- 

Ο χρήστης Corsadi έγραψε: 
 Για τη ferrari εγω εφταιγα!Την πιεσα πολυ με το kadett!Eμ,αφου τόν πήγαινες κωλοφεραντζα,τι περίμενες; O καιρός δεν ήταν και ό,τι καλύτερο, αλλά νταξ, δεν έβρεξε ευτυχώς. Εγω εμαθα οτι ο καιρος ήταν ιδανικος για τρακ-ντει. 
 Τι σε χάλασε Ντίνο;
- 

Α για οδήγηση δεν λέω, καλός ήταν. Aλλά εγώ δεν οδήγησα. 
- 

Θα κάνουμε κάτι οργανωμένο;;;; Ή θα πάρει κανείς κανένα τηλέφωνο άμα είναι να πάει;;; 
- 

Ε; Για πότε λες; 
- 

Τώρα έχει ξανά ελεύθερη προπόνηση τέλη Οκτώβρη. 
- 

Εκτός από αυτό το ΣΚ είμαι διαθέσιμος. Τέλη Οκτωβρίου εννοείς το ΣΚ 25-26; Εκτός απροόπτου είμαι μέσα, αλλά να μαζευτούμε 4-5 ρε παιδιά! Να οργανωθούμε βρε παιδιά! Αλλά να ξέρω να ρωτήσω την κόρη μου αν με αφήνει! 
- 

Eίναι και οι καθημερινές. Ε, Κωνσταντίνε; 
- 

Ε ναι... Εγώ ψήνω κατάσταση με τον μίλτο για καμιά παρασκευή... Λίγοι και καλοί. Τι λέτε; 
- 

Ο χρήστης drdino έγραψε: 
 Ε ναι... Εγώ ψήνω κατάσταση με τον μίλτο για καμιά παρασκευή... Λίγοι και καλοί. Τι λέτε;Ο μίλτος θα ρθει για να βοηθήσει με τα λάστιχα; 
- 

Όχι, για να μπει. Του έχω κρατημένα και λάστιχα κιόλας. 
- 

ρε μπουγατσα θα πεθανεις ρε ψευτοκυριλα διανοουμενε...εδω ειναι βορρας-οχι δεδεαγατς! κατι θα κανουμε...αναλογα τον φορτο... 
- 

Μήπως να...? 
- 

Ο χρήστης drdino έγραψε: 
 Ε ναι... Εγώ ψήνω κατάσταση με τον μίλτο για καμιά παρασκευή... Λίγοι και καλοί. Τι λέτε;Ρε παλιοφοιτητές!!!! Εμάς δεν μας σκέφτεστε;;; 
- 

Ο χρήστης markvag έγραψε: Ε ναι... Εγώ ψήνω κατάσταση με τον μίλτο για καμιά παρασκευή... Λίγοι και καλοί. Τι λέτε; Ρε παλιοφοιτητές!!!! Εμάς δεν μας σκέφτεστε;;; εγώ ελπίζω να μην είμαι φοιτητής πια 
- 

Θα ήθελα να παρακολουθήσω μια μονομαχία markvag με charmak66 . Σας θεωρώ ίδιου επιπέδου οδηγούς. 
- 

Ο χρήστης mousatos έγραψε: 
 Θα ήθελα να παρακολουθήσω μια μονομαχία markvag με charmak66 . Σας θεωρώ ίδιου επιπέδου οδηγούς.Ναι, αλλά εγώ έχω αυτοκίνητο, όχι Ιταλικό μπρίκι με 4 (ή 3 ενίοτε) ρόδες... 
- 

Mάρκο, πες ευχαριστώ στον άνθρωπο για το κομπλιμαν ρε Πάντως επειδή ξέρω την άποψη του Γιάννη για τον Μάρκο... 
- 

- 

1-7/11 θα είμαι στα βόρεια..θα πάρω τηλέφωνο να δω αν είναι ανοιχτά καθημερινή να πεταχτώ για κανα γύρο. 
- 

Πόσοι από το 4ΤΦ θα είμαστε στο td του tds 29-30/10. 
 Εγώ θα ανέβω,με την Ε30
 Άλλος?(φωτογράφος ποιός θα είναι? )

Επισκέψεις στήν πίστα τών Σερρών (TDS-29/11 σελ 114)