-
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
Για τη ferrari εγω εφταιγα!Την πιεσα πολυ με το kadett!Eμ,αφου τόν πήγαινες κωλοφεραντζα,τι περίμενες;
O καιρός δεν ήταν και ό,τι καλύτερο, αλλά νταξ, δεν έβρεξε ευτυχώς.
Εγω εμαθα οτι ο καιρος ήταν ιδανικος για τρακ-ντει.
Τι σε χάλασε Ντίνο; -
Α για οδήγηση δεν λέω, καλός ήταν. Aλλά εγώ δεν οδήγησα.
-
Θα κάνουμε κάτι οργανωμένο;;;; Ή θα πάρει κανείς κανένα τηλέφωνο άμα είναι να πάει;;;
-
Ε; Για πότε λες;
-
Τώρα έχει ξανά ελεύθερη προπόνηση τέλη Οκτώβρη.
-
Εκτός από αυτό το ΣΚ είμαι διαθέσιμος.
Τέλη Οκτωβρίου εννοείς το ΣΚ 25-26; Εκτός απροόπτου είμαι μέσα, αλλά να μαζευτούμε 4-5 ρε παιδιά! Να οργανωθούμε βρε παιδιά!
Αλλά να ξέρω να ρωτήσω την κόρη μου αν με αφήνει!
-
Eίναι και οι καθημερινές. Ε, Κωνσταντίνε;
-
Ε ναι... Εγώ ψήνω κατάσταση με τον μίλτο για καμιά παρασκευή... Λίγοι και καλοί. Τι λέτε;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ε ναι... Εγώ ψήνω κατάσταση με τον μίλτο για καμιά παρασκευή... Λίγοι και καλοί. Τι λέτε;Ο μίλτος θα ρθει για να βοηθήσει με τα λάστιχα;
-
Όχι, για να μπει. Του έχω κρατημένα και λάστιχα κιόλας.
-
ρε μπουγατσα θα πεθανεις ρε ψευτοκυριλα διανοουμενε...εδω ειναι βορρας-οχι δεδεαγατς!
κατι θα κανουμε...αναλογα τον φορτο...
-
Μήπως να...?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ε ναι... Εγώ ψήνω κατάσταση με τον μίλτο για καμιά παρασκευή... Λίγοι και καλοί. Τι λέτε;Ρε παλιοφοιτητές!!!! Εμάς δεν μας σκέφτεστε;;;
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Ε ναι... Εγώ ψήνω κατάσταση με τον μίλτο για καμιά παρασκευή... Λίγοι και καλοί. Τι λέτε;
Ρε παλιοφοιτητές!!!! Εμάς δεν μας σκέφτεστε;;;
εγώ ελπίζω να μην είμαι φοιτητής πια
-
Θα ήθελα να παρακολουθήσω μια μονομαχία markvag με charmak66 . Σας θεωρώ ίδιου επιπέδου οδηγούς.
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Θα ήθελα να παρακολουθήσω μια μονομαχία markvag με charmak66 . Σας θεωρώ ίδιου επιπέδου οδηγούς.Ναι, αλλά εγώ έχω αυτοκίνητο, όχι Ιταλικό μπρίκι με 4 (ή 3 ενίοτε) ρόδες...
-
Mάρκο, πες ευχαριστώ στον άνθρωπο για το κομπλιμαν ρε
Πάντως επειδή ξέρω την άποψη του Γιάννη για τον Μάρκο...
-
-
1-7/11 θα είμαι στα βόρεια..θα πάρω τηλέφωνο να δω αν είναι ανοιχτά καθημερινή να πεταχτώ για κανα γύρο.
-
Πόσοι από το 4ΤΦ θα είμαστε στο td του tds 29-30/10.
Εγώ θα ανέβω,με την Ε30
Άλλος?(φωτογράφος ποιός θα είναι? )
Επισκέψεις στήν πίστα τών Σερρών (TDS-29/11 σελ 114)