-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Θεμηηηηη!!!Θελω να μου πεις πώς τα καταφερες!!!!
Δάκτυλο του Οβελίξ είναι αυτά
ο οπτέριος δεν θα τα καταφέρει να έρθει μάλλον.
-
Καταλαβα!!!Μόνο για ένα λόγο δε θα ερχότανε ο Θεμης στις Σερρες!!!:iconcool:
θα μαζευει λεφτα για nurburgring
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Βασίλης, Τσίλης, Σιέλες, Χρουμπελίξ και Σία...είναι καλά?!
λέω ν' ανέβω κι εγώ
Βρε μπας και έρθω και εγώ ?
-
Βρε λες να μπω και εγώ;
-
Μηπως θα'πρεπε να το κανονίσετε με το τρακ-ΜΙΑΤΑ,μήπως δε χωρατε πρωτα απ'όλα;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μηπως θα'πρεπε να το κανονίσετε με το τρακ-ΜΙΑΤΑ,μήπως δε χωρατε πρωτα απ'όλα;Το έχουμε κανονίσει...
Νάσο, έλα κι εσυ!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Βρε λες να μπω και εγώ;Kαι γω θα θελα, αλλά κάπως πρέπει να ρωτήξουμε.
Μη πάμε και 100ατομα σε ξένο τρακντέι. -
Νομίζω ότι τα παιδιά του ΤρακΜιάτα θεωρούν πως όσο περισσότεροι, τόσο καλύτερα. Αλλά, αφού υπάρχουν και εδω αρκετά μέλη του κλαμπ, θα μπορούσαν να μας πουν!
-
Ψαχνω παρεα για να πάω σημερα στην πίστα να παρακολουθησω το τρακντει του north clubs
ψηνεται κανεις να πάμε μαζι; -
10 λεπτα νωριτερα να μου το λεγες ...
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
10 λεπτα νωριτερα να μου το λεγες ...Προφταίνουμε ακόμα ρε!
Αντε,ντυσου κι'έρχομαι να σε πάρω.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ψαχνω παρεα για να πάω σημερα στην πίστα να παρακολουθησω το τρακντει του north clubs
ψηνεται κανεις να πάμε μαζι;Σκέφτομαι να πάω στο Σέλι το μεσημέρι αν δεν χιονίζει (δεν έχω βάλει τα χειμερινά). Θα βάλω και ασετόν να δω αν καίει λιγότερο ή δουλεύει καλύτερα (μάλλον τίποτε από τα δυο αλλά θα δοκιμάσω). Αν πάω αύριο έρχεσαι;
-
Αύριο,εαν θα βρεχει στο Μπέλες,θα ξαναεχω ευκαιρία.
Αύριο όμως πιθανότατα να εχουμε ακραία καιρικα φαινόμενα,οπότε το τρακντει ισως να γίνει με δυσκολία.
Τεσπα,για σημερα κανεις;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αύριο,εαν θα βρεχει στο Μπέλες,θα ξαναεχω ευκαιρία.Αύριο όμως πιθανότατα να εχουμε ακραία καιρικα φαινόμενα,οπότε το τρακντει ισως να γίνει με δυσκολία.
Τεσπα,για σημερα κανεις;
μόλις γύρισα. καλά ήταν.(ασθενής) βροχή το πρωί αλλά τρέξαν κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα.μετά σιγά σιγά στέγνωσε η πίστα και κατέβηκαν και οι χρόνοι.
για να δούμε και αύριο...
-
Θα μας πεις χρόνους,ή δε τους θυμασαι;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Θα μας πεις χρόνους,ή δε τους θυμασαι;όχι,δεν κοίταξα καθόλου χρόνους.γύρω στο 1,38 κάτι ραλλάκια και 1,50 τα colt czt πήραν τα αυτάκια μου αλλά με τεράστια επιφύλαξη.
-
Ειχε κοσμο;;;
-
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
Ειχε κοσμο;;;όχι πολύ.λόγο καιρού λογικά αλλά και λόγο Σαββάτου. Όσοι είναι για επισκέπτες θα έρθουν λογικά (καιρός θέλοντος) αύριο
-
Κανεις για βόλτα στην πίστα σημερα;
-
Τελευταια στιγμη καθε φορα το λες...!
Επισκέψεις στήν πίστα τών Σερρών (TDS-29/11 σελ 114)