-
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΕΝΤΙΤ: εχετε youtube;Σας ανοίγει;Μια χαρά.
-
ρε συ...ωραιος!Πας γρηγορα ε?:yahoo:
(ειδες τι κανουν τα μαθηματα.. )Μπραβο το πεζακι!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Το Αθηναικό σκέλος ρε γιατρέ θα ανέβει όταν δείς τόν ήλιο να ανατέλει απο τη δύσηΑσε που νέες γενιές δασκάλων έρχονται συνεχώς στο προσκήνιο
ΕΝΤΙΤ: εχετε youtube;Σας ανοίγει;
Άρε Ανδρέα με τα ωραία σου!!!
Να σας δείξω και εγώ ένα μικρό βιντεάκι?
Να το!
http://s81.photobucket.com/albums/j233/ ... V01096.flv -
Γειά σου ρε Γιάννη
Τήν επόμενη φορά θα κοιτάξουμε να κοτσάρουμε κάμερα μέσα στο πεζώ
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Γειά σου ρε ΓιάννηΤήν επόμενη φορά θα κοιτάξουμε να κοτσάρουμε κάμερα μέσα στο πεζώ
Πρέπει Ανδρέα πρέπει!!!
-
Ντίνο πόσους γύρους έκανες συνολικά;
-
Συνολικά, καμιά 15αριά γρήγορους, και καμιά 6-7 αργούς.
-
Ωραία!
Και τα λάστιχά σου πόσα χιλιόμετρα είχαν;
-
30.000 χλμ, 1,5 χρόνο...
-
Θα βγάζαμε άλλους τόσους γύρους άν ήθελε ο Ντίνος να κάνουμε μπρός-πίσω,μέχρι να τα φάμε όλα
-
Απλά δεν είχα λάστιχα έτοιμα για μετα!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ψήνεσαι; Για πότε;Πρέπει να βρω τους $##@αποστάτες πρώτα.
Έχω και εξεταστική μέχρι τις 26-2... Ίσως κάπου μεταξύ 15-26 που είναι λιιιγο πιο χαλαρα. Αλλά καλύτερα μετά τις 26. Αν μπορέσουμε καθημερινή, ακόμη καλύτερα!
-
Εμείς ξεκινήσαμε κατάληψη χθες, οπότε δεν ξέρω τι θα γίνει με την εξεταστική μας.
Οκ, βλέπουμε.
Αποστάτες πού θα βρεις;
-
Καλά ρε;Ακόμα δεν βρήκες αποστάτες;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Καλά ρε;Ακόμα δεν βρήκες αποστάτες;Σε 2 φιατ ρώτησα και δεν ξεραν τίποτα, Αντρέα, καθότι δεν ήταν επίσημο ανταλλακτικό.
Τώρα γράφτηκα στο clubcento, μπας και ξέρουν εκεί. Αν δεν βγάλω άκρη ούτε από κει, δεν ξερω τι να πω...
Αντρέα ποιά είναι η άποψή σου για έλαφρώς μπαλονιασμένο λάστιχο πίσω δεξιά; (έχω και φωτο κάπου)
-
Ψαξε στο ίντερνετ.e-bay και τέτοια.
Μπαλονιασμένο πίσω δεξιά δεν είναι και τόσο επικύνδυνο,εκτός κι'άν πάς στα κέρμπς και σου τα σκίσει,μιάς και το μπαλόνιασμα σημαίνει ότι ο σκελετός έχει ανοίξει ήδη.
Ενα λάστιχο ίδιας διάστασης μτχ να έβρισκες απο τον λαστιχά σου ρε.Πόσο μεγάλο καρούμπαλο έχει;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μπαλονιασμένο πίσω δεξιά δεν είναι και τόσο επικύνδυνο,εκτός κι'άν πάς στα κέρμπς και σου τα σκίσει,μιάς και το μπαλόνιασμα σημαίνει ότι ο σκελετός έχει ανοίξει ήδη.
Ενα λάστιχο ίδιας διάστασης μτχ να έβρισκες απο τον λαστιχά σου ρε.Πόσο μεγάλο καρούμπαλο έχει;
Ένα ό,τι να ναι λάστιχο;
Εδώ φαίνεται το μπαλόνιασμα.
Στην φωτό ποζάρει το μοντέλο-βουλκανιζατέρ boy, mirage.
Απ' ότι βλέπεις, τα λάστιχα έχουν ψωμί ακόμα.
-
Xάρη, έλα λίγο στο φιατοφόρουμ...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Xάρη, έλα λίγο στο φιατοφόρουμ...Πρόσεχε τα λάδια μπαίνοντας.
Επισκέψεις στήν πίστα τών Σερρών (TDS-29/11 σελ 114)