-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Πρόσεξε, Kid...Το 'τιμήσουν' είναι το καμουφλάζ για άλλο ρήμα παρόμοιας κατάληξης...Είσαι σίγουρος ότι θες να πας να σε...τιμήσουν;ΡΕ ΣΥ!!!!
ΜΗΝ ΤΟΥ ΧΑΛΑΣ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΡΕ!!!!
Αστονα να λέει Δημήτρη
-
Ρε παιδιά τον έχετε δεί το δημήτρη;; Είναι καλός οδηγός ή...;;; Μη πάρουμε γουρούνι στο σακί...
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Χορευτριες απο τήν Βραζιλία,ντυμένες καρναβάλια,θα χορεύουνε σάμπα για να τιμήσουνε τόν ένα,τόν μοναδικό,ΤΟΝ ΦΟΒΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ.....KID!!!Θέμη νομίζω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αφού μόνο οι χορεύτριες από την Βραζιλία θα με τιμήσουνε..
-
Η λέξη κλειδί δέν είναι οι 'Βραζιλιάνες χορεύτριες',αλλά το 'ντυμένες καρναβάλια'
'Φοβού τους Δαναούς,και δώρα φέροντες'
-
Καλά, αφού δεν με θέλετε, δεν έρχομαι, μην σας χαλάσω και την παρέα.
-
Αστειεύεσαι,έτσι δέν είναι;
-
Ναι. Σιγά μην δεν έρθω!
-
Τι χιουμορ θεε μου.... θα με πεθάνεις..για μια στιγμη το πιστεψα...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Τι χιουμορ θεε μου.... θα με πεθάνεις..για μια στιγμη το πιστεψα...Κατάλαβες ότι δεν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να σου γνωρίσω κόσμο όταν έρθεις στα Γιάννενα ε?
-
Ο.Κ. λοιπών.
(επειδή το ξεμπουρδελέψαμε ελαφρώς το θεματάκι)Περίπου στα μέσα του Σεπτέμβρη,θα αρχίσω να τηλεφωνώ στον Ολύμπιο για ελεύθερη ημερομηνία,και θα έχουμε νεότερα
-
ΟΚ Αντρέα. Περιμένουμε νεότερα.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Εγώ λέω να ακολουθήσω και τα δύο άν γίνουν,οπότε κανένα πρόβλημα άν κανονίσουμε για ένα δικό μαςΠολύ καλή ιδέα...
-
Φρέσκα νέα.
Η 28η του Οκτώβρη,κατα τα λεγόμενα του Ολύμπιου,είναι για τήν ώρα ελεύθερη (και το Σάββατο 28 και η Κυριακή 29),αλλά είναι νωρίς για να είμαστε σίγουροι,διότι μέχρι τότε μπορεί κάποιος να τήν κλείσει
ΟΛΕΣ οι καθημερινές της επόμενης βδομάδας είναι ελεύθερες,οπότε άμα το θελήσουμε,μπορούμε να ξεκινήσουμε και να πάμε χωρίς να τους ξαναενημερώσουμε
το μπαλάκι σε εσάς τωρα
-
ΟΚ λοιπόν εγώ δεν μπορώ μέχρι τις 15 Οκτώβρη λόγω εξεταστικής...
Αλλά και μετά τις 15 Οκτωβρίου δεν θα μπορώ πάλι λόγω αναχώρησης στο εξωτερικό. Αν λέω αν ( φτου φτου μακριά από μας ) δεν φύγω ( 0.0000001% αλλά υπάρχει σαν πιθανότητα ) τότε θα έρθω, το αν θα μπώ κι όλας είναι άλλο θέμα...
Αυτά από μένα επειδή είδα τον Αντρέα ολιγον τι και δεν κάνει να τον στεναχωρούμε τον Πρόεδρο Βορείου Ελλάδος -
Αν δεν προκύψει κάτι για 28η, υπολογίστε με και μένα. Για σίγουρα θα ξέρω γύρω στις 10-12 του Οκτώβρη. Με τις τωρινές συνθήκες, το kid είναι μέσα. (Αντρέα τις βραζιλιάνες δεν τις ξέχασες ε?)
-
Θανάση,ξέρω πόσο λυπάσαι που δέν θα μπορέσεις να έρθεις ρε.
Σπάς τήν παραδοση τών συνεχόμενων παρουσιών σου στήν πίστα
ΒΑΝ για μιά βδομάδα απο τίς συγκεντρώσεις τού φόρουμ στήν πίστα τών Σερρών,στο μέλος ΜΙΡΑΖ.
(ετσι για να γυαλίζουν τα 'γαλόνια' )
-
εγώ λάστιχα έχω, το 106 είναι μια χαρά.. βγάλτε ημερομηνία και πολύ πιθανό να έρθω..
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Θανάση,ξέρω πόσο λυπάσαι που δέν θα μπορέσεις να έρθεις ρε.Σπάς τήν παραδοση τών συνεχόμενων παρουσιών σου στήν πίστα
ΒΑΝ για μιά βδομάδα απο τίς συγκεντρώσεις τού φόρουμ στήν πίστα τών Σερρών,στο μέλος ΜΙΡΑΖ.
(ετσι για να γυαλίζουν τα 'γαλόνια' )
Οτι και να λές εγώ θα γράφω
Ναι ρε, ανταρσία, κάτω οι γαλονάδες -
Ο χρήστης glf έγραψε:
εγώ λάστιχα έχω, το 106 είναι μια χαρά.. βγάλτε ημερομηνία και πολύ πιθανό να έρθω..Για καθημερινή μιλάς Νίκο,ή για Σ/Κ ;
-
Το Σ/Κ 28/-29 είναι πολύ ωραίο!
Για μες τη βδομάδα γιαααα να μαζευόμαστε. Γιατί αν είμαστε μόνο εγώ (που δεν θα μπω, κατά πάσα πιθανότητα) και ο Ανδρέας (που θα το στρώνει πάλι ), μάλλον δεν θα ρθω...Δεν είναι και δίπλα!
Από τη διασταύρωση στον Λαγκαδά οι Σέρρες είναι καμιά ώρα;
Επισκέψεις στήν πίστα τών Σερρών (TDS-29/11 σελ 114)