-
Ολόκληρο ταξίδι με το Bravo θα σε πάω που άλλοι θα παρακαλούσαν μια ζωή ( ) και δε θα κάνεις ούτε ένα ψυχικό..;
-
Κάτσε να δούμε τι θα γίνει με το STi και το κτελ, αν μας απορρίψουν και τα 2 τότε το συζητάμε..
Νάσο Νάσο είσαι δω?
-
Ρε τον αθεόφοβο.... Νταξει είπαμε να κάψεις κάτι παραπάνω αλλά όχι κι έτσι.. Από αύριο να του ρίχνεις σκέτο νεράκι...
Τζαπόνι είναι δε παθαίνει τίποτα...
Μη κοιτάς κάτι Ignis και κουραφέξαλα... -
Γιατί να μη μένουμε κοντά;;
-
Ρε συ νάσο, αν έρθουμε και οι 2 σαλόνικα, πως θα πάμε 3 άτομα σέρρες με μηχανή?
-
Οκ, εγώ το μπλε και ο άλλος ας διαλέξει αν θα μπει στο μπλε ή θα ανέβει στην μηχανή.. Το λύσαμε και αυτό..
-
Κανονίστε να μοιραστεί η μέρα τής πίστας μεταξύ αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών,και να γυρνάει μόνο μία μοτοσυκλέτα
-
Αντρέα αν είμαστε στην ίδια παρέα μηχανές και αυτοκίνητα, δεν μπορούμε να το κανονίζουμε μόνοι μας ποιος θα είναι μέσα?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αντρέα αν είμαστε στην ίδια παρέα μηχανές και αυτοκίνητα, δεν μπορούμε να το κανονίζουμε μόνοι μας ποιος θα είναι μέσα?Αυτό ρε σύ είναι θέμα του πιστάρχη.
Εγώ δέν κατάλαβα τόν λόγο που θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε για τράκ-ντέι πέντε-έξι αυτοκίνητα και....μία μοτοσυκλέτα
Δέ λέω,το πιθανότερο είναι να υπάρχουνε εκεί και άλλοι μοτοσυκλετιστές,οπότε δέν θα έχουμε κανένα πρόβλημα.Αν όμως η μόνη μοτοσυκλέτα είναι δικιά μας; -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Κανονίστε να μοιραστεί η μέρα τής πίστας μεταξύ αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών,και να γυρνάει μόνο μία μοτοσυκλέταΑφού όταν κανονίσουμε εσύ ή δεν θα έχεις την άδεια ή θα το στρώνεις ακόμα ή θα κυνηγάς αγριογούρουνα. Τι σε κόφτει;
-
Μία ή δύο μέρες θα τίς κάνω πίστα οπωσδήποτε.
Αρχές τού Νοέμβρη,μάλλον θα οργανωθεί το κοινό τράκ-ντέι όλων τών κλάμπ τής Β.Ελλάδας.
Να κανονίσουμε μαζί τους,ή κάπου εκεί να κάνουμε εμείς δικό μας;
-
Πανικός δεν θα γίνεται με όλα τα κλαμπ;
Θα έχει πλάκα, σίγουρα, αλλά μήπως να κάναμε και ένα μόνοι μας; Δεν ξέρω τι λένε και οι υπόλοιποι...
-
Εγώ λέω να ακολουθήσω και τα δύο άν γίνουν,οπότε κανένα πρόβλημα άν κανονίσουμε για ένα δικό μας
-
Αντρέα όταν λες να κανονίσουμε ένα δικό μας υποθέτω ότι εννοείς να γίνει κάτι αντίστοιχο με αυτό που έγινε και πέρσυ ε?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αντρέα όταν λες να κανονίσουμε ένα δικό μας υποθέτω ότι εννοείς να γίνει κάτι αντίστοιχο με αυτό που έγινε και πέρσυ ε?Ναί,αλλά φέτος θα έχουμε και χάπενινγκς!!!
Χορευτριες απο τήν Βραζιλία,ντυμένες καρναβάλια,θα χορεύουνε σάμπα για να τιμήσουνε τόν ένα,τόν μοναδικό,ΤΟΝ ΦΟΒΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ.....KID!!!
-
Και πέρσυ γιατί δεν με τιμήσατε ανάλογα? Ε?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Και πέρσυ γιατί δεν με τιμήσατε ανάλογα? Ε?Πέρσυ ήσουν ανήλικο, βρε κουτό!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Πέρσυ ήσουν ανήλικο, βρε κουτό!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Πέρσυ ήσουν ανήλικο, βρε κουτό!
Ενηλικότατος ήμουν!
-
Πρόσεξε, Kid...Το 'τιμήσουν' είναι το καμουφλάζ για άλλο ρήμα παρόμοιας κατάληξης...Είσαι σίγουρος ότι θες να πας να σε...τιμήσουν;
Επισκέψεις στήν πίστα τών Σερρών (TDS-29/11 σελ 114)