-
Ε πες ρε Ανδρεα να'ρθουμε κ εμεις μια βολτα... Εσυ μπηκες;Ισχυουν τελικα τα 65ευρω;;;
-
Εγω δεν μπήκα ρε Δημητρη.Εγω πήγα σαν φωτογραφος,για φιλο που ηθελε να δει τις αναρτησεις του πώς δουλευουν.
Τα 65,δεν ρωτησα,αλλα μαλλον ισχυουν.
-
Κανα νέο?
-
To τριήμερο των απόκρεων θα ειναι ελευθερη προπόνηση για την πίστα.
8-9-10 Μαρτίου δηλαδη.
φυσικά η τελικη επιβεβαιωση για μερες ελευθερες στο κοινο γινεται πάντα τις τελευταίες δυο βδομαδες.
-
Εγώ θα ανέβω!
-
καλα.. αστειευεστε! εγω ουτε γι αστειο δεν της το προτεινω..
να φανταστειτε μπορει απο τη δουλεια να παει διημερο οπου θελει πληρωμενο για 2 ατομα και της λεω ' να παμε μωρο μου στις Σερρες, που ειναι πολυ ωραια?'
δεν σας λεω τι μου απανταει.. μας διαβαζουν και μικρα παιδια!
(πληρωμενες ΚΑΙ βενζινες!) -
Λέτε να κάνουμε το πρώτο trackday οδηγώντας μασκαρεμένοι; Ακούγεται σατανικά drdinιστικο.
-
Εγώ δεν θα είμαι Ελλάδα.
-
Εμεις εχουμε σκοπο να παμε Πατρα φετος για το καρναβαλι
-
Εγώ μάλλον θα είμαι από 29/2 μέχρι 9/3 Αγγλία για βόλτα και θρύλο
Αν αλλάξει κάτι θα έρθω σίγουρα!
-
Βασικά .... μέσα είμαι
-
ψηνομαι κ εγω, θα το βιντεοσκοπω κ με μπακαλικο τροπο θα δω που κινουμαι
-
Σήμερα στην πίστα των Σερρών έχω την εντύπωση πως είχε παρουσίαση του STI με παρόντες τους Κώστα Στεφανή και υιό!!!
-
Tην Κυριακη που μας ερχεται,η πίστα ειναι ελευθερη,και λέω να πάω για νια ψιλοπροπονησούλα
-
[quote author=giorgakis link=topic=314.msg37458#msg37458 date=1214072017]
'Η πίστα των Σερρών δεν θα λειτουργήσει λόγω κατασκευαστικών έργων από 23/6 έως και 3/7. Το Σαββατοκύριακο 28-29/6 ανοικτής προπόνησης ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ. '[/quote]
apo μια αποψη καλο ειναι αυτο να μαζεψουμε δυναμεις να ανεβουμε σεπτεμβρη με φουλ ορεξη....
-
φτου!!!!
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
'Η πίστα των Σερρών δεν θα λειτουργήσει λόγω κατασκευαστικών έργων από 23/6 έως και 3/7. Το Σαββατοκύριακο 28-29/6 ανοικτής προπόνησης ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ. '
apo μια αποψη καλο ειναι αυτο να μαζεψουμε δυναμεις να ανεβουμε σεπτεμβρη με φουλ ορεξη....
Και τώρα με φουλ όρεξη θα ανεβαίναμε
-
Φτου.... πάνω που τα είχα ταχτοποιήσει για weekend Θεσ/κη με ολίγην από Σέρρες.
Τουλάχιστον έτσι δεν θα νιώθουν άσχημα αυτοί που δεν μπορούσαν να έρθουν... γιατί είχαν εξετάσεις κλπ κλπ.
και πάλι φτου.... -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Τουλάχιστον έτσι δεν θα νιώθουν άσχημα αυτοί που δεν μπορούσαν να έρθουν... γιατί είχαν εξετάσεις κλπ κλπ.Αυτοί που είχαν εξετάσεις μπορούν να πάνε στην πίστα όποτε τους καπνίσει όμως...[καθότι φοιτητές]...
Άσε, μην παίζεις με τα νεύρα μας
-
μπορουμε να μαθουμε σεπτεμβρη ποτε εχει ελευθερο σκ να κανονιζουμε σιγα σιγα???
Επισκέψεις στήν πίστα τών Σερρών (TDS-29/11 σελ 114)