-
Στις 18 Νοεμβρίου η πίστα είναι ελεύθερη?
Θα μαι στην Ελλαδα με το 'εργαλείο'.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Σημείο και ώρα συνάντησης;8 το πρωί στό γνωστό σημείο μετα τήν αερογέφυρα καλά είναι;
που ειναι αυτο???
-
Για πείτε και τι ώρα σκοπεύετε να είστε πάνω, για να ξέρω, μιας και θα ξεκινήσω απ' την αντίθετη κατεύθυνση.
Θα φάμε;
-
Μέχρι τι ώρα θα διαρκέσει το event? Να υποθέσω μέχρι την δύση του ηλίου?
-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
Στις 18 Νοεμβρίου η πίστα είναι ελεύθερη?Θα μαι στην Ελλαδα με το 'εργαλείο'.
Όχι θα είναι κλεισμένη για το TD του NorthClubs
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Σημείο και ώρα συνάντησης;
8 το πρωί στό γνωστό σημείο μετα τήν αερογέφυρα καλά είναι;
που ειναι αυτο???
Ακριβώς μετα τήν αερογέφυρα τής Λαγκαδά Γιάννη.
Εγώ θα περιμένω εκεί στίς οχτώ,μέχρι τό πολύ-πολύ στίς Οχτώ και δέκα.Οποιος θέλει να ξεκινήσουμε μαζί άς έρθει.Οποιος πάλι θέλει,έρχεται και μας βρίσκει στήν πίστα
@Αλεξ Εγώ λέω ότι θα καθήσω μέχρι τήν δύση τού ήλιου.Οποιος θέλει βέβαια μπορεί να φύγει όποτε του γουστάρει
-
Επαλήθευση:
Σάββατο, 28/9 στις 08:00 το ραντεβού
πειράζει αν έρθω με γυναίκα?
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Επαλήθευση:Σάββατο, 28/9 στις 08:00 το ραντεβού
Τής εξήγησες την κατάσταση που θα επικρατήσει εκεί;Η θα έρθει και σε καμιά ώρα θα θέλει να φύγει;
Εσύ θα τρέξεις;Α,και η ημερομηνία θα είναι 28/10
-
Ποιοι θα μπούνε σίγουρα; Εκτός του Αντρέα...
Εγώ αύριο θα πάω να ψάξω για ένα ζευγάρι μτχ λάστιχα για να τα βάλω στις ζάντες μου. Να δω πως θα ταιριάζουν τα ΧΧΧ μπροστά με τα εξάλτο πίσω!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Επαλήθευση:
Σάββατο, 28/9 στις 08:00 το ραντεβού
Τής εξήγησες την κατάσταση που θα επικρατήσει εκεί;Η θα έρθει και σε καμιά ώρα θα θέλει να φύγει;
Εσύ θα τρέξεις;ναί, γνωρίζει πάνω-κάτω τί παίζει, δε θα έρθει με γόβα και μίνι
Α,και η ημερομηνία θα είναι 28/10
μάλλον όχι
-
Επίσης παρακαλείται όποιος έχει ψηφιακή (ακούς μιραγκεεεε ) να την φέρει για να βγουμε καμιά φωτό. Οι 'από κάτω' θα έχουν απ' τα Μέγαρα, πρέπει να γίνουμε ανταγωνιστικοί!
-
abc
-
Ελά απλά για βόλτα,να γνωριστούμε κι'όλας.
Πές μας που μένεις,να κανονίσουμε να έρθει κάποιος να σε πάρει -
Έχει κανείς εμπειρία από τα Michelin Exalto (τα Ι) στην πίστα; Βρήκα ένα ζευγάρι για βάλω μπροστά με αρκετούτσικο πέλμα. Ο λαστιχάς είπε ότι θα κοιτάξει στην αποθήκη και για Bridgestone re270. Αν υπάρχουν τέτοια, θα τα προτιμήσω.
Με ενδιαφέρει απλά τα βγάλουν την πίστα και το ταξίδι της επιστροφής, ας τα πετάξω μετά. Με τις πάντες δεν θα πηγαίνω, εχω μη απενεργοποιούμενο esp. Πόσο να φαγωθουν;
Αν μαζευτείτε στην αερογέφυρα κατά τις 8, τι ώρα θα είστε στην πίστα;
-
Ο χρήστης GIANNIS206 έγραψε:
Στις 18 Νοεμβρίου η πίστα είναι ελεύθερη?
Θα μαι στην Ελλαδα με το 'εργαλείο'.
Όχι θα είναι κλεισμένη για το TD του NorthClubs
Aυτό δεν είναι στις 19?
Θα μαι κει στις 19 γι αυτό ρωτάω μήπως μπορούμε να μπούμε και στις 18 για λίγη εξάσκηση.. -
Xronia polla, filaraki.
P.s. Apanta to tilefono omos. Olo voicemail bgainei.
-
Είναι 2 μέρες και Σάββατο 18 και Κυριακή 19 του μηνός!
-
ΘΑ είναι και φίλος με S2000 το Σάββατο και μπορεί και την Κυριακή. Κρίμα που δεν θα έρθω αυτή τη φορά. Καλά να περάσετε.
-
Θα είμαι και εγώ αύριο στην πίστα για συμπαράσταση!
Ανδρέα έχεις PM. -
Εγω παλικαρια θα σας βρω κατευθειαν εκει μια και θα ερθω πισω απο το Ωραιοκαστρο αλλα με βλεπω εκει κατα τις 10. Σημερα παω για λαστιχακια και ειμαι ηδη στο 2ο γεμισμα με 100αρα. Ασ ελπισουμε οτι ο λεοντας θα τα βγαλει περα με τον τρελο που εμπλεξε. (Την παρασκευη φορτηγακι για παπουτσια - το Σαββατο πιστα)
Επισκέψεις στήν πίστα τών Σερρών (TDS-29/11 σελ 114)