-
Ελατε καμμια βολτα Σερρες να γνωριστουμε κιολας ...
-
ΟΙ συγκεκριμένοι είναι συνέχεια στας Σέρρας!!!
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Ελατε καμμια βολτα Σερρες να γνωριστουμε κιολας ...Καπου γυρνωντας εκει γυρω στις Σερρες,πέτυχα δύο πόνυ παρκαρισμενα το ενα πίσω απ'τ'αλλο,και αν θυμαμαι καλά ήτανε κατω απο μια τεντα,πάνω σε πεζοδρόμιο.
Ηταν τα δικά σου; -
Οχι, το ενα ειναι σε ανακατασκευη και το αλλο σε κλειστο γκαραζ. Που τα ειδες;
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Οχι, το ενα ειναι σε ανακατασκευη και το αλλο σε κλειστο γκαραζ. Που τα ειδες;Δε θυμαμαι ακριβώς που.Ητανε καπου στη διαδρομή απο την πίστα των Σερρων προς το κοντινο βενζιναδικο και μετα ανηφορίζοντας προς κοιλάδα.
Δυο μαζι,το ενα πίσω απ'τ'άλλο,προφανως του ιδίου ιδιοκτητη.Οταν βρεθούμε,θυμισε μου να σου διηγηθω μια ιστορια με πόνυ απο ενα πολύ παλιο ραλυ (ή θερμαικου ή ΔΕΘ)
-
Δεν καταλαβα που ακριβως λες οτι ηταν .. Θα μου τα πεις απο κοντα ...
-
-
Αυτα ειναι εργαλεία!!!
Ελληνας το είχε;
-
Ναι,ελληνας...
-
τι διαολο ειναι τουτο?
Ποσο γυρναγε?Κοντα στο 1:00?
-
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
Δυστυχως ηταν εκει για στρωσιμο οποτε δε μπορεσαμε να το απολαυσουμε σε πληρη δραση... -
Τι γίνεται, σχεδόν 20 μέρες έχει να κινηθεί το θέμα.
Θα οργανωθεί καμιά συναντησούλα στας Σέρρας? -
Ναι,αλλα δια μεσου trackday-special αυτη τη φορα.
10-11 Νοέμβρη,το ετησιο τρακντει,με πλήθος συμμετοχων,αλλα και με αρκετα 'εξωτικά' εργαλεια
-
Εγω θα ειμαι εκει και τις δυο μερες συνεχόμενα.Θα λοιώσω μαζι με τα λαστιχακια μου!!!!
-
K εγω το ιδιο μαλλον...
-
Δυστυχώς δεν μπορώ εκείνο το ΣΚ.... σκεφτόμουνα 27 ή 28 Οκτωβρίου που η πίστα δηλώνεται ελεύθερη στο ημερολόγιό της. Προσπαθώ να πείσω και τον Χάρη (charmak66 ο οποίος επίσης δεν μπορεί 10-11/11/07) μήπως πάμε μαζί με 2 αυτοκίνητα. Θα είναι κανένας εκεί τότε?
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Mόνο που τα ''εξωτικά'' δεν αποφασίσανε ακόμη άν θα πάνε Σάββατο ή Κυριακή....
Κυριακή, Κυριακή!!
-
Ποιοι θα πάνε;
-
Έχουμε
2 F430,
1 599,
1 Gallardo.
1 575M,
1 Caterham,
2 997 turbo,
1 997 4S,
1 911 GT2 LeMans edition,Εκτός των άλλων....
Αντρέα (Hunter) δυστυχώς δεν θα έρθω, αυτή την φορά επέλεξα (σουρομένος) ( ) να πάω με το TD των NorthClubs ( )για παρέα στους δικούς μου....
Άρα θα φύγεις με όλα τα κατσαβίδια σου ξέρεις....
-
Καλα,δεν ντρέπεσαι,κοντζάμ βετερανος να καθεσαι να προπονείσαι με τα 'τσικό';
Ελα για βόλτα τουλάχιστον ρε,θα τα εχω κρυμένα τα κατσαβίδια.
Επισκέψεις στήν πίστα τών Σερρών (TDS-29/11 σελ 114)