΕΚΤH ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ MODERATORS ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
:oops: Kατα λαθος ψηφισα πριν διαβασω το πρωτο ποστ ,νομιζοντας οτι η ερωτηση ειναι τι προτιματε,και οχι πρακτικα οτι η ψηφος η 'θετικη' παει στο 'αντιθετο'......
Οποτε κατα λαθος ψηφισα ελλ. αγων. αυτοκ.ΟΚ άρα είμαστε πάτσι, αφού κι εγώ για τον ίδιο λόγο ψήφισα κατά λάθος ποδόσφαιρο.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Προσκομίζεις 2-3 στάνταρ πράγματα (χαρτιά από γιατρούς, φωτογραφίες) και ένα παράβολο (150 ευρώ και συμφωνώ πως είναι ακριβό) και την παίρνεις.
.
Βεβαια, τι πιο απλο καθολου χρονοβορο και σχετικα σε λογικη τιμη ωστε ΝΑ ΚΑΒΑΛΙΣΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ.Χωρις να σου εχει δειξει κανεις ουτε πως να δενεις τη ζωνη σου!Ειλικρινα νιωθω πολυ ασφαλης και μονο που το γραφω αυτο!
Αυτα λοιπον χρειαζονται για να παρεις μια αγωνιστικη αδεια στην Ελλαδα χωρις φυσικα να εχεις πριν παρακολουθησει σεμιναρια αγωνιστικης οδηγησης ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, μπορεις με τον παραπανω πολυ απλο τροπο να τρεξεις σε αγωνα!
Τι ασφαλης τροπος!Α ναι θυμηθηκα . . . μετα απο ενα χρονο που δεν υπαρχει πλεον η εκπτωση νεου οδηγου χρειαζεται να πληρωσεις μονο 300 ευρω για μια αναβαση.
Ερωτηση ανεκδοτο-γριφος:
Ειμαι νεος οδηγος και στη Ριτσωνα μου ζητησαν 170 ευρω και στην Αγια Αννα 180.Η εκπτωση ειναι μηπως κυμαινομενη? -
Xμμμ.Το θεμα αν θελουμε μπορει να γινει πολυ ζουμερο,γιατι ενω βρισκομαστε σε αυτοκινητιστικο φορουμ,μπορουμε να γραψουμε λαμογιες για το ποδοσφαιρο,που ομως ποσως με ενδιαφερουν(σε αντιθεση με το μηχανοκινητο αθλημα).
Μου ειπε λοιπον προχτες ποδοσφαιριστης οτι στον αγωνα με την Μακαμπι ο Ολυμπιακος (στην Κυπρο)δεν εχασε 'τυχαια'.Αλλα οτι καποιος απο εναν μονο αγωνα εβγαλε μερικα εκατομμυρια ευρω.....
Απο εναν τοσο ημιασημαντο αγωνα....
Αραγε σε αγωνα αυτοκινητου,και δη σε αγωνα Κυπελλου ,ας πουμε επιπεδου Θερμαικου,ποσα να πηρε ο 'Μουρικης' για να χασει για 1,... δευτερα....
Πραγματικα δεν βρισκω καμια συγκριση των δυο αθληματων.
Περα απο την παραδοχη που εγραψα οτι παντου συναταμε 'βρωμιες'..... -
pskarm Ναι μεν, αλλά... .
-
Λοιπόν, αποφάσισα τι θα κάνω από δω και πέρα... Θα τσεπώνω ποσά από αγωνιζόμενους για να χτυπάω χειροκίνητους χρόνους στο flying (δεν 'λειτούργησε' το φωτοκύτταρο... )... Εκεί να δείτε λαμογιά... Αν μου δωσει κάποιος αρκετά, θα χτυπάω τον χρόνο του δια της ακοής!!! (τον άκουσα να έρχεται!!!)
Αμαξόπουλε, πόσο λες να κοστολογήσω το δευτερόλεπτο?
Αγωνες Αυτοκινητου Vs Πρωταθλημα Ποδοσφαιρου