-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Ωραία πινακίδα
Aftermarket είναι?Το αυτοκίνητο ναι φυσικά.
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Έτσι είναι! Γι' αυτό το λόγο παραμερίζω οποιαδήποτε κακοτοπιά, παρεξήγηση, βλακεία ή οτιδήποτε άλλο κακό συναντώ στο forum. Επειδή τελικά, πίσω από το forum κρύβεται μια θαυμάσια παρέα! Καλή η ανταλλαγή απόψεων και οι συζητήσεις, αλλά όποιος επιλέγει να μένει σε αυτές, χάνει πολλά κατά τη γνώμη μου!!Ελπίζω τα λόγια του Πάνου (ότι δηλαδή δεν τολμούσε) να γίνουν αφορμή να παραβρίσκονται ακόμα περισσότεροι σκεπτικοί/επιφυλακτικοί στις συναντήσεις...!! Αυτή είναι όλη η αξία του forum!!
Πόσο σύμφωνο με βρίσκεις και στα δύο!
@panark: zoom-zoom
Είπα τη Μεγάλη Εβδομάδα θα κάνω αποτοξίνωση και απο αυτοκινητιστικά κολάσιμες σκέψεις, αλλά που...
-
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Α ρε Θέμη οργανωτή.Παιδιά, εγώ απλώς έριξα στο Σπύρο την ιδέα για τον καφέ. Την ιδέα για Σούνιο εκείνος την πέταξε, οπότε δικό του το credit
Και τέλος πάντων, μπράβο σε όλους μας! Περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ από το πουθενά και αυτό είναι που μετρά!!
-
Εγώ φεύγω τώρα γιατί σε λίγο θα μπεί ο εγκάθετος και θα αρχίσει τη γκρίνια.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Εγώ φεύγω τώρα γιατί σε λίγο θα μπεί ο εγκάθετος και θα αρχίσει τη γκρίνια. -
Mπράβο παίδες!
Λόγοι ανωτέρας βίας δεν μου επέτρεψαν να έρθω!
Πάντως χάρηκε που είδε (..ο λόγος ανωτέρας βίας που λέγαμε ),όσους από εσάς ξανασυνάντησε,και στέλνουμε τις ευχές μας για καλή Ανάσταση σε όσους από εσάς δεν είδαμε...
Σπύρο σε ευχαριστώ και πάλι,γενικώς και ειδικώς!
-
Πολύ ωραία η διαδρομή - την έχω κάνει μόνο μία ή δύο φορές ακόμα. Το πιο διασκεδαστικό όμως είναι η «απομυθοποίηση» των γραφώντων (με την καλή έννοια, μην παρεξηγηθώ), όταν τα usernames παίρνουν πλέον σάρκα και οστά και πάνε για καφέ.
Έτσι είναι! Γι' αυτό το λόγο παραμερίζω οποιαδήποτε κακοτοπιά, παρεξήγηση, βλακεία ή οτιδήποτε άλλο κακό συναντώ στο forum. Επειδή τελικά, πίσω από το forum κρύβεται μια θαυμάσια παρέα! Καλή η ανταλλαγή απόψεων και οι συζητήσεις, αλλά όποιος επιλέγει να μένει σε αυτές, χάνει πολλά κατά τη γνώμη μου!!
Φυσικά, εξαιρούνται όσοι δεν μπορούν λόγω απόστασης να παραβρίσκονται σε συναντήσεις!!
Ελπίζω τα λόγια του Πάνου (ότι δηλαδή δεν τολμούσε) να γίνουν αφορμή να παραβρίσκονται ακόμα περισσότεροι σκεπτικοί/επιφυλακτικοί στις συναντήσεις...!! Αυτή είναι όλη η αξία του forum!!
Αν το ήξερα λίγο πιο νωρίς θα ερχόμουν και εγώ. Την επόμενη φορά
-
Μπράβο, μπράβο...
Καλά, εσένα Χρήστο θα σε καρυδώσω. Ρε δε σου έχω πει όποτε κανονίζετε τέτοια να μου στέλνεις μήνυμα?
Θα σου πληρώνω τα sms!
Αμάν πια!
-
Νααααααααααμαι!
Σπυράκι, αστειάκια;
Όλα καλά, καφεδάκι, κουβεντούλα, πανέμορφη διαδρομή και καλή παρέα.
Γνωρίσαμε και νέα παιδιά τα οποία και περιμένουμε και σε επόμενες συναντήσεις.
Χρηστάκι, ώστε από Αττική Οδό θα γυρίζατε κατευθείαν, ε;
Θέμη, πολύ ωραίο το μαύρο Μιατάκι στο τέλος της τετράδας στην επιστροφή
Φράνκι, ξέρεις που θα μπει η καγκουρο-αεροτομή σου, έτσι;
ΥΓ: Όποιος γουστάρει κάτι αντίστοιχο τη Δευτέρα... Λέω μήπως...
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Νααααααααααμαι!!Όποιος γουστάρει κάτι αντίστοιχο τη Δευτέρα, λέω μήπως...
Γουστάρω....
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Μπράβο, μπράβο...Καλά, εσένα Χρήστο θα σε καρυδώσω. Ρε δε σου έχω πει όποτε κανονίζετε τέτοια να μου στέλνεις μήνυμα?
Θα σου πληρώνω τα sms!
Αμάν πια!
.....όλα γίναν τόσο γρήγορα
-
Ποιο μαύρο ρε Στέλιο; Καφέ ήταν!! Είναι αυτό που φορά τον κινητήρα του 4κίνητου 323 τουρμπίσιο.
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Νααααααααααμαι!!
Όποιος γουστάρει κάτι αντίστοιχο τη Δευτέρα, λέω μήπως...
Γουστάρω....
Δε μας αφήνετε να αγιάσουμε ρε γμτ!!!!
-
Ποιο μαύρο καλέ; Καφέ ήταν!! Είναι αυτό που φορά τον κινητήρα του 4κίνητου 323 τουρμπίσιο.Μη τον παρεξηγείς όλα μαύρα και ΜΩΒ τα βλέπει.
-
Ποιο μαύρο ρε Στέλιο; Καφέ ήταν!! Είναι αυτό που φορά τον κινητήρα του 4κίνητου 323 τουρμπίσιο.Ναι αυτό τέλος πάντων. Λες να έχω αχρωματοτέτοια;
Μια χαρά ακουγόταν πάντως
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Ωραία πινακίδα
Aftermarket είναι?http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 985#573985
-
θα το ακούσει ο Μιατοθεός εκεί πάνω και θα σας ρίξει κατάρα -10 άλογα στα μοτέρ σας! Ακούς εκεί μαυρό και καφέ.. Βυσσινί παρακαλώ απο τα πολύ συλλεκτικά χρώματα.. όσο για το μοτέρ ράβει κουστουμάκια σε κάτι γρήγορα Nass-cars
-
-
ο 'κρυμμένος diperr' ειναι όλα τα λεφτα στα ονοματα..
Edit: πού είναι η funis, οέο;;;
Ναι.. Βασικα επρεπε να σας ειχα βγαλει εγω φωτο, να ταν κι ο Σοκος μεσα, μιας κι εγω με τα φλας των φωτογραφικων φακων δεν τα παω καλα! Δεν πειραζει, την Δευτερα..
-
Ωραία τα περάσατε βλέπω...είδα μήνυμα στο msn από τον Θέμη αλλά το είδα καθυστερημένα .... ...από την άλλη όμως δεν μπορούσα κιόλας...το έτερον ήμισυ γκρίνιαζε από το πρωί.
Ωραία η φωτό με τα παιδιά μαζεμένα όπως και η αλα paparazzi της funis...ποιός την έβγαλε κρυφά;
Καλή ανάσταση εύχομαι σε όλους!
Επίσκεψη στο Σούνιο το Μεγάλο Σάββατο - Εντυπώσεις