-
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
Σε πηγε βολτα ... ?όχι, το δεξί μπάκετ είναι βγαλμένο για να μην.. παίρνει θάρρος ο κόσμος.
εγώ λέω να αρχίσει να το χρεώνει σαν Serres Taxi για να βγάζει βενζίνες και λάστιχα..
-
Γεια σας παίδες,
Δεν μπαίνω συχνά σ'αυτό το thread μιας και παρότι οι Σέρρες μου έχουν καρφωθεί στο μυαλό, δεν το έχω πάρει ακόμα απόφαση να ανέβω...
Aυτό το ΣK πάντως θα υπάρχει ένα πολύ τρελλό κομπρεσεράτο Exige επάνω, πιθανότατα και με άλλη superfast παρέα...
Aυτό σαν tip για σας που συχνάζετε σ'αυτήν την πολύ ωραία πίστα...
Kαλό ΣK,
Tέο
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
Σε πηγε βολτα ... ?
όχι, το δεξί μπάκετ είναι βγαλμένο για να μην.. παίρνει θάρρος ο κόσμος.
εγώ λέω να αρχίσει να το χρεώνει σαν Serres Taxi για να βγάζει βενζίνες και λάστιχα..
Όλο ιδέες είσαι και ο Παναγιώτης τις ακούει....
Την επόμενη μέρα από εσάς ξαναήρθε.Τα ίδια 1:31 με χάλια λάστιχα....
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Γεια σας παίδες,Δεν μπαίνω συχνά σ'αυτό το thread μιας και παρότι οι Σέρρες μου έχουν καρφωθεί στο μυαλό, δεν το έχω πάρει ακόμα απόφαση να ανέβω...
Aυτό το ΣK πάντως θα υπάρχει ένα πολύ τρελλό κομπρεσεράτο Exige επάνω, πιθανότατα και με άλλη superfast παρέα...
Aυτό σαν tip για σας που συχνάζετε σ'αυτήν την πολύ ωραία πίστα...
Kαλό ΣK,
Tέο
Aνεβαινοντας προς τα πανω Παρασκευη βραδυ ειδα λευκο Exige σε trailer που το 'τραβουσε' μια σχετικα παλια Jaguar...Προφανως ειχε προορισμο Σερρες?Ε????
Αυτο ηταν το εν λογω κομπρεσορατο?
-
Yeap!
Eσένα πρέπει να σε προσλάβει ο Lehman για κατασκοπευτικό φωτογράφο!
-
Πόσο κοστίζει το μαλλί για είσοδο στις Σέρρες? Γιατί μέχρι τώρα μόνο Μέγαρα έχω τιμήσει...
-
50 ευρώ για 2 ώρες νομίζω, και 60 για όλη τη μέρα. Η ασφάλεια συμπεριλαμβάνεται στην τιμή αυτή.
-
35 ευρώ το 2ωρο, συν 15 η ασφάλεια, 50 η μέρα, +15 η ασφάλεια.
-
μόνο τα 50 ευρώ για όλη μέρα ισχύουν. 15 οδηγός + 35 αυτοκίνητο δηλαδή.
-
Τα 2ωρα και η ημιημερίσια δλδ δεν παίζουν;
-
Δυστυχώς παιδιά δε θα μπορέσω να έρθω. Αυτή τη Παρασκευή ανεβαίνω Θεσσαλονίκη και Τετάρτη θα φύγω τελικά όποτε χαλιαααααααα. Και τα χα ετοιμάσει όλα. Μου χε έρθει και ένα σετ ζάντες αλουμινίου με ψιλό παλιά λαστιχάκια από Γερμανία που τις πείρα για πίστα, θα κάναμε πάρτι. Anyway ελπίζω την επόμενη φορά να τα καταφέρω να με κει. Καλούς γύρους.
-
Καμμιά ιδέα για ξενοδοχεία στην ευρύτερη περιοχή?
-
Ο χρήστης alman310 έγραψε:
Καμμιά ιδέα για ξενοδοχεία στην ευρύτερη περιοχή?στο αγκιστρι να κανεις και χαμαμ
-
Ο χρήστης alman310 έγραψε:
Καμμιά ιδέα για ξενοδοχεία στην ευρύτερη περιοχή?R40
http://www.r40.gr/index.php?option=com_ ... &Itemid=56 -
Θυμίζω ότι η 28η είναι το επόμενο Σάββατο
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Θυμίζω ότι η 28η είναι το επόμενο ΣάββατοΠάλι καλά να λες που δεν είναι αυτό...γιατί θα έχει κάτι Πορσικά αύριο...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ο Μάρκος μετράει για δύο ρε Αντρέα!!!Mε είδες με το καινούριο μου κράνος πρόεδρε;;;;;;
44,95 (:yahoo:) από το Καρφούρ (με προδιαγραφές ECE, full face), (σαν τον Stig θα είμαι...) μπορεί να μην είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί, αλλά είναι νόμιμο για να κυκλοφορείς με μηχανάκι, άμα έχω πρόβλημα στην πίστα θα εκνευριστώ πάρα πολύ... Δεν χρειάζεται να είναι και FIA approved για να κάνεις τη δουλειά σου στις Σέρρες...
-
Με γειές ρε.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Με γειές ρε.Ευχαριστώ... άργησα να το πάρω... Τόσες φορές με δανεικά κυνηγετικά...
-
Σημείο και ώρα συνάντησης;
8 το πρωί στό γνωστό σημείο μετα τήν αερογέφυρα καλά είναι;
Επισκέψεις στήν πίστα τών Σερρών (TDS-29/11 σελ 114)