-
Λόγω οικονομικών υποχρεώσεων πρέπει να δώσω το Sάκι μου.Τον Αύγουστο θα μου επιστραφούν τα χρήματα και μέχρι τώρα όπως τα είχα στο μυαλό μου είχα καταλήξει να πάρω πάλι s2000 αλλά το f/l.
Ωστόσο από την μέρα που με ξεφτύλισε στον δρόμο ένα speedster turbo,μου έχει καρφωθεί στο μυαλό.Μου αρέσει πολύ εμφανισιακά αν και δεν πολυσυμπαθώ τα super mini roadsters.
Για επιδόσεις,δεν το συζητάμε,είναι πύραυλος.Αυτό που με ζορίζει είναι το χλίδα-downgrade,δεν λέω,και το S σπαρτιάτικο είναι,αλλά έχει και τα xenon του,και καλό χώρο αποσκευών και λαμαρίνα σε αντίθεση με το πλαστικό του speedster.Εσείς τι πιστεύετε?
-
Λόγω οικονομικών υποχρεώσεων πρέπει να δώσω το Sάκι μου.Τον Αύγουστο θα μου επιστραφούν τα χρήματα και μέχρι τώρα όπως τα είχα στο μυαλό μου είχα καταλήξει να πάρω πάλι s2000 αλλά το f/l.
Ωστόσο από την μέρα που με ξεφτύλισε στον δρόμο ένα speedster turbo,μου έχει καρφωθεί στο μυαλό.Μου αρέσει πολύ εμφανισιακά αν και δεν πολυσυμπαθώ τα super mini roadsters.
Για επιδόσεις,δεν το συζητάμε,είναι πύραυλος.Αυτό που με ζορίζει είναι το χλίδα-downgrade,δεν λέω,και το S σπαρτιάτικο είναι,αλλά έχει και τα xenon του,και καλό χώρο αποσκευών και λαμαρίνα σε αντίθεση με το πλαστικό του speedster.Εσείς τι πιστεύετε?
-
-
Πίστα πάς;
-
Όχι ιδιαίτερα.
-
Εμενα αυτο που θα με ζόριζε ειναι οτι στα λεφτα φαινεσαι να εισαι εντελως τσίμα-τσίμα
-
Δηλαδή?Πόσο θα μου κοστίσει το speedster?
-
Το σπίντστερ απο όσο γνωρίζω,είναι μία κλάση πάνω απο το Σ-2000 στήν πίστα.
Καταπληκτικό κράτημα.
Εάν σε ενδιαφέρει αυτό (πέραν τών επιδόσεων στήν ευθεία) τοτε θα ψήφιζα υπέρ
Εάν σε ενδιαφέρουν ταξιδάκια κ.λ.π.,τότε γιατί να κατέβεις μία κατηγορία σε θέμα εξοπλισμού και ποιότητας; -
Η παραγωγη του Speedster δεν σταματησε?
-
Εάν με ενδιέφεραν τα ταξιδάκια θα κοιτούσα προς z4 μεριά(η οποία μου αρέσει πάρα πολύ) ή θα κρατούσα το ΤΤ.
Επειδή λόγω δουλειάς δεν μπορώ να αφιερώνω πολύ χρόνο στο αμάξι,θέλω όσο χρόνο έχω να με ξεζουμίζει και να το γουστάρω. -
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
Η παραγωγη του Speedster δεν σταματησε?Καί άμα;
Μτχ,δέν βρίσκονται; -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Η παραγωγη του Speedster δεν σταματησε?
Καί άμα;
Μτχ,δέν βρίσκονται;Εδω δεν εβρισκες καινουριο μεταχειρισμενο θα βρεις? Και αν βρεις ποσα θα βρεις? Και σε τι κατασταση θα ειναι?
Αν εχεις τα λεφτα πηγαινε για Elise
Τελος παντων, περι ορεξεως... -
Με μια πρόχειρη ματιά στο mobile.de βρήκα αρκετά καλά κομμάτια.Για elise δεν παίζει,ξεφεύγει πολύ το χρηματικό.Άσε που με γοητεύει πιο πολύ η τουρμπίσια φάση του speedster.
-
Έχουμε και λέμε:
-
Όλα τα Speedster (ατμοσφαιρικά ή τούρμπο) κατασκευάζονταν χωρίς A/C και χωρίς τη δυνατότητα κατόπιν τοποθέτησης.
-
Δεν μπορεί να συγκριθεί με το S2000 από θέμα επιδόσεων σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς. Είναι ένα λίγο πιο βαρύ Lotus Elise με τουρμποροπή και αρκετά άλογα για τα κιλά του το οποίο είναι σε θέση να ράψει πολλά παλτά σε ανύποπτα θύματά του πολλαπλάσιων αλόγων.
-
Το στήσιμό του (καθότι κεντρομήχανο) απαιτεί επιδέξια χέρια, που καμμία σχέση δεν έχουν με το καλομπαλαντζαρισμένο S2000. (Ασχέτως κι αν και αυτό σε οριακές καταστάσεις 'δαγκώνει'). Η μικρή πολική του αδράνεια το κάνει να γυρνάει σαν σβούρα χωρίς κανενα περιθώριο διόρθωσης από τον οδηγό του. Για να φ΄τασει όμως σε αυτό το σημείο, πολλά άλλα αμάξια έχουν ήδη φτάσει στα όριά τους (και του S συμπεριλαμβανομένου).
-
Το να σου κολλήσει στο μυαλό το Speedster Turbo επειδή σε κέρασε ένα 'τσαγάκι' δεν είναι λόγος και να το αποκτήσεις, μιας και μόνο που αναφέρεσαι σε downgrade της 'χλίδας' που απολαμβάνεις από τα xenon & την λαμαρίνα (άκουσον-άκουσον) στο S, αρκεί για να καταλάβει ο οποιοσδήποτε ότι δεν είναι το κατάλληλο αυτοκίνητο για εσένα. Αναρωτήθηκες γιατί έχει αμάξωμα από fibreglass & αλουμινένιο σασί που ζυγίζει μόλις 68 κιλά;;;; Κάποιος πολύ σοβαρός λόγος θα υπάρχει που τα αναμένα xenon φώτα σου δεν σου επιτρέπουν να τον δεις! :):):). Έχεις δεις επίσης πώς είναι το πάτωμά του και οι αναρτήσεις του σε σχέση με τα περισσότερα αμαξάκια παραγωγής;
-
Αν κεράστηκες το τσαγάκι σε ευθεία, σκέφτηκες ποτέ σου τί θα πάθαινες σε διαδρομή με στροφές;;; Αν μας έγραφες ότι λιγουρεύτηκες ένα τέτοιο σε κάποια στριφτερή διαδρομή που σου έδειξε πώς στρίβουν τα κεντρομήχανα, τότε θα ψήφιζα και με τα δυο μου χέρια να το πάρεις, αλλά αν μιλάς για ευθείες μόνο τότε μπα! δεν είναι για σένα, μιας και το αυτοκίνητο και δεν θα σε εντυπωσιάσει μέσα, αλλά και θα το αξιοποιείς σ'ένα ελάχιστο ποσοστό από αυτά που είναι σε θέση να σου προσφέρει απλόχερα (αν και κατόπιν αρκετής εξοικείωσης με το στήσιμό του).
-
Ό,τι πληροφορία θες για Lotus, Opel Speedster & Caterham, στείλε μου pm και συζητάμε εκτενέστερα...
Φιλικά,
Τέο
Greek Lotus Club -
-
Ο χρήστης Tolkyr έγραψε:
Με μια πρόχειρη ματιά στο mobile.de βρήκα αρκετά καλά κομμάτια.Για elise δεν παίζει,ξεφεύγει πολύ το χρηματικό.Άσε που με γοητεύει πιο πολύ η τουρμπίσια φάση του speedster.Απ'όλα έχει ο μπαξές και στις Elise (έστω και σε επίπεδο μετατροπών και bolt-on τοποθετήσεων turbo ή compressor) αλλά όπως είπε και εσύ όντως τα συγκεκριμένα αμάξια ξεφέυγουν στο χρηματικό τομέα από εκεί που εσύ πιθανώς ψάχνεσαι να βρεις ένα αμάξι στα μέτρα σου...
-
Ο χρήστης Tolkyr έγραψε:
Εάν με ενδιέφεραν τα ταξιδάκια θα κοιτούσα προς z4 μεριά(η οποία μου αρέσει πάρα πολύ) ή θα κρατούσα το ΤΤ.Σε ποιό ΤΤ αναφέρεσαι;
-
Τέο,μην νομίζεις ότι δεν αντιλαμβάνομαι την χρηστικότητα όλων αυτών που αναφέρεις (fiberglass αλουμινένιο σασί) απλά αν θυμάσαι και από παλιά που ψαχνόμουν για elise είμαι λίγο περίεργος στα γούστα μου.Θυμάσαι που είχα το audi κα πόσο ήθελα να το σπρώξω διότι εκείνη την περίοδο ήμουν τρελαμένος με elise.Aλλά κατέληξα στο s2000 για το οποίο δεν έχω μετανιώσει καθόλου.Είναι απίστευτο εργαλείο,όσο απόλυτο θέλω,όσο μπαντιάρικο θέλω(είπαμε,είμαι πιο πολύ της μπαντας ,παρά της γραμμής) όσο στριφτερό θέλω ε και αμα τύχει βρε αδερφέ κάνεις και λίγο cruising,πας και ένα ταξιδάκι.Αυτοί ήταν οι λόγοι που δεν επέλεξα μια elise.Και προς θεού,δεν είμαι οδηγός αγώνων και ούτε ευλεπιστώ να γίνω.Και εσύ και o Nick ευχαριστιέστε τα αμάξια σας στο 'φυσικό' τους περιβάλλον.Μακάρι να είχα την οικονομική δυνατότητα να πάρω μια 911 και να μην χρειαζόταν να ψάχνω συνέχεια ένα αμάξι που θα με κάνει να κολλήσω μαζί του.
-
ΤΤ roadster quattro 225
-
Αν είναι πιο πολύ της 'πάντας' όπως λες, μακριά από το Speedster, για τους λόγους που σου είπε ο Theo.
Για μένα η ερώτησή σου μπορεί να πάρει την εξής απλή μορφή: FR ή MR; Ίσως κάτι τέτοιο το απαντάς και μόνος σου ευκολότερα.
Τώρα, αν σε νοιάζουν τόσο πολύ τα τσάγια...είναι δικό σου θέμα.
-
ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΕΒΛΕΣ ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΤΟ OPEL TO GT ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΕΛΗ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2006 ΘΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 27000-30000 ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 2000cc ΤURBO 240 KAI 260 PS!!!!!!!!
Να δώσω το s2000 για να πάρω ...opel gt?