-
Ρε Παναγιώτη, να έλεγα ότι είσαι πρωτάρης
-
ντεν εχω ιντεα ουτε που ειναι η πιστα καρντια μου...
παντως 20-21 σεπτεμβρη ειναι λουκουμι αλλα ποιος περι\μενει μεχρι τοτε
-
Μπορούμε να κάνουμε κι αλλιώς;
-
Ελάτε για καφέ στην Θεσσαλονίκη ρε.
-
ειδικα αμα ειναι κλειστα μεγαρα μας βλεπω να μπαινουμε μεσα και αντι να οδηγησουμε να κυλιομαστε στην ασφαλτο και να φυλαμε τα κερμπ...
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
ειδικα αμα ειναι κλειστα μεγαρα μας βλεπω να μπαινουμε μεσα και αντι να οδηγησουμε να κυλιομαστε στην ασφαλτο και να φυλαμε τα κερμπ...Χαχαχαχαχαχαχα.. Σωστός.
Ίσως έτσι βλέπουμε και πιο συχνά τους φίλους απο Αθήνα.
-
επειδη περναει ο καιρος....και η κατασταση μας γινεται χειροτερη!!!
ξερουμε αν αυτο το σκ 20-21 σεπτεμβρη θα ιεναι ανοιχτο και για μηχανες δηλαδη θα μπαινουν ολοι μαζι??
παρασκευη 19 δε λεει κατι στο προγραμμα... -
Ελευθερη προπόνηση,σημαινει οτι ειναι ανοιχτη για όλους.Μοτοσυκλέτες,αυτοκινητα,φορμουλα....οτιδηποτε.
Την Παρασκευή,αφου δε λέει τιποτα,ειναι και πάλι ελευθερη.Τουλάχιστον μεχρι τη στιγμη αυτη,γιατι τιποτα δεν αποκλειει να 'κλεισει'.Πριν ανεβεις,τηλεφωνεις -
Εδώ και κάποιες μέρες το σαιτ της πίστας δεν είναι απλώς 'κάτω' αλλά δείχνει σαν να μην υπάρχει καν. Έχετε καμιά πληροφορία εσείς από τα κοντινά βόρεια για το τι παίζει με το θέμα ?
Χάσαμε τα Μέγαρα, θα χάσουμε και τις Σέρρες τώρα ???!!! -
Σήμερα πάντως ανοίγει κανονικά αλλά λέει τα παρακάτω...
Έκτακτη ανακοίνωση
Η πίστα παραμένει εκτός λειτουργίας, θα πραγματοποιηθούν μόνο οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις των Σαββατοκύριακων και οι ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ στις 26-27 ΙΟΥΛΙΟΥ και 9-10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.
-
Όντως το σαιτ είναι πάλι οκ αλλά δυστυχώς η ανακοίνωση παραμένει αόριστη και χωρίς διαφαινόμενη ημερομηνία 'επιστροφής' της πίστας στους ιδιώτες.
Γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω? Ποιό ακριβώς είναι το πρόβλημα? Είναι εργασίες αναβάθμισης ή κάτι 'Χειρότερο' ?
Για όποιον δεν έχει πρόχειρο το σαιτ είναι το : http://www.serrescircuit.gr
-
Νομιζω οτι γινονται εργασιες στην πιστα μοτοκρος. Πρεπει να την ετοιμαζουν για το Int. Six days.
-
Πήγαμε εψές, αλλά δεν μπήκαμε... Πάντως σημαντικά τα μέτρα ασφαλείας, δείτε εδώ τους καινούριους τύπους προστατευτικών για τα τσιμεντένια τοιχεία.
-
-
Έγινε καμιά δοκιμή, μήπως πέσατε με το κεφάλι για να δοκιμάσετε την απορροφητικότητά τους;
-
Όχι, μόλις ζητήσαμε άδεια για φωτό η κοπέλα που τα παρουσίαζε κόντεψε να μας μαχαιρώσει. Πολλά μούτρα (όχι, δεν μιλάω για το 307 εγκάθετοι).
-
Ο Ντινος φαίνεται σχετικα απαθής (λίγο κόκκινησε μονο) αλλα ο Γιαννης απ'ότι φαινεται εχει συλληφθει απο το βαρυτικο τους πεδίο.Γερνει να ακουμπήσει πάνω τους.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ο Ντινος φαίνεται σχετικα απαθής (λίγο κόκκινησε μονο)Προσπαθεί πολύ
Ευτυχώς που είναι άσπρο το σορτσάκι και υπερφωτισμένη (σκόπιμα; ) η φωτο -
20-21 θα είναι κανείς από εδώ;
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
20-21 θα είναι κανείς από εδώ;Για πείτε... Εγώ αν έχουμε παρέα θα πάρω άδεια και από τις 2 γυναίκες μου!
Επισκέψεις στήν πίστα τών Σερρών (TDS-29/11 σελ 114)