-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ρωτα και μας που φορτωνομαστε τον μιραγκε που ολο αργει..
**
kingmanos που να δεις και μας δηλαδη...θα φευγεις τρεχοντας...(παντα μεσα στο οριο..)**Είσαι μαρτυριάρης. Άσε τον άνθρωπο να μας κρίνει μόνος του ρε.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το ξέρω. Θέλω να μιλήσω με κάτι φίλους για να δω αν θα το κάνουμε.
Μου είχαν πει, ότι πέρα από τις ζημιές, πετάνε και πέτρες διάφοροι στα αμάξια.Γυρίσαμε με σταθερά 140+, αλλά και 170 στην Υλίκη...
... και με μηδέν από Λυκόβρυση και κάτω
-
Συγκριτική κατανάλωση;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Συγκριτική κατανάλωση;Μην τα συζητάς
Το... πράμα έκαψε περίπου τα διπλά από την 130 -
Holy fruck...
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Μπράβο ρε παίδες!!Χιόνι και πίστα, απίθανος συνδυασμός! Και μόνο που δεν κάνατε πίσω στην ιδέα, αρκεί!
Δε βλέπω την ώρα να περάσω κι εγώ από κείνα τα λημέρια.
Μακάρι...Όσο για το προεδρείο (γενικώς και ειδικώς), σαν παλιός φούρναρης, θα κάτσω τα Χριστούγεννα που έχω άδεια να φτιάξω κάνα-δυό ντουζίνες τσουρέκια να σας στείλω τις ευχές μου. Χωρίς κουτί. Θα στείλω και του Ντίνου.
PS. Ντίνο μου, βάζουμε το λύκο να φυλάει τα πρόβατα;
Πρόσεξε τι θα απαντήσεις...Το έχασα το ποστ αυτό. Κοίταξε, το τσουρέκι ήταν παγιδευμένο, αν το έτρωγε οποιοσδήποτε άλλος θα είχαμε δυσάρεστα αποτελέσματα (κάτι σαν τα πάκα χαρτονομισμάτων στις τράπεζες που σκάνε).
Με απύθμενη αγάπη στο έστειλα.
PS. Όχι, αλλά ο συγκεκριμένος λύκος είχε γίνει αρνάκι που θα οδηγούσε την 130.
-
Πότε είπαμε θα ξαναπάμε????
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Πότε είπαμε θα ξαναπάμε???? -
Η καλύτερη εποχη ειναι την ανοιξη.Το κακο ειναι ότι,για την ωρα δεν εχει ανακοινωθει το προγραμμα της πίστας για το 2008,οπότε εχουμε μαυρα σκοταδια.
Επειδη,σχεδον καθε μηνας εχει και ενα Σ/Κ ανοιχτο στο κοινό,προτεινω ενα απο αυτα κατα τους μηνες Μαρτιο,Απρίλιο ή ΜαιοΜε το που θα βγει το προγραμμα της πίστας,θα σας ενημερωσω
Υ.Γ. καποιοι χρωστανε φωτογραφιες ακομα
-
Μάρτιο. Όποιο Σ/Κ είναι διαθέσιμο Αντρέα. Με το ζόρι τους κρατάω!
Κάποιοι δεν έχουν άλλες φωτογραφίες...!
-
Αντρέα, μια τετράδα μεταχειρισμένα (αλλά σε καλή κατάσταση) 720, πόσο μπορεί να κρατήσουν στην πίστα? Δόξα τω Θεώ το Σαξάκι (και ο οδηγός του) δεν είναι πολύ λαστιχοφάγο.
Γιααα να κάνω τις κινήσεις μου...
-
http://www.trackmiata.gr/forum/index.ph ... ery;cat=18
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Πότε είπαμε θα ξαναπάμε????Ναιιιιιιιιιι
Πότε ξεκινάμεεεεε?????
Αν και ήταν η πρώτη φορά που έμπαινα σε πίστα, μου άρεσε πάρα πολύ. Και σε συνδιασμό με το χιόνι, ακόμα καλύτερα -
Ο χρήστης KingManos έγραψε:
http://www.trackmiata.gr/forum/index.php?action=gallery;cat=18 -
Ο χρήστης KingManos έγραψε:
http://www.trackmiata.gr/forum/index.php?action=gallery;cat=18 -
Ο χρήστης miss_obelix έγραψε:
Πότε είπαμε θα ξαναπάμε????
Ναιιιιιιιιιι
Πότε ξεκινάμεεεεε?????
Αν και ήταν η πρώτη φορά που έμπαινα σε πίστα, μου άρεσε πάρα πολύ. Και σε συνδιασμό με το χιόνι, ακόμα καλύτεραΕτελείωσεν το θέμα!!
Η Οβελίξαινα είναι μάλαμα!!
-
Ο Τρούλης εμίλησε!
-
πρωτο σκ μαρτιου εχει κλεισει το trackday-special το 3ο του επισημο τρακ ντει....
-
Επισκέπτες δέχεσθε?!
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
πρωτο σκ μαρτιου εχει κλεισει το trackday-special το 3ο του επισημο τρακ ντει....Αυτο πότε το ακουσες;Μεχρι την προηγούμενη εβδομαδα,δεν ισχυε ακομα στα σιγουρα
Επισκέψεις στήν πίστα τών Σερρών (TDS-29/11 σελ 114)